Hiusten megasiirto, kokemus ja oikeaa infoa

Anonyymi

Just tehtiin Turkissa megasiirto, koko pää uusiksi!!! 5000 graftia. Kerron tässä kokemuksesta ja annan oikeaa tietoa. Täällä kirjoittelevat kaikenmaailman "asiantuntijat" hiustensiirroista jotka eivät itse ole sitä kokeneet eivätkä ymmärrä koko juttua.

Kirjoitan tätä 5 tähden hotellissa Istanbulissa. Olin muutama päivä sitten Hair of Istanbul klinikalla megasiirrossa, siis koko pää uusiksi, 5000 graftia, jokainen yksitellen.

Turkissa sijaitsevat maailman parhaat hiustensiirtoon erikoistuneet klinikat. Hair of Istanbul on yksi maailman parhaista. Modernit leikkaussalit, noin 15 hengen tiimi tekee operaation, modernit laitteet ja todella ammattitaitoista meininkiä. Klinikka tekee vain ja ainoastaan hiustensiirtoja. Jos tämä Operaatio sopii sinulle (kerron kohta kenelle se sopii ja kenelle se EI sovi) niin valitse vain paras klinikka, ne maailman parhaat ovat Asmed clinic ja Hair of Istanbul. Tämä ei ole enää halpaa, näissä kahdessa tämä megasiirto maksaa noin 5000-13000 €. Itse en edes harkitsisi mitään kahden tonnin klinikkaa, kysymyksessä on oma pääsi loppuelämän ajan, et kai siinä halua "säästää rahaa ja lisätä risjeä"???? Unohda koko juttu jos sinulla ei ole tarvittavia rahoja.

Lisäksi tulevat lennot, ylimääräiset yöt Hotellissa, kannattaa olla viikko ylimääräistä Hotellissa ennen lentokoneeseen menoa, ja lisäksi lomajärjestelyt Suomessa, tarvitset 3-4 viikkoa lomaa ellet halua liikkua ympäriinsä pientä verikarstaa päässä. Se kestää noin 10 päivää ja 2 viikossa punoitus häviää.

5 tähden hotelli on tasokas, huippuaamiainen jne. Koko klinikan palvelu on mahtavaa. Turkissa on siis parhaat paikat, ja myös korkean riskin halpoja paikkoja, voit valita mikä on tavoitteesi, hyvä lopputulos vai rahan säästäminen.

Voiko Suomessa mennä hiustensiirtoon? Varmaan voi, eiköhän niitä ole tarjolla. Olen kuullut että Suomessa on nähty useita huonoja lopputuloksia. Suomessa ei ole yhtään pelkästään hiustensiirtoja tekevää erikoisklinikkaa. Erikoisosaaminen on siis hyvin pientä. En menisi Suomessa. Luotan vain osaajiin jotka ovat tehneet yli 7000-10000 hiustensiirtoa ja erikoistuneet ja kehittäneet menetelmiä. Suomesta ei löydy kriteeriä täyttävää, piste.

KENELLE SOPII, KENELLE EI?
Kenelle hiustensiirto sopii?? Valitettavasti tämä ei ole mikään hokkupokkustemppu jonka kuka tahansa kalju/kaljuuntuva voi rahalla ostaa.

Parhaat tulokset saadaan jos olet kaljuuntumisessa korkeintaan tasolla 6 Norwoodin asteikolla. Sen jälkeen alkaa olla aina vähemmän ja vähemmän realistisia onnistumisia kun asteikolla edetään.

IKÄ? Mielestäni hiustensiirtoa ei kannata tehdä liian nuorena eikä liian vanhana. Alle 30-vuotiaana riskinä on että kaljuuntuminen etenee vielä reilusti muilla alueilla vaikka siihen asti kaljuuntuneet alueet korjattaisiin, joten voi olla että onni kestää vain jonkin aikaa.

Arvioisin kokemukseni perusteella että jos olet lähellä 60 vuoden ikää, ei ehkä kannata enää mennä, varsinkaan jos on mitään terveyshuolia. Esim. megasiirto kestää 8-10 tuntia ja se ei sovi kenellekään jolla on terveyden tai sydämen kanssa mitään ongelmia. 60-vuotias on mielestäni jo korkean riskin ryhmää ellet ole huippu-urheilija.

Ideaali ikä voisi olla noin 38-50 vuotias, koska silloin nähdään mihin kaljuuntuminen on edennyt, ja jos olet tässä iässä Norwoodin asteikolla korkeintaan vaiheen 4-6 paikkeilla, olet paras asiakas hiustensiirtoon. Ja lisäksi hyvä kunto, terveellinen elämä, EI tupakointia.

EI SOVI TERVEYSONGELMAISILLE, YLIPAINOISILLE EIKÄ HUONOSELKÄISILLE
Varsinkin megasiirto oli 9 tuntia kidutusta, mukana oli tietysti muutama wc-tauko ja lyhyt syömistauko. Kipua ei ole päässä mutta muuten asennot vaihtelevat, vaatii hyvää kuntoa!!! Puudutusaineita tulee paljon ja niissä mukana adrenaliinia joka saa heikkosydämisen sydämen tykyttämään hullunlailla yms. Ei heikkohermoisille eikä huonokuntoisille todellakaan. Tämä on elinsiirtoleikkaus!! Ei mikään pikkujuttu.

Tässä kokemukseen megasiirrosta ja opiskeluun perustuvaa tietoa. Tiedän mistä puhun. Terveisiä Istanbulista, uusi pää alkaa näyttämään hyvältä. Tässä yksi kuva pari päivää sitten:

https://imageupload.io/g/ECS1vr7X4Q

11

1341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä sama kaceri joka aloitti tämän ketjun, olen edelleen Turkissa. Nyt 5 päivää kulunut operaatiosta ja kaikki hyvin. Klinikka hakee joka päivå päänahan pesuun, kylmällä vedellä valellaan ja laitetaan rauhoittavia vaahtoja. Nyt täytyy sanoa että uusi otsan hiusraja näyttää mahtavalta vaikka se on tässä vaiheessa punottavia pisteitä todella tiheässä. Nyt niustä jo pilkistää pieni hiuksen tynkä. Tämä on ollut melkoinen kokemus, saattaa olla että kaljuuntuminen loppui nyt todella.

      • Anonyymi

        Maksuton ja yksityinen webinaari 29.4.klo 15.30. Suomalaisten keskuudessa suosittu tohtori Ekrem Civas kertoo hiustensiirrosta, miten se tehdään, kenelle se sopii ja millaisia tuloksia voi odottaa. Ennen ja jälkeen -kuvia, jotta voi ymmärtää miten hiustensiirto voi mahdollisesti muuttaa elämää. Webinaarissa
        kerrotaan miten hiustensiirto ja matka Ankaraan onnistuu.
        Klikkaa linkkiä alla. Rekisteröidy ja ilmoittaudu täyttämällä linkissä oleva lomake, niin pääset liittymään mukaan webinaariin 29.4. klo 15.30. Paikkoja saatavilla rajoitetusti.
        https://www.civashairtransplant.com/fi/live-webinaari/


    • Anonyymi

      Meinaatko käyttää finaa sitten tämän jälkeen, itsellä ohimot pakenee.. vuosi sitten kesällä ei mitään mainittavaa ja nyt on karissut todella nopeasti 😔

      • Anonyymi

        Dudasteridi 0,5 mg on käytössä, sain vuoden reseptin siihen, ainakin aluksi otan sitä. Siirretyt hiukset ovat perinnölliselle ohenemiselle resistenttejä, ne on takaa siurrettyjä vahvoja hiuksia, joten niiden pitäisi kestää loppuelämä ilman finasteridia tai dudaa mutta ainakin nyt vuoden otan jotain. Mutta taidan siirtyä luonnon vaihtoehtoon, sahapalmu-uutteeseen. Tosin dudasteridin voi aloittaa vasta viikon päästä, söin sitä jo puoli vuotta ennen operaatiota jotta sain hiukset ja erityisesti siirännäiset vahvaan kuntoon.


    • Anonyymi

      Tässä jälleen sama kaveri joka aloitti tämän ketjun. Vietin ylimääräisen viikon Turkissa 5 tähden hotellissa leikkauksen jälkeen. Klinikka aloitti hiusten pesun muutaman päivän jälkeen operaatiosta. Minut haettiin limusiinilla joka päivä hiustenpesuun. erikoisshampoolla ja kylmällä vedelle pesivät hellävaroen koko pään. Tärkeintä on saada kuivuneet verikarstat sekä ihon palaset pois kun operaatiosta on kulunut 1-2 viikkoa.

      Nyt olen Suomessa klanipäänä, vanhat alueet kasvavat nopeammin ja uudet istutetut alueet vielä hitaasti, mutta vahava uutta kasvua on kaikkialla.

      Jouluna ja tammi-helmikuussa tulos alkaa näkymään. SYön dutasteridia ja useampaa hiusravinnetta, mm. kysteiini aminohappokapseli joka päivä, bromelan-entsyymiä hillitsemään päänahan tulehdustilaa (joka siis jatkuu edelleen pienessä muodossa, ja sen pitääkin olla hieman punoittava koska elimistä tekee uusia hiuksia ja korjautuu valtavasta shokista). Lisäksi syön biotiinia, kurpitsansiemenöljyä, pellavansiemenöljyä ja hius-buusterikapseleita. Katalaaasi-entsyymiä kirurgini suositteli myös, katalaasi-entsyymi palauttaa hiusten alkuperäisen värin ja jos on harmaita hiuksia, niin ne katoavat ja tulee takaisin tummat omat hiukset. että sellaisia lääkkeitä ja lisäravinteita. Katalaasia ei saa Suomesta, ja se on kosmetiikassa kielletty ulkoisesti käytettävistä voiteista koska se voi höyrystyessään olla ärsyttävä, muuten se on luonnon tuote ja elimistössä on sitä luonnostaa, harmaat hiukset tulevat sen vähentyessä kun ikää tulee lisää.

      Jos aiotte mennä hiustensiirtoon, aikaa toipumiseen pitää olla runsaasti!!!
      Otin yli 2 kk loman omista bisneksistä, ja edelleen on klanipää, tosin parturi on jo siistinyt hiuksia pari kertaa. Vasta noin 4 kk kuluttua operaatiosta tilanne alkaa olla huomaamaton ja uudet hiukset kasvavat vauhdilla.
      Operaaation jälkeen olisi hyvä joa 2 kuukauteen ei tarvitse tehdä kovin paljoa töitä.

      Tulos alkaa jo näyttämään lupaavalta, odotan innolla joulua ja ensi kevättä, kesää!!! Luulen että tästä tulee valtava menestystarina,m ensi kesänä hiukset kuin nuorella Elviksellä!!

    • Anonyymi

      Laita uusin päivitys tilanteesta, nyt kun siitä on kulunut yli vuosi. Kiinnostaisi kuulla että miten se nyt sitten oikeasti onnistui!

      Itse olen käynyt kaksi kertaa Suomessa siirrossa, v. 2011 ja 2020. Eka oli Nordström, ja seuraava Riikka veltheim.

    • Anonyymi

      Tässä sama kaveri joka kerroin kokemuksestani viime vuonna 2021, ja varmasti olen oikea kaveri, vaikea täällä todistaa. Lopputulos nyt noin 15 kuukauden eli reilusti yli vuoden jälkeen on kerrassaan loistava. Aivan käsittämätön lopputulos. Muutamalle parturille olen kertonut asiasta ja kaikki ovat sanoneet että eivät ole koskaan nähneet mitään vastaavaa, yksi parturi kysyi voiko kollegat tulla katsomaan, ja kaikki ihmettelivät, yhden parturin piti hakea tuoli jolla istua koska hän sanoi että aivan uskomaton juttu, niin että ihan pitää istua alas.

      Iho on täysin parantunut ja hiukset kasvavat vahvoina. Hiusraja on kuin filmitähdillä. Olen itsekin täysin hämmentynyt joka kerta peilin edessä, en oikein tiedä miten suhtautua tähän, joskus jopa mietin onko tämä liian tuuhea ja liian täydellinen, onko tässä jotain feminiinistä kun paksut hiukset ja niitä ihailen, heh heh. Hieman vaatimattomampi siirto olisi riittänyt, lopputulos on kuitenkin täysin luonnollinen, ei mitään viitteitä mistään operaatiosta koska jokainen hius siirrettiin yksitellen, niitä oli itseasiassa noin 6000, noin 5600-5900 paikkeilla, klinikka vahvisti tämän. Sitä saa mitä tilaa!!

      Laitan kuvia johonkin kun katson jonkun saitin mihin voi anonyymisti laittaa.

      Muutamia kommentteja on tullut ihmisiltä jotka ovat minut tunteneet pitkään:
      Pari sukulaista on kysynyt mitä tapahtui, sulla on enemmän hiuksia? Sanoin että olen löytänyt oikeat vitamiinit, heh, joku kolleega ihmetteli että miten olet kasvattanut tuollaisen hiuspehkon tuossa iässä???? Heh heh, ja sama vastaus. Joku kysyi vuosi sitten syksyllä kun olin vielä lähes kalju operaation jälkeen ja päänahka hieman punoitti, että mitä sun hiuksille on tapahtunut? sanoin etä ajoin kaikki pois ja ne kasvaa vahvempina. Tänä kesänä yksi kaverini kuittaili humalassa (ilmeisesti kateellisena) että kuule, sä olet jollain laitteella kasvattanut sulle uudet hiukset, kerro meille miten se tapahtui, imuriin oot laittanut jonkun hierontalaitteen??? ei voi sun ikäisenä 5-kymppisenä ksvaa tuollaista rokki-lettiä, joku huijaus tässä on!!!
      ha hah hahh......kuittasin vaan että syö sinäkin vitamiineja!!!

      Joku kysyi pitääkö finasteridia syödä, en ole enää syönyt, minulle tehtiin niin perusteellinen operaatio että kaikki harvenevat alueet ohimoilla ja päälaella rakennettiin uudelleen, ja takaraivosta siirretyt hiukset ovat resistenttejä testosteronin sivuaineen vaikutuksille, joka siis on perinnöllinen hiustenlähtö. Syön luonnollisia hiusravinteita jotta pysyvät vahvoina, otan sahapalmu-uutetta, sinkkiä jne.

      Turkissa on ollut voimakas jopa yli 70% inflaatio monissa hinnoissa, epäilen että hinnat ovat voimakkaasti kasvaneet, lisäksi ne 2-3 maailman parasta klinikkaa ovat täyteen buukattuja noin puoleksi vuodeksi ainakin etukäteen, eli hinnat ainakaan tuskin ovat enää yhtä edullisia kuin vuosi sitten.

      Koko tässä operaatiossa oli muutama asia jotka pitää huomioida, kirjoitin näistä j o aiemmin:
      -itse operaatio on ihan siedettävä, ei kipua, mutta raskas se on, se kesti noin 10 tuntia eli myöhään iltaan asti. Leikkaavassa tiimissä oli noin 15 henkilöä.
      -tämä ei ole heikkokuntoisille, leikkauspöydällä eri asennoissa makaaminen 10-11 tuntia pienillä tauoilla, oli tosi raskasta, ja puudutusaineen adrenaliini aiheutti kamalat sydämentykytykset, olin hyvässä kunnossa ja mietin että rapakuntoiselle ylipainoiselle tämä voisi olla jopa vaarallista.
      -itse operaation ja matkan saa helposti rahalla, se ei ole mikään ongelma. Suurin ongelma on oletko hyvässä fyysisessä kunnossa, ja voitko pitää lomaa reilusti operaation jälkeen. Suosittelen vähintään 2 kuukauden lomaa, koska päänahka punoittaa ja noin 2 kuukauden ajan kaikki näkevät että jotain on tehty päähän. Jäljet alkavat hävitä noin 2-3 kuukaudessa, olet siilipää noin 4-5 kuukautta ennen kuin hiukset alkavat sen verran vahvistua että päänahka alkaa piettyä uudelleen, tämä on yksilöllistä, mutta ainakin jos olet noin yli 45 vuotias niin aikaa menee enemmän kuin nuorella.

      Olen erittäin tyytyväinen että tein tämän!!! Lopputulos on huimaavan hyvä!!

    • Anonyymi

      Olen tämä kaveri: "Laita uusin päivitys tilanteesta, nyt kun siitä on kulunut yli vuosi. Kiinnostaisi kuulla että miten se nyt sitten oikeasti onnistui!

      Itse olen käynyt kaksi kertaa Suomessa siirrossa, v. 2011 ja 2020. Eka oli Nordström, ja seuraava Riikka veltheim."

      Olen aidosti iloinen sun puolesta. Itellä näitten kahden operaation jälkeen ei täysin täydellinen tulos ole ja luulen, että mulla oli pahempi tilanne tukan lähdön kans, kuin sulla, mut edestä hiusraja on suora, ja löysin itelleni sopivan kampaustyylin, niin että näyttää hyvältä.

      PS. Nordströmistä jäi pikkunen kusetuksen maku(mut se jäikin jo eläkkeelle ajat sitten)

      Riikka Veltheim taas oli hyvin ammattimainen ja mukava ihminen. Hänkin teki työparinsa kanssa mulle 3000graftin kanssa 10 tunnin työn.

    • Anonyymi

      Olen käynyt Turkissa kaksi kertaa hiusten siirrossa. Lähtökohta oli toivoton...
      Tulos on todella onnistunut. Kuvat ja Suomalainen palvelu löytyy Facebookista Tuulitukka İstanbul - sivustolta. Voin kertoa kokemuksistani. Homma on avaimet käteen ja kuvat mitä sivustolla on on mun päästä otettuja eka operaation jälkeen.
      Paikkakeikasta eli tästä toisesta on nyt 4kk ja laitan kuvia, kun on 6kk kulunut. Alkaa sitten tulokset näkyä.
      Voin sanoa, että on elämä vähä kevyempää, kun eka kommentit missä vaan oli kaljuun liittyviä. Väki ei huomaa, että olen hiustensiirrossa käynyt, koska olin aika kalju ja pidin kaljuna. Ei muuta ku reissuun. 8kk ja sinulla on hiukset.

    • Anonyymi

      Maksuton ja yksityinen webinaari 29.4.klo 15.30. Suomalaisten keskuudessa suosittu tohtori Ekrem Civas kertoo hiustensiirrosta, miten se tehdään, kenelle se sopii ja millaisia tuloksia voi odottaa. Ennen ja jälkeen -kuvia, jotta voi ymmärtää miten hiustensiirto voi mahdollisesti muuttaa elämää. Webinaarissa
      kerrotaan miten hiustensiirto ja matka Ankaraan onnistuu.
      Klikkaa linkkiä alla. Rekisteröidy ja ilmoittaudu täyttämällä linkissä oleva lomake, niin pääset liittymään mukaan webinaariin 29.4. klo 15.30. Paikkoja saatavilla rajoitetusti.
      https://www.civashairtransplant.com/fi/live-webinaari/

    • Anonyymi

      Tässä taas sama kaveri joka aloitti tämän, miltei 2 vuotta sitten. Hiukset kasvavat vahvoina. Olen edelleen erittäin tyytyväinen että uskalsin tehdä tämän. Ei minkäänlaisia arpia, täysin luonnollinen lopputulos. Parturini ihmettelee joka kerta. Ainoa pieni ongelma on että en ole tottunut näin vahvaan hiustenkasvuun, käyn nyt parturissa 3 viikon välein, erityisesti siirretyt hiukset kasvavat niin vahvoina, vähempikin riittäisi. En ole käyttänyt enää finaa tai dudasteridia, käytän sahapalmu-uutetta sisäisesti tippoina, biotiinia, vihreää teetä runsaasti yms.
      Omituista on myös se, että minkäänlaista hiustenlähtöä ei ole enää havaittavissa, kampaan tai harjaan ei jää yhtäkään hiusta, en muista milloin olisin nähnyt irrallista omaa hiusta. Kirjojen ja asiantuntijoiden mukaan joka päivä kuuluisi lähteä muutamia kymmeniä hiuksia kun hiukset kasvavat, en tiedä missä ne mun lähtevät hiukset on???
      Eli tällä hetkellä tilanne on jopa hieman liian hyvä, erikoista. Tilanne pitäisi säilyä lopun elämän ajan, kirurgit sanoivat että siirretyt hiukset kestävät "hautaan saakka", jos se on tilanne niin eihän tässä mitään hätää.
      Sitten kun ikää on joskus oikein paljon niin ei kai näihin enää kiinnitä niin paljoa. Jossain vaiheessa joku alkaa ihmettelemään ikää ja tuuheita hiuksia....

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1703
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1340
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1128
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      47
      916
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      69
      897
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      860
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe