Mikä on totuus "Marttyyrien Ääni"-järjestöstä?

Anonyymi

Itse ollut siinä mielikuvassa, mitä "Marttyyrien ääni"-sivustolla kerrotaan, että kysymys olisi kristittyjen, uskonsa tähden vainottujen perheiden ja yksilöiden, tunnustuskuntiin sitoutumattomasta, rahallisesta avustuksesta sekä erilaisesta hengellisestä tuesta. Tässä käsityksessä olen joskus antanut järjestölle myös oman roponi.

https://marttyyrienaani.fi/tyomme/meista/

En "koskaan" katso helluntailaisten TV7:aa, koska pidän sen toimintaa epäraamatullisena, epäkristillisenä, nk. lusteena. Kristillisestä nimestään huolimatta se on kaikkea muuta kuin kristillinen. Nimitykset antikristillinen, valhejuutalainen (= nk. messiaaninen) ja okkultistinen sopivat siihen paremmin.

Tänään vahingossa napsahti TV7 päällee, aiheena "Marttyyrien Ääni". Kuulin tätä vain muutaman minuutin, mutta sain MÄ:n edustajan puheesta käsityksen, että heillä on jossain "pakanamailla" myöskin oman uskonkäsityksensä mukaista "evankeliumin työtä": "Muslimeja kääntyy ja heitä kastetaan!"

Tämä ilmoitus meni ohi sen, mitä MÄ sivustollaan itsensä esittelee. "Tunnustuskuntiin sitoutumaton", "avustavat vainottuja kristittyjä taloudellisesti", myös vankiloissa.

= Helluntailaiset ovat napanneet tämänkin, alunperin vilpittömästi vainottujen kristittyjen hyväksi tarkoitetun avustusjärjestön oman antikristillisen uskontokuntansa opillisen käännytystyön levittämiseksi ja tätä kautta houkutellen muun uskoisia uoukkoonsa, jotka kuvittelevat näitä kristityiksi ja edustavan kristinuskon opetuksia.

Tuolla sivustolla mainitaan "apostolinen uskontunnustus". Helluntailaiset eivät tunnusta kristittyjen yhteistä, apostolista uskoa, vaan selittävät mm. Yhden Pyhän Kolmiyhteisen Jumalan olemuksen toisin kuin kristinuskossa tämä opetetaan. Helluntailaisten virnuileva "Pohojalaane usukoontunnustus" osoittaa, että oppi on heillä toinen: "Isää, Poiikaa ja Py-yhää Henenki, ne kolome yhytää ovvaat!" Kristinusko ei opeta noin.

Ei ole kolmea eri henkeä, "jotka pitäisivät yhtä" (= "olisivat samaa mieltä"), vaan On Yksi, joka on kolminaisuus. Tässäkin kohdin kristinusko ja areiolainen helluntailaisuus eroavat toisistaan. Heillä ja meillä on eri Jumala. Eri usko, eri tunnustus.

Ja tähän heidän harhaoppinsa levitykseenkö sitten menevät kristittyjen vilpittömästi marttyyrien parhaaksi tarkoittamat avustukset?

Helluntailainen valehtelee ja varastaa, aina kun on saumaa päästä näpistelemään etenkin (teologiaa tarkkaan tuntemattomien) kristittyjen kukkaroista. Kehtaavat varastaa jopa Kristuksen tähden vainotuilta kristityiltä marttyyreiltä! (Vai... ovatko ne kaikki marttyyritkaan nimenomaan kristittyjä...?

1

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Marttyyrien Ääni on entinen Stefanus-Lähetys Ry:

   "Stefanus-Lähetys ry/Marttyyrien Ääni on yhteiskristillinen, tunnustuskuntiin sitoutumaton, uskonvarainen yhdistys, jonka tarkoitus on eri tavoin palvella vainottua seurakuntaa ympäri maailmaa. Tehtävämme on myös olla vainotun seurakunnan ääni Suomessa."

   http://www.stefanus.fi/

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   12199
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   82
   2060
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   1385
  4. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   66
   1115
  5. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   52
   1039
  Aihe