Tämä jatkuva kuninkaallisista kirjoittelu on todella säälittävää.

Anonyymi

Niin kirjoittajat kuin itse kirjoittamisen kohteet eivät itse tajua millaisia muinaisjäänteitä he ovat ja millaisen menneisyyden instituution vuoksi he ovat luopuneet omasta vapaasta elämästään. He ovat ikänsä eläneet ja asuneet tuollaisen epäluonnollisen kuninkaallisen elämän keskiössä ja tämän seurauksena he eivät osaa nähdä oman asemansa naurettavuutta. Harry ja Meghan tajusivat tuon ja tekivät ratkaisevan siirron. Ilman Meghania Harry ei varmaan olisi koskaan tajunnut omaa typerää asemaansa parvekkeelta kansalle vilkuttelijana ja elämänsä hukkaajana. Diana ymmärsi tämän myös hyvin ja siksi tahtoi pois niin pian kuin mahdollista. Hän halusi elää mutta nämä sairaat lehdistön korppikotkat eivät suoneet sitä mahdollisuutta. Typerälle kansalle oli saatava sitä, mitä se janosi.

Sama koskee tavallisia poliitikkoja ja ministereitä. He voisivat aivan hyvin olla näkymättömissä virastojen uumenissa aivan kuten todellisia päätöksiä tekevät virkamiehetkin. En ymmärrä, että mikä ihmeen tarve on tehdä jostain poliitikosta ”julkkis”?

Mutta ehkä se on niin, että yksinkertainen kansa tarvitsee tuollaisia sirkushuveja viihtyäkseen kun normaali elämä ei anna tarvittavaa potkua. Kannetaan röykkiöittäin kukkia ja itketään kuorossa kun joku kuolee.
Ihminen on kertakaikkisen epäonnistunut laji. Jonkinlainen evoluution harhapolku.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Catherinea naurattaa kaikissa kuvissa?

   • Anonyymi

    Sitä kikatuttaa kun sillä on niiiiin kivaa.


  • Anonyymi

   Napakymppi. Kiitos.

  • Anonyymi

   Kuninkaalliset sentään tekevät jotain rahansa eteen. Harry ja Megham eivät tee edes sitä.

  • Anonyymi

   Monarkiaan kuuluu se, että kuninkaalliset ovat luonteeltaan erilaisia. Kaikki eivät tietenkään sopeudu kuninkaalliseen elämään. Britannian monarkian suurin moderni kriisi oli se, kun kuningas Edward VIII erosi tehtävästään 1936. Sen jälkeen ei ole tapahtunut mitään lähellekään yhtä järisyttävää.

   Tasavallan asukkaat eivät useinkaan tule ajatelleeksi, kuinka paljon erilaisia asioita ihmiset todella perivät vanhemmiltaan. Monarkia muistuttaa meitä tästä.

  • Anonyymi

   Näkyy olevan vaikutusvaltaa Suomenkin lehdistöön - ei kyllä voi millään ymmärtää miksi tällaisesta roskaväestä edes tarvitsisi tietää mitään.

  • Anonyymi

   Jotenkin tuntuu, että kuninkaallisia seurataan nyt jopa enemmän kuin joskus 50 v sitten.

   Nykyään on vähän kaikkien tuntemia julkkiksia. Tarjontaa on niin paljon. Keitä olisivat ne elokuva- tai televisiotähdet, jotka kiinnostaisivat koko kansaa esim tullessaan käymään Suomessa?

   Sen sijaan kuninkaat, kuningattaret, prinssit ja prinsessat pysyvät kiinnostavina vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Sellaisissa maissa kuin Britannia ja Espanja monarkia on omanlaisensa sidos emämaan ulkopuolelle vanhaan imperiumiin sekä yhteiseen kieli- ja kulttuurialueeseen. Buckinghamin palatsin, Windsorin linnan, Towerin ja muiden kuninkaallisten kohteiden tienoilla on jatkuvasti turisteja koko maailmasta, ja tietenkin ennen kaikkea Kansainyhteisömaista. Monarkialla on myös tulopuoli.

    Skandinaavinen monarkia Ruotsin malliin ei ole kallis, jos vertaa vaikkapa suomalaiseen systeemiin presidentinvaaleineen.


  • Anonyymi

   Mitä sitten ?

  • Anonyymi

   Ai mitä sitten?

   No sitä sitten, että monarkia on tänäkin päivänä monessa maassa aivan järkevä vaihtoehto valtiomuodoksi, eikä ollenkaan vanhentunut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   5961
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2023
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1650
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   73
   1265
  5. 41
   1148
  Aihe