me kaikki elävät kuollaan

Anonyymi

nyt elävät ihmiset tulevat kaikki kuolemaan

nykyisiä eläviä ihmisiä joku päivä ei enää ole ketään

kun näen vieraan enkä tunne häntä, niin vieras on ainutlaatuinen henkilö
koska vieraissa ei ole toista samanlaista vierasta
vieras luo elämäni voi sanoa
koska elämäni on sellaista kuin se on vieraan takia
ei ole muita vieraita kuin vieras

ihmiset tuntevat toisiaan ja eivät tunne, eivät ole keskustelleet toisten kanssa koskaan, vaikka intuitiivisesti tuntevat toisiaan aika hyvin

joku päivä kaikki häviää tuhkaan tuulee

ei ole enää meitä, mutta on heitä muita seuraavia

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Elämän kiertokulku tälläisenään on valitettavaa. Jumalan sanasta löydämme syyn sille, miksi ihmiset toinen toisensa jälkeen joutuvat jättämään tämän kauniin kodin, maapallon, joka luotiin meille kaikille yhteiseksi. Kuolemme kaikki aikanamme.
      On suorastaan traagista totuus, kuinbka monet ihmiset maailmassa laittavatkaan uskonsa ja toiveensa evoluutioon, joka ei kuitenkaan kykene selittämään heille, miksi ihminen kuolee. Evoluutio oppi ei pysty tarjoamaan myöskään minkäänlaista toivoa kuolevalle ihmiskunnalle. Silti tuo viheliäinen oppi saa jatkuvasti kannatusta ja loitontaa ihmiset kauas pois Jumalasta.

      Jos taas uskomme Raamattuun, että on olemassa älykäs, todellinen Jumala, joka on luonut maailman ja universumin pitkän ajan puitteissa, ei kuudessa päivässä kuten monet erheellisesti käsittävät, tällä Luojalla on myös tarkoitus jokaiselle meistä. HÄN on myös antanut elävän ja käsitteellisen ilmoituksen siitä, miksi ihminen kuolee. Jumala sanassaan on myös kertonut totuuden siitä, ettei kuoleman jälkeen ole olemassa tietoista elämää missään toisessa ulotuvuudessa tai kaukaisissa maalimoissa. Kun ihminen kuolee, hän kuolee ja mukautuu maan tomuun, josta meidät on rakennettu ihmeellisellä tavalla.

      Jumalan sanasta voimme myös ymmärtää sen huikaisevan todellisuuden, ettei kuolemakaan ole välttämättä lopullinen ihmisen kohtalo. Jeesus Kristus yli 2000 vuotta sitten kykeni Jumalansa voimalla herättämään ihmisiä kuolleista ja parantamaan kaikenlaisia vitsaavia sairauksia. Tämä kaikki oli ennakkokuva ajasta, kun Jeesus tulee herättämään miljardeja kuolleita ylösherättämisen kautta.
      Johannes 5:28.
      Näin meille ja kaikille muillekkin, jotka uskovat kirjoituksia on luvattu. Jumala ei voi koskaan valehdella. Tämä vakuutus todentuu selvästi kun luemme Raamattua. Raamattu itse todistaa näin todella olevan.
      Ihmisiä siis herää uudestaan selvästi tunnistettavina persoonina haudoista kun sen aika koittaa jossakin vaiheessa lähitulevaisuutta.

      Ihmisellä ei siis jatka elämää kuoleman jälkeen vaan hänen odotteensa riippuvat vain ja ainoastaan siitä, miten suuri elämän antajamme taivaassa suhtautuu yksilöön.
      On siksi tärkeää, että elämämme on sopusoinnussa Jumalan tahdon kanssa. Tänä jäljellä olevana aikana ennen suurta huipentumaa jokaisen ihmisen tulisi nyt korjata mahdollinen suhteensa Jumalaan tai luoda sellainen, jos sellaista ei ole. Tämän voimme tehdä tutkimalla Raamattua päivittäin, rukoilemalla lakkaamatta ja elää sellaista elämää, joka miellyttää Jumalaa. Silloin tulevaisuutemme on hyvissä käsissä.

      • Anonyymi

        Jos pistät rinnakkain kaksi kirjoitusta, jotka kertoo mitä elämä ja kuolema on ja toisessa puhutaan uskonnollisesta näkökulmasta ja toisessa tieteellisestä näkökulmasta, niin kummassa tekstissä on parempi todistusarvo? Ja miksi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3527
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      157
      2143
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1845
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1756
    5. 80
      1175
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      320
      1136
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      132
      1031
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      73
      919
    Aihe