Suomeen on tuotu koko pandemian aikana salaa pakolaisia, samalla kun kansalle on valehdeltu että ei

Anonyymi

Koko pandemian ajan hallitus on väittänyt että suomeen ei tule pakolaisia yhtään. YLE:nkin toimittaja sanoi vaalitentissä näin. Kokoajan on tuotu salaa lisää EU:n kiintiöpakolaisia "taakan jaoksi". Edelelleen suomella on maailman avokätisin sosiaaliturva, josta me joudumme lupumaan tämän hallituksen toimien seurauksena. Demarit ovat ahneudellaan ja tuhlailullaan tuhonneet hyvinvointivaltion

9

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Perussuomalaiset ottivatkin 35000 tuosta vain! Minusta se oli ristiriidassa heidän puheidensa kanssa.

   • Anonyymi

    Se oli ja siksi Persut hajosivatkin. Etkö muista? Halla-Aho valittiin uudekis puheenjohtajaksi


   • Anonyymi

    Suomen autoritäärinen syvävaltio tuo niitä. Etkö tajua?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se oli ja siksi Persut hajosivatkin. Etkö muista? Halla-Aho valittiin uudekis puheenjohtajaksi

    Halla-aho oli suunnitellut maahanmuutto-ohjelman. Lisäksi perussuomalaiset äänestivät yksimielisesti, että 35000 otetaan sisään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Halla-aho oli suunnitellut maahanmuutto-ohjelman. Lisäksi perussuomalaiset äänestivät yksimielisesti, että 35000 otetaan sisään.

    Hauska tarina, vaikka fiktiota onkin😅


   • Silloin ei ainakaan ollut koronaa.


  • Anonyymi

   Ihmisoikeudet ja ihmishenki edellä on kuitenkin mentävä!Suomalaiset eivät voisi tehdä jalompaa tekoa,kun ottaa vastaan hädässä olevat!

  • Anonyymi

   Perussuomalaisen puolueen saavutukset

   Mitkä ovat perussuomalaisen puolueen saavutukset, jotka jotenkin ovat vaikuttaneet suomalaisten elämään?

   Politiikka

   Poliittisesti he eivät ole saaneet aikaan mitään, tyhjää ja tuntematonta. Hallituksessa oltiin pari vuotta, mutta sen aikaisia toimia ei kukaan nykypersuista tunnusta omakseen, vaikka samoja henkilöitä siellä myös nykyään häärää.

   Vihapuhe ja maalittaminen

   Siinä on yksi perussuomalaisen puolueen saavutuksista, jota saamme tänä päivänä jokainen nähdä, ja osa siitä jopa henkilökohtaisesti kärsii.

   Tämä itse aihe on perussuomalaisille vieras, he eivät ymmärrä koko käsitettä, joten en nyt tuhannetta kertaa ala sitä heille opettamaan.

   Rasismi ja etnonationalismi

   Tämä on toinen asia, jonka persut ovat saaneet pinnalle, värillä on väliä, niinkuin sanotaan, suomalaisia eivät ole heidän mielestään kuin kantasuomalaiset, ja muista ei suomalaisia koskaan tule. Maahanmuutto on aiheuttanut kaiken pahan, jopa työttömyys, lämmin talvi ja korona-virus on maahanmuuton syytä.

   Tiede

   Viime aikoina he ovat keskittyneet tiedemiesten arvosteluun ja tieteeseen sijoitettujen rahojen suuntaamisen arvosteluun, he eivät hyväksy varsinkaan niitä tiedemiehiä, jotka eivät perussuomalaista maailmankatsomusta jaa. Kaikki tiede on arveluttavaa, ja varsinkin jos kyse on ilmastomuutoksesta.

   Rappiotaide

   Perussuomalaisen ohjelman mukaan läheskään kaikki taide ei ole arvokasta, kansallissosialistiseen tyyliin, yleensä vain esittävä taide on lähellä persujen sydäntä, ja muu ns. Rappiotaide ja sen tukeminen saa mennä.

   Käyttäytyminen ja edustaminen

   Yleensä kansanedustajien on totuttu käyttäytyvän suht kunniallisesti, ja mikäli tapahtuu ylilyöntejä niitä myös osataan pyytää anteeksi. Persuilla tämä ei tapahdu näin. Eduskunnassa on seksuaalisesta ahdisteltu ja pahoinpidelty toista edustajaa ja myös puhuttu maahanmuuttajista vieraslajina. Tämä on persujen yksi näkyvimmistä saavutuksista, ovat saaneet koko kansanedustajaryhmänsä näyttämään ilkikuriselta kakaralaumalta.

   Mestari

   Halla-aho on perussuomalaisen politiikan isä ja valtias, hänen sanansa on täysin virheetön persujen piirissä, virheitä hän ei voi tehdä. Hänen palvontansa on jo samalla viivalla eräiden diktaattorien kanssa. Halla-ahon siunaus on tärkeä, ja jos joudut sivuraiteelle hänen kanssaan, tulevaisuus on puolueessa pysähdyksissä.

   Halla-aho puhuu holokaustista hölöhölö-tapahtumana, hän pitää korkeimman oikeuden päätöksiä pilkkanaan, ja tukee ja arvostaa monesti tuomittua äärioikeistolaista Junes Lokkaa.

   Halla-aho twiittailee ja komentoi kuin juuri puberteetti-ikään päässyt nuori, ja se tyyli on juuri sopiva kannattajille, koska ei heidänkään kehitys ole siitä iästä mihinkään kehittynyt. Siksipä Halla-ahon puheet ja kirjoitukset uppoavat hänen kannattajiinsa, he ovat kiihottuneessa tilassa, kun mestari jotain sanoo.

   Huhtasaari ja Hakkarainen

   Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä nämä kaksi persujen meppiä, Huhtasaari on älykkyydeltään ja puheillaan sitä persussuomalaista ydintä, luomiskertomus, Venäjä ja Salvini, siinä hänen tämän hetken kolme tärkeintä agendaa EU:ssa.

   Hakkarainen sitten taas on metsien mies, joka yhdellä kulauksella pystyy pullon koskenkorvaa juomaan, ja samalla muutaman naisenkin kaatamaan, mahtava uros.

  • Anonyymi

   Satoja vai oliko muutama tuhat, junes hiljan selvitti ohjelmassaan.
   Puuttui juurikin tähän valheeseen, ettei ole hakemuksia muka jätetty sisään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   5787
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1976
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1640
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   72
   1250
  5. Joku päivä me vielä jutellaan

   Rauhoitu <3
   Tunteet
   39
   1133
  Aihe