Iloista profetiaa! Jumala pyyhkii pois kaikki kyyneleet!

Anonyymi

Herraa odottavien toiveet lopulta toteutuvat!


Ikävien uutisointien kroonista tulvaa!

Näinä aikoina on tarjolla kattavasti vain ikäviä, masentavia ja ahdistavia uutisia. Valtamediat harjoittavat tuttua mediamanipulaatiota, jossa negatiivisella ”pelottelun pedagogiikalla” aivopestään ihmisiä. Surullisen monet ovatkin alttiita joukkosuggestion vaikutuksille, jonka saldona joukkopsykoosin tasoinen laumahenki näkyy. Hajoita ja hallitse! Peloilla ja pelottelulla hallitseminen kun on ikivanha tapa, valtiaitten valtikka – ammoisista ajoista lukien!


Jumalan asioiden vääristynyttä näkymää!

Eikä vain jumalaton maailma ja yhteiskunta käytä alhaisia psykologian keinoja? Myös ns. uskovien ja kristikunnan taholle on aina pesiytynyt sairaita hallitsemismalleja, vallanhimon ja demonisten eksytysten kavalia koukkuja! On susia lammasten vaatteissa! Pimeyden voimia valkeuden enkeleiksi naamioituneina. Herran nimeä väärin käyttävien pelleilijöiden ja saalistajien porukoita.

Ja faktaa on, että monet ns. ”profeetatkin” ovat eksyneet hengellisestä , Pyhän Hengen tasoisesta tarkoituksesta jopa äärimmäisen sairaille sivuraiteille!

Surullinen, traaginen ja törkeä sellainen on äskettäin uutisoitu oikeustapaus. Juha Ruohosen uskomattoman räikeä menettelypaketti! Siitä on selostusta tässä:
https://keskustelu.suomi24.fi/t/16993159/tarkeaa-tietoa-quotprofeettaquot-juha-ruohosesta

On erittäin hyvä asia, että tuollaiset ”pimeyden bunkkerit” tulevat päivän valoon. Varoitukseksikin.

Näet kun jatkuvasti on esillä näitä ”eksyttäjiä”. He ovat itse itsensä ”profeetoiksi” korottaneet, omalla luvallaan, vailla Herran legitiimiä valtaa. He puhuvat omiaan, oman psyykensä ongelmien sitomina puskevat ilmoille sairaita ennustuksia. He povaavat Vihaa, Tuhoa, Onnettomuuksia! Kuin noitatohtorit, taikauskon taikurit. He vääristävät Raamatun opetuksia. Heillä on saastaiset agendansa, joissa vallanhimo, vallanhalu, katkeruus ja joka lajin pimeys on dynaamisena voimana!


Onko toivoa, onko jotakin parempaa?

Kiitos Jumalalle - Hänellä on edelleen tarjolla iloisia uutisia, rohkaisevia Sanoja kaikille, jotka tahtovat Raamatusta oppia tuntemaan Häntä!

Kun olin nuori uskovainen liki puoli vuosisataa sitten, minua siunasi käsittämättömällä tavalla eräät Raamatun iloiset profetiat! Kaiken nykyisen, sekasotkuisten ja sivuraiteilla ajavien modernien ”profetioiden” keskeltä nousee kirkkaana - aina - Raamatun koetellut sanat ja Herramme lupaukset!

Ja silloin, kun uskova on äärimmäissä uskonkoetuksissa, joissa tuntuu että ”menee yli voimienkin” (kuten Paavali kertoi) - varsinkin silloin Raamatun Sana ja Jumalan läsnäolo? Ne ovat tiukassa tilanteessa ainoat selviytymiskeinot! Ihmisistä ei ole apua, päinvastoin haittaa? Kuten oli Jobin kohdalla? Ystävät olivat ”pihalla” - eivät käsittäneet Jumalan toimia.. .

Niin. Eräs tällainen Sanan lupaus ja lohdutus löytyy Ilmestyskirjasta. Meille ajankohtainen!

(aloitus jatkuu)

28

1444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      (jatkoa aloitukseen...)

      Pelastus Suuren ahdistuksen keskeltä!


      Kokonaisuutena Ilmestyskirjan sisältö on rankkaa luettavaa. Onhan se ilmoitus niistä Jumalan toimenpiteistä, jotka Hän lopullisesti toimittaa tässä maailmassa. Sitten Hän luo uuden taivaan ja uuden maan! (Ilm 21:1)

      Kun Ilmestyskirjan 6. luvussa on kuvattu ne tapahtumat, joita sisältyy 1-6 sinetin yhteyteen, vasta Ilmestyskirjan 8. luvussa avataan 7. sinetti, joka aloittaa ”jumalan vihaan” sisältyvät menettelyt. Seitsemän enkelin pasunat.

      Ennen tätä ”vihaa”? Mitä?

      Se on ilmoitettuna Ilmestyskirjan 7. luvussa! Hän korjaa talteen oman kansansa ihmiset! Ne uskovat, jotka ovat joutuneet kärsimään ”suuren ahdistuksen” ajassa, keskellä monia kärsimyksiä, vainoa, kidutusta, paholaisen pahuutta. Sitä ennen?

      Ilmestyskirjan 6. luku, 9-11 sanoo:
      • ”Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"

      • Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin. ”

      Vainoa, ahdistusta on ja tulee!


      Kun tiedetään, että jo tälläkin hetkellä maailmassa on arvioitu olevan jopa 350 miljoonaa eri tavoin vainottua, kidutettua, kuoleman edessä elävää uskovaa, meidän veljiämme ja sisariamme. . . se on alkusoittoa. Vaino ja viha uskovia ja Raamattua vastaan kasvaa kaiken aikaa. Sitten on se aika, josta Herramme Jeesus ilmoitti, Markus 13:9-11

      • ”Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule.

      • ”Ja ellei Herra lyhentäisi niitä päiviä, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden, jotka hän on valinnut, hän on lyhentänyt ne päivät.

      Filadelfia-seurakunnalle Jeesus ilmoitti ”yli koko maapiirin tulevaa koetuksen hetkeä”. Ilm 3:10-11
      • ” Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi. ”


      Ahdistuksen aika ennen ”vihan aikaa”

      Jumala on uskollinen. Vaikka uskovien joukko joutuukin olemaan ja elämään siinä ”koetuksen hetkessä” siinä ahdistuksen puristuksessa, joka on ennen Jumalan "vihan aikaa," Hän oikealla hetkellä pelastaa uskolliset lampaansa pois ”vihan tulesta”.

      1. Tess 5:9-10, 1 Tess 1:10
      ”Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä VIHAAN, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.”

      ”… ja odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta VIHASTA.”

      (aloitus jatkuu)

    • Anonyymi

      (aloitus jatkuu)

      Hän pelastaa kansansa ”tulevasta vihan ajasta”!

      Kun ollaan inhimillisissä taikka jopa epäinhimillisissä koetuksissa, kärsimyksissä, ahdistuksissa, sellaisten kestämiseen auttaa se tieto, että ne eivät jatku loputtomiin. Siksi Jumala on suuressa armossaan ilmoittanut tarpeellista ”tietoa”. Myös lopunaikojen pahimmista näkymistä.

      Ja vaikka ”tieto lisää tuskaa”, sitä ei ole aina helppoa omaksua? (Saarn 1:18) tieto on silti parempi kuin epämääräinen status? Jumala ei koettele yli voimien. Vaikka ne menisivät yli ihmisen OMIEN voimien, mitä Raamattu vakuuttaa? Jesaja 40:29-31

      • ”Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin. Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat; mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.”


      IHANA näky ja finaali! Ilmestyskirja 7:9-12


      • ”Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,
      - ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta."

      • Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa, sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!"

      Lukematon joukko. . . kaikkien aikojen; sukukuntien, kansojen, kielien, kansanheimojen näkymä!


      Nämä ovat ne jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat! (Ilmestyskirja 7:13-15)

      • ”Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"

      • Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen." Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

      • Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.”


      Jumala pyyhkii kaikki kyyneleet heidän silmistään…

      Kun olin vielä lapsi, luin kotona olevasta Raamatusta nuo sanat. Minua itketti silloin. Sekä surusta että ilosta. Ilosta sen tähden, että Jumala kuivaisi kerran nekin kyyneleet, joita jo moni lapsikin vuodattaa. Surusta siksi, että kyyneleitä ei elämässä voi useinkaan välttää? Ilosta siksi, että ellei ihmisellä ole ketään muuta lohduttajaa, Jumala kertoo rakkautensa. Hän ymmärtää ihmistä, ihmisen kärsimystä ja kyyneleitä. Suuri Jumala pyyhkii pienten ihmisten kyyneleet. . .

      Mutta tämä Ilmestyskirjan ilmoitus, tämä, että Jumala kerran pyyhkii kaikki kyyneet, kaikkien niiden silmistä, jotka kerran seisovat Valtaistuimen edessä – se on aina uudelleen koskettanut. Syvältä sydämestä, vuosien ja vuosikymmenien saatossa. . .

      Ja jälleen uudelleen. Näinä päivinä. Kun ympärillä on vain latistavia ja synkkiä näkymiä. Kun väärät vihaprofeetat raskauttavat ahdistettuja uskovia. Vihaa, vihaa, vihaa ja uhkaa!
      Nyt? Katse ja kiitos tästä Jumalan lupauksesta! Ilmestyskirja 7: 16-17

      ” Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle, sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä."

      Toivoa on! Jumala antaa tulevaisuuden ja toivon. Kaikille, jotka Häneen turvaavat, Hänessä kiinni riippuvat. Ps 91:14-15

      Ole siunattu, sisareni ja veljeni Herrassa!

      • Anonyymi

        Kovin suljettu piiri se tuntuu olevan se Herran piiri "siunattu Herrassa " kun yksikään teistä " veljistä ja sisarista" ei paranna sairaita hampaitani tai sokean ystäväni sokeita silmiä, mutta netissä te kyllä jaksatte naputella tarinoitanne. Jeesus sanoi : "Parantakaa sairaat, ajakaa riivajat ulos ja herättäkää kuolleet..." tätä kun te alatte tehdä, netissä kirjoittelun sijaan, niin ilmaannun paikalle heti, kun kerrotte vain osoitteen ja päivän!


    • Anonyymi

      Raamatun profetiat sentään ovat kestäneet ja voimme luottaa!

    • Anonyymi

      Jeesus tuli tuomaan iloista uutista maailmaan!
      Ja se kelpasi silloin, monille. Koska aika oli mikä oli. Israelin kansa oli roomalaisen rautaisen ikeen; miehityksen tilassa.

    • Anonyymi

      Myös Roomalaiskirjeen 5. luvun 9. jakeessa näin: .... pelastumme Hänen kauttansa vihasta.

    • Anonyymi

      Todellakin, kaikkien sekavien ja ikävien asioiden keskellä on upeaa, kun Jumala on ennalta meille suonut valoa tapahtumista. Voimme kohottaa katseemme. Mikään kurjuus ja kauheus ei jatku loputtomiin. Herra on pannut pahuudellekin rajat!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Psalmi 84 alkoi pyöriä mielessä, kun valvoin yhtenä yönä.
      Jumala näkee ja kuulee kaikkien kaikki asiat:

    • Anonyymi

      Raamatun Sanan valo on suuri tekijä, kun ympärillä on vain pimeitä ja synkkiä juttuja!

    • Anonyymi

      Tähän aloitukseen voi sanoa isosti Aamen! Kerrankin joku pysyy siinä, miten Raamattu opettaa. Siunausta !

      • Anonyymi

        Kiitos palautteesta! Herra on armossaan opettanut arvostamaan Sanaansa, ja se onkin ollut tuli ja turvakallio jo liki 50 vuotta! Kun eksytysten ja villitysten virtaukset voimistuivat 1990 alkaen, Herran Henki muistutti yhä vahvemmin, että PYSY Sanassa, tottele sitä mikä on koeteltua Raamatun opetusta! Älä juokse profeettojen ja profetioiden perässä!

        Ja näin olen itse ( ja moni toinen Herran tien kulkija) - on säästytty eksytyksen hengiltä ja juonilta! Toki? Siltä näyttää että se on "piskuinen lauma" ( niinkuin Jeesus itse sen totesi) joka ottaa todesta Sanan, jne. Mutta? Jos rakastaa Jeesusta, Jumalaa yli kaiken? Eikö silloin "rakkaan Herran sana" ole se tärkein?

        Armoa on kaikki! Koetusten tulessa palaa poroksi kaikki arvoton.. Olen nöyrästi kiitollinen, jos - kun Aloitukseni ovat avuksi ja vahvistukseksi? Tämä, Raamattu-palstalla on ollut kovasti luettu!https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026620/raamatun-aarteita--(osa-2)---jeesus-kutsuu-turvaan-tuhon-alta!

        Olkaa siunatut te kaikki Jeesuksen seuraajat! ( Joh 10:27-30)


    • Anonyymi

      Nyt tarvitaan toivoa ja uskoa. Ei mitään tuhoprofetioita!

    • Anonyymi

      Te jotka ette piittaa, juoskaa vain joka lajin ennustusten perässä, niin saatte olla varmoja, että lopuksi olette sekaisin. Juostessanne ihmisten perässä ( jonka Jeesus kielsi!) te ette tottele Herraa, ja saatte itse kantaa seuraukset.

      • Anonyymi

        Kaikki totuus pyritään tekemään nyt nurinkuriseksi.

        Aikoinaan Jumalan armosta ihmiset keksivät laittaa lapsensa KOULUUN, missä opettajalla oli aikaa perehdyttää lapset, nuoret oppimaan Jumalan Sanaa Raamatusta. Saamaan TIETO TOTUUDESTA elämäänsä.
        Koulutus on alkanut mm 1500-1600 -luvun Suomessakin siksi , jotta ihmisen viisaus ja ymmärrys lisääntyy ja että ihminen itse löytää totuuden, jonka Pyhä Henki hänelle ilmoittaa uskon vahvistuessa. Ihmiset ovat saaneet paljon ihmeellistä ymmärrystä ja mm. tekniikan kehitys on helpottanut ihmisen elämää.

        Sensijaan , että monet tiedon ja ymmärryksen näin saaneet olisivat kiittäneet vain Herraa lahjoistaan eli saada viisaasti keksiä ja tehdä, ovatkin ylpistyneet " vain minä itse". He ovat yleisestä kunniastaan nauttien antaneet esimerkin , jotta osaavaa ihmistä vain pitää kunnioittaa. Ihmiskunnioituskin on jo muuttunut "kivijumalan kunnioitukseksi" - nuorten palvonnan kohteina keksinnön saavutukset alkaen satelliiteista ja avaruusaluksista.

        Nyt kansamme pakkokoulutusjärjestelmä meni överiksi palvoen kehittäjiensä ideoita niin pitkälle, että koulun alkuperäinen tarkoitus päästä tuntemaan Jeesus tiensä ja elämänsä totuudeksi on hylättävä opetuksesta. Tyhjiö täytetään eksyttävällä hölynpölyllä ja ihminen jätetään orvoksi Jeesuksen tuntemisesta. Paljon vahinkoa näin tehdään Suomessakin, mutta vastavoima näkyy jo kirkkaana, koska Jumala on edelleen suomalaistenkin rukouksia kuuleva Jumala.


    • Anonyymi

      Tärkeää on!!

    • Anonyymi

      Tällaista toivoa tuovaa profetiaa Raamatusta tarpeen!!

    • Anonyymi

      Etsikää Herraa, älkää juosko ihmisennustusten perässä!

    • Anonyymi

      Viisas ei hötkyile

    • Anonyymi

      Onko kunniakasta pissiä itseään silmään uskonnolla?

    • Anonyymi

      psalmit 23, 91

    • Anonyymi

      Kukin taaplaa tyylillään. Jumala maksaa palkan myös pilkkaajilleen.

      • Anonyymi

        "Näinä aikoina on tarjolla kattavasti vain ikäviä, masentavia ja ahdistavia uutisia. Valtamediat harjoittavat tuttua mediamanipulaatiota, jossa negatiivisella ”pelottelun pedagogiikalla” aivopestään ihmisiä. Surullisen monet ovatkin alttiita joukkosuggestion vaikutuksille, jonka saldona joukkopsykoosin tasoinen laumahenki näkyy. Hajoita ja hallitse! Peloilla ja pelottelulla hallitseminen kun on ikivanha tapa, valtiaitten valtikka – ammoisista ajoista lukien!".

        Noin juuri, mutta on eroa nykyiseen, että ikivanhassa tavassa valtiaitten valtikka oli sekä puskaradio, että kansan miesten torille kokoontuminen . Siellä julistettiin pelkopropaganda ja kansa uskoi ja päätyi hajoitettavaksi ja näin helposti hallittavaksi.
        Nyt sekä netti , että tv vetää kansaa luokseen yhä enemmän tuhlaten heidän kalliin vapaa-aikansa pois luonnollisesta iloisesta työskentelyn nauttimisesta. Kuin taikuus, se vaikuttaa myös niin, että ihmiset unohtavat itselleen suodun Jumalan Sanan elämänsä Leiväksi. Juurikin sen median avulla on käyty karmein sota lastemme viettelemiseksi jo yli 50 vuotta. Viettelemiseksi pois Jumalan turvasta ilman, että kukaan olisi kysynyt myllynkivien perään. Näennäisesti sodankäynti näytti onnistuneen epäjumalien hyväksi. mutta ei onnistunut. ,

        Kun Jumalan tuuli nyt puhaltaa, totuus myös paljastuu ja ihmiset vapautuu valhepeloista. Silloin jää jäljelle vain terve Jumalan pelko ja sen mukana viisaus palautuu ihmiskunnalle.

        60 v sitten vanhus profetoi, että "viimeinen sota on uskon sota". Eli sota Jumalaa vastaan.

        Apostolien teot 5
        29 Mutta Pietari ja muut apostolit vastasivat ja sanoivat: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.
        30 Meidän isiemme Jumala on herättänyt Jeesuksen, jonka te ripustitte puuhun ja surmasitte.
        31 Hänet on Jumala oikealla kädellänsä korottanut Päämieheksi ja Vapahtajaksi, antamaan Israelille parannusta ja syntien anteeksiantamusta.
        32 Ja me olemme kaiken tämän todistajat, niin myös Pyhä Henki, jonka Jumala on antanut niille, jotka häntä tottelevat."
        33 Kun he sen kuulivat, viilsi se heidän sydäntänsä, ja he tahtoivat tappaa heidät.
        34 Mutta neuvostossa nousi eräs fariseus, nimeltä Gamaliel, lainopettaja, jota koko kansa piti arvossa, ja hän käski viedä miehet vähäksi aikaa ulos.
        35 Sitten hän sanoi neuvostolle: "Israelin miehet, kavahtakaa, mitä aiotte tehdä näille miehille.
        36 Sillä ennen näitä päiviä nousi Teudas, sanoen jokin olevansa, ja häneen liittyi noin neljäsataa miestä; hänet tapettiin, ja kaikki, jotka olivat häneen suostuneet, hajotettiin, ja he joutuivat häviöön.
        37 Hänen jälkeensä nousi Juudas, galilealainen, verollepanon päivinä ja vietteli kansaa luopumaan puolellensa; hänkin hukkui, ja kaikki, jotka olivat suostuneet häneen, hajotettiin.
        38 Ja nyt minä sanon teille: pysykää erillänne näistä miehistä ja antakaa heidän olla; sillä jos tämä hanke eli tämä teko on ihmisistä, niin se tyhjään raukeaa;
        39 mutta jos se on Jumalasta, niin te ette voi heitä kukistaa. VAROKAA, ettei teitä ehkä HAVAITTAISI SOTIVIKSI ITSE JUMALAA VASTAAN"
        40 Niin he noudattivat hänen neuvoansa. Ja he kutsuivat apostolit sisään ja pieksättivät heitä ja kielsivät heitä puhumasta Jeesuksen nimeen ja päästivät heidät menemään.
        41 Niin he lähtivät pois neuvostosta iloissaan siitä, että olivat katsotut arvollisiksi kärsimään häväistystä Jeesuksen nimen tähden.
        42 Eivätkä he lakanneet, vaan opettivat joka päivä pyhäkössä ja kodeissa ja julistivat evankeliumia Kristuksesta Jeesuksesta.


    • Anonyymi

      Kiitos Herran, oikeat profeetat tiedetään.
      Väärät tunnetaan.

    • Anonyymi

      Herra on hyvä ja uskollinen auttaja!

      • Anonyymi

        Niin on kirjoitettu. Psalmit 91 ja 121. Herra on turvamme!


    • Anonyymi

      Herran apu on usein se paras, mutta moni hylkii Häntä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      336
      3794
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1689
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      57
      1458
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1308
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1292
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      57
      1264
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1221
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe