Ollaanko Sipilää nostamassa taas Kepussa?

Anonyymi

Setä Arkadia: Vapise Sanna Marin – Juha Sipilä is back in business!
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008026379.html
Kun Sdp:n puheenjohtaja, pääministeri Sanna Marin kulkee keskellä ruokalaskujensa upottavaa suota, kepu nostaa poliittiseen päivänvaloon ex-pääministeriään, kakkaramies Juha Sipilää. Olisiko Suomi jo valmis Sipilän toiselle tulemiselle, aprikoi Setä Arkadia alias Timo Haapala.

Oikeiston rikkaat muistelevat lämmöllä Sipilän pääministeri kautta, hän jakoi surutta rikkaille ja otti köyhiltä, hyvä mies hän se sellainen. Itse petyin pahemman kerran Sipilän, kun luulin, että kun on rikas, niin eu tarvitse kumarrella ketään, vaan voi tehdä tasapuolista politiikka kaikkienkannalta, mutta mitä vielä kavereille jaettiin oikein isolla kauhalla.

17

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äänestäjät arvostivat Sipilän hallitusta niin paljon, että pudottivat sen suurimman puolueen paikalta neljänneksi.
   Taksiuudistus meni pieleen,soten takia Sipilän hallitus erosi, ja kaiken lisäksi ne joutuivat usein korjaamaan tekemiään päätöksiä. Valtiokin velkaantui Sipilän hallituskaudella yli kuusi miljardia eroa, vaikka siinä silmän lumeeksi myytiin valtion omaisuutta vajaalla miljardilla, jotka sitten käytettiin velan lyhentämiseen. Kaipaako joku vielä samanlaista menoa Suomeen?

   • Anonyymi

    Kyllä se Sipilän kiky kosketti niin suurta osaa kansasta, että vaaleissa äänestettiin vastapainoksi vihervasemmisto valtaan.


  • Anonyymi

   Sipilä ei miljonäärimiehenä juurikaan vähosaisia ja duunareita noteerannut eikä pystynyt yhteistyöhön vasemmiston ja vihreiden kanssa. Perussuomalaiset hänelle kyllä kelpasivat. Tuli kikyjä ym. vitsauksia tavallisten duunarien riesaksi, onneksi niistä on nyt päästy eroon. Annika Saarikko on aivan toista maata ja ollaan palattu vanhaan hyvään aikaan. Keskusta-vasemmistohallitusten aikana Suomi nousi aikoinaan eurooppalaisten hyvinvointivaltioiden joukkoon.

  • Anonyymi

   Sipilän porvarihallituskaudella aktiivimallin tempputyöllisyystempuilla työttömyys- ja työllisyyslukuja fiilattiin porvarimalliin. 1 tunti työtä viikossa tekee tilastoissa työläisen ja poistaa työttömyystilastosta, vaikka näiden "työläisten" "palkan" maksaa edelleen lähes täysin yhteiskunta-veronmaksajat. Siksi porvarien aktiivimallin työehdoksi 65 päivän eli 3 kuukauden tarkastelujaksolla määriteltiin 18 tuntia. 6+6+6 tuntia töitä, ja simpsalabim! henkilö oli 3 kuukautta lisänä työllisyysluvuissa ja poissa työttömyysluvuista. Aktiivimallin poiston jälkeen nämä lumetyöläiset pikkuhiljaa poistuivat työllisyysluvuista. Puhdas porvarien NAIRU-konseptin jättirakennetyöttömyyden temppu, jolla voitiin kaunistella lukuja.

  • Anonyymi

   Odotapa, kun sinua motivoidaan työnhakuun sen kepin avulla, ja pääset kurssille liimaamaan kiiltokuvia tai tekemään aarrekarttoja sekä vaurastuttamaan kaverikapitalistien temppukurssitusfirmoja kuten viime porvarikaudellakin!

  • Anonyymi

   Mieti omaa etua ja tietysti isänmaan..
   Äänestäkää persuja niin pääsette nauttimaan Sipilän uusista aktiivimalleista ja työläisten lomat tulevat vähenemään ja palkat huononemaan.

  • Anonyymi

   Suomen etu näyttää olevan rikkaiden etu kuten Sipilän kaudella. Kansallinen omaisuus myytiin pilkkahintaan. Kuten Fortumin sähkönsiirto josta nyt maksamme kalliisti. Kansa unohtaa helposti edellisten hallitusten virheet uudentyyppisten vaikeuksien edessä.

  • Anonyymi

   Sipilän hallituksen aikana moni asia oli huonommin kuin nyt.Sipilä ajoi vain hyvätuloisten ja yrittäjien asiaa,. Työttömät ja pienituliset joutuivat maksumiehiksi. Sipilän hallitus leikkasi työttömyysturvaa ja aktiivimalli oli Sipilän halliruksen keksintö,Sipilän hallitus leikkasi koulutuksesta 4 miljardia.Sipilän hallitus ei saanut mitään hyvää aikaisksi.

  • Anonyymi

   Sipilä fani Setä Arkadia ja persut taivastelee pääministerin Marinin 800 euron aamiaiskustannuksia. Tuntuu naurettavalta siihen verrattuna että Sipilä ja kumppanit käytti 800 miljoonaa euroa veronmaksajien rahoja kankkulankaivoon Talvivaaran/Terrafamen tukemiseen. Onkohan Sipilällä se kuuluisa Terrafame pipo tallessa. Taisi sukulaismieskin päästä osalliseksi noista rahoista. Sitten jaksetaan meuhkata jostain aamiaisrahoista joista ovat nauttineet kaikki Kesärannassa asuneet pääministerit aikojen saatossa 2007 asti.

  • Anonyymi

   Kepun kannatushan melkein puolittui Sipilän oikeistohallituksen aikana.

  • Anonyymi

   Miehet menivät piiloon, kun alkoivat kovat ajat koronoineen. Nyt yrittävät takaisin, kun kaikki taloudelliset ym. hankaluudet voi yrittää työntää "tyttöjen" kontolle.

  • Anonyymi

   Työttömyyskorvaus+9euroa/päivä.
   Niillä korvauksilla kerättiin roskia tien vierestä niin kauan kun roskia riitti. Sen jälkeen taas kortistoon. Saatiinhan näistä tuhansista samanlaisista hommeleista työttömät piilotettua kortistoista vähäksi aikaa, jotta saatiin paukutella henkseleitä ja hehkuttaa saavutuksia.

   Todellisuudessa työttömyyskorvaus se noin 530€/kk nettona tilille elämiseen on korvausta työnhakijana olosta TE-keskuksessa, siis työmarkkinoiden käytössä olemisesta, se ei ole palkka hurjasti alipalkatusta pakkotyöstä.

   Työstä pitää maksaa AINA alan mukainen TES-palkka, työttömyyskorvaus työn ehtona on hurjaa alipalkkausta - pakkotyöorjuutta, sillä saivathan Amerikan puuvillaplantaasin pakkotyöorjatkin katon päänsä päälle, ruokaa ja juomaa sekä vaatteet, siis "palkkaa". Se ei poista orjuuden käsitettä.

   Porvarien politiikka perustuu ihmisriistoon ja hyväksikäyttöön.

  • Anonyymi

   Väyrynen olisi ympäristöystävallisempi, eikö Jussin pitänyt päästä Trafiguraan.

  • Anonyymi

   No kylläpä kesti kauan toipua siitä nyrkein tehdystä ”pahoinpitelystä”......

   • Anonyymi

    Sipilän valehtelun julkituonut turvallisuuspäällikkö sai potkut, ja nyt ilmoitetaan että syynä oli salailu. Sipilähän se oli joka vääristeli totuutta.
    Rehelliset ihmiset eivät pärjää eduskunnassakaan. Rehellisyydestä saat potkut.


  • Anonyymi

   Ajetaan asemaan

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   7209
  2. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   192
   6143
  3. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   360
   3481
  4. Kauhea kuva Stefun instassa

   Onko itse piru sarvineen? Saa aikaan kylmiä väreitä.....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3172
  5. Äänestysaktiivisuus oli vaalien suurin häviäjä - demokratia kärsii

   Äänestys­aktiivisuus oli vaalien suurin häviäjä: ”Alkaa olla demokratian kannalta kriisitasolla”, sanoo tutkija. https://www.hs.fi/politiikka/art-200
   Maailman menoa
   195
   2211
  Aihe