Miksei Sanna Marin eroa pääministerin tehtävästä

Anonyymi

Polku jo kuljettu loppuun, ei voi jatkaa. Tv esiintymisensä jo naurattaa, niin kärmeenkielinen on. Parempaa tilalle, demokratia siihen perustuu ettei jäädä kun epäonnistuttu.

26

134

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Viimeistään vuosi ennen vaaleja vihreät ja kommunistit lähtevät hallituksesta.

  • Anonyymi

   Marin on kuin iilimato, veren tilalla raha ja makuun päästyään ei irroita otetaan kuin väkisin, tai halkeaa ahneuteen.

   • Anonyymi

    Ei marin jatka oikeistohallituksen linjalla.


  • Anonyymi

   Marin neuvotteli huonon paketin.
   ITALIA: EU:n Elpymispaketti on Pysyvä Ratkaisu, EI Kertaluonteinen
   https://youtu.be/bNZyOQAvP4A

   Kaiken söhläämisen lisäkssi vihersiirtymää ilmaston muutoksella koronalla peloittelua.
   Paketin hykäämisellä myös pelkoa kylvettiin, mainehaitalla valetta valheenperään.

   Mainehaitta ja Quisling
   https://youtu.be/ca5f6_oK1sw

   Lapset ja nuoret peloitellaan tekemään itsemurhia, typerin hallitus miesmuistiin.

   dishonest, alarmist rubbish’ is tragically destroying young people
   https://youtu.be/L6PQkiKn6gY
   Greta Thunberg’s ‘

  • Anonyymi

   Oikeistossa ollaan kateellisia pääministerin suuresta kansansuosiosta

   • Anonyymi

    Ei suinkaan, Marinin suosio on pers´aukisten veroelättien suosiota, ei kunnon ihmisten.


  • Anonyymi

   se kansan suosio meni kuin lehmänhäntä, alas...
   marin konkurssiperhe yrittää elää yhteiskunnan tuella, jättää lainat ja busines finland rahat maksamatta takaisin, syö tax free aamiaisia 850e/kk... jne...
   Olisi aika tehdä se poliittinen konkurssi myös , pöytälaatikko yritys huijjauksen lisäksi.

   Lisäksi huonot eu sopimukset tulee liian kalliiksi myös tuleville sukupolville. ja suomi muutenkin muuttuu turvattomaksi kyykkypska maaksi.

   • Anonyymi

    Totta, Marin pitäisi laittaa jollenkin talouden peruskurssi ykköselle, ja opetella ihan aluksi talouden alkeita, tulot - menot jne, siellä Marin sivistyisi jo 100% nykyisestä. Marinilla on joku pimeä piste tuo himoverotus, sillä tapetaan työpaikat ja yrittäjyys suomessa, mutta ei nämä killuvasilmäiset punikit taloudelle perusta, heidän tavoite on lopulta se, että kaikkien tulot on samat tekemisestä riippumatta. Velka heitä ei peloita, koska ei niiden kannattajat koskaan tule velkojen takaisinmaksuun osallistumaan. Tosin ei parempituloisetkaan, jos ne hengiltä verotetaan. Meillä alkaa olla aika paljon porukkaa, joka joudutaan muiden työllä ja veroilla elättämään. Ei ole Suomi enää entisensä.


   • Tämä on vähän kaksipiippuinen juttu.

    Minusta on tietenkin väärin keneltä tahansa syödä valtion piikkiin jos tienaa niin valtavasti itse. Ihmettelen myös miksi Marin ei suostu paljastamaan kuitteja. Hän toimii vastoin omia arvojaan ja lupauksiaan.

    Mutta sitten taas jos Sanna olisi mies, olisiko tätä juttu nostettu edes esille?
    Jos tähän kaikkeen on lupa, niin lakia ei ole rikottu, ainoastaan stereotypioita.
    Olisiko Mies-Marin ottanut vain oikeutetusti sen mikä hänelle kuuluu, mutta Nais-Marin on rohmu, koska naisten pitäisi olla epäitsekkäitä hoivaajia?

    Korostan, että en puolustele Sannaa.


  • Anonyymi

   Nyt vastataan tyhmemmillekin eli persuille:

   Pääministeri Marinin ateriaetukohun taustalla on tyypillinen työnantajan virhe – etuuksissa piilevää veroriskiä ei aina tunnisteta

   Pääministeri Sanna Marinin (sd.) ateriakohun taustalla oleva työnantajatahon virhe ateriaedun veronalaisuuden arvioinnissa ei ole ilmiönä harvinainen, kertoo johtava veroasiantuntija.

   Valtioneuvoston kanslia julkaisi viime viikon perjantaina Verohallinnon lausunnon koskien pääministerin ravitsemuspalveluiden veronalaisuutta. Verohallinto linjasi lausunnossaan, että pääministerin ateriaetu on veronalaista tuloa.

   Johtava veroasiantuntijaSami Varonen Verohallinnosta ei pidä tavattomana, että verottava osapuoli ja verottaja ovat eri mieltä laintulkinnallisista asioista.

   – Tämä on sellainen ilmiö, joka kuuluu tähän systeemiin. Tulkinta-asiat kannattaa aina selvittää meidän kanssa, Varonen sanoo.

   Varonen ei kommentoi, mitä veroseuraamuksia pääministeri Marinille koituu tai mitä edellisille pääministereille olisi voinut koitua.

   – Lausunnosta voi kuitenkin päätellä, että asuntoedun verovapautta koskeva lainsäädäntö ei kata ateriaetua, Verohallinnon lausunnon kirjoittanut Varonen sanoo.

   Ministeripalkkiolain kuudennen pykälän mukaan pääministerillä on asunto valtion talossa, jonka kunnossapito, lämmitys, valaistus ja sisustus kustannetaan sekä tarpeellinen henkilökunta maksetaan valtion varoista. Pykälässä ei mainita ravintoon liittyviä etuja.

   Tuloverolain 70 pykälän 3 momentissa sanotaan, että pääministerin asuntoetu siihen liittyvine palveluineen ei ole veronalaista tuloa, mutta ateriaetua ei niin ikään mainita tässä pykälässä.

   Verottajan päätös: Pääministerin ateriaetu on veronalaista tuloa – Marinin veroilmoitus menee uusiksi
   Tapauksen saama julkisuus on poikkeuksellista
   Pääministeri Marin itse pyysi verottajaa selvittämään, miten etuuksia tulisi tulkita verotuksen näkökulmasta. Valtioneuvoston kanslia jätti asiasta lausuntopyynnön Verohallinnolle 31. toukokuuta.

   Veronalaisuuskysymysten selvittäminen on verottajalle aivan tavallista työtä. Ainoastaan pääministeri Marinin ateriaetujen saama suuri julkisuus erottaa tapauksen muista.

   – Ei ole aivan harvinaista, että t y ö n a n t a j a n puolella ei tunnisteta, että jossakin on veroriski. Tällaista tapahtuu, vaikka pääsääntöisesti työnantajat toimivatkin näissä asioissa mallikkaasti, Varonen sanoo.

   Marin palauttaa ateriaedun ja maksaa siitä myös verot – miksi? Näin vastaa pääministeri
   Helsingin yliopiston yliopistonlehtori Kristiina Äimä kertoi Ilta-Sanomille viime perjantaina, että h e n k i l ö k u n t a e t u u d e n tarjoaja selvittää yleensä veroseuraamukset etukäteen ja h u o l e h t i i niiden i l m o i t t a m i s e s t a.

   Hänen mielestään verottomuutta suurempi ongelma on kuitenkin se, että lainsäädännössä ei ollut pykälää, jonka perusteella ateriaetu olisi voitu myöntää pääministerille.

   Siksi Äimä kritisoikin Valtioneuvoston kansliaa, jonka hallinto ei hänen näkemyksensä mukaan ollut ”missään nimessä hyvää”.   No, mitä persut ja muut mielensäpahoittajat eivät ymmärrä. Työnantajan velvollisuus on ilmoittaa verottajalle henkilökunnan eduista, jotka on veronalaisia.
   Siis VKN:n henkilöiden osaaminen (henkilöstö on sieltä edellisten hallitusten ajoilta, kuten Sipilän hallituksen) täytyy päivittää ja sinne täytyy saada ammattitaitoista henkilökuntaa suojapaikkatyöntekijöiden tilalle.

   • Anonyymi

    Johan olet aika selvittäjä, perehdy tosiasioihin äläkä puolustele demareita, ministerillä on aina vastuu tekemisistään kuten Kulmunillekin kävi ja erosi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Johan olet aika selvittäjä, perehdy tosiasioihin äläkä puolustele demareita, ministerillä on aina vastuu tekemisistään kuten Kulmunillekin kävi ja erosi.

    Demari on muuli, tekee rötöksen josta syyttää jotain muuta ja jeesus selitykset päälle, ei ole selkärankaa eikä munaa ottaa vastuuta teoistaan.


   • Ateriakohu on sitten loppuunkäsitelty, vai?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Johan olet aika selvittäjä, perehdy tosiasioihin äläkä puolustele demareita, ministerillä on aina vastuu tekemisistään kuten Kulmunillekin kävi ja erosi.

    Ai, sinäkö persupölhökö kerrot täällä , mitä muut saa tehdä ja mitä ei?
    Kerrohan vielä, että millä oikeuksilla!

    Niin, ottaisit sinäkin selvää asioista, etkä perustelisi persujen mutu-tuntumalla,


  • Anonyymi

   Sannan puolesta muiden maksaa veronsa. Tuohan menee jo paksuksi. Työnantajan maksaa henkilökohtaiset verot. heh, tuota ei osaa kuin sosialistit vain tuollaista.

  • Anonyymi

   Marinin kuherkuukausi, reilun vuoden kestänyt huuma on ohi. Polku jatkuu mutta ei yhtä sileänä kuin tähän saakka. Hän on nyt yksi poliitikoista muiden joukossa siinäkin, mitä media hänestä kirjoittelee ja miten suhtautuu häneen.

   Substanssi osaaminen Marinilla on ollut koko ajan onnetonta, mutta median lempeä kohtelu ja koronaan keskittynyt hallitustaival ovat auttaneet peittämään osaamisen puutteet. Nyt ne paljastuvat meille kaikille.

   • Anonyymi

    Hahah.. persuja kiukuttaa pääministerin suuri kansansuosio.


  • Anonyymi

   On kyse moraalista, syö veronmaksajien piikkiin ja tuhansia ihmisiä samaan aikaan leipäjonoissa, myös lapsiperheitä. HÄRSKIÄ TOUHUA.

   • Anonyymi

    Jussi Halla-aholla on avioton lapsi: ”Pitää paikkansa”
    Perussuomalaisten seuraavaksi puheenjohtajaksi pyrkivällä Jussi Halla-aholla on avioliiton ulkopuolinen lapsi.

    Perussuomalaiste puheenjohtajaksi pyrkineellä europarlamentaarikko Jussi Halla-aholla olikin avioliiton ulkopuolinen , silloin 1,5-vuotias poikalapsi , helsinkiläisnaisen kanssa eli viides lapsi. Asiasta kertoi ensimmäisenä Suomen Kuvalehti.

    Asia nousi julkisuuteen lapsen äidin julkaistua Facebookissa kuvan lapsesta ja Halla-ahosta. Kuvassa hymyilevä poika istuu Halla-ahon sylissä ja tekstinä on: ”Isi ja (lapsen nimi) kesällä 2016”. Nainen poisti kuvan Facebookista myöhemmin.

    Halla-aho vahvisti tiedon Ilta-Sanomille.
    – Se pitää paikkansa, mutta muuta kommentoitavaa ei ole, hän viestitti.

    Muun muassa perussuomalaisten tämän kevään kuntavaalikampanjan esittelysivuilla Halla-aho ilmoittaa itse esittelytekstinsä ensimmäisessä virkkeessä olevansa neljän lapsen isä. Neljä lasta on mainittu myös muun muassa lukuisissa Halla-ahoa esittelevissä artikkeleissa tänä keväänä, kun perussuomalaisten puheenjohtajakamppailu on ollut käynnissä. Rehellinen persu?

    Halla-aho on ollut pitkään naimisissa.

    Miksi ”isi”-kuva luikahti julkisuuteen juuri silloin?

    – Minua on järkyttänyt pahasti se, kuinka hän kertoo kaikkialla, että hänellä on neljä lasta, vaikka (tämä viides) lapsi on tunnustettu, lapsen äiti kertoo Ilta-Sanomille.
    – Se on minua raivostuttanut.

    Onko ajoitus ihan sattumaa, ja oletko ajatellut, että tällä voi olla kielteistä vaikutusta kampanjalle?
    – Voihan sillä olla, mutta olen pyytänyt yli vuoden, että hän selvittäisi asian, ja kertonut miten pahalta tämä tilanne tuntuu. Ymmärrys loppui, ja tämä alkoi olla liian raskasta.

    35-vuotias nainen kertoo Ilta-Sanomille tavanneensa Halla-ahon kesällä 2009 maahanmuuttokriittisen Hommaforum-ryhmän toiminnassa. Loppuvuodesta 2015 nainen synnytti Halla-ahon lapsen. Poika onkin nyt jo noin kuusi vuotta.

    Naisen kertoman mukaan Halla-aho näkee lastaan aika ajoin. Naisen mukaan Halla-ahon puoliso on asiasta tietoinen.
    Halla-aho on raottanut arkeaan ja perhe-elämäänsä muutamissa lehtihaastatteluissa. Me Naiset -lehden haastattelussa marraskuussa 2012 Halla-ahot kertoivat parisuhteestaan ja sanoivat muun muassa vaalivansa kotona rauhallista ja konfliktitonta ilmapiiriä.
    Rehellinen persu!

    Tämän vuoden helmikuussa Iltalehden haastattelussa Halla-aho kertoi, että ”neljän lapsen isyys on karistanut häneltä turhan idealismin lasten kasvatuksesta”. Hän sanoi myös, että vanhempien ensisijainen tehtävä on tarjota lapsille turvallinen ympäristö, jotta lapset voivat olla sitä, mitä haluavat olla.

    Maaliskuussa eräs puoluetoveri kuvasi IS:lle Halla-ahoa sanomalla, että tämä on ”perhekeskeinen ihminen”, joka korostaa lojaaliutta perheelle ja puolueelle.
    Rehellinen persu!

    Halla-ahon isyys on vahvistettu huhtikuussa 2016 dna-testillä, jonka tuloksesta Ilta-Sanomat sai kirjallisen dokumentin nähtäväkseen.
    Tätä ei sitten persutkaan voi kieltää, että Halla-aho olisi nuhteeton ja rehellinen!


  • Anonyymi

   Rikollisjärjestö Perussuomalaiset ovat huolissaan?

   • Anonyymi

    Rikollisjärjestö SDP on puhaltanut miljardeja veronmaksajien rahoja.


  • Anonyymi

   Tämä mariini on viimeinen ihminenjoka eroaa mistään touhustaan oma-alotteisesti !

   eikä se muutenkaan kuulu suomalaisen poliitikon tapoihin..otan kaiken vastuun ...ja... ja jatkan kuin ennenkin.

   se on suomipoliitikon normitapa.

   • Anonyymi

    Eroaminen vain puhdistaisi ilmaa, kun Sanna nyt ei todistetusti osaa hommiaan.
    Saataisiin toinen yrittämään, uusin aatoksin. Demareissakin kyllä olisi kyvykkäämpiä.
    Ja toinen mahdollisuus vaalituloksen mukainen hallitus 123 kansanedustajalla, josta sosialistit, vasurit ja vihreät olisi ulkona.
    Demokratia vain sellaista, siinä vaalitulosta katotaan kuin "mykkä vittua"


  • Anonyymi

   Keski-ikäinen nainen.
   Kaksihaarainen kieli.

  • Anonyymi

   Täällä takerrutaan epätoivoisesti pääminiterin virka-asunnon ateriaetuuksiin. Jos aletaan sitten kaivella vähän enemmän mihinkä Suomen valtio käyttää noita budjettiavarojaan koska Marinin käyttämä ateriaetuus n 14000 € /1,5 v aiheuttaa noin suurta polemiikkia. Entä sitten Suomen presidentti vaikka vertailu ei ole ihan reilua mutta valtion rahaa palaa sielläkin. Niinistö on ihan hyvin hoitanut hommansa mutta ei ole kyse siitä vaan budjetista. Tänä vuonna presidentin kanslia kuluttaa 16 milj € , mitä me sillä saamme: ainakin pari huipputärkeää puhelua Putinille à 8 milj €/kpl plus sitten arkisemmat presidentin esittelyt, valtiovierailut jne. Onhan se hyvä että rahaa löytyy vaikka Sannan 10 € aamiaismurot plus kylmä ateria tekevät tiukkaa!

   • Anonyymi

    Ei siinä ole mitään epätoivoista jos Marinin ateriaedusta puhutaan. Suomalaisista suuri osa joutuu tulemaan toimeen kuukauden tuolla summalla jonka Marinin perhe on vetänyt napaansa ilmaiseksi. Marinin palkka 17 000 euroa/kk. Hänellä on asunto hankittu Helsingissä, miksei asu siellä ja maksa kulujaan itse?


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torstaina tulee ulos uutispommi

   Ihan uskomatonta on luvassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   5980
  2. Jussi Halla-aho ei jatka puolueen puheenjohtajana

   Jussi Halla-aho ei asetu ehdolle Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi.
   Maailman menoa
   418
   4192
  3. Ilmaöämpöpumpun tehonkulutus jäähdytyksessä?

   Paljonko kuluttaa, kun jatkuvasti käy täysillä? Mikä on jäähdytyksen COP ?
   73
   3988
  4. No nyt! Vappu Pimiä ja Teemu-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa: "Suostuu, kun ei tiedä aluksi..."

   Vappu ja harvoin nähty "mysteerimies" eli aviomies Teemu poseeraavat Instassa kesäisissä tunnelmissa: https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-vappu-pimia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   3137
  5. syy siepin happamuuteen selvisi!

   Voiko paljoa happamampaa ilmestystä olla kuin Sara Sieppi Kaunissaaren rannalla ? ressukka kuvitteli iskeneensä kultasuoneen ja pääsevänsä tämän uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   2306
  6. Sofia ja velipoika.

   Sofia on tuonut velipoikansa mukaan psykologin vastaanotolle. Taitaa velikin olla yhtä hömelö kun lähtee ratsastamaan tuon lokin mukaan. Sofialla m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1097
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   103
   1045
  8. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   1004
  9. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   51
   873
  10. Katariina Anttila oli saanut väkevää palautetta tänään 21.6. toimituksessa!

   Toimitukseen marssi hyvin harmistunut haapavetinen rouva henkilö. Oli antanut Katariinalle kunnolla palautetta Ilkka Revon jatkuvasta maalittamisesta.
   Haapavesi
   33
   858
  Aihe