Ollaanko Sipilää nostamassa taas Kepussa?

Anonyymi

Setä Arkadia: Vapise Sanna Marin – Juha Sipilä is back in business!
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008026379.html
Kun Sdp:n puheenjohtaja, pääministeri Sanna Marin kulkee keskellä ruokalaskujensa upottavaa suota, kepu nostaa poliittiseen päivänvaloon ex-pääministeriään, kakkaramies Juha Sipilää. Olisiko Suomi jo valmis Sipilän toiselle tulemiselle, aprikoi Setä Arkadia alias Timo Haapala.


Oikeiston rikkaat muistelevat lämmöllä Sipilän pääministeri kautta, hän jakoi surutta rikkaille ja otti köyhiltä, hyvä mies hän se sellainen. Itse petyin pahemman kerran Sipilän, kun luulin, että kun on rikas, niin eu tarvitse kumarrella ketään, vaan voi tehdä tasapuolista politiikka kaikkienkannalta, mutta mitä vielä kavereille jaettiin oikein isolla kauhalla.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äänestäjät arvostivat Sipilän hallitusta niin paljon, että pudottivat sen suurimman puolueen paikalta neljänneksi.
      Taksiuudistus meni pieleen,soten takia Sipilän hallitus erosi, ja kaiken lisäksi ne joutuivat usein korjaamaan tekemiään päätöksiä. Valtiokin velkaantui Sipilän hallituskaudella yli kuusi miljardia eroa, vaikka siinä silmän lumeeksi myytiin valtion omaisuutta vajaalla miljardilla, jotka sitten käytettiin velan lyhentämiseen. Kaipaako joku vielä samanlaista menoa Suomeen?

      • Anonyymi

        Kyllä se Sipilän kiky kosketti niin suurta osaa kansasta, että vaaleissa äänestettiin vastapainoksi vihervasemmisto valtaan.


    • Anonyymi

      Sipilä ei miljonäärimiehenä juurikaan vähosaisia ja duunareita noteerannut eikä pystynyt yhteistyöhön vasemmiston ja vihreiden kanssa. Perussuomalaiset hänelle kyllä kelpasivat. Tuli kikyjä ym. vitsauksia tavallisten duunarien riesaksi, onneksi niistä on nyt päästy eroon. Annika Saarikko on aivan toista maata ja ollaan palattu vanhaan hyvään aikaan. Keskusta-vasemmistohallitusten aikana Suomi nousi aikoinaan eurooppalaisten hyvinvointivaltioiden joukkoon.

    • Anonyymi

      Sipilän porvarihallituskaudella aktiivimallin tempputyöllisyystempuilla työttömyys- ja työllisyyslukuja fiilattiin porvarimalliin. 1 tunti työtä viikossa tekee tilastoissa työläisen ja poistaa työttömyystilastosta, vaikka näiden "työläisten" "palkan" maksaa edelleen lähes täysin yhteiskunta-veronmaksajat. Siksi porvarien aktiivimallin työehdoksi 65 päivän eli 3 kuukauden tarkastelujaksolla määriteltiin 18 tuntia. 6 6 6 tuntia töitä, ja simpsalabim! henkilö oli 3 kuukautta lisänä työllisyysluvuissa ja poissa työttömyysluvuista. Aktiivimallin poiston jälkeen nämä lumetyöläiset pikkuhiljaa poistuivat työllisyysluvuista. Puhdas porvarien NAIRU-konseptin jättirakennetyöttömyyden temppu, jolla voitiin kaunistella lukuja.

    • Anonyymi

      Odotapa, kun sinua motivoidaan työnhakuun sen kepin avulla, ja pääset kurssille liimaamaan kiiltokuvia tai tekemään aarrekarttoja sekä vaurastuttamaan kaverikapitalistien temppukurssitusfirmoja kuten viime porvarikaudellakin!

    • Anonyymi

      Mieti omaa etua ja tietysti isänmaan..
      Äänestäkää persuja niin pääsette nauttimaan Sipilän uusista aktiivimalleista ja työläisten lomat tulevat vähenemään ja palkat huononemaan.

    • Anonyymi

      Suomen etu näyttää olevan rikkaiden etu kuten Sipilän kaudella. Kansallinen omaisuus myytiin pilkkahintaan. Kuten Fortumin sähkönsiirto josta nyt maksamme kalliisti. Kansa unohtaa helposti edellisten hallitusten virheet uudentyyppisten vaikeuksien edessä.

    • Anonyymi

      Sipilän hallituksen aikana moni asia oli huonommin kuin nyt.Sipilä ajoi vain hyvätuloisten ja yrittäjien asiaa,. Työttömät ja pienituliset joutuivat maksumiehiksi. Sipilän hallitus leikkasi työttömyysturvaa ja aktiivimalli oli Sipilän halliruksen keksintö,Sipilän hallitus leikkasi koulutuksesta 4 miljardia.Sipilän hallitus ei saanut mitään hyvää aikaisksi.

    • Anonyymi

      Sipilä fani Setä Arkadia ja persut taivastelee pääministerin Marinin 800 euron aamiaiskustannuksia. Tuntuu naurettavalta siihen verrattuna että Sipilä ja kumppanit käytti 800 miljoonaa euroa veronmaksajien rahoja kankkulankaivoon Talvivaaran/Terrafamen tukemiseen. Onkohan Sipilällä se kuuluisa Terrafame pipo tallessa. Taisi sukulaismieskin päästä osalliseksi noista rahoista. Sitten jaksetaan meuhkata jostain aamiaisrahoista joista ovat nauttineet kaikki Kesärannassa asuneet pääministerit aikojen saatossa 2007 asti.

    • Anonyymi

      Kepun kannatushan melkein puolittui Sipilän oikeistohallituksen aikana.

    • Anonyymi

      Miehet menivät piiloon, kun alkoivat kovat ajat koronoineen. Nyt yrittävät takaisin, kun kaikki taloudelliset ym. hankaluudet voi yrittää työntää "tyttöjen" kontolle.

    • Anonyymi

      Työttömyyskorvaus 9euroa/päivä.
      Niillä korvauksilla kerättiin roskia tien vierestä niin kauan kun roskia riitti. Sen jälkeen taas kortistoon. Saatiinhan näistä tuhansista samanlaisista hommeleista työttömät piilotettua kortistoista vähäksi aikaa, jotta saatiin paukutella henkseleitä ja hehkuttaa saavutuksia.

      Todellisuudessa työttömyyskorvaus se noin 530€/kk nettona tilille elämiseen on korvausta työnhakijana olosta TE-keskuksessa, siis työmarkkinoiden käytössä olemisesta, se ei ole palkka hurjasti alipalkatusta pakkotyöstä.

      Työstä pitää maksaa AINA alan mukainen TES-palkka, työttömyyskorvaus työn ehtona on hurjaa alipalkkausta - pakkotyöorjuutta, sillä saivathan Amerikan puuvillaplantaasin pakkotyöorjatkin katon päänsä päälle, ruokaa ja juomaa sekä vaatteet, siis "palkkaa". Se ei poista orjuuden käsitettä.

      Porvarien politiikka perustuu ihmisriistoon ja hyväksikäyttöön.

    • Anonyymi

      Väyrynen olisi ympäristöystävallisempi, eikö Jussin pitänyt päästä Trafiguraan.

    • Anonyymi

      No kylläpä kesti kauan toipua siitä nyrkein tehdystä ”pahoinpitelystä”......

      • Anonyymi

        Sipilän valehtelun julkituonut turvallisuuspäällikkö sai potkut, ja nyt ilmoitetaan että syynä oli salailu. Sipilähän se oli joka vääristeli totuutta.
        Rehelliset ihmiset eivät pärjää eduskunnassakaan. Rehellisyydestä saat potkut.


    • Anonyymi

      Ajetaan asemaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      91
      4286
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4202
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3966
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2807
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2521
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2108
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2003
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1649
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe