Jari Tervo ei taaskaan kirjoita totta

Anonyymi

Jari Tervo on kirjoittaa kolumninsa aluksi seuraavan virkkeen, josta on myös tehty kolumnin alaotsikko:

"Kukaan ei pystynyt ennustamaan, että viikon kuluttua pidettävien kuntavaalien alla kiinnostavat aamiaistarvikkeet ja kylmät ateriat."

Kuinka tyhminä vakavasti jo vanhentunut Raamatunpaiskoja lukijoitaan (mikäli heitä ylipäätään enää on) oikein pitää? Tarkoituksellinen ja tilattu kohu ei varmasti tullut tippaakaan yllätyksenä sen masinoille. Ajoitus oli tarkkaan harkittu ja kohun sisältö lukija- ja äänestäjäryhmäprofiloitu. Iltapäivälehdet ja toimittajat myyvät palveluksiaan auliisti ja HS on myös tottunut ohjailemaan maan politiikkaa mielensä mukaan. Onhan maamme suurin ja kaunein aika avoimesti entisten johtajiensa suulla kertonut vieneensä Suomen EU:iin, siinä missä Erkko vei maan, Mannerheimin mukaan, Talvisotaan. Talvisodasta uskon, että se ei olisi ollut vältettävissä, ainoastaan ehkä siirrettävissä kesään, jolloin se olisi hävitty vielä pahemmin. EU taas alkaa pikku hiljaa tulla kalliimmaksi kuin Talvisota, josta ei tarvinnut sotakorvauksia maksaa. EU:ssa me sen sijaan maksamme elatusapua itseämme rikkaammille tai ainakin helpommin eläville.

Jari Tervo valehtelee avoimesti. Kyllä hän uransa iltapäivälehdistön palveluksessa aloittaneena tietää, miten "uutiset" ja kohut synnytetään. Mikään niissä ei tapahdu sattumalta ja toimitukset naureskelevat lukijoilleen, joiden alkoholin ja tupakan kyllästämiin aivoihin uppoaa mikä tahansa niihin upotetaan.

Sanna Marinin suuri suosio huoletti eräitä piirejä ja sen leikkaamiseksi oli keksittävä "kohu", eli tyhjää täynnä oleva "uutinen". Sen verran siinä oli villoja, että tosiaan virkamiehet olivat tehtailleet lainsäädäntöön perustumattoman ja väärin verottomaksi tulkitun edun. Tämä henkilöitiin heti ensimmäisessä otsikoinnissa mahdollisimman suurin kirjaimin pääministeriin.

Juu. olen kyllä aikoinaan lukenut Loka Laitisen kirjat. Nehän olivat Mauno Koiviston vaalityötä, Loka kun oli ajan tapojen mukaan tuon ajan ylivoimaisen valtapuolueen SDP:n mies HS:ssa. Sen jälkeen hän alkoholisoitui ja lihoi lisää, vaan miesten vaihdevuosien myötä muuttui, kuten tavallista, liian konservatiiviseksi äijäksi SDP:een. Nykyisestä olotilastaan en tiedä, harrastaneeko kasvissyöntiä vai onko muuttunut kasvikseksi.

Ehkä Tervo on niitä liian paljon liian varhain-tyyppejä, joiden loppuelämä tulee olemaan hiljakseen unohduksen ja merkityksettömyyden suohon uppoamista. Ainakaan juuri nyt hän ei parempaan kykene, eikä varmaan tienattuaan sen mitä on tienannut, muuta haluakaan. Naistakin kun saanut ja ikävä kyllä päättänyt lisääntyä, ei kultakellojen ja muiden kulkusten esittely enää ole se ajankohtaisin asia, eli statukseksi kelpaa jo pelkkä status quo.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000008023919.html

23

97

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sinäkin haukkuisit täällä suuna päänä jos kyseessä olisi esim Juha Sipilä eikä Marin. Älä yhtään hurskastele.

   • Anonyymi

    En haukkuisi enkä haukkunut, kun Sipilää moukaroitiin. Sipilän kupru on erittäin tyypillistä 1980-90-lukujen toimintaa, jossa kupattiin myös yrityksiä ja osuuskuntia, osa niistä siihen kuntoon, että menivät totaalisesti nurin. Sipilä isomman pojan bulvaanina kuppasi valtiota, mitä tietysti ei oikeistossa yleensä edes pidetä rikoksena ellei sitä tee sosiaaliturvan varassa elävä köyhä tai SDP:n jäsen.

    Olen arvostellut Sipilää hänen politiikastaan ja arvostelen jatkossakin. Hänhän on ollut typerin pääministeri koskaan tässä maassa. Tietenkin se, että hän auliisti oli bulvaani kuppauksessa, voi kertoa siitä, että hän on myös politiikassa pelkkä bulkkibulvaani, mille hän kyllä vaikuttaakin.

    Koska Juha Sipilä palauttaa ne miljoonat, jotka olisivat kuuluneet veronmaksajille, eivätkä hänelle?


  • Anonyymi

   Hyvä ja naseva kirjoitus, kiitos siitä.

  • Anonyymi

   Kyllähän tuo Tervoa kyrsii, kun demareiden sikailuja ja kähmintöjä paljastuu pikku hiljaa kansalle. Tosin vasta ihan pikku pintaraapaisuja.

  • Anonyymi

   Tervo on henkisesti sokea ja kuuro, kuin pöllinpätkä. Heitti ainoan kirjan provosoivasti selkänsä taakse, jossa totuus on kerrottu, myös profetoitu tulevat tapahtumat, jotka toteutuvat silmiemme edessä kiihtyvään tahtiin.

   • Anonyymi

    jumala näkee sinunkin pimeään sieluusi.joudut vielä katumaan sanojasi helvetin kuumissa liekeissä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    jumala näkee sinunkin pimeään sieluusi.joudut vielä katumaan sanojasi helvetin kuumissa liekeissä

    Minä oon täysillä kiitollinen Raamatussa ilmoitetulle Jumalalle, että HÄN näkee minun sieluuni. Hän kertoikin siitä minulle. Sehän kertoo siitä, että en ole pimeydessä, enkä sinnepäin menossakaan. Mutta käyppäs sinäkin kaliproittamassa kompassisi, ja pyydä myös silmävoidetta, että näkisit, minne päin oot taaputtamassa, kun vaikuttaa vahvasti siltä, että etpä taida Raamattusi päältä edes pölyjä pyyhkiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    jumala näkee sinunkin pimeään sieluusi.joudut vielä katumaan sanojasi helvetin kuumissa liekeissä

    Minun sieluni on puhdas, Tervon ei ole. Siksi olen saanut kokea helvetin karmeudet jo tähänkin saakka. Tervo ei olisi siinä asemassa kuin on, ellei hän olisi myynyt sieluaan vallalle, typeryydelle ja silkalle pahuudelle. Toivottavasti hän on saanut siitä edes rahaa.


  • Anonyymi

   Jari Tervo on älykäs ja fiksu kaveri. Eipä taida aloittajalla olla asiaa edes samalle viivalle.

   • Anonyymi

    Niin aloittaja kuuluukin niihin farisealaisiin joille raamattu on tärkeä vain silloin kun sillä voi lyödä jotain toista ihmistä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin aloittaja kuuluukin niihin farisealaisiin joille raamattu on tärkeä vain silloin kun sillä voi lyödä jotain toista ihmistä.

    Onko sulla tehny kovastikin kipeää, kun jos kuulet Raamatun sanan tulevan suoraan kohti.
    Sehän on tarkoitettu sinunkin parhaaksesi, mutta rupeatkin kiljumaan, että käräjille tuollaiset, kun löi Raamatulla, jota et suostu edes lukemaankaan.
    Miksi teille ei kelpaa eikä maistu terve ja väärentämätön Jumalan sana.

    Vastustajille se käy kipeästi, mutta jotka ottaa sen vastaan, on se heille suuri ilo ja kiitoksen aihe.


   • Anonyymi

    Joo on se vassarien kaltaisille älykääpiöille varsinainen jumal-olento! :P

    Täällä tolkullisten keskuudessa ehkä vähän keskivertoa parempi kirjoittelija.


   • Anonyymi

    "Jari Tervo on älykäs ja fiksu kaveri. Eipä taida aloittajalla olla asiaa edes samalle viivalle"

    Ei ole haluakaan. Miksi olisi? Totta kai hän on fiksu, nytkin hän mieluummin valehtelee härskisti ja suoraan kuin uhmaa voimia, jotka "kohun" masinoivat. Tervo haluaa elää rauhallisen vanhuuden mitättömyytenä, rahoistaan ja jo menetetystä maineestaan nauttien, nuorisohan ei edes tiedä, kuka on Jari Tervo, eikä ole kiinnostunutkaan, jos joku sen kertoo.

    Toki Tervo on myös valovuosia taitavampi käyttämään sanoja, muutenhan valheita ei saa myytyä. Vihjailut onnistuvat jopa L*skin, ei kun Liskin rivikansalaisen bulkki-suomella. Ne ovat kai sillä tavalla jopa uskottavampia tarkkailuluokkalaisille ja muille koulua vain pinnaamisen takia käyneille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin aloittaja kuuluukin niihin farisealaisiin joille raamattu on tärkeä vain silloin kun sillä voi lyödä jotain toista ihmistä.

    Jos sielusi on puhdas, ei sinua voi lyödä ainakaan Raamatulla. Että sitä asiaa on turha itkeä.

    Tervolle Raamatun paiskaaminen maahan oli uskontunnustus, se oli allekirjoitus hänen sydänverellään siihen pimeiden voimien laatimaan sopimukseen, josta hän ei voinut kieltäytyä pysyäkseen julkisuudessa siinä asemassa, jossa hän oli.

    Toivon, että Tervo näkee unta Päivi Räsäsestä joka yö. Synnynnäisen petturin sielu ei kestä nähdä totuutta toistuvasti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joo on se vassarien kaltaisille älykääpiöille varsinainen jumal-olento! :P

    Täällä tolkullisten keskuudessa ehkä vähän keskivertoa parempi kirjoittelija.

    En ole koskaan lukenut yhtään Tervon kirjaa. Ainoa, mitä tiedän hänestä, ovat ne viihdeohjelmat, joissa hänet joskus satunnaisesti näin. Niissäkin vitsit olivat etukäteen kirjoitettuja, ehkä Tervon itsensä, tai sitten ei.

    Kyseisen Hesarin kirjoituksen kirjoituttaneet haamut haisevat vanhalle ja piilotellulle rahalle ja sukupuolielimille, vaikka itse teksti voi hyvin ollakin ihan Tervon itsensä kirjoittama.


  • Anonyymi

   Ennen muinoin tuntui siltä, että iltalehdet tekemällä tekivät "kohuja" jotain mistä ihmisten pitää kouhkata, vaikkei oikeasti kiinnosta. Varsinkin kesäisin. Keinotekoisesti tehtyjä kohuja.

   Vouhkataan jostain asiasta mahdottomasti. Minusta se oli hyvin rasittavaa, että yritetään saada vouhotusta ja tuohtumusta aikaiseksi.

   Sillä, että media kouhottaa jostain yritetään antaa vaikutelma, että tämä on oikeasti tärkeää ja kuohuttavaa. Vaikka asia ei kiinnosta ketään.

   Jäätteenmäen jahdissa vähän sama juttu: kun tarpeeksi media kraakkuu: iRAAK, iRAAK, niin sitten pitää erota.

   Jäätteenmäki ei tehnyt mitään väärää. Hän vain paljasti Lipposen väärintekemisen: että sanoi muille johtajille kyllä ja ei vuorotellen. Amerikassa nämä paperit olivat ihan yleisesti saatavilla, niin miten sitten Suomessa ne ovat joku salaisuus.

   • Anonyymi

    "Sillä, että media kouhottaa jostain yritetään antaa vaikutelma, että tämä on oikeasti tärkeää ja kuohuttavaa. Vaikka asia ei kiinnosta ketään"

    Melkoinen osa kohuista, lukuunottamatta median iloksi tehtyä Ulvilan murhaa, ovat äärimmäisen typeriä ja kliseisiä juuri siksi, että niiden masinoijat nauravat ihan avoimesti niitä lukeville ihmisille. Julkisuudessa he toki esiintyvät niin "kansan ihmisinä", mutta kulissien takana toimituksessa he ovat juuri sellaisia p*skiaisia kuin kaikki heidän asemaansa päässeet ihmiset yleensä ovat. Henkisiä nousukkaita, eikä kukaan heistä ole köyhä, vaikka Liskikin kulkee samat risaiset vaatteet retkuten yllään. Heillä "kansanomaisuus" kuuluu imagoon, ja sekin heissä naurattaa.

    Toki nauraessaan heidät vakavasti ottaville lukijoilleen, he tekevät aivan oikein. Roskalehdistö on roskaväelle ja roskaväki on roskaväkeä juuri siksi, että se elää roskasta ja roskan keskellä. En minä tiedä, voiko niille tehdä muuta kun nauraa. Sääli on hyödytöntä ja auttaa ei voi sellaisia, jotka eivät halua muuttua, vaan tuntevat ylpeyttä siitä, mitä ovat. Ja epäonnisuuden ja kovapäisyyden pyhittämiselle ryhmätunteeksi roskaväen identiteetti juuri rakentuu.


   • Anonyymi

    "Jäätteenmäki ei tehnyt mitään väärää."

    Ei niin tehnytkään. Lipponen itse toimittajien uusaateliin kuuluneena pisti kaverinsa asialle ja kas, johan tuli "paljastus", joka toki kelpasi kaikille kepun vihaajille, aivan kuten Sannan aamaismurot ovat maistuneet demarien vihaajille.

    En muista yhtään ainoaa kohua, Sipilän menneisyyttä lukuunottamatta, jossa olisi ollut mitään järjellistä sisältöä. Vanhasen lautakasaa ei ollut, Ailus, vihattu kepu, sai lähteä vaikka ei ollut tehnyt mitään väärää ja oli itse asiassa saanut johdollaan yrityksen kannattamaan erittäin hyvin. Kokoomukselaisista ainoa loassa pyöritelty on Ike Kanerva, joka oli niin paksunahkainen, että tippui jaloilleen siitäkin.

    Sipilää tutkimalla löytyi sille ajalle tyypillinen kuppauskupru, joillaisista voi Esko Seppäsen kirjoittamista kirjoista lukea kymmenittäin lisää, todellisuudessa niitä tapahtui siihen aikaan sadoittain, ympäri maata, isossa ja pienessä mittakaavassa.

    Kaikki muut "kohut" ovat olleet täysin tyhjästä täysin tyhjän päälle rakennettuja, tyhjäpäille luettavaksi. Ja oman elämänsä Sebastian Tynkkyset niitä sitten kommentoivat netissä.

    Sebastian toki on sentään taitava siinä mitä tekee, eikä mikään normaali BB-taloon pelkän typeryytensä takia päässyt. Tynkkynen osaa yhdistää sopivasti myös asiaa, ja siksi hän on pelottava siinä, että hän tosiaan voi olla seuraava poliittinen johtaja maassa. Hän on aivan liian älykäs niin liukkaalle moraalille kuin hänen moraalinsa on. Siinä hän toki muistuttaa Halla-ahoa, joka taas moraaliltaan kohtuu hyvä poliitikoksi. Hän osaa olla lupaamatta asioita tavalla, jonka hänen äänestäjänsä tulkitsevat lupaukseksi ja äänestävät. Hän siis valehtelee vähimmän mahdollisen määrän luodakseen väärän kuvitelman ja se on ehkä rehellisintä, mitä politiikassa voi tehdä.


  • Anonyymi

   No mä voin suomentaa ton koko kansalle koska Tervo on näköjään menettänyt kirjoitustaitonsa:
   "Kukaan ei pystynyt ennustamaan että viikon kuluttua pidettävien kuntavaalien alla kiinnostavat rakenteellinen korruptio ja pääministeritason veronkierto"

   Kuulostaako vielä yhtä fiksulta aivopläjäykseltä, Tervo? :)

   Ja joo voi olla ettei ennustamaan kyennyt, mutta ihan varmaan toi KIINNOSTAA hyvinkin suurta joukkoa kansasta, jos sitä ei yritä selittää maton alle! :) :/

   • Anonyymi

    Veronkierto on veronkiertoa ja sitä ei voi demarikaan muuksi muuttaa, vaikka sen käsittäminen ottaa tietysti demarilla lujille.


   • Anonyymi

    Kas, oikeistolainen limanuljaska poistatti kommentin, jossa totesin, ettei rötösvirkamies Lankinen onnistunut korruptoimaan Marinia kannattamaan palkkojen alentamista.

    Toisin oli Lipposen aikaan, jolloin kokoomuslaisten kakara Lipponen niin mielellään kaveerasi riistäjien kanssa ja leikkasi kaikesta, mistä vain saattoi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kas, oikeistolainen limanuljaska poistatti kommentin, jossa totesin, ettei rötösvirkamies Lankinen onnistunut korruptoimaan Marinia kannattamaan palkkojen alentamista.

    Toisin oli Lipposen aikaan, jolloin kokoomuslaisten kakara Lipponen niin mielellään kaveerasi riistäjien kanssa ja leikkasi kaikesta, mistä vain saattoi.

    Ai nyt Lipponenkin on jo kokoomuslainen? :)


  • Anonyymi

   Tervo on kirjailija. Hänen kirjoituksensa ovat fiktiivisiä tarinoita. Ei niitä pidä ottaa todesta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torstaina tulee ulos uutispommi

   Ihan uskomatonta on luvassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   5823
  2. Jussi Halla-aho ei jatka puolueen puheenjohtajana

   Jussi Halla-aho ei asetu ehdolle Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi.
   Maailman menoa
   418
   4177
  3. Ilmaöämpöpumpun tehonkulutus jäähdytyksessä?

   Paljonko kuluttaa, kun jatkuvasti käy täysillä? Mikä on jäähdytyksen COP ?
   72
   3971
  4. No nyt! Vappu Pimiä ja Teemu-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa: "Suostuu, kun ei tiedä aluksi..."

   Vappu ja harvoin nähty "mysteerimies" eli aviomies Teemu poseeraavat Instassa kesäisissä tunnelmissa: https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-vappu-pimia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   3126
  5. syy siepin happamuuteen selvisi!

   Voiko paljoa happamampaa ilmestystä olla kuin Sara Sieppi Kaunissaaren rannalla ? ressukka kuvitteli iskeneensä kultasuoneen ja pääsevänsä tämän uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   2274
  6. Sofia ja velipoika.

   Sofia on tuonut velipoikansa mukaan psykologin vastaanotolle. Taitaa velikin olla yhtä hömelö kun lähtee ratsastamaan tuon lokin mukaan. Sofialla m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1088
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   102
   1023
  8. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   957
  9. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   51
   870
  10. Katariina Anttila oli saanut väkevää palautetta tänään 21.6. toimituksessa!

   Toimitukseen marssi hyvin harmistunut haapavetinen rouva henkilö. Oli antanut Katariinalle kunnolla palautetta Ilkka Revon jatkuvasta maalittamisesta.
   Haapavesi
   33
   856
  Aihe