Miksi diktaattorit häviävät taistelunsa käytännössä aina ???

Anonyymi

Satutteko tietämään syitä tuohon luonnonlakiin ???

29

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ahneen paskanen loppu

      • Anonyymi

        Tuossa se on kansankielellä koko totuus.


      • Anonyymi

        Kuten maatalouskommunismin kannatus.


    • Anonyymi

      Totta.
      Luonnonlaki on maailman kansojen sivistystason kohoaminen.
      Porvarillinen diktatuuri on tiensä päässä. Sen mukana kuoleutuu porvarilliset diktaattorit.
      Tilalle tulee työväenluokan diktatuuri joksikin aikaa. Se on jo paljon korkeammalla olevaa kansanvaltaa kuin porvarillinen diktatuuri. Sota-aseistusta poistetaan. Kansat vaihtavat tavaroita ja kulttuuriaan rauhanomaisesti. Työväenluokan diktatuuri on siirtymäkausi rahan vallan kumoutumisen ajanjaksossa. Tilalle tulee kaikkien kansalaisten yhdenvertainen, sosiaalinen maailma. Ihmiskunta ponnistelee yhdessä olemassa olevien ongelmien ratkaisemiseksi, pitävät huolta puhtaasta luonnosta, heikompia autetaan, terveydenhoito ja sivistystaso kohoaa ahtaan oman edun yläpuolelle. Työn tuottavuus kohoaa niin että työaika lyhenee. Viimeisten sota-aseiden sulattamisen jälkeen uusien siviilituotteiden tekemiseksi ihmiskunta pitää yleismaailmallisen juhlan ja ehkä peräti useammaksi päiväksi.
      Toisilleen eduiltaan vastakkaiset yhteiskuntaluokat katoavat. Se on diktatuurin loppu. Vapaa kansalaisyhteiskunta on astunut tilalle.

    • Anonyymi

      Todellisuudessa on ollut paljonkin elinikäisiä diktaattoreita. Orjanomistus- ja feodaalivallan aikana ei ollut lainkaan parlamentteja. Omistajat muodostivat kuninkaan avuksi pienen ryhmän. Toki ne saattoivat keskenään kilpailla vallasta ja teloittaa istuvan kuninkaan.
      Parlamentaarinen valta maailmalla on vasta noin sata vuotta vanha yleisine kaikkien kansalaisten äänioikeuksineen. Aikalaisilla kuninkailla saattoi olla omistajista neuvoa antava elin mutta tavallinen rahvas, kansan enemmistö oli sivussa valtion touhuista.
      Feodaalisessa sääty-valtiossa alle prosentti väestöstä, aatelisto, piti valtaa. Sen keskuudesta valittiin kuningas, jos sukulinjaa haluttiin vaihtaa. Yleisiä vaaleja ei ollut.

    • Anonyymi

      Olet oikeassa kansa on kantanut diktaattorit pkaivoon. Viimeksi viime vuosisadan lopussa lähes kaikki kommaridiktaattorit. Siinä kaatui koko kommarisysteemi, rauha heidän muistolleen. Kansa ei hyväksy kommunistien väkivaltaa, eikä muidenkaan.

      • Anonyymi

        No ei nyt ihan vielä kaikkia, mutta suunta maatalouskommunismin alasajossa on oikea ja kiihtyvä. Kyllä kansa kohta juhlii kun viimeinenkin maatalouskommari joutuu oikeisiin palkkatöihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei nyt ihan vielä kaikkia, mutta suunta maatalouskommunismin alasajossa on oikea ja kiihtyvä. Kyllä kansa kohta juhlii kun viimeinenkin maatalouskommari joutuu oikeisiin palkkatöihin.

        Olet oikeassa, uskontosi kaatui viime vuosisadan lopussa, nyt on enää muutama hullu jotka kannattaa entistä uskontoasi... hyvää matkaa p...aan.


    • Aloituksen tekijän osoite löytyy valehtelijoiden klubista.
      Siksi voimme ottaa katkelman Suomen suurimmasta valehtelijoiden klubista, Perussuomalaisesta puolueesta.

      Puheenjohtaja Halla-Aho linjasi yleistä politiikkaa 31.5.21 puoluevaltuustossa:
      "Ay-liike vastustaa heikennyksiä työttömyysturvaan ja irtisanomissuojaan, paikallisen sopimisen lisäämistä ja työehtosopimusten yleissitovuuden purkamista sekä lakko-oikeuden rajoittamista. Samoin se vastustaa sisäistä devalvaatiota eli palkkojen tosiasiallista leikkaamista, josta viime kauden kilpailukykysopimus oli esimerkki. Tämä on täysin ymmärrettävää. Me emme kuitenkaan enää elä siinä maailmassa, jossa nykyiset, työntekijää suojaavat mekanismit rakennettiin. Me emme voi suojata kotimaista tuotantoa tulleilla. Meillä ei ole omaa valuuttaa, jonka ulkoisen arvon manipuloinnilla voitaisiin korjata vientiteollisuuden kilpailukykyä ja kuitata palkankorotuksia."

      Puhe voi hämätä yksinkertaisia. Sellaiseksi se on tarkoitettu.
      Puheen sisältö on kuitenkin karu. PS-puolue kosii pääoman omistajia sekä lähinnä Kokoomusta. Työläisille lunta tupaan. Jos eivät suostu luopumaan yleissitovuudesta työehtosopimuksissa palkkojen alentamiseen löytyy muita keinoja.
      Perussuomalaiset eivät tue itsenäisiä ammattiliittoja mutta tukisivat sellaista ay-liikettä, jota rahapääoma ohjaa.

      Ken on lukenut Hitlerin "Mein Kampf" kirjan, huomaa että Hitler esitti työväestön aseman täsmällisesti samalla tavalla kuin Halla-aho. Kumpi kopsasi toiselta? Halla-aho tietysti.

      Aloituksen valheet (ei ymmärrä lukemaansa) ovat pieniä JHA:n rinnalla. Halla-aho esittää silmät kiiltävinä vuonna 2021 Hitlerin aattellisen fasismin linjauksia. Kuka tahansa voi varmistaa JHA:n puheen sisällön Hitlerin kirjasta. Muukin kuin ammattiliitto-osio esitetään tyyliin; palkkatyöläiset saavat äänestää mutta päätökset tehdään työnantajajärjestöissä.
      JHA:n puhe löytyy Perussuomalaisten sivustolta. Puhe sisältää porvarillisen diktatuurin suuren syventämisen ohjelman.

      • Anonyymi

        oletr oikeassa, kuntavaaliennuste lipaa hyvää kokoomukselle ja persuille.. komupsskaa ei näy ENNUSTEISSA ollenkaan, onko se firma kuollut kokonaan, satutko tietämään...


    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuuri jatkaa kansallisten vähemmistöjensä vainoamista ja aivan samalla tavalla kuin Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin vuosikymeninä, niin nytkin suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat antavat vähintään hiljaisen hyväksyntä Pekingin kommunistidiktatuurijohdolle pidättäymällä antamasta minkään sortin kriittistä kannanottoa.

      "Kun kaikkialla pelottaa – Uiguurit kertovat Kiinan harjoittamasta pelottelusta ulkomailla"

      https://www.amnesty.fi/kun-kaikkialla-pelottaa-uiguurit-kertovat-kiinan-harjoittamasta-pelottelusta-ulkomailla/

      Tulkaa jo järkiinne kommunismidiktatuurin puuhastelijat ja lopettakaa diktatuurihaikailunne sekä diktatuurien tukeminen Kiinassa, Pohjois-Koreassa ja fasistisella Venäjällä.
      Täällä demokratian kannattajien joukossa on kyllä tilaa teillekin, kunhan vain teette ensin päätöksen hylätä kommunismidiktatuuripuuhastelunne.

    • Anonyymi

      Äärioikeisto vihaa kaikkein eniten islaminuskoisia. Ne pitävät kaikkia terroristeina.
      Hupaisaa heidän tukensa Kiinan islaminuskoisille.
      Uiguurien tilanteesta on tiedossa vain läntisen tietotoimistojen tarinoita. Kun Venäjä ei ole tapetilla pahoissa teoissa Kiina on vuorostaan kohteena. Myanmarin todellinen tilanne lopahti kokonaan. Sotaporvarit ovat kuolettaneet tuhansia mielenosoittajia.

      Porvarillinen diktatuuri ja sen diktaattorit olivat todella raakoja 400 vuoden ajan yksin henkiorjuuden uudelleennostamisessa mutta myös palkkatyöntekijöitä kohtaan.
      Kiinan parjaaminen on luonnollista. Se nousee maailman talousmahdiksi. Läntinen kapitalismi jää lehdellä soittelemaan.
      Tulkaa porvaritrollit järkiinne. Lopettakaa porvarillisen diktatuurin tukeminen. Kansanvalta on paljon parempi.

    • Anonyymi

      Palatkaa porvaridiktatuurin tukijat vaikkapa demokraattisten porvareiden joukkoon.

      Pari otetta liikkeen Sinimusta ry:n puolueohjelmasta:
      "3.) Edistämään ajatusta suomalaisesta kansankokonaisuudesta ja säilyttämään Suomi etnisesti suomalaisena;
      5.) Korostamaan sielun ja veren merkitystä kansallisen identiteetin synnyssä;
      6.) Taistelemaan leppymättömästi suomalaisten kansallista olemassaoloa uhkaavaa monikulttuurisuutta ja juuretonta globaalia massayhteiskuntaa vastaan;

      Kohtaan 3: Suomen alue ei koskaan ole ollut etnisesti puhdas eikä tule olemaan. Ohjelmakohta tarkoittanee ensi alkuun ruotsalaista syntyperää olevien karkottamista ja muut perässä!
      Kohtaan 5: Sotaporvariston veri tihkuu ikenistä. Ilmansuuntaa ei ole esitetty minne ensin mennään.
      Kohtaan 6: Ohjelman laatijoiden sekoaminen on todellinen. Viimeinenkin järjenpisara on kadonnut.
      Muut ohjelmakohdat ja teksti myöhemmin kulkee samaa rataa. Ohjelman toteutus johtaisi veriseen porvariston diktatuuriin.
      Yhdessä ohjelmakohdassa vaaditaan vain heteroiden hyväksymistä

      Yllätys.
      Ohjelma ei juurikaan poikkea Perussuomalaisten ohjelmista. Erilaiset vihat kulkevat sielläkin etunenässä. Uskontona perinteen korostamisessa tulee luonnollisesti kristinusko ja islam koetaan vihauskonnoksi kuten asianlaita on PS-puolueessa.
      Kaksi puoluetta, samansisältöinen ohjelma. Natsihenkinen sellainen. Demokratian puolustamisesta ei hiventäkään. Samoja teesejä esiintyi jo valkoisen Suomen porvariston piirissä ja jota on kutsuttu suomalaiseksi fasismiksi.

      • Anonyymi

        Ja oiotaanpa tässäkin Partacuksen patologista palturipuhetta, jota jo Lenin kehotti kommunisteja suoltamaan oikein iskurivalehtelijan asenteella.
        Kauas ei näytä mätä omena puusta pudonneenkaan.

        Teillä kommunismidiktatuurin puuhastelijoilla, persuilla ja muulla äärioikeistolla on sentään samat intressit sen osalta, että te kaikki näytte olevan nöyriä Kremlin edessä konttaajia.

        Sinähän olet Partacus itse todennut nykypäivän Venäjän olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", mutta silti sinä olet puolustanut kiiivaasti sen Ukrainaan kuuluvan Krimin ja Itä-Ukrainan osien miehitystä, joten jopa fasismi näyttää olevan sinun erityisessä suojeluksessasi silloin, kun se on Venäjän fasismia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja oiotaanpa tässäkin Partacuksen patologista palturipuhetta, jota jo Lenin kehotti kommunisteja suoltamaan oikein iskurivalehtelijan asenteella.
        Kauas ei näytä mätä omena puusta pudonneenkaan.

        Teillä kommunismidiktatuurin puuhastelijoilla, persuilla ja muulla äärioikeistolla on sentään samat intressit sen osalta, että te kaikki näytte olevan nöyriä Kremlin edessä konttaajia.

        Sinähän olet Partacus itse todennut nykypäivän Venäjän olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", mutta silti sinä olet puolustanut kiiivaasti sen Ukrainaan kuuluvan Krimin ja Itä-Ukrainan osien miehitystä, joten jopa fasismi näyttää olevan sinun erityisessä suojeluksessasi silloin, kun se on Venäjän fasismia.

        Ja oiotaanpa vielä tässäkin Partacuksen patologista valehtelua.

        "Demokratian puolustamisesta ei hiventäkään."

        Kommunismidiktatuuri ei ole koskaan demokratiaa kuorrutti sen millaisilla korulauseilla hyvänsä.

        Ja kun demokratiasta toitottaa tuossa SKP:n puhemies, jonka oma pitää edelleen piilossa sille jo 60 vuotta sitten luovutettua laajaa dokumenttikokonaisuutta koskien kommunistidiktaattori Josif Stalin vallassaolovuosien vainoja suomalaisuhrien osalta, niin mitä tuosta kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden ikiomasta "demokratiasta" tuleekaan olla mieltä?

        Kiinan kommunismidiktatuurin kasvava imperialismi ja kiihtyvä sortokoneisto, siis taantumuksen voimat, tulee saamaan vastaansa koko maailman todellista demokratiaa kannattavien joukot, ja se tietää aikaa myöten tuonkin kommunismidiktatuuriin tietä hautamonttuun edeltäjänsä Neuvostoliton kommunismidiktatuurin lailla.


    • Anonyymi

      Diktatuurikommunismin kannattajat kokivat surkean kohtalon viime vuosisadan lopulla, kuten muistamme.. kaikki komuvaltiot kaadettiin ja tilalle astui enemmän tai vähemmän demokraattiset järjestelmät... Jotkut luuserit eivät ole vieläkään toipuneet tuosta tyrmäyksestä, mutta sehän on heidän ongelmansa, ei demokraattien ongelma... Tietenkin jos elämänsisältö on samanlainen kuin mitä yksi luuserin esittelee omaa elämäänsä, tilanne on aika surkuhupaisa, tai säälittävä, ei paljoa naurata muita ympäristöä.... :) komuli ei naura, se itkee ja kitisee kuten huomaamme, edelleen :) :) :) :)

      Böö :)

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuuri on suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden erityisessä suojeluksessa, eikä SKP esitä moitteen sanaa tästäkään omissa julkaisuissaan.


      "Järjestön mukaan Kiinan hallinto vainoaa, vangitsee perusteetta ja kiduttaa uiguurien lisäksi myös kazakkeja, hui-kiinalaisia sekä muihin pääosin islaminuskoisiin vähemmistökansoihin kuuluvia ihmisiä."

      https://yle.fi/uutiset/3-11975305

      Avoimen stalinistinen KTP ja Kommunistien liitto jatkavat kommunistidiktaattori Josif Stalinin palvontaansa, eikä uusstalinismi ole vierasta myöskään SKP:ssä.

    • Anonyymi

      Kapitalistiluokan ja työväenluokan diktatuuri erot.
      Kapitalistiluokka tahtoo vahvistaa valtansa ikuisesti. Työväenluokka pyrkii kumoamaan diktatuurinsa ja nostaa tilalle todellisen kansanvallan.

      • Anonyymi

        Ja oiotaanpa tässäkin Partacuksen ikävä patologiseksi ryöpsähtänyttä valehtelua.

        Minkähän puolueen perustamisohjelmasta tämä kohta on?

        "3. Vallankumouksen kautta on otettava työväenluokan omiin käsiin kaikki valta ja perustettava rautainen työväen diktatuuri; - on siis pyrittävä porvarillisen valtion hävittämiseen, eikä suinkaan kansanvaltaan, ei ennen vallankumousta, eikä vallankumouksen kautta."

        Lainaus on Moskovassa elokuussa 1918 perustetun Suomen(Suomalaisen) Kommunistisen Puolueen ohjelmasta, jossa tarkoitus oli nimenomaan kommunismidiktatuuri, eikä kansanvalta.

        Neuvosto-Venäjän kommunismidiktatuurissa, Neuvostoliiton kommunismidiktatuurissa, Kiinan kommunismidiktatuurissa, Pohjois-Korean kommunismidiktatuurissa ja muissa kommunismidiktatuureissa nähtiin ja nähdään edelleen millaiseen sortokoneistoihin ja vapauden riistoon tuo synkkä oppi on johtanut.

        Oli erinomaisen hyvä asia Suomelle ja suomalaisille, etteivät suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat onnistuneet Suomen demokratian ja monipuolueparlamentarismin lakkauttamisessa ja kommunismidiktatuurin pystyttämisessä maahamme, sillä se olisi tiennyt välittömästi sen Suomen pakkoliittoa Neuvostoliittoon ja kommunismidiktatuurin orjuuden alkamista suomalaisille.

        Suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden tulee pyytää julkisesti ja näkyvästi anteeksi suomalaisilta sitä, että heidän puolueensa oli valmis johdattamaan jo tuolloin Suomen kommunismidiktatuurin kurjuuteen, ja sitä, että he ovat edelleen suunnittelemassa samaa.
        Tulkaa jo lopultakin järkiinne kommunistit, ja lakatkaa suunnittelemasta enää moista rikosta Suomelle ja suomalaisille.


    • Anonyymi

      Tosi on, kommunistit ovat patologisia valehtelijoita, ainakin pahimmat tapaukset.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Tuo on kommunistien tapa pysyä vallassa = tarttee riidellä koko ajan jonkun kanssa, niin sillä saa minimimäärän kannatusta.
        Vaikka me tiedämme tuon tarinan lopun = kansa kantaa psskan tunkiolle. Sen pituinen se, siinä se.


    • Anonyymi

      Mitä luulette joutuvatko diktaattoririkolliset avustajineen ikuiseen helevettin ajan päättyessä ?

      • Anonyymi

        Todnäk joutuvat. Hyvää matkaa.


    • Anonyymi

      Normaali kuvio.
      Sinimustalainen rustaa aloituksia saa saadakseen parjata erilaisia väestöryhmiä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe