Suojaharsot ja sadettajat esiin, Keskustalle luvassa hallayö 13.6 su-ma välisenä yönä

Anonyymi

Näin maalailee maan ylköslehti Hesari pääkirjoituksessaan. Keskusta on leimautunut sitkeästi vasemmistolaisen ja vihreän politiikan apupuolueeksi. Pönkäksi. Vaaliyönä tulosten valjetessa Keskustaa kohtaa ennennäkemätön äänestäjien kato. Pahin mies- ja naismuistiin. Eritoten Keskusta tulee menettämään ääniä maakunta-Suomessa.

Edessä on peljätty Hallayö.
https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008036353.html
(maksumuuri)

18

288

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitä saa mitä tilaa, olisi ajatellut että Keskusta tietää mihin porukkaan lähti ja mitä siitä seuraa, mutta ei kiilusilmäisenä vihervasemmiston taakse ja tukemaan kaikessa vihervasemmisto hallitusta. Ei muutakuin 13.6 kääntötakki päälle ja seuraamaan vaalitulosta.

  • Anonyymi

   Ei ole ensimäinen kerta kun hesari on väärässä, eikä viimeinen.

  • Anonyymi

   eihän vihervasemmistolehdet ole väärässä

  • Anonyymi

   Turvenevoilta se halla on aina hiipinyt rintamaillekin. Suuremmat ojat ja lisää turvetuotantoa sanoisi Saarijärven Paavokin.

  • Anonyymi

   vihervasemmistokepun puh.johtaja IS:n vaaligrillissä huusi kuin sirkkeli Jylhän sahalla sen menestysvuosina, että Persut erilaisin sanakääntein, jotka ovat suoranaisia vääriä ja valheellisia syytöksiä hallituksen politiikasta. Että hallitus olisi kieltämässä öljylämmityksen. Se ei ole totta, hallitus on tukemassa kotitalouksia, jotka öljylämmitysjärjestelmän iän tullessa tien päähän vaihtaa muun lämmitysjärjestelmän. ETTÄ MITÄ Hallitusohjelman mukaisesti tavoitteena on luopua öljylämmityksestä 2030-luvun alkuun mennessä, julkisissa rakennuksissa jo vuoteen 2024 mennessä. Nyky siirtymätuki on maksimissaan n.4 000 €. Lämmitysmuodon vaihto maksaa helposti 10 000–20 000 €. Laskekaa millä iäkäs eläkeläinen maksaa erotuksen. Kuka voi näin vääristelevää ja valheella etenävää porukkaa vihervasemmistokepua enää äänestää, niin tietenkin Molopäät, joita ei kiinnosta Lasten terveys, turvallisuus ja eläkeläisten pärjääminen. Ei jatkoon.

   • Anonyymi

    Olet katsonut auringonpimennystä ilman suojalaseja. Pääsi on pehmennyt. Käyhän lääkärissä.


  • Anonyymi

   luehan vihervasemmistokepuli hallitusohjelmaa ja katso is:n vaaligrilli puh.johtajan osalta ja katso totuutta simiin, katkera paikka myöntää kuinka kansalle valehdellaan ja vääristellään asioita, mutta on äänestäjiä jotka seuraa uutisia ja äänestyskäyttäytymistä. Heihin ei uppoa vihervasemmistokepun propakanda osaston tuotokset koska tolkunihmiset huomaa ne kaukaa koska ne tuppaa haisemaan.

  • Anonyymi

   yle,1 lintilä jauhaa paskaa dokumentissa rankka vuosi,väittää että ajattelee kansalaisten parasta,vaikka suurin häränaiheuttaja kotitalouksissa ja yrityksissä on järjettömän korkeat sähkönsiirtomaksut,saatanan paskiainen sillä oli kaikki valta lopettaa sähkönsiirto yritysten rosvoaminen mutta jätkä ei tehnyt mitään

   • Anonyymi

    Pysy vaan rauhallisena. Typeryytesi tulee näkyviin.


   • Anonyymi

    Onko sulla joku pakkomielle tuohon sähkönsiirtomaksuun.
    Hae hyväänen apua.


  • Anonyymi

   lintilän kansa äänesti eruskuntaan että se tekee jotakin ihmisten ja yritysten hyväksi,mutta auttaakin vain selvää rosvousta näiren säkönsiirto yritysten taholta,koko kansa ja yrittäjät olivat lintilän takana, että se olisi korjannut päivän selvän vääryyren, mutta tukikin ahneita sähkönsiirtäjiä,ja teki vain kosmeettisia korjauksia, millä jatkuviin hintojen nousuun ei ole mitään estettä,eikö roistoilua pitäisi ministerin koittaa estää, eikä eristää ja rohkaista muitakin tekemään samaa koko kansan rosvousta

   • Anonyymi

    Voi elämän kevät näitä persujen kommentteja. Turve ja sähkönsiirto muutahan elämässä ei oo. Ja päälle vielä öljylämmitys. Huh huh kuuma tulleepi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi elämän kevät näitä persujen kommentteja. Turve ja sähkönsiirto muutahan elämässä ei oo. Ja päälle vielä öljylämmitys. Huh huh kuuma tulleepi.

    VOI Tätä vihervasemmistokepun propakanda osaston kommentointia, niin esim. öljylämmitys is:n vaaligrillissä vihervasemmistokepun puh.johtaja syytti Perussuomalaisia suoranaisesta valehtelusta ja pelon levittämisestä että hallitus olisi kieltämässä öljylämmityksen. Mutta Hallitusohjelman mukaisesti fossiilisen öljyn lämmityskäytöstä luovutaan 2030-luvun alkuun mennessä. Julkinen sektori vuoteen 2024 mennessä, kuinka se valhe menikään, mihin se syyttävä sormi osoittaakaan. Ketä hallituksessa istuu, vihervasemmisto ja vihervasemmistokepuhan on hallitusohjelman sopinut ja laatinut sen hyvässä hengessä ja yhteisymmärryksessä. Että silleen, huomenna ÄÄNESTÄMÄÄN JOUKOLLA.


  • Anonyymi
   UUSI

   Hallayö peruttu. Kiäh, kiäh, kiäh !

   • Anonyymi
    UUSI

    Ei nyt hallaa tule, kun ilmasto on lämmennyt, tekee hyvää maanviljelykselle ja kepulle.
    Kiäh,kiäh,kiäh.


  • Anonyymi
   UUSI

   Lopullinen kato siirtyi neljällä vuodella. Mutta tulossa on.

   • Anonyymi
    UUSI

    Sitähän ne jotkut hartaasti toivoo ja ovat toivoneet kymmeniä vuosia.


  • Anonyymi
   UUSI

   Persut mokasi kun halusivat Tuijan pois. Tai nämä katariinat, Anastasiat ja muut. Olisivat saaneet ai Akin yhden lisäpaikan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   103
   3387
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2910
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   64
   2691
  4. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   2080
  5. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   267
   1763
  Aihe