"Euroopan johtajat ovat kykenemättömiä hoitamaan tehtäviään"

Anonyymi

sanoo ex-muslimi Ayaan Hirsi Ali, ja tarkoittaa turvapaikkamaahanmuuttoa.

– Muuttoliike koostuu pääasiassa Eurooppaan tulevista nuorista miehistä. Naisten oikeuksien heikentymisen lisäksi haluan korostaa, että myös homoseksuaalit ja juutalaiset ovat suuremmassa vaarassa massamaahanmuuton vuoksi. Eurooppalainen työväenluokka ja yhteiskunnan huonompiosaiset kärsivät tästä: uusille tulokkaille tarjotaan asuntoja kaupunkien köyhemmissä osissa, ja koska suurin osa maahanmuuttajista ei puhu kieltä, koulutuksen ja terveydenhuollon laatu heikkenee. Kyseessä on sosiaalisen ja yhteiskunnallisen yhteenkuuluvuuden katastrofi Euroopassa.

Euroopan johtajat sulkevat silmänsä muuttoliikkeen ja integraation aiheuttamilta ongelmilta. Tähän vaikuttaa myös se, että Länsi-Euroopassa on nyt valtava määrä maahanmuuttajataustaisia ​​äänestäjiä.

– Olen täysin samaa mieltä ajatuksesta, jonka mukaan vasemmistopuolueet ovat riippuvaisia maahanmuuttajien äänistä. Itse asiassa tämä pätee myös Yhdysvalloissa, ei vain Euroopassa. Nämä puolueet eivät käsittele rajaturvallisuutta tai hupenevia resursseja vaan osoittelevat kriitikoita sormella ja kutsuvat heitä rasisteisiksi, muukalaisvihamielisiksi ja suvaitsemattomiksi.

– Silti vasemmiston riippuvuus maahanmuuttajien äänistä on ehkä yksi tärkeimmistä näkökulmista ja samanaikaisesti eniten moraalisesti väärin. Ajatelkaapa sitä: nykyinen tilanne ei ole hyvä maahanmuuttajille eikä isäntämaille, vain ryhmälle, joka haluaa pysyä vallassa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä kirjoitus ja aivan totta.

  • Anonyymi

   Juuri noin se on.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   40
   1447
  2. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1180
  3. Huh huh hellettä!

   Ja järvisydän tarjoili puitteet.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1157
  4. Mikä kaivatussasi on

   Parasta? Entä huonointa? Asiallista keskustelua kiitos. 💚
   Ihastuminen
   68
   1123
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   1067
  Aihe