Pitäisikö Jumala ja Allah haastaa oikeuteen vihapuheiden levittämisestä?

Anonyymi

Sekä Raamattu että Koraani osoittavat kiistatta molempien syyllistyneen mitä rankimpaan rasistiseen vihapuheeseen. Ja mitä ilmeisimmin molemmat ovat jatkaneeet sitä vielä tänäpäivänäkin ja jatkavat edelleen. Viranomaisten olisi syytä puuttua tähän. Kyseessä on vakava rikos.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olemattomuuksina kumpaakaan on vaikea saada vastaamaan syytteisiin.

   Toisaalta meillä on viljalti kummankin olemattomuuden edustajia joita haastaa vastaamaan syytteisiin näiden olemattomuuksien puolesta. Kuten Räsäsen tapauksessa on jo tehtykin.

   • Anonyymi

    Ei Räsänen varmaan tarkoita vihaa vaan ettei vihitä samoin kuin tavallisia . Sehän on sitten moskeijoilla toisilla hyväksytään homot toiset vihaa tappaa. Sama juttu budhilla synagogilla. Huoruus on syntiä mutta kaikki sitä tekee. Varastaminen on väärin silti useimmat varastaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei Räsänen varmaan tarkoita vihaa vaan ettei vihitä samoin kuin tavallisia . Sehän on sitten moskeijoilla toisilla hyväksytään homot toiset vihaa tappaa. Sama juttu budhilla synagogilla. Huoruus on syntiä mutta kaikki sitä tekee. Varastaminen on väärin silti useimmat varastaa.

    Ilmeisesti et ole raamattuasi lukenut?

    Sieltähän homojen tappokäsky on koraaniin kopioitu, kirjan kansalta.


  • Anonyymi

   No joo budhat kanssa ja hindut Wikipedia hindujen jumalat . Wikipedia Egyptin jumalat . Niillä on sentään demonit manalat karma . Mitä nyt ihmiset on käännöksiä tehtaillut vihapäissåän. Juutalaisen isän pahat teot kostetaan sen pojille Mooses ja karman laki . Jos juutalainen ei vietä sapatti päivää se kuolee jos se raiskaa sen pitää korvata se. Sitten ne uhraa elukoita elukan verta oven pielissä ettei ne kuolisi . Synteihin. Nää ei taas koske kristittyjä kristitty syö elukoita mutta ei uhraa niiden verta valuttaa vaan pois . Alkuasukkaat juo eläimen verta kuin maitoa. Raakana. Verituotteiden syönti kypsennettynä on tietysti joku Egyptin tapa mutta siinä ei ole bakteereja.

   • Anonyymi

    ". Nää ei taas koske kristittyjä kristitty syö elukoita mutta ei uhraa niiden verta valuttaa vaan pois "

    Kristityt käyttäytyvät fiksusti ne juovat vain vertauskuvallisesti ihmisuhrinsa jota pitävät jumalanaan verta ja syövät sen ruumista .

    Toisaalta ne syövät jumalansa karitsanakin väliin kerran vuodessa .

    Ei olsi ollut olla helppoa tämmöisten jumala kun aina joku olisi kannibaliloimassa .


  • Anonyymi

   Mielikuvitusmaailmassa kun voi halutessaan mainiosti haastaa mitä tahansa mielikuvitushahmoja mihin tahansa mihin mielikuvitus riittää. Täten jokainen voi haastaa tarpeensa mukaan jumalia, tonttuja ja keijuja.

  • Anonyymi

   Terroristit pitää laittaa syytteeseen. Miksi isis-naiset on vielä vapaalla, Älyhoi!

  • Anonyymi

   Mistä voit tietää ovatko nuo kirjat ylipäänsä Jumalasta vaiko vain ihmisten ja kapinallisten enkelien työtä.
   Jumala ei maan päällisiin asioihin paljoa puutu.
   Jumala on sisässämme, sydämessämme asuva henki ja ylisielu. Hän on valo, rakkaus, totuus, yms. Maailman hän loi hitaasti miljardeissa vuosissa, koska ei omaa kehoa, vaan sanan avulla ohjaa kaikkea. Jumala on se jossa me olemme ja astelemme. Paljon ovat ihmiset luoneet epäjumalia.

  • Anonyymi

   Hiekkakansan hyysäreille käy kalpaten ja tarkoitan kaikkia uskontoja niiltä alueilta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   168
   5410
  2. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   3299
  3. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   3123
  4. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   72
   1936
  5. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   116
   1735
  6. Sofia ja trumpetin soittaja hangossa

   Nyt on sellaista silmäpeliä ja kuvaamista puolin ja toisin että taitaa doggyface stefulle olla ens yönä muutama pirun kuva taas storyissa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   1396
  7. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1337
  8. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   1291
  9. Kivan näköistä Stefanilla

   Kylläpä on mukava nähdä Stefan reippaan ja onnellisen näköisenä tyttärensä kanssa. Toivon, että Stefan pääsisi eroon huonosta on/off -suhteesta ja et
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1266
  10. Sofia ei ole ruudinkeksijä

   Ei ole erityisen välkky tapaus.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   1119
  Aihe