Tiina Parkkilan profetia tulevasta nälänhädästä

Tiina Parkkilan 4.6.2021 saama profetia tulevasta nälänhädästä

Kuulkaa lapseni, rakkaat lapseni, mitä Minä teille sanon.

Laskettiin näky pitkästä kanavasta, jossa on kirkas vesi ja pinnalla kelluu keltaisia oljenkorsia. Veden pinta on kauttaaltaan todella tyyni, aivan sileä ja oljenkorret kelluvat veden pinnalla.

Pian näkymä avartui kuin valtaisaksi isoksi vesi aukeaksi tai sileäpintaiseksi mereksi. Nyt koko näkymä on ikään kuin rasvatyyni merimaisema, ei myrskyä, ei aaltoilua, ei väreilyäkään. Ainoastaan hiiskumaton hiljaisuus ja täydellinen pysähtyneisyys ja seisahtuneisuus.

Puhdasta vettä ja veden pinnalla kelluvia keltaisia oljenkorsia on harvakseltaan silmänkantamattomiin. Maiseman tunnelma on hyvin rauhallinen ja seesteinen, hiljainen ja seisahtunut. Mitään ei tapahdu. Keltaiset kuivat oljenkorret vaan kelluu sileäpintaisen vedenpinnan päällä. Korsia ei ole edes tiivisti, eikä kasoina, vaan ne ovat ilmavasti veden pinnalla.

Pelkkiä kuivia oljenkorsia, joissa ei ole yhtään tähkää, eikä yhtään jyvää. Alue on valtava. Hiljaisuus ja seisahtuneisuus vallitsevat. Valtavan kokoinen ja kaiken kattava hiljainen vaisu ja mykkä meri, jonka pinta on sileä ja tyhjät keltaiset oljenkorret kelluu veden pinnalla. Näky loppuu.

Maailmanlaajuinen pula-aika ja nälänhätä kohtaavat ihmisiä maanpiirissä. Rahtiliikenne ja lentoliikenne on vähäistä. Ihmiset ovat peloissaan siitä, mikä maanpiiriä kohtaa. Maailma on seisahtunut. Kansojen meri näkee nälkää. Pula-aika koittaa. Joosefin aika koittaa uudestaan. Ensin tulee lihava aika, jota seuraa laiha ja karu aika. Varautukaa!

Jääkää rauhaan lapseni, jääkää rauhaan. Minä rakastan teistä jokaista. Rakastan niin paljon. Minun rakkauteni ja armoni malja on ylitsevuotavainen. Se ei ehdy. Julistakaa evankeliumia, rukoilkaa, olkaa Minulle kuuliaiset, paastotkaa ja murtakaa leipää. Olkaa Minun sanani äärellä. Huolehtikaa toisistanne. Älkää antako hajottavien voimien vaikuttaa teissä ja teihin. Paha pääsee valtaansa, täyteen valtaansa.

Olkaa valppaat. Olkaa raittiit. Olkaa Minulle ja Minun sanalleni uskolliset. Katso, Minä tulen pian! Yksikään Minun omani ei katoa. Jokaisen lampaan, jonka Isä on Minulle antanut, Minä vien perille kotiin. Olkaa turvallisin mielin, vaikka maailma ympärillänne myrskyää ja kuohuu. Minä sen myrskyn ja kuohunnan aikaansaan. Minä, Herra olen vallankahvassa ja Minun käteni on väkevä. Olen Kaikkivaltias.

Rakkaat lapseni, luottakaa Minuun. Minulta te apunne saatte. Ihmiset eivät voi auttaa. Luottakaa Minuun. Jääkää rauhaan lapseni, rakkaat lapseni. Minä pidän teistä huolen. Teidän ei tarvitse olla huolissanne. Älkää murehtiko, sillä murehtimisella ette voi päiviänne lisätä. Minä annan teille kaiken tarpeellisen.

Minä olen hyvä paimen. Minä Olen. Ei ole ketään toista Jumalaa. Minä Olen. Olen väkevä Jumalanne. Teidän oma Jumalanne. Israelin Pyhä. Minä Olen. Minun voimasuuruuteni on rajaton ja Minun viisauteni on mittaamaton. Minä Olen.

Levittäkää tätä sanomaa ympäri maailmaa niin, että jokainen Minun omani sen näkee ja lukee. Katso, Minä tulen pian! Jääkää rauhaan lapseni, rakkaat lapseni. Voi, miten Minä teitä jokaista rakastan. Minun rakkauteni on väkevä kuin kuolema. Minun rakkauteni on ainut oikea rakkaus. Minä Olen Rakkaus. Minä Olen, eikä kukaan muu. Ei ole toista Jumalaa. Minä Olen.

Minä ravisutan maailmaa. Maailma tulee tietämään, että Minä, Herra, sitä ravisutan. Jumalattomat saavat tietää, kuka on Herra. Se olen Minä. Minä Olen. Olen Herra Sebaot, Taivaallisten Sotajoukkojen Kuningas. Kunnian Kuningas, Kuningasten Kuningas, Rauhanruhtinas. Minä Olen.

Maailman lapset saavat tuntea sen, kuka on Herra. Nyt he eivät vielä Minua tunne, mutta koittaa aika, kun jokainen polvi Minun edessäni notkistuu. Jokainen jalka Minun edessäni huojuu. He tulevat tietämään kuka on Herra. Se päivä on koittava ja se päivä on pian.

Rakkaat lapseni, olkaa te iloisin mielin, sillä teidän vapautuksenne päivä on lähellä. Olkaa urheat ja rohkeat. Luottakaa Minuun. Vain Minä voin hädän päivänä auttaa. Minä autan teitä selviämään läpi vaikeat ajat. Olkaa huoletta. Keskittykää Minuun. Älkää luoko katsettanne myrskyyn, vaan katsokaa Minuun!

Minä olen teidän turvanne. Minä olen teidän turvakallionne. Minä yksin. Minä Olen. Älkää luottako ihmisviisauteen. Vain Minä voin teitä auttaa hädän päivänä.

Minä olen valmistanut teille kaiken ennalta. Teitä odottaa taivaallinen juhla-ateria. Minä, Herra olen sen teille valmistanut. Ei se ole tavallinen ateria. Se on taivaallinen ateria. Ei ole nälkää, ei ole kipua, ei ole surua, eikä murhetta. Ei ole sairautta, ei ole pelkoa eikä ahdistusta.

Katso, kaikki on uutta. Minä luon uutta, etkö sitä huomaa? Kaiken Minä uudeksi luon. Kaikki vanha on mennyt, pois pyyhkiytynyt. Minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Katso, hyväksi Minä kaiken luon. Kaikki mitä Minä luon, on hyvää.

Herra on hyvä. Minä olen rakastava Isä. Ja te olette Minun rakkaat lapseni, joita kohtaan Minulla on hyvä tahto. Ei siis ole mitään rangaistusta eikä tuomiota sille,

4

159

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Johtopäätös on sinänsä täysin ilmeinen.
   Ei sitä varten olisi tarvinnut nauttia tuollaista annosta psykedeelejä.

  • Anonyymi

   Aloitukseen.

   "levittäkää tätä sanomaa ympäri maailmaa niin, että jokainen Minun omani sen näkee ja lukee.!

   Ei voi levittää! Jouko Pihon eksyttävien sivustojen kautta tuodut sanomat määritetään eerittäin epäluotettaviksi. Syystä. Kun Pihon luotettavauus on 0 % tasoa.

  • Anonyymi

   Olen samaa mieltä. Jumala vihaa erityisesti suomen kansaa ja sallii tänne nälänhädän. Itse nauraa taivaassa samalla ja ylensyö kun suomalaiset kuolevat nälkään.

   • Anonyymi

    Selkeää varoitusta. On profetiaa jo 30 v sitten tulevasta erittäin vaikeasta nälänhädästä. Olen ollut kuuntelemassa tuolloin. Kun tulivat lihavat vuodet asiaa ei ajatellut. Vasta koronan pysäyttävä vaikutus on monasti tuonut asian takaisin mieleen. Ei tarvita suurtakaan mullistusta, kun kerralla voi ilmastossa tapahtua mitä vain. Miten ne maan akselit? Miten Skandinavian lämpenevä ilmasto ja jo paljon nähdyt luonnon ilmiöt ympäri maapallon?

    Jo ilmestyskirja kertoo aikojen lopulla tapahtumiset. Kun lukee itse tiedot kirjasta nimeltä Raamattu ja rukoilee Herralta saadakseen lisää viisautta kaiken ymmärtämiseen, niin myös saamme ymmärryksen yli menevän rauhan ja varmuuden, että ei tarvitse huolehtia. Huolehtikaamme omaisistamme ja levittäkäämme evankeliumia eteenpäin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   40
   1447
  2. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1180
  3. Huh huh hellettä!

   Ja järvisydän tarjoili puitteet.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1157
  4. Mikä kaivatussasi on

   Parasta? Entä huonointa? Asiallista keskustelua kiitos. 💚
   Ihastuminen
   68
   1123
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   1067
  Aihe