Suomen vaalit eivät ole vapaita ja laillisia

Anonyymi

Kuka tahansa punavihreä, jopa ulkomainen firma, voi näköjään sensuroida toisinajattelevien, suomalaisten puolueiden ja henkilöiden vaalimainoksia, nimenomaan kesken vaalien.

No, olisiko PolPo tuon kummempi jakamaan "oikeutta"? PolPolle asian tutkinta kuitenkin olisi kuulunut, ei viherpunikeille yksilöanarkisteille ja heitä tukeville mainosfirmoille. Jopa Helsingin Seutuliikenne osallistuu vaalivilpin tuentaan!

Jos asunnonjakotoimisto koki aidosti vääryyttä, entisessä, sinivalkoisessa Suomessa asia olisi käsitelty laillisesti, viranomaistutkinnan kautta. Nyt vasemmistoanarkistit vain poistivat liiaksi totuutta osoittavat vaalimainokset.

Toivottavasti tästä tulee täysi rikostutkinta, niin, että myös ulkomaiset vaalivalvojat, nekin, jotka eivät Rkp-vihavasemmiston rikollisuutta suosi (mahd. Venäjä ja Usa), voivat osallistua. EU-tarkkailijat olisivat vitsi, Ranskahan juuri itse sekaantui Suomen "vapaisiin" vaaleihin.

Onko perSujen vaalimainos laiton, sen päättäköön "oikeuslaitoksemme"... Hmmm. Jo tapaus Päivi Räsänen todistaa, ettei senkään asiallisuuteen, edes varmuudella laillisuuteenkaan voi Suomessa enää luottaa. Tässä keississä asialliset syyttäjä, tuomari ja se hiivatin poliittinen lautakunta voitaisi valita täysin nuhteettomiksi todistetuista henkilöistä, joilla kantasuomenkieliset koko nimet. Ei ulkomaalaisia viherpeippoja, jotka julistavat miehilläkin olevan kuukautiset, tai länsiafrikkalaisia insesti-"demareita", vaan asialliset henkilöt, jotta lopputulos ei olisi täysi farssi. Tämä on ehkä liikaa pyydetty, vähintäänkin rasistinen ajatus?

Tjaa-a. Ehkä vain sodan kautta asiat saataisiin takaisin rehelliselle mallilleen. Vihollinen ajettaisiin maasta ulos ja suomalaiset asunnottomat saisivat kodit. Suomi olisi suomalaisten. Ulkomaalaiset (mm. Ranska) ovat itse juuri todistaneet omatoimisen, rikollisen mielensä.

Suomessa ei ole vapaita vaaleja. Vihervasemmisto jo muutoinkin suhmuroi kunta- ja valtiopolitiikassa, ovat peräti ammattimaisesti valtion kassaa kahmivia rikollisia. Pääministeriämme myöten (herrajumala!)

Minä en usko ensi sunnuntain vaalitulokseen. En usko mihinkään vaalituloksiin, joissa vihervasemmisto on muka "voittanut".

Viime vaaleissa vasemmiston ovimiehet äänestyspaikoilla estivät monia "perSun näköisiä" pääsemästä uurnille, ainakin Oulussa ja Jyväskylässä. Oli jossain muuallakin. Ei voi olla sattumaa, vaan puolueen antama ohje, ympäri maan. Demarit siis tuolloin jo "voittivat" vaalivilpillä. Vaaleja ei uudelleen järjestetty, vaikka tiedettiin tämä vassareiden rikos.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Törkeää vilppiä tulee

      • Anonyymi

        Ihan noin vapaata markkinataloutta ei Suomessa voinut aiemmin olla: asiakas / puolue maksaa firmalle vaalimainoksen esittämisestä. Firma ottaa tarjouksen sekä rahat vastaan. Kesken vaalien se keksii, että mainos onkin perussuomalaisten! Vastoin sopimuksia, se poistaa mainokset.

        Tuolloin, rahaa asiakkaalta (perSut) vastaanottaessaan, ranskisfirma ei nähnyt mainoksessa mitään väärää.

        Tässä on vaalivilppi. PolPo saisi tutkia kuinka paljon valtion varoista (ilman kuitteja?) vipattu demariraha vaihtoi taskuja.

        Julkista toimintaa sai Suomessa aiemmin arvostella. Kommunismi ei siedä arvostelua. Mutta: koska vihervasemmisto näin sekaantui vaalimainontaan, täytyy PolPon tutkia koko juttu, alusta asti. Myös tuo BLM-mainonta äänestyshuoneessa: rikos. Äänestyspaperit BLM:n muovipussiin, tutkittaviksi, kuka äänesti ja ketä... Tämän kaiken on "maahanmuutto" aikaansaanut.

        En usko enää sanaakaan, mitä "virallinen taho" Suomessa mistäkin asiasta väittää. Virallisella vaalivalvojalla BLM-paita? No onhan Vas.liiton puh.joht, "ministeri" Li Anderssonin läppärissäkin ollut kaikkien nähtävillä terroristijärjestö Antifan mainos: logo. Nämä mainonnat ovat Suomen valtiollisissa kuntavaaleissa sallittuja!

        Lyönpä vetoa, että Venäjällä hihitellään. Niin paljon on meillä Suomessa - ihan vapaasti! - saanut arvostella Venäjää, levittää perätöntä propagandaa heitä vastaan.

        Nyt Venäjä on vapaa, mutta Suomi viherkommarien kanssa kusessa. Pazal'sta!

        Israel on ollut kusessa muslimiterroristien kanssa, joita Suomen vihervasemmisto on vuosikymmeniä taloudellisesti tukenut. Israelissa kuulemma jo vuosia sitten naurettiin, että no, nyt saa Suomi itse kokea yhteiselon, heitä vastaan tukemiensa muslimien kanssa!i

        Ranskalaismafia teki hyvät rahat.


    • Anonyymi

      Saako Niuvanniemessä äänestää? Tietääkö aloittaja?

    • Anonyymi

      Suvakeilta taas Ylen annissa punaista ja vireää

    • Anonyymi

      Näin se menee, vapaassa jo ei korruptuneessa nykysuomessa. Niin kauan kaikki on niin suvaitsevia, kun aatteen takana on vihervasrmmiston aatteet. Loppu on rasismia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe