Iloista profetiaa! Herra tahtoo koota suojaan tuhon edestä!

Anonyymi

Jatkoa aiemmalle: Iloista profetiaa..
https://keskustelu.suomi24.fi/t/16995507/iloista-profetiaa!---jumala-pyyhkii-pois-kaikki-kyyneleet!

Luonto opettaa meitä!

Kun alkukesän upeana aamuna seuraa kesälintujen iloista touhua kauniin luonnon keskellä. - Kun niityt vihannoivat, kun lukemattomat kukat koristavat joka paikkaa. - Kun kesä suo kauneutensa pimeän ja kylmän talvikauden perästä - niinkuin Suvivirressä kuvataan! - Niin kiitosmieli täyttää koko olemuksen, jokaista solua myöten!

”Mun sieluni sä liitä, myös äänes kuorohon, ja armon Herraa kiitä kun laupias Hän on.”

Herramme Jeesus käytti puheissaan ja opetuksissaan runsaasti luontoon liittyviä asioita. Niissä näkyy peltoja, peltojen kylvöä ja elonkorjuuta.

On puita, on joka lajin luontoasioita. On eläimiä. Lampaita, susia, kettuja, kanoja, kukkoja, liskoja (käärmeitä). Lintuja ja kaloja ja tietysti säähän liittyviä asioita. Jne.

Jeesus puhui paljon vertauksilla, loogisesta syystä. Joku asia tulee tuntuvasti helpommin ymmärrettäväksi jonkun kuvauksen, vertauskuvan avulla.
Sanat tulevat elävämmiksi, kun niihin yhdistyy tai yhdistetään kuva-ainesta.

Jeesuksen ajan kirjanoppineet olivat ääriään myöten täynnä Kirjoitusten sanoja, niin että he olivat aivan kuuroja korviltaan! Sinne ei enää mahtunut aitoa totuuden sanaa, jota Jeesus esitti - Hän puhuikin sitten vain vertauksilla! Kuvakielellä!

Jeesus myös selitti oppilailleen, MIKSI Hän puhui vertauksin? ( Matteus 13:10-15)


Kun et etsikkoaikaasi tuntenut?


Tämä seuraava tekstini liittyy siihen Jeesuksen puheeseen, jossa Hän ennustaa ja ennakoi tulevia rankkoja asioita. Hän tiesi, mitä kansalla olisi edessään? Se ”näky” olin niin surullinen ja traaginen, että on kirjoitettu: (Luukas 19:41- 44)

• ” Ja kun hän tuli lähemmäksi ja näki kaupungin, itki hän sitä,

• ja sanoi: "Jospa tietäisit sinäkin tänä päivänä, mikä rauhaasi sopii! Mutta nyt se on sinun silmiltäsi salattu.

• Sillä sinulle tulevat ne päivät, jolloin sinun vihollisesi sinut vallilla saartavat ja piirittävät sinut ja ahdistavat sinua joka puolelta;

• ja he kukistavat sinut maan tasalle ja surmaavat lapsesi, jotka sinussa ovat, eivätkä jätä sinuun kiveä kiven päälle, sentähden ettet etsikkoaikaasi tuntenut."


Se on pahinta mahdollista asiaa? Olipa kyseessä sitten yksilöihminen, kaupunki, kansakunta, luopunut seurakunta, syntien paaduttama kristitty; profeettakin?

Jos Jumalan suuressa armossa antama etsikkoaika kuluu kovakorvaisuudessa? Jos se optimaalinen H-hetki käytetään väärin? Mitä sen perästä? Ei Jumala iänkaiken nuhtele. Ei odota, ei kerjää oikealle tielle. . . Hän kääntää selkänsä. Hän hylkää kutsumansa, puhuttelemansa. Ja sen perästä on – mitä?

(jatkuu...)

67

1721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      (jatkoa aloitukseen)


      Herra tahtoo koota ihmisiä suojaansa tuhon alta!

      Tietoisena tulevasta onnettomuudesta
      (joka sitten tulikin, kun roomalainen Titus hävitti Jerusalmim maan tasalle , 70 jKr)

      - Jeesus osoitti, miten Hän sittenkin rakasti kaikkia ihmisiä. Niitäkin jotka olivat vihamielisiä. Vihasivat totuutta ja puhtautta. Olivat paatuneet pahoissa teoissaan, sanoissaan, ajatuksissaan, laiminlyönneissään.

      Vaikka Jumala – ja Herramme Jeesus siis vihaa syntiä ja pahuutta, hän RAKASTAA IHMISTÄ. Luoja luotujaan, Lunastaja Jeesus lunastettujaan, joista Hän ristillä maksoi kovan hinnan. Syytön kuoli kaikkien syyllisten puolesta. Otti tuomion kantaakseen.


      Ikuisen Rakkauden suojassa

      Tämän seuraavan kertomuksen kanaemosta ja poikasista kuulin hyvin kauan sitten, ollessani vielä nuori uskovainen. En jaksa muistaa puhujan nimeä – eikä ihmisen NIMI olekaan relevantti seikka, vaan SE MITÄ hän puhuu? Ja puhutun sisällön laatu?

      Mutta niin voimakas vaikutus oli tuolla puheella, että olen tuota kertomusta käyttänyt sittemmin Herran palvelustehtävissä. Saamani palautteen syystä olen jopa kirjoissani tahtonut sen esille ottaa (2012, 2017, 2020). Ja nyt sitten tässä!


      Ennustus Jerusalemin tulevasta tuhosta


      Herramme Jeesus puhui, liittyen Jerusalemin tulevaan tuhoon ja kohtaloon.

      ”Jerusalem, Jerusalem, sinä joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt. Kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet.” (Matteus 23:37)

      ----------------------------------------------------------------------

      Kerrotaan, että kerran erään maatalon pihapiirissä syttyi tulipalo. Oli paahtavan kuuma loppukesän päivä. Ihmiset ja eläimet olivat helteen alla.

      Pihapiirin rakennukset muodostivat tyypillisen suljetun sisäpihan. Ja koska ruoho oli kuivaa, palo eteni nopeasti.

      Piha-alueella tepasteli tavan mukaan kanoja. Oli myös pieniä keltaisia ripuja. Kun tuli eteni, savu täytti ilman, kanat joutuivat paniikkiin, Kissat ja koirat olivat jo aikaa sitten loikkineet pakosalle, mutta kanat kaakattivat hädissään. Pienet tiput säntäilivät ristiin, rastiin piipittäen pienellä äänellään. Kun emokana kuuli poikastensa äänen, se kutsui niitä tutulla emon äänellään. Sen kuullessaan ne piipersivät suoraan emonsa luokse. Tämä levitti siipensä, ja niiden alle poikaset vavisten tarttuivat suojaan.

      Mitään ei ollut juuri tehtävissä. Tulen armoton vihollinen saavutti lopuksi jokaisen neliön piha-alueella. Kanaemo ei osannut valita mitään suuntaa. Joka taholla oli vain savua ja korventavaa kuumuutta. Tuli tarttui tietenkin kanaemon höyheniin, savu tainnutti sen, se tukehtui ja kuoli.

      Lopuksi väki sai palon hallintaan, ettei se levinnyt rakennuksiin. Kun muutamia kyteviä pesäkkeitä tutkittiin, joku potkaisi mustaa savuavaa möykkyä. Mikä se oli?

      Sen alta lähti viipottamaan joukko keltaisia tipuja. Ne piipittivät hätäisellä äänellä, juosten sinne tänne sekopäisinä. Eläviä pieniä tipuja? Tulipalon perästä, savun keskeltä? Kuinka se oli mahdollista. Musta möykky oli niiden emokana. Se oli ihan varmasti kuollut, ei elon merkkiäkään. Mutta niin oli, että sen poikaset olivat säästyneet. Emon siipien suojissa. Emo oli antanut henkensä poikastensa edestä. Sen suojelusvaisto oli herännyt, se välitti poikasistaan.


      Jeesus? "Niinkuin kanaemo tahtoo koota..."


      Herramme Jeesus oli tullut ratkaisevaan hetkeensä. Hän oli julman ja kollektiivisen vihateon kohteena, uhrina. Hänet tuomittiin.
      – Ristiinnaulitse! Ristiinnaulitse! – kansa oli huutanut.

      Pahuus ja viha sai (näennäisen) voiton. Hänet nähdään ristillä. Kädet ja jalat on nauloilla puuhun iskettynä. Hän kuolee kuin rikollinen, roomalaisten käyttämällä kuolemantuomion tavalla, ristille häväistynä. Kahden rikoksista tuomitun välissä. Vaikka Pilatus, roomalainen päätösvallan käyttäjä ei todennut ainuttakaan syytä kuolemantuomiolle.

      ”En löydä hänestä yhtäkään syytä..” Kiistaton oikeusmurhan näyttö.

      Niin piti tapahtua. Jeesus oli suostunut tähän kärsimykseen ja kuolemaan. Hän otti kantaakseen ihmiskunnan synnit, pahuuden, kaikki kamaluudet. Hän sälytti ne päällensä, sen pahuuden tuomion, joka ihmisille itselleen olisi langennut. Hän kantoi tuomion, että me saisimme armahduksen.

      Kuolemansa keskellä hän jo armahti. Toinen ristillä riippuva ryöväri sanoi: Herra muista minua kun tulet valtakuntaasi! Hän sai lupauksen armahduksesta. Synnin, pahuuden ja kirouksen valta oli murtumassa.

      Ja vaikka Jeesus kuoli, astui alas tuonelaan, Hän nousi kolmantena päivänä. Ei voinut kuolema häntä sitoa ja vangita. Rakkaus oli voittanut vihan. Hyvyys oli kukistanut pahuuden. Vihan liekit olivat sammuneet. Ylösnousemuksen aamu. Ihmiskunnan uuden ajanjakson alku.

      (jatkuu..)

    • Anonyymi

      (jatkoa aloitukseen )

      Rakkaus – Jumalan ääretön ja Ikuinen sellainen? Se tahtoo suojata ihmisten elämää.

      Se kutsuu, huhuilee kuin kanaemo poikasia luokseen. Siipiensä alle turvaan vaarojen keskeltä. Tuomion tulenkin keskeltä.

      Tätä Jeesus tarkoitti vertauksessaan kanaemosta.. Hän olisi tahtonut (ja aina tahtoo) puolustaa ihmisiä vaarojen ja pahan uhatessa. Mutta enimmäkseen hänet torjutaan. Ei noteerata, ei kelpuuteta. Ihminen viestittää että pärjää kyllä omillaan!

      Valinta on vapaa. Mutta viisautta on ymmärtää omien voimien rajallisuus, vahvimpienkin valtiaiden katoavaisuus. Viisautta on antaa elämänsä parhaimpaan turvaan.

      Tämä ikuinen Jumalan rakkaus, joka loistaa ihmiskunnalle kuin valo, kuin aurinko – näkyy Jeesuksessa. Se kutsuu. Suojaan, turvaan. Ei vain tätä elämän aikaa koskien, vaan se rakkaus kantaa yli kauheuksienkin, vaarojen – ja lopuksi yli kuoleman virran. Ikuisen ilon ja rauhan maahan.
      ----------------------------------------------------------------------

      Jeesus puhui: Johannes 10:27-30

      "Minun lampaani kuulevat minun ääneni ja minä tunnen ne. Ja ne seuraavat minua.

      Ja minä annan heille iankikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni.

      Ja minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä."

      Ole siunattu sisareni ja veljeni Herran Jeesuksen laumassa!

      Minä ja Isä olemme yhtä."

      • Anonyymi

        Johannes 12.46


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johannes 12.46

        https://virsikirja.fi/virsi-932-oi-ihmeellista-armoa/
        1.
        Oi ihmeellistä armoa,
        kun löysit eksyneen.
        Nyt uusin silmin nähdä saan.
        Nyt katson Jeesukseen.

        2.
        Vain armo murtaa syntisen
        ja rauhan lahjoittaa.
        Voi suurta päivää ihmeiden!
        Sain armon oivaltaa.

        3.
        Saan jättää kuilut synkkyyden.
        Jää taakse valheen yö.
        Nyt kuljen armoon luottaen,
        ja vielä jatkuu työ.

        4.
        Hän kantaa kaipaustani
        ja toivoon vastataan.
        On Herra itse kaikkeni
        taivaassa, päällä maan.

        5.
        Kun päättyy matka maallinen
        ja kuihtuu kaikki muu,
        saan nähdä taivaan kirkkauden
        ja rauha vahvistuu.

        6.
        Kuin hanki haihtuu kerran maa
        ja loiste auringon,
        vaan Herra viipyy luonani,
        ja armo aina on.


    • Anonyymi

      Tosiaan iloista on, että on Jeesus Hyvä Paimen, johon voimme luottaa!

    • Anonyymi

      Kiitos Herran että on toivoa, valoa, näkymää johonkin mihin voi nojata!

    • Anonyymi

      On aika vahvistaa uskoa ja lujittua Herrassa!

    • Anonyymi

      Nyt on aika uskon lujittua. Herraan.

    • Anonyymi

      Tärkeää asiaa.

    • Anonyymi

      Nyt kun ihmiset pelossa ja pa niikissa huutelee nato-jumalaa avuksi, on tarpeen muistaa MISTÄ apu tulee? Taikka ei tule? Psalmi 121

    • Anonyymi

      Apu tulee Herralta, ei ihmisten ennustuksista saa voimaa!!

    • Anonyymi

      kenen joukoissa olet? Maailman ja pelkureiden vai?

    • Anonyymi

      Raamatun sana on luotettavaa

    • Anonyymi

      Herra etsii ja suojaa!!

    • Anonyymi

      Jeesuksen ja Raamatun profetioita voi ottaa todesta!

    • Anonyymi

      Täälläkin on joka lajin synkkyysprofetioita!!! Mutta ihanaa, että on myös toivoa ja uskoa, JUmalaan katsomista!!

    • Anonyymi

      Tärkeää Jeesuksen opetusta!!

    • Anonyymi

      On tärkein!!

    • Anonyymi

      Tärkeintä on että pitää selvät välit Herran kanssa! Yötä päivää.

    • Anonyymi

      Viisas ei pelkää eikä nojaa ihmisapuun!!

    • Anonyymi

      Sentään jotakin muutakin, kuin pelottelu-ja kauhukuvaennustuksia!!
      Kiitos aloituksesta.

      • Anonyymi

        Jokaisen kannattaa tutkia Jumalan Sanaa Raamatusta. Se on totta myös tänään ja aina.
        Paavali teki vaivaakin kärsien paljon työtä ja vei samalla evankeliumia eteenpäin, kun häntä olisi tuomittu uskomattomien taholta. Sama toistuu tänäänkin ja ehkä lisääntyy. Nyt on aika jokaisen etsiä totuus Sanasta ja päästä tuntemaan Jeesus.
        Ap.t. 28
        24 Niin se, mitä sanottiin, sai toiset vakuutetuiksi, mutta toiset eivät uskoneet.
        25 Ja kun he olivat keskenään erimielisiä, erosivat he toisistaan, Paavalin sanoessa ainoastaan nämä sanat: "Oikein on Pyhä Henki puhunut profeetta Esaiaan kautta teidän isillenne,
        26 sanoen: 'Mene tämän kansan luo ja sano: Kuulemalla kuulkaa älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää älkääkä käsittäkö.
        27 Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, että he eivät näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.'
        28 Olkoon siis teille tiettävä, että tämä Jumalan pelastussanoma on lähetetty pakanoille; ja he kuulevat sen."


    • Anonyymi

      Tämä ykkösprofetiaa täällä!

    • Anonyymi

      Vain Raamatun ja Jeesuksen puheet on koeteltu.

    • Anonyymi

      Totta. Johannes 10;27-30

    • Anonyymi

      Sana antaa toivoa ja tukea!!

    • Anonyymi

      Tarvitaan iloista ja toivoa herättävää asiaa...

      • Anonyymi

        Pahuutensa tähden tänään vaikeroi maa
        Koko luomakunta kaipaa Armahtajaa
        Jeesus Kristus kuoli jotta eläisimme
        Meidän tehtävämme nyt on kertoa se

        refrain:
        Evankeliumi ilosanomamme on
        Evankeliumi murtaa vaikka kallion

        Rukoile ja työtä tee, muu Luojalle jää.
        Ajallansa työsi kantaa saa hedelmää.
        Vaikka oma voimasi on vaatimaton,
        vierelläsi voimallinen Jumala on.

        refrain

        Mitään kansakuntaa herra halveksi ei.
        synnit koko maailman hän ristille vei.
        Kaukana ja lähelläsi ihminen on,
        joka vapahtajalle on korvaamaton.

        refrain
        https://www.youtube.com/watch?v=Ft34EEGiP4g&list=RDFt34EEGiP4g&start_radio=1&rv=Ft34EEGiP4g


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahuutensa tähden tänään vaikeroi maa
        Koko luomakunta kaipaa Armahtajaa
        Jeesus Kristus kuoli jotta eläisimme
        Meidän tehtävämme nyt on kertoa se

        refrain:
        Evankeliumi ilosanomamme on
        Evankeliumi murtaa vaikka kallion

        Rukoile ja työtä tee, muu Luojalle jää.
        Ajallansa työsi kantaa saa hedelmää.
        Vaikka oma voimasi on vaatimaton,
        vierelläsi voimallinen Jumala on.

        refrain

        Mitään kansakuntaa herra halveksi ei.
        synnit koko maailman hän ristille vei.
        Kaukana ja lähelläsi ihminen on,
        joka vapahtajalle on korvaamaton.

        refrain
        https://www.youtube.com/watch?v=Ft34EEGiP4g&list=RDFt34EEGiP4g&start_radio=1&rv=Ft34EEGiP4g

        Et ole yksin et turvaton
        https://www.youtube.com/watch?v=3f7ALZNvmaQ&list=RDFt34EEGiP4g&index=7


    • Anonyymi

      Auttakoon Jumala hätääntyneitä "tipuja" KUULEMAAN Kanaemon KUTSUN ja juoksemaan turvaan!

      • Anonyymi

        Kyllä ne on kuulleet ja kuulee! Ei huoli pilkata.


    • Anonyymi

      Ei ollut pilkkaa.vaan viittaus aloittajan käyttämään koskettavaan kuvaan kuinka Jeesus tahtousi myös koota ihmiset turvaan kuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle!Ja huokaus että he tuntisivat etsikkoaikansa.Jeesushan itki sitä että he eivät sitä tunteneet..

      • Anonyymi

        Joo anteeksi.... Tuo kanaemokertomus on koskettanut lukemattomia ihmisiä...
        Onhan se Jeesuksen esittämä vertaus. Niinkuin Hyvä Paimenkin!


    • Anonyymi

      Kyllä niitäkin on, jotka tahtoo kuulla Jeesuksen ääntä!

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös tällä hetkellä on kuunneltavissa , miten Jumala puhuu omilleen.
        https://www.tv7.fi/netti-tv/#

        Mammona on opetettu länsimaissa suurimmaksi palvontakohteeksi . Se on ollut markkinataloutemme kehityksen päämäärä. Sen hamuaminen on tallannut lokaan Jeesuksen käskyn "Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä kuin itseäsi".
        Juudaksen kirje 1
        4 Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.
        5 Vaikka jo kerran olette saaneet tietää kaiken, tahdon kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Herra, joka oli pelastanut kansan Egyptistä, toisella kertaa hukutti ne, jotka eivät uskoneet;
        6 ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon;
        7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
        8 Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja.
        9 Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"
        10 Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä.
        11 Voi heitä, sillä he kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora!
        12 He likapilkkuina teidän rakkausaterioillanne julkeasti kemuilevat ja itseään kestitsevät. He ovat vedettömiä, tuulten ajeltavia pilviä, paljaita, syksyisiä puita, hedelmättömiä, kahdesti kuolleita, juurineen maasta reväistyjä,
        13 rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään, harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu.
        14 Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä
        15 tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet".
        16 He ovat napisijoita, kohtalonsa nurkujia ja vaeltavat himojensa mukaan; heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden.
        jatkuu...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mammona on opetettu länsimaissa suurimmaksi palvontakohteeksi . Se on ollut markkinataloutemme kehityksen päämäärä. Sen hamuaminen on tallannut lokaan Jeesuksen käskyn "Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä kuin itseäsi".
        Juudaksen kirje 1
        4 Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.
        5 Vaikka jo kerran olette saaneet tietää kaiken, tahdon kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Herra, joka oli pelastanut kansan Egyptistä, toisella kertaa hukutti ne, jotka eivät uskoneet;
        6 ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon;
        7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
        8 Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja.
        9 Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"
        10 Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä.
        11 Voi heitä, sillä he kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora!
        12 He likapilkkuina teidän rakkausaterioillanne julkeasti kemuilevat ja itseään kestitsevät. He ovat vedettömiä, tuulten ajeltavia pilviä, paljaita, syksyisiä puita, hedelmättömiä, kahdesti kuolleita, juurineen maasta reväistyjä,
        13 rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään, harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu.
        14 Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä
        15 tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet".
        16 He ovat napisijoita, kohtalonsa nurkujia ja vaeltavat himojensa mukaan; heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden.
        jatkuu...

        jatkuu ....Juudaksen kirje 1
        17 Mutta te, rakkaani, muistakaa nämä sanat, mitkä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen apostolit ovat edeltäpäin puhuneet,
        18 sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan".
        19 Nämä juuri saavat aikaan hajaannusta, he ovat sielullisia, henkeä heillä ei ole.
        20 Mutta te, rakkaani, rakentakaa itseänne pyhimmän uskonne perustukselle, rukoilkaa Pyhässä Hengessä
        21 ja pysyttäkää niin itsenne Jumalan rakkaudessa, odottaessanne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen laupeutta iankaikkiseksi elämäksi.
        22 Ja armahtakaa toisia, niitä, jotka epäilevät, pelastakaa heidät, tulesta temmaten;
        23 toisia taas armahtakaa pelolla, inhoten lihan tahraamaa ihokastakin.
        24 Mutta hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät nuhteettomina, riemuitsevina, kirkkautensa eteen,
        25 hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen.


    • Anonyymi

      Totta on, että peloissaan ihmiset etsivät joka lajin "turvaa", vahvemmistaan, nyt natostakin! Mutta voi tulla yllätys`? Jos ei turvata Jumalan taholle?

    • Anonyymi

      Ja Jumalahan voi estääkin Suomen natojäsenyyden Armossaan

    • Anonyymi

      Herra etsii ja kutsuu suojiinsa!

    • Anonyymi

      Tätä tarvitaan. Iloista ja toivoa herättävää.

    • Anonyymi

      Tarpeeksi onkin huonoja uutisia ja pelotteluprofetioita...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Turhia ja onttoja ovat turvatakuut, ja ne jotka niitä hakevat saavat pettyä.

      Mutta jonka turva on Kaikkivaltiaan Jumalan kädessä, saa turvan elämässä ja kuolemassa. Elämässä saa apua ja voimaa kriiseissään.

      • Anonyymi

        Langenneen rukous Psalmi 51
        ..... 8. Katso, totuutta sinä tahdot salatuimpaan saakka, ja SISIMMÄSSÄNI sinä ilmoitat minulle VIISAUDEN.
        9. Puhdista minut isopilla, että minä puhdistuisin, pese minut, että minä lunta valkeammaksi tulisin
        10 Anna minun kuulla iloa ja riemua,että ihatuisivat ne luut , jotka särkenyt olet
        11. Peitä kasvosi näkemästä minun syntejäni, pyyhi pois kaikki minun pahat tekoni,
        12. Jumala, luo minuun puhdas sydän ja anna minulle uusi, vahva henki. ....
        ...............

        Totuutta edelleenkin Herra haluaa salatuimpaan saakka. Totuuden puhujia, väärentämätöntä puhdasta sanaa julistajille julistettavaksi. Ei valhemedian eksytystä pois luonnollisesta jo valmiiksi itsekullekin Jumalan antamaa viisautta. "sisimmässäni sinä ilmoitat minulle viisauden.."
        Me emme usko pahaan vaan hyvään. Sanassa meitä kehoitetaan valvomaan , ettei mikään hapate meitä eksytä. Miksi me uskomme toisen ihmisen auktoriteetilla esittämiä luonnottomia ideoita ja samalla menetämme , sen vahvuuden ja varmuuden, minkä luja usko Jeesukseen meille antaa? Vain Hän pelastaa ja armahtaa ihmisen takaisin yhteyteensä, kun ihminen hylkää valheen tiellä kulkemisen. Ja antaa uuden vahvan hengen. Vaikeaa on ihmisen tie nykymaallistumisessa jo lapsena, koska lapsen omat luonnolliset varjelijat eivät ymmärrä varjella lasta viettelyksiltä. Ovat itsekin jo lapsuudessaan eksytetty pois totuudesta ja jätetty valhemedian uskomuksiin , filmitaruja matkimaan.


    • Anonyymi

      Psalmissa 91 on hyviä sanoja!

    • Anonyymi

      Ihmisten turva on aina epävarmaa.

    • Anonyymi

      Herra on turva, sekä ajassa että ikuisesti niille, jotka tahtovat?

    • Anonyymi

      Kiitos olkoon Jumalan, Jeesuksen nimessä!

    • Anonyymi

      Herra on ainoa luotettava turva. Jos ei ole Häntä, kaikki voi silmänräpäyksessä loppua.

      • Anonyymi

        Jumala on iankaikkinen Herra. Suomalaisia rienataan kaikenlaiseen iljettävyyteen ja päällimmäisenä heille jaetaan oikeutta antaa Herrallemme lopputili. Eivät iloittelussaan ollenkaan ymmärrä , että Herramme edessä meillä on aikanaan lopputilitys. Viettelliöille on varattuna rangaistus - myllynkivistä kirjoittaa Raamattu. Ei voi aikuiseksi päässyt ihminen sitä tietää, mitä on elämänsä loppupuoli.

        Nämä rienaajat ovat ymmärtämättömistä ymmärtämättömimpiä , mutta he ovat ottaneet vallan vietellä ihmiskuntaa nyt. Herra ei kuitenkaan ole edelleenkään kaukana yhdellekään, joka hänet löytää tahtoo.


    • Anonyymi

      Kyllä sitä turvaa onkin metsästetty, on piiikkijumalaa, natojumalaa, ja....
      Eikä ne tiukan paikan tullen auta!

    • Anonyymi

      Mitä synkemmäksi aika ja uutiset käy, sen kirkkaampi on Jumala ja uskon antama valo ja toivo! Kiitos herran hyvästä aloituksesta....

    • Anonyymi

      Onnellinen se, jonka turvana on kaikkivaltias Herra. Elämässä ja kuolemassa.

    • Anonyymi

      Tosiaankin. Kun uutiset ovat päivästä toiseen masentavia, on hyvä että Jumala saa lohduttaa ja vahvistaa!

    • Anonyymi

      Aloituksessa ei toitoteta torvea: olen prohveetta! Mutta teksti on profeetallista, koska sen lähde on Jeesuksen omissa sanoissa.

    • Anonyymi

      Kun pahat uutiset ahdistavat ihmisiä, pitää olla tilaa toivollekin!

      • Anonyymi

        Usko, Toivo ja Rakkaus
        Psalmi 23
        1 Daavidin virsi. Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.
        2 Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
        3 Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.
        4 Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.
        5 Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.
        6 Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.
        Psalmi 24
        1 Daavidin virsi. Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja ne, jotka siinä asuvat.
        2 Sillä hän on sen perustanut merten päälle, vahvistanut sen virtojen päälle.
        3 Kuka saa astua Herran vuorelle, kuka seisoa hänen pyhässä paikassansa?
        4 Se, jolla on viattomat kädet ja puhdas sydän, joka ei halaja turhuutta eikä vanno väärin.
        5 Hän saa siunauksen Herralta ja vanhurskauden pelastuksensa Jumalalta.
        6 Tämä on se suku, joka häntä kysyy, joka etsii sinun kasvojasi, -tämä on Jaakob. Sela.
        7 Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet, kunnian kuninkaan käydä sisälle!
        8 Kuka on se kunnian kuningas? Hän on Herra, väkevä ja voimallinen, Herra, voimallinen sodassa.
        9 Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet, kunnian kuninkaan käydä sisälle!
        10 Kuka on se kunnian kuningas? Hän on Herra Sebaot, hän on kunnian kuningas. Sela.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Usko, Toivo ja Rakkaus
        Psalmi 23
        1 Daavidin virsi. Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.
        2 Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
        3 Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.
        4 Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.
        5 Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.
        6 Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.
        Psalmi 24
        1 Daavidin virsi. Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja ne, jotka siinä asuvat.
        2 Sillä hän on sen perustanut merten päälle, vahvistanut sen virtojen päälle.
        3 Kuka saa astua Herran vuorelle, kuka seisoa hänen pyhässä paikassansa?
        4 Se, jolla on viattomat kädet ja puhdas sydän, joka ei halaja turhuutta eikä vanno väärin.
        5 Hän saa siunauksen Herralta ja vanhurskauden pelastuksensa Jumalalta.
        6 Tämä on se suku, joka häntä kysyy, joka etsii sinun kasvojasi, -tämä on Jaakob. Sela.
        7 Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet, kunnian kuninkaan käydä sisälle!
        8 Kuka on se kunnian kuningas? Hän on Herra, väkevä ja voimallinen, Herra, voimallinen sodassa.
        9 Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet, kunnian kuninkaan käydä sisälle!
        10 Kuka on se kunnian kuningas? Hän on Herra Sebaot, hän on kunnian kuningas. Sela.

        Psalmi 25...
        Edellinen jae
        1 Daavidin virsi. Sinun tykösi, Herra, minä ylennän sieluni,
        2 Jumalani, sinuun minä turvaan; älä salli minun joutua häpeään, älkööt viholliseni saako riemuita minusta.
        3 Ei yksikään, joka sinua odottaa, joudu häpeään; häpeään joutuvat ne, jotka ovat syyttä uskottomat.
        4 Herra, neuvo minulle tiesi, opeta minulle polkusi.
        5 Johdata minua totuutesi tiellä ja opeta minua, sillä sinä olet minun pelastukseni Jumala. Sinua minä odotan kaiken päivää.
        6 Muista laupeuttasi, Herra, ja armoasi, sillä ne ovat olleet hamasta iankaikkisuudesta.
        7 Älä muista minun nuoruuteni syntejä, älä minun rikoksiani; muista minua armosi mukaan, hyvyytesi tähden, Herra.
        8 Hyvä ja vakaa on Herra; sentähden hän neuvoo syntiset tielle.
        9 Hän johdattaa nöyriä oikein, hän opettaa nöyrille tiensä.
        10 Kaikki Herran polut ovat armo ja totuus niille, jotka pitävät hänen liittonsa ja todistuksensa.
        11 Nimesi tähden, Herra, anna anteeksi minun syntivelkani, sillä se on suuri.
        12 Kuka on se mies, joka Herraa pelkää-sen hän neuvoo tielle, joka hänen on valittava.
        13 Hänen sielunsa saa nauttia hyvää, ja hänen jälkeläisensä perivät maan.
        14 Herran neuvo on tunnettu niille, jotka häntä pelkäävät, ja hän ilmoittaa heille liittonsa.
        15 Minun silmäni katsovat alati Herraan, sillä hän päästää minun jalkani verkosta.
        16 Käänny minun puoleeni, armahda minua, sillä minä olen yksinäinen ja kurja.
        17 Minun sydämeni pakahtuu tuskasta; päästä minut ahdistuksistani.
        18 Katso minun kurjuuttani ja vaivaani, anna kaikki minun syntini anteeksi.
        19 Katso minun vihollisiani, kuinka heitä on paljon, ja he vihaavat minua väkivaltaisella vihalla.
        20 Varjele minun sieluni ja pelasta minut. Älä salli minun tulla häpeään, sillä sinuun minä turvaan.
        21 Nuhteettomuus ja oikeamielisyys varjelkoon minua, sillä sinua minä odotan.
        22 Jumala, vapahda Israel kaikista ahdistuksistansa.


    • Anonyymi

      Tiukan paikan tullen VAIN Herra on turvamme!

    • Anonyymi

      Viisas turvaa Herraan. Psalmi 121

    • Anonyymi

      Sinä joka kirjoittelet tätä, niin pysy Jumalan Sanassa, äläkä sekoita joukkoon salaliittoteorioita. Ne teoriat vie uskottavuutta. Ei Jumalan tarvitse turvautua salaliittoteoreetikkojen valheisiin.

      • Anonyymi

        Kukahan se "sinä" mahtaisi olla? Aloitus on selkeää Raamatun Sanan asiaa!


    • Anonyymi

      Autuas joka Herraa odottaa!!

    • Anonyymi

      Iloa tarvitaankin

      • Anonyymi

        Tämä aika ei yleisesti iloja tarjoile.
        Mutta Herrassa voimme iloita ja kiitttää.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe