Persuja äänestävä työntekijä

Anonyymi

Olet yhtä lahjakas kuin partiopoika joka paskantaa omaan reppuun. Etkö ymmärrä äänestäväsi mitä ikävimmällä tavalla omaa etuasi vastaan? Persut ovat pelkkä työnantajien persettä nuolevat porvaripuolue ja sen saleissa nauretaan makeasti ja salaa niille hyödyllisille hölmöille eli työntekijöille joita ne saivat kusetettua itseään äänestämään.

45

163

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt osui naulan kantaan! Ehkä noin toimivat työntekijät ovat jonkinlaisia masokisteja?

   • Anonyymi

    Juurikin samaa mieltä. Aloitus osui asian ytimeen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juurikin samaa mieltä. Aloitus osui asian ytimeen.

    Ja tarpeetonta sanoa että kyllähän sama koskee kokoomusta äänestävää työntekijää, tai työreformikepua. Sääliksi niitä käy jotka eivät omaa etuaan ymmärrä.


   • Anonyymi

    Demareita äänestävä se tekee sitä aloittajan mainitsemaa pötköä koko suomen reppuun, demarit siirtää kaikki kansalaiselle (vain itselleen) kuuluvan päätösvallan, kuten valinnan vapauden, missä ja kenellä käyt lääkärissä, valtion tulee maksaa tasan sama korvaus oli palvelun tuottaja, säätiö, yksityinen tai juolkinen.

    Vasemmisto estää kansan vallan ja veroista maksaa vain julkislle, jossa minä olen ollut kollektiivisen sadismin ja simpuyuksen tikkataulu niin tarkkaan, että edes aivokasvaimessa julkinen ei myöntänyt maksumääräystä aivokirurgin arvioon ja näin vasemmisto pakotti hoidattamaan sen lentoineen ja hotoellineen uokomailla ylsotyisellä.

    Sama on ollut kaikessa ja olen päätnyt vuosikymmenten aikana tulokseen, että verorahatlla maksetaan julkinen siitä syystä koska deamrit on siellä töissä.
    Ja psykiatrian käyttö politiikaan ei ole mahdollista vakuutus terveydessä, (eivät saa valtion palkkaa, joten heidän ei tarhitse noudattaa virkamiesten käskyjä, että henkilö x on tehnyt kantelun paratiisi julkisen sorrosta ja hänet on rangaistava ja vankilamaisiin oloihin häntä ei saada, ellei hänen päänsärystä tehdä poliittisia hullun papruja ensin.
    Tähän kaikki kilapailuttomat vasemmisto järjestelmåt päätyy.

    Ja uhri näkee että heti aihllisen kantelun jälkeen tapahtuu outoja, jo eteisessä seuraavalla terkkari käynnilllä on vatsavaivoista poliittiset hullun paprut

    Ja yksilö lähtee jo eteisestä poliitiikka vapaapaalle yksityiselle, joka ei tanssi valtion pillin mukaan, tai siltä katoaisi kaikk asiakkat, jos se toimisi kuten julkinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juurikin samaa mieltä. Aloitus osui asian ytimeen.

    Teet täällä jatkuvasti noita lapsellisia avauksiasi ja vastailet niihin itse. Kyllä sinua sunnuntaina harmittaa kun Persut saavat enemmän ääniä kuin koskaan ennen kuntavaaleissa ja enemmän kuin yksikään hallituspuolue. Minäkin äänestin Perus-suomalaista jo kaksi viikkoa sitten ennakkoon ja nyt on Persut todella näyttäneet, että kantavat huolta oman kotimaamme Suomen tulevaisuudesta. Sebastian Tynkkysen loistava 8h 22 min puhe eduskunnassa sai minut vakuuttuneeksi, että tällaisesta toiminnasta tunnustuksena annan ääneni tälle puolueelle, ja löytyihän sieltä hyvä ehdokaskin, jolla on kanssani samanlaiset arvostuksen kohteet. 👍👍 Onneksi meillä on Perus-suomalaiset 👌


  • Anonyymi

   Mistä keksit noin älyttömän jutun... Perseestäsikö?

   • Anonyymi

    Jos sinä olet henkilö josta aloituksessa puhutaan, ole hyvä ja vedä pää perseestäsi niin alkaa kenties ajattelu sujumaan ja ymmärrät ketkä todella etuasi ajavat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos sinä olet henkilö josta aloituksessa puhutaan, ole hyvä ja vedä pää perseestäsi niin alkaa kenties ajattelu sujumaan ja ymmärrät ketkä todella etuasi ajavat.

    Minun peffasta tulee ainostaan ruskeaa mitä sinä syöt??


  • Anonyymi

   Punavihreät ei oo muuta saaneet aikaan, kuin kaiken paskaksi. Heidän jäljiltä nyt jo lasten koulutuskin on moninpaikoin sietämätöntä, kun samoihin luokkiin on puskettu niin levotonta porukkaa, että johdonmukaisesta opettamisesta ei tule yhtään mitään.

   • Anonyymi

    Ideologian, tässä tapauksessa viherpunikkiuden ei pitäisi ohjata koululaitosta. Tosiasioiden pitäisi olla edelleenkin etusijalla päätöksiä tehtäessä niin kuin sivistysmaissa on tapana asioiden olla.


  • Anonyymi

   Taidat kuulua älymystöön.

  • Anonyymi

   Sama muuten koskee myös sovinistipersuja äänestävää naista. Millainen nainen täytyy olla että tukee puoluetta joka vastustaa sukupuolten tasa -arvoa ja tahtoo konservatiivisesti pitää miehen yhä ylemmässä asemmassa. No, tyhmä nainen se sellainen on.

  • Anonyymi

   Demarit sentään olivat sitä mieltä että duunariorjalle voi maksaa 9 euroa orjatyöstä.

   Tosiasiassa etenkin duunari paskantaa omaan eväslaukkuunsa jos äänestää demareita. Palkkaahan voi demarit luvata mitä tahansa, mutta he myös ottavat sen pois verottamalla duunarin tyhjiin. Ja rahat häipyvät ulkomaille ja -maalaisille.

   Mutta tyhmä duunari ei tätä ymmärrä. Ihmettelee vaan Alepassa kaurapuuroa ostaessaan, miten matuilla on aikaa hengailla assalla kahvioissa ja siellä täällä muuallakin päivät pitkät ja miten heillä on aina uudet, muodikkaat merkkikuteet ja uusimmat älykännykät.

  • Anonyymi

   Vasemmisto on aina sisäänpäin lämpiävää ja täysin kokonaisnäkö kyvytöntä sakkia.

  • Kokoomusta äänestämällä varmistat että demarit siis yleisesti vasemmisto saa kunnolla keppiä =)

  • Anonyymi

   Aloittaja kuvittelee että maanpetturi globalistit ajaa duunareiden etuja? 😂👍🤣😅

   • Anonyymi

    Nimittäin muut puolueet haalivat vain ulkolaista halpatyövoimaa maahan ja ay liike ei tee mitään?🤣👍👍😂


  • Anonyymi

   Persuja äänestäävä työläinen on vain omia vanhempiaan vastaan kapinoiva murrosikäinen teini. Joillain murrosikä jatkuu, ja jatkuu.

  • Anonyymi

   Nyt aletaan olla asian ytimessä.

  • Anonyymi

   PS on talouspolitiikaltaan kokoomuken sisarpuolue eli persut liittyköön reilusti kokoomukseen.

  • Anonyymi

   Älyvapaan punikin älyvapaa alotus. No teitähän Suomessa riittää ihan TE-keskustenkin mukaan.

  • Anonyymi

   Ammattiliitot hoitaa työntekijöiden edut palkasta lähtien. Ei polittiset puolueet hoida millään tavalla duunarien asioita.
   Yleissitovuuskin on ammattiliittojen ja työnantajien välinen toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Ei sitä hallitus voi millään mahtikäskyllä kumota tai pitää voimassa.
   Hallitus osallistuu tietysti sopimuksiin siltä osin että mikäli se aikoo palkansaajien verotusta nostaa niin työntekijöiden palkkavaatimukset kasvaa.

   • Anonyymi

    "Kilpailukykysopimus
    Työmarkkinoiden keskusjärjestöt pääsivät neuvottelutulokseen työmarkkinoiden kilpailukykysopimuksesta 29. helmikuuta 2016.

    Edellytyksenä kilpailukykysopimukselle on, että hallitus
    vetää valmistelemansa pakkolait pois,
    peruuttaa hallitusohjelmassa sopimuksen vaihtoehtona olevat 1,5 miljardin euron lisäleikkaukset ja veronkorotukset ja
    toteuttaa hallitusohjelmassa mainitut tuloveronkevennykset."

    Tuossakin "ammattiliitot" neuvvotteli halutessaan niiden ei olisi ollut pakko suostua mihinkään ja jos hallitus olisi toteuttanut uhkauksensa nostaa veroja/leikata niin ainahan liitot olisi voineet lakot pistää pystyyn. Ei viennin tarvi montaa vuotta olla pysähdyksissä kun hallitus kun hallitus on nöyrää poikaa.

    "toteuttaa hallitusohjelmassa mainitut tuloveronkevennykset."

    Itse tulkitsen tuon niin että mikäli tulovero kovenee tai hallitus leikkaa jostakin kiky ei enää ole voimassa vaan palataan aikaan ennen Kilpailukykysopimusta.


  • Anonyymi

   Ennen viime eduskuntavaaleja persut haukkuivat suomalaisia työntekijöitä tällä palstalla liian kalliiksi ja laiskoiksi ylistäen virolaista ja muuta balttilaista halpatyövoimaa.

   • Anonyymi

    PS on porvaripuolue kuten kokoomuskin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    PS on porvaripuolue kuten kokoomuskin.

    Molemmat haluavat kyykyttää työntekijöitä.


  • Anonyymi

   Demareita ei äänestä kun yli 70 vuotiaat. Onneksi ei enää pitkään.

   • Anonyymi

    Valehtelee porvari katkerana puolueensa oppositioasemasta.


  • Anonyymi

   Heh heh!

   Olen työntekijä joka ei ole kuulunut liittoon yli 10 vuoteen. Liitto ei koskaan tehnyt mitään minun puolestani.

   Olen ana itse neuvotellut ja sopinut omat palkkani ja työehdot ovat tulleet yrityksen puolelta. Ne on yleensä olleet huomattavasti paremmat kuin liiton neuvottelemat.

   Voin kertoa etten ole koskaan saanut mitään TES minimeitä vaan palkkani on ollut aina korkealla.

   Ainakin meidän alalla osaaville maksetaan ja osaamattomat jäävät palkkakuoppaan. Se on mielestäni täysin oikein. Tällä tavalla alalle sopimattomat osaavat hakeutua toisiin hommiin.

   Osaava työntekijä on arvokas myös yritykselle joten he kohtelevat sellaisia tyntekijöitä hyvin. Huonosti kohdeltu työntekijä lähtee nopeasti parempiin firmoihin.

   Eli jos kysyt onko yleissitova TES hyvä asia niin voin kertoa etten pidä sitä kovin tärkeänä tai millään tavalla oleellisena! Jos alallamme seurattaisiin yleissitovaa TES:iä niin minunkin palkkani olisi 70% matalampi.

   • Anonyymi

    Mikä ala kyseessä?


   • Anonyymi

    Kyllä kaikki jotka kuuluu liittoon ja vaatii vähintään TES:iä voi tänäkin päivänä sanoa työnantajalle ettei ne kuulu liittoon ja ovat valmiit itse neuvottelemaan palkkansa ja edut hehehe! taitaa vaan moni näistä "neuvottelijoista" olla siellä palkkakuopassa minimillä?

    Mitä antasit "neuvottelijoille" ohjeeksi pitäskö niiden kieltäytyä työpaikasta jos työnantajan tarjous ei ole TES:iä 70% korkeampi?
    Vai pitäisikö TESin olla peräti 70% korkeampi? Niin säästyisi molemilta aikaa ja vaivaa turhiin neuvvotteluihin...


   • Anonyymi

    Vielä kun pitkäaikatyötön persu pääsisi joskus töihinkin, niin olisi henkseleiden paukuttelulle enemmän aihetta ;-)


   • Anonyymi

    "Tällä tavalla alalle sopimattomat osaavat hakeutua toisiin hommiin."

    Kuinkahan yritykselle kuin yritykselle kävisi jos alalle "sopimattomat" siis ne jotka ei saa järjestään 70% tessiä kovempaa palkkaa hakeutuisi muihin hommiin?
    Ammattiliitot voisi ohjeistaa että jos ei 70% tessiä kovempaa palkkaa saa niin kävelee yrityksestä ulos ja etsii muita hommia?
    Nähtäs hoitaako noi osaavat yrityksen työt?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Tällä tavalla alalle sopimattomat osaavat hakeutua toisiin hommiin."

    Kuinkahan yritykselle kuin yritykselle kävisi jos alalle "sopimattomat" siis ne jotka ei saa järjestään 70% tessiä kovempaa palkkaa hakeutuisi muihin hommiin?
    Ammattiliitot voisi ohjeistaa että jos ei 70% tessiä kovempaa palkkaa saa niin kävelee yrityksestä ulos ja etsii muita hommia?
    Nähtäs hoitaako noi osaavat yrityksen työt?

    Suomessahan tuo asia hoidetaan niin että jos työkaveri saa 70% kovempaa palkkaa niin se joutuu tekemään 170% kovempaa töitä kuin pienempää palkkaa saavat tekevät. Muuten yrityksen työt jää tekemättä ja yritys on konkurssissa.
    Yleensä työnantaja irtisanoo tuon kovapalkkaisen jotta työrauha yrityksessä säilyy.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Tällä tavalla alalle sopimattomat osaavat hakeutua toisiin hommiin."

    Kuinkahan yritykselle kuin yritykselle kävisi jos alalle "sopimattomat" siis ne jotka ei saa järjestään 70% tessiä kovempaa palkkaa hakeutuisi muihin hommiin?
    Ammattiliitot voisi ohjeistaa että jos ei 70% tessiä kovempaa palkkaa saa niin kävelee yrityksestä ulos ja etsii muita hommia?
    Nähtäs hoitaako noi osaavat yrityksen työt?

    No meidän alalla ainakin kävis hyvin...hyvä työntekijä pystyy tällä alalla tekemään 10 henkilön työt normaalin työajan puitteissa ja huono ei yhdenkään. Yksi hyvä työntekijä voi tarkoittaa firmalle miljoonien lisätuloja. Siinä tuollainen 70% TESin yli maksettu palkka ei todellakaan ole ongelma.

    Totuus nykypäivänä on että noissa teidän AY työpaikoissa teollisuudessa työskentelee melko pieni osa kaikista työntekijöistä. Isolle osalle työpaikka ei ole sellainen mihin mennään klo 8-16 ja aivot leimataan pihalle kellokortilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä kaikki jotka kuuluu liittoon ja vaatii vähintään TES:iä voi tänäkin päivänä sanoa työnantajalle ettei ne kuulu liittoon ja ovat valmiit itse neuvottelemaan palkkansa ja edut hehehe! taitaa vaan moni näistä "neuvottelijoista" olla siellä palkkakuopassa minimillä?

    Mitä antasit "neuvottelijoille" ohjeeksi pitäskö niiden kieltäytyä työpaikasta jos työnantajan tarjous ei ole TES:iä 70% korkeampi?
    Vai pitäisikö TESin olla peräti 70% korkeampi? Niin säästyisi molemilta aikaa ja vaivaa turhiin neuvvotteluihin...

    Eipä onnistu sellaisissa paikoissa joissa AY mafia jyrää. Jos joku sais parempaa palkkaa kuin muut niin AY mafia vaatis tuon palkan myös sille kaikkein vetelimmälle saikuttajalle!

    Meidän alalla ei AY liikettä ole onneksi näkyny ja täällä saa itse omalla työllä kirittyä palkan niin korkealle kuin haluaa! Vaatii toki ahkeran luonteen ja taitoja mutta sehän ei ole ongelma muille kuin osaamattomille laiskiaisille!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eipä onnistu sellaisissa paikoissa joissa AY mafia jyrää. Jos joku sais parempaa palkkaa kuin muut niin AY mafia vaatis tuon palkan myös sille kaikkein vetelimmälle saikuttajalle!

    Meidän alalla ei AY liikettä ole onneksi näkyny ja täällä saa itse omalla työllä kirittyä palkan niin korkealle kuin haluaa! Vaatii toki ahkeran luonteen ja taitoja mutta sehän ei ole ongelma muille kuin osaamattomille laiskiaisille!

    Urakka palkka tietysti eri asia ahkera lekuri leikkaa viidet aivot siinä ajassa kun vetelys viellä ensimmäisiä levittelee.
    Lähes kaikkiin töihin tuota "urakka" palkkaa voidaan soveltaa ja näin "parempi" saa parempaa palkkaa.

    Parempihan se ei välttämättä ole. Mutta tekee enemmän. Toiset duunarit (ala kuin ala) tekevät pikkutarkkaa työtä huolella ja aikaa turhia säästelemättä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Urakka palkka tietysti eri asia ahkera lekuri leikkaa viidet aivot siinä ajassa kun vetelys viellä ensimmäisiä levittelee.
    Lähes kaikkiin töihin tuota "urakka" palkkaa voidaan soveltaa ja näin "parempi" saa parempaa palkkaa.

    Parempihan se ei välttämättä ole. Mutta tekee enemmän. Toiset duunarit (ala kuin ala) tekevät pikkutarkkaa työtä huolella ja aikaa turhia säästelemättä.

    Ei ole kyse mistään "urakasta" vaan esim meidän alallamme osaava kaveri tekee oikeasti 10 kertaa nopeammin nuo hommat koska hänen päänsä toimii nopeammin.

    Osaamaton kaveri saattaa sitten tuusata päivän hommaa johon osaavalla kaverilla menee 5 minuuttia.

    Uskon että nykypäivänä on paljon hommia joihin tuo em. kuvaus sopii.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä ala kyseessä?

    Luikuria laskettelit koska ei tule vastausta.


  • Anonyymi

   Itse olet nostanut persujen kannatusta varmasti useilla prosenteilla tällä vuosia jatkuneella propagandallasi, mutta olet vain yksinkertaisesti liian tyhmä ymmärtääksesi asiaa itse. Kiitos siitä, jatka samaan malliin!

   • Anonyymi

    Totta meillä Pietarin trollien joukossa persuilla 120% kannatus.


   • Anonyymi

    Ja se ei näy yhdessäkään eduskunnan tekemässä päätöksessä. Ihan kivaa, kun roskaväki kuvittelee olevansa tärkeitä.


  • Anonyymi

   Persut äänestävät kiukun puolesta. Persulle ei ole koskaan merkinnyt mitään se, että persupuolue ei ole saavuttanut mitään viimeiden kymmenen vuoden aikana. Siksi persut eivät ole myöskään minkäänlainen uhka kellekään.

   Mutta jos joku nyt vakavammin kysyisi, miksi kiukuttaa voitaisiin päästä eroon pellepuolueesta.

   • Anonyymi

    Muut puolueet joutuu jatkuvasti tekemään päätöksiä jotka edes jossakin määrin tyydyttää äänestäjiä. Eli persut hallitsee suomen politiikkaa suvereenisti oppositiossakin ja päättävät mitä muut puolueet päättää.

    Jos jonkun puolueen/hallituksen teot ei miellytä persuja persujen saama äänimäärä kasvaa?
    Muut puolueet joutuvat persuilta vaikka ne olisi oppositiossa kysymään ja pyytämään ANELEMAAN niiltä lupaa "päätöksilleen".
    hehehe!

    Tähän on tultu!


  • Anonyymi

   Kokoomus on paalupaikalla 19,6 prosentin kannatuksella Ylen viimeisessä puoluekannatusmittauksessa....
   Toisella sijalla on perussuomalaiset 18 prosentin kannatuksella ja vasta kolmantena on pääministeripuolue SDP, jonka kannatus on laskenut 17 prosenttiin.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   170
   5496
  2. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   3803
  3. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   3214
  4. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   72
   1967
  5. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   116
   1767
  6. Sofia ja trumpetin soittaja hangossa

   Nyt on sellaista silmäpeliä ja kuvaamista puolin ja toisin että taitaa doggyface stefulle olla ens yönä muutama pirun kuva taas storyissa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1515
  7. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1389
  8. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   1322
  9. Kivan näköistä Stefanilla

   Kylläpä on mukava nähdä Stefan reippaan ja onnellisen näköisenä tyttärensä kanssa. Toivon, että Stefan pääsisi eroon huonosta on/off -suhteesta ja et
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1277
  10. Lihoavat miehet

   Olen ollut kahdessa vakavassa suhteessa, molemmissa mies lihoi ekana vuonna. Toinen 15kg ja toinen yli 20kg. Minua ei haitannut. Molemmat ovat nyt tak
   Lihavuus
   22
   1174
  Aihe