Suojaharsot ja sadettajat esiin, Keskustalle luvassa hallayö 13.6 su-ma välisenä yönä

Anonyymi

Näin maalailee maan ylköslehti Hesari pääkirjoituksessaan. Keskusta on leimautunut sitkeästi vasemmistolaisen ja vihreän politiikan apupuolueeksi. Pönkäksi. Vaaliyönä tulosten valjetessa Keskustaa kohtaa ennennäkemätön äänestäjien kato. Pahin mies- ja naismuistiin. Eritoten Keskusta tulee menettämään ääniä maakunta-Suomessa.

Edessä on peljätty Hallayö.
https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008036353.html
(maksumuuri)

24

545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sitä saa mitä tilaa, olisi ajatellut että Keskusta tietää mihin porukkaan lähti ja mitä siitä seuraa, mutta ei kiilusilmäisenä vihervasemmiston taakse ja tukemaan kaikessa vihervasemmisto hallitusta. Ei muutakuin 13.6 kääntötakki päälle ja seuraamaan vaalitulosta.

    • Anonyymi

      Ei ole ensimäinen kerta kun hesari on väärässä, eikä viimeinen.

    • Anonyymi

      eihän vihervasemmistolehdet ole väärässä

    • Anonyymi

      Turvenevoilta se halla on aina hiipinyt rintamaillekin. Suuremmat ojat ja lisää turvetuotantoa sanoisi Saarijärven Paavokin.

    • Anonyymi

      vihervasemmistokepun puh.johtaja IS:n vaaligrillissä huusi kuin sirkkeli Jylhän sahalla sen menestysvuosina, että Persut erilaisin sanakääntein, jotka ovat suoranaisia vääriä ja valheellisia syytöksiä hallituksen politiikasta. Että hallitus olisi kieltämässä öljylämmityksen. Se ei ole totta, hallitus on tukemassa kotitalouksia, jotka öljylämmitysjärjestelmän iän tullessa tien päähän vaihtaa muun lämmitysjärjestelmän. ETTÄ MITÄ Hallitusohjelman mukaisesti tavoitteena on luopua öljylämmityksestä 2030-luvun alkuun mennessä, julkisissa rakennuksissa jo vuoteen 2024 mennessä. Nyky siirtymätuki on maksimissaan n.4 000 €. Lämmitysmuodon vaihto maksaa helposti 10 000–20 000 €. Laskekaa millä iäkäs eläkeläinen maksaa erotuksen. Kuka voi näin vääristelevää ja valheella etenävää porukkaa vihervasemmistokepua enää äänestää, niin tietenkin Molopäät, joita ei kiinnosta Lasten terveys, turvallisuus ja eläkeläisten pärjääminen. Ei jatkoon.

      • Anonyymi

        Olet katsonut auringonpimennystä ilman suojalaseja. Pääsi on pehmennyt. Käyhän lääkärissä.


    • Anonyymi

      luehan vihervasemmistokepuli hallitusohjelmaa ja katso is:n vaaligrilli puh.johtajan osalta ja katso totuutta simiin, katkera paikka myöntää kuinka kansalle valehdellaan ja vääristellään asioita, mutta on äänestäjiä jotka seuraa uutisia ja äänestyskäyttäytymistä. Heihin ei uppoa vihervasemmistokepun propakanda osaston tuotokset koska tolkunihmiset huomaa ne kaukaa koska ne tuppaa haisemaan.

    • Anonyymi

      yle,1 lintilä jauhaa paskaa dokumentissa rankka vuosi,väittää että ajattelee kansalaisten parasta,vaikka suurin häränaiheuttaja kotitalouksissa ja yrityksissä on järjettömän korkeat sähkönsiirtomaksut,saatanan paskiainen sillä oli kaikki valta lopettaa sähkönsiirto yritysten rosvoaminen mutta jätkä ei tehnyt mitään

      • Anonyymi

        Pysy vaan rauhallisena. Typeryytesi tulee näkyviin.


      • Anonyymi

        Onko sulla joku pakkomielle tuohon sähkönsiirtomaksuun.
        Hae hyväänen apua.


    • Anonyymi

      lintilän kansa äänesti eruskuntaan että se tekee jotakin ihmisten ja yritysten hyväksi,mutta auttaakin vain selvää rosvousta näiren säkönsiirto yritysten taholta,koko kansa ja yrittäjät olivat lintilän takana, että se olisi korjannut päivän selvän vääryyren, mutta tukikin ahneita sähkönsiirtäjiä,ja teki vain kosmeettisia korjauksia, millä jatkuviin hintojen nousuun ei ole mitään estettä,eikö roistoilua pitäisi ministerin koittaa estää, eikä eristää ja rohkaista muitakin tekemään samaa koko kansan rosvousta

      • Anonyymi

        Voi elämän kevät näitä persujen kommentteja. Turve ja sähkönsiirto muutahan elämässä ei oo. Ja päälle vielä öljylämmitys. Huh huh kuuma tulleepi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi elämän kevät näitä persujen kommentteja. Turve ja sähkönsiirto muutahan elämässä ei oo. Ja päälle vielä öljylämmitys. Huh huh kuuma tulleepi.

        VOI Tätä vihervasemmistokepun propakanda osaston kommentointia, niin esim. öljylämmitys is:n vaaligrillissä vihervasemmistokepun puh.johtaja syytti Perussuomalaisia suoranaisesta valehtelusta ja pelon levittämisestä että hallitus olisi kieltämässä öljylämmityksen. Mutta Hallitusohjelman mukaisesti fossiilisen öljyn lämmityskäytöstä luovutaan 2030-luvun alkuun mennessä. Julkinen sektori vuoteen 2024 mennessä, kuinka se valhe menikään, mihin se syyttävä sormi osoittaakaan. Ketä hallituksessa istuu, vihervasemmisto ja vihervasemmistokepuhan on hallitusohjelman sopinut ja laatinut sen hyvässä hengessä ja yhteisymmärryksessä. Että silleen, huomenna ÄÄNESTÄMÄÄN JOUKOLLA.


    • Anonyymi

      Hallayö peruttu. Kiäh, kiäh, kiäh !

      • Anonyymi

        Ei nyt hallaa tule, kun ilmasto on lämmennyt, tekee hyvää maanviljelykselle ja kepulle.
        Kiäh,kiäh,kiäh.


    • Anonyymi

      Lopullinen kato siirtyi neljällä vuodella. Mutta tulossa on.

      • Anonyymi

        Sitähän ne jotkut hartaasti toivoo ja ovat toivoneet kymmeniä vuosia.


    • Anonyymi

      Persut mokasi kun halusivat Tuijan pois. Tai nämä katariinat, Anastasiat ja muut. Olisivat saaneet ai Akin yhden lisäpaikan.

    • Anonyymi

      tämä oli vasta esimakua tulevasta 600 uuren valtuutetun lisäys,ei kannata kepulien liiaksi kiintyä kansanerustajan penkkiin koska 2v, jälkeen siitä on vain muistot jäljellä

      • Anonyymi

        Persut sijalla neljä. Takiaispuolueista suurin.


    • Anonyymi

      Hellurei katoin lehtiä Perussuomalaisten Puheenjohtaja Jussi Halla-Aho Äänikuningas 2021 Kuntavaaleissa 18 843 ääntä, vihervasemmistokepun äänikuningas Helsingissä harjoitetusta politiikasta johtuen sai huikeat 1 673 ääntä
      Tippuihan vihervasemmistokepun kannatus 2017 vaaleista -2,7% katoin Perussuomalaisten kannatus nousi 5,6% niin tosiaan nousi 5,6% Tuosta se selkeä ero muorostuu kun toinen ajattelee Omaa maata, kansaa, Lapsia ja Nuoria ja toinen tekee mitä Muut käskee ja ohjailee. Ei muutakuin Hyvää jatkoa, jatkakaa samaan malliin. Eduskunta vaalit tulossa, nähdään vaaliuurnilla. KOKOOMUS 1 selkellä erolla muihinja muutenkin Nousussa.

    • Anonyymi

      Kokoomus on maahanmuuton takuumies ja persut samoin, maahanmuuttajien määrä tulee kasvamaan jyrkästi kun nämä pääsee valtaan.

    • Anonyymi

      Nyt se taas nähtiin vihervasemmistokepu ihan kuutamolla, Perussuomalaiset maahanmuuton takuumiehenä, ootta te uskomattomia Molopäitä, ei toisaalta ihme kun päässä on kes kusta. On ne Molopäitä on ne.

      • Anonyymi

        Kyllä Persupöljäkkeillä on selityksiä nyt Halla aho meinas että osa näistä äänestäjistä jotka ois äänestäneet Persuja eivät viitsineet äänestää ollenkaan eli on siinä selitykset tuolta suurimmalta takiaispuolueelta ja tulevalta pieneltä takiaispuolueelta.!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe