Jari valehtelee tietoisesti

Anonyymi

Jari Tervo on kirjoittaa kolumninsa aluksi seuraavan virkkeen, josta on myös tehty kolumnin alaotsikko:

"Kukaan ei pystynyt ennustamaan, että viikon kuluttua pidettävien kuntavaalien alla kiinnostavat aamiaistarvikkeet ja kylmät ateriat."

Kuinka tyhminä vakavasti jo vanhentunut Raamatunpaiskoja lukijoitaan (mikäli heitä ylipäätään enää on) oikein pitää? Tarkoituksellinen ja tilattu kohu ei varmasti tullut tippaakaan yllätyksenä sen masinoille. Ajoitus oli tarkkaan harkittu ja kohun sisältö lukija- ja äänestäjäryhmäprofiloitu. Iltapäivälehdet ja toimittajat myyvät palveluksiaan auliisti ja HS on myös tottunut ohjailemaan maan politiikkaa mielensä mukaan. Onhan maamme suurin ja kaunein aika avoimesti entisten johtajiensa suulla kertonut vieneensä Suomen EU:iin, siinä missä Erkko vei maan, Mannerheimin mukaan, Talvisotaan. Talvisodasta uskon, että se ei olisi ollut vältettävissä, ainoastaan ehkä siirrettävissä kesään, jolloin se olisi hävitty vielä pahemmin. EU taas alkaa pikku hiljaa tulla kalliimmaksi kuin Talvisota, josta ei tarvinnut sotakorvauksia maksaa. EU:ssa me sen sijaan maksamme elatusapua itseämme rikkaammille tai ainakin helpommin eläville.

Jari Tervo valehtelee avoimesti. Kyllä hän uransa iltapäivälehdistön palveluksessa aloittaneena tietää, miten "uutiset" ja kohut synnytetään. Mikään niissä ei tapahdu sattumalta ja toimitukset naureskelevat lukijoilleen, joiden alkoholin ja tupakan kyllästämiin aivoihin uppoaa mikä tahansa niihin upotetaan.

Sanna Marinin suuri suosio huoletti eräitä piirejä ja sen leikkaamiseksi oli keksittävä "kohu", eli tyhjää täynnä oleva "uutinen". Sen verran siinä oli villoja, että tosiaan virkamiehet olivat tehtailleet lainsäädäntöön perustumattoman ja väärin verottomaksi tulkitun edun. Tämä henkilöitiin heti ensimmäisessä otsikoinnissa mahdollisimman suurin kirjaimin pääministeriin.

Juu. olen kyllä aikoinaan lukenut Loka Laitisen kirjat. Nehän olivat Mauno Koiviston vaalityötä, Loka kun oli ajan tapojen mukaan tuon ajan ylivoimaisen valtapuolueen SDP:n mies HS:ssa. Sen jälkeen hän alkoholisoitui ja lihoi lisää, vaan miesten vaihdevuosien myötä muuttui, kuten tavallista, liian konservatiiviseksi äijäksi SDP:een. Nykyisestä olotilastaan en tiedä, harrastaneeko kasvissyöntiä vai onko muuttunut kasvikseksi.

Ehkä Tervo on niitä liian paljon liian varhain-tyyppejä, joiden loppuelämä tulee olemaan hiljakseen unohduksen ja merkityksettömyyden suohon uppoamista. Ainakaan juuri nyt hän ei parempaan kykene, eikä varmaan tienattuaan sen mitä on tienannut, muuta haluakaan. Naistakin kun saanut ja ikävä kyllä päättänyt lisääntyä, ei kultakellojen ja muiden kulkusten esittely enää ole se ajankohtaisin asia, eli statukseksi kelpaa jo pelkkä status quo.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000008023919.html

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paljon puhuttua "lantaa" . Ihmisen vallattoman mielikuvituksen tuotoksia .

   • Anonyymi

    Tiivistit hienosti persuilun koko olemuksen.


  • Anonyymi

   ihan jees mutta kun se kohu olisi ollut vältettävissä demareiden ja avustajien toimesta (valtioneuvoston kanslia, verottaja) mutta mitä vielä bensaa liekkeihin salailuineen ja olemalla päiväkausia hiljaa aiheesta mikä sen kohun todellisuudessa synnytti. Siihen vielä päälle Marinin tiuskimiset minä jouda prismassa käymään jne. sen sijaan että olisivat nostaneet kissan pöydälle heti ensimmäisen uutisoinnin jälkeen. Esim. viikkoko siinä meni, että saivat marssitettua alivatliosihteerin median eteen kertomaan kuinka kyseessä oli hänen laatimansa etu pääministerille joka ei mennyt ihan putkeen? Eikä se miksikään muuta sitä, että Marini 16-17 000 euron kuukausituloilla söi veronmaksajien piikkiin mikä on se todellinen kohun aiheuttaja minä Tervokin "unohtaa" mainita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   6670
  2. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   196
   6033
  3. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   3779
  4. Lihoavat miehet

   Olen ollut kahdessa vakavassa suhteessa, molemmissa mies lihoi ekana vuonna. Toinen 15kg ja toinen yli 20kg. Minua ei haitannut. Molemmat ovat nyt tak
   Lihavuus
   43
   2729
  5. Sofia ja trumpetin soittaja hangossa

   Nyt on sellaista silmäpeliä ja kuvaamista puolin ja toisin että taitaa doggyface stefulle olla ens yönä muutama pirun kuva taas storyissa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2335
  6. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   84
   2084
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   130
   1985
  8. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   1810
  9. Suomen suurin rotta

   Ah rakkaus, kaiken se kestää! https://aijaa.com/7sLjSd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1780
  10. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   1637
  Aihe