Suomen vaalit eivät ole vapaita ja laillisia

Anonyymi

Kuka tahansa punavihreä, jopa ulkomainen firma, voi näköjään sensuroida toisinajattelevien, suomalaisten puolueiden ja henkilöiden vaalimainoksia, nimenomaan kesken vaalien.

No, olisiko PolPo tuon kummempi jakamaan "oikeutta"? PolPolle asian tutkinta kuitenkin olisi kuulunut, ei viherpunikeille yksilöanarkisteille ja heitä tukeville mainosfirmoille. Jopa Helsingin Seutuliikenne osallistuu vaalivilpin tuentaan!

Jos asunnonjakotoimisto koki aidosti vääryyttä, entisessä, sinivalkoisessa Suomessa asia olisi käsitelty laillisesti, viranomaistutkinnan kautta. Nyt vasemmistoanarkistit vain poistivat liiaksi totuutta osoittavat vaalimainokset.

Toivottavasti tästä tulee täysi rikostutkinta, niin, että myös ulkomaiset vaalivalvojat, nekin, jotka eivät Rkp-vihavasemmiston rikollisuutta suosi (mahd. Venäjä ja Usa), voivat osallistua. EU-tarkkailijat olisivat vitsi, Ranskahan juuri itse sekaantui Suomen "vapaisiin" vaaleihin.

Onko perSujen vaalimainos laiton, sen päättäköön "oikeuslaitoksemme"... Hmmm. Jo tapaus Päivi Räsänen todistaa, ettei senkään asiallisuuteen, edes varmuudella laillisuuteenkaan voi Suomessa enää luottaa. Tässä keississä asialliset syyttäjä, tuomari ja se hiivatin poliittinen lautakunta voitaisi valita täysin nuhteettomiksi todistetuista henkilöistä, joilla kantasuomenkieliset koko nimet. Ei ulkomaalaisia viherpeippoja, jotka julistavat miehilläkin olevan kuukautiset, tai länsiafrikkalaisia insesti-"demareita", vaan asialliset henkilöt, jotta lopputulos ei olisi täysi farssi. Tämä on ehkä liikaa pyydetty, vähintäänkin rasistinen ajatus?

Tjaa-a. Ehkä vain sodan kautta asiat saataisiin takaisin rehelliselle mallilleen. Vihollinen ajettaisiin maasta ulos ja suomalaiset asunnottomat saisivat kodit. Suomi olisi suomalaisten. Ulkomaalaiset (mm. Ranska) ovat itse juuri todistaneet omatoimisen, rikollisen mielensä.

Suomessa ei ole vapaita vaaleja. Vihervasemmisto jo muutoinkin suhmuroi kunta- ja valtiopolitiikassa, ovat peräti ammattimaisesti valtion kassaa kahmivia rikollisia. Pääministeriämme myöten (herrajumala!)

Minä en usko ensi sunnuntain vaalitulokseen. En usko mihinkään vaalituloksiin, joissa vihervasemmisto on muka "voittanut".

Viime vaaleissa vasemmiston ovimiehet äänestyspaikoilla estivät monia "perSun näköisiä" pääsemästä uurnille, ainakin Oulussa ja Jyväskylässä. Oli jossain muuallakin. Ei voi olla sattumaa, vaan puolueen antama ohje, ympäri maan. Demarit siis tuolloin jo "voittivat" vaalivilpillä. Vaaleja ei uudelleen järjestetty, vaikka tiedettiin tämä vassareiden rikos.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Törkeää vilppiä tulee

   • Anonyymi

    Ihan noin vapaata markkinataloutta ei Suomessa voinut aiemmin olla: asiakas / puolue maksaa firmalle vaalimainoksen esittämisestä. Firma ottaa tarjouksen sekä rahat vastaan. Kesken vaalien se keksii, että mainos onkin perussuomalaisten! Vastoin sopimuksia, se poistaa mainokset.

    Tuolloin, rahaa asiakkaalta (perSut) vastaanottaessaan, ranskisfirma ei nähnyt mainoksessa mitään väärää.

    Tässä on vaalivilppi. PolPo saisi tutkia kuinka paljon valtion varoista (ilman kuitteja?) vipattu demariraha vaihtoi taskuja.

    Julkista toimintaa sai Suomessa aiemmin arvostella. Kommunismi ei siedä arvostelua. Mutta: koska vihervasemmisto näin sekaantui vaalimainontaan, täytyy PolPon tutkia koko juttu, alusta asti. Myös tuo BLM-mainonta äänestyshuoneessa: rikos. Äänestyspaperit BLM:n muovipussiin, tutkittaviksi, kuka äänesti ja ketä... Tämän kaiken on "maahanmuutto" aikaansaanut.

    En usko enää sanaakaan, mitä "virallinen taho" Suomessa mistäkin asiasta väittää. Virallisella vaalivalvojalla BLM-paita? No onhan Vas.liiton puh.joht, "ministeri" Li Anderssonin läppärissäkin ollut kaikkien nähtävillä terroristijärjestö Antifan mainos: logo. Nämä mainonnat ovat Suomen valtiollisissa kuntavaaleissa sallittuja!

    Lyönpä vetoa, että Venäjällä hihitellään. Niin paljon on meillä Suomessa - ihan vapaasti! - saanut arvostella Venäjää, levittää perätöntä propagandaa heitä vastaan.

    Nyt Venäjä on vapaa, mutta Suomi viherkommarien kanssa kusessa. Pazal'sta!

    Israel on ollut kusessa muslimiterroristien kanssa, joita Suomen vihervasemmisto on vuosikymmeniä taloudellisesti tukenut. Israelissa kuulemma jo vuosia sitten naurettiin, että no, nyt saa Suomi itse kokea yhteiselon, heitä vastaan tukemiensa muslimien kanssa!i

    Ranskalaismafia teki hyvät rahat.


  • Anonyymi

   Saako Niuvanniemessä äänestää? Tietääkö aloittaja?

  • Anonyymi

   Suvakeilta taas Ylen annissa punaista ja vireää

  • Anonyymi

   Näin se menee, vapaassa jo ei korruptuneessa nykysuomessa. Niin kauan kaikki on niin suvaitsevia, kun aatteen takana on vihervasrmmiston aatteet. Loppu on rasismia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   9195
  2. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   50
   859
  3. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   43
   830
  4. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   814
  5. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   60
   703
  Aihe