10k täynnä tälle vuodelle

Se on sitten ensimmäinen 10 000 täynnä tälle vuodelle, meni vähän huomaamatta. Käytännössä DVV:n osuus on kasvanut, joten todellinen luku on suurempi kuin tuosta voi päätellä.

Silti eromäärä jäänee maltilliseksi. Kastamattomuuden suhteellinen merkitys kasvaa koko ajan.

7

179

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Aiemmin joku mainitsi jotain sen suuntaista, että erojen määrä olisi nyt eroakirkosta luku plus 40% (vai oliko se niin, että DVV:n kautta eroaa 40%?).
   Kummin päin tahansa, ei tämän vuoden tilanne mitenkään surkea ole. Ennätykset tietenkin alkavat olla kiven alla, sitä mukaan kun kirkkokansa vähenee.

   • Kirkontilastot.fi päivittyi viimeksi 10.5. eli ehkä katsotaan jos huomenna tulee toukokuun luvut. Niitä ja eroakirkosta-palvelun lukuja seuraamallahan tuota voi selvittää.


   • jori.mantysalo kirjoitti:

    Kirkontilastot.fi päivittyi viimeksi 10.5. eli ehkä katsotaan jos huomenna tulee toukokuun luvut. Niitä ja eroakirkosta-palvelun lukuja seuraamallahan tuota voi selvittää.

    Alkuvuodesta 3kk. aikana kirkon jäsenmäärä näköjään väheni 9259 jäsenellä. Tuosta tulisi yksinkertaisimmalla laskutavalla vuoden vähenemäksi 37036 + vuodenvaihde.


   • Anonyymi

    Alkuvuonna oli melko tasaisesti joka kk noin 70% eronnut eroakirkosta.fi:ssä ja 30% muualla, eli melko tarkkaan erojen kokonaiamäärä on eroakirkostaluku plus 40%.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Alkuvuonna oli melko tasaisesti joka kk noin 70% eronnut eroakirkosta.fi:ssä ja 30% muualla, eli melko tarkkaan erojen kokonaiamäärä on eroakirkostaluku plus 40%.

    14 143 eroa eroakirkosta.fi:ssä 1-5/2019 'normaalioloissa' ennen kuin korona ja DVV-erot muuttivat kuviota oleellisesti.


   • Anonyymi

    Onko uskovaiselle suomen kielen kirjoittaminen todella täysin mahdotonta?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   111
   4039
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   3498
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   66
   2843
  4. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   2268
  5. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   2136
  Aihe