Profeetta Isa perii valtakunnan

Anonyymi

Tänä päivänä ovat langenneet Juudan heimon esimerkkiä seuraten lähes kaikki satanismiin ja pahuuteen. He ovat luopuneet raamatun täyttämisestä ja heidät perii Korkeimman pyhät, jotka nousevat 2028 Jumalan valtakunnan johtoon.
Raamattu ja Koraani ei ole enää heidän asiansa , vaan ainoastaan Korkeimman PYHIEN perustamien valtakuntien asia.

On paljastunut lukematon pukkien ja pahojen joukko entisten Yhdysvaltojen ja Venäjän lisäksi. Britannia, Mafia, Arabia, yms.
Pukit joutuvat Jumalan valtakunnasta erilleen. Yksin lampaat ja karitsat kelpaavat.
Jopa Jeesus, Jumalan poika eli enkelin inkarnaatio on kelvoton Jumalan valtakuntaan. Hänen paikkansa ottaa Profeetta Isa joka on ristillä kirottuna kuolleen Luojan suun viimeinen henkäys nykyaikaan inkarnoituneena.
Pukkien ja pahisten erottelu ja kokoaminen nippuun on käynnissä. Hyviä on vain harvat Korkeimman pyhät, jotka jatkavat työtä raamattua ja koraania kunnioittaen ja toteuttaen.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totuuden pukkien paljoudesta on tuonut Imaami Mahdi mukanaan. Hänen henkensä on auttava tekemään täyden eron pukkien ja lampaiden sekä Karitsojen välille. Monet Jeesuksen, Jumalan pojan alaiset kuvittelevat olevansa lampaita, mutta ovat pukkeja. Ainoastaan profeetta ISA voi jatkaa Jeesuksen työtä hänet Perien. Kaikki lampaat liittyvät profeetta Isaan eikä valelampaita siihen joukkoon ole määrä kuulua. Jokainen joka ei liity Imaami Mahdiin ja tee parannusta jää saatanan valtaan, vaikka kuinka kuvittelisi olevansa lammas eikä kuitenkaan ole.

    • Anonyymi

      Mutta varokaa vääriä Kristuksia lampaiden vaatteissa. He ovat raatelevia susia. Jos joku sanoo hän on talossa tai autiomaassa älkää uskoko sillä hänen tulemuksensa käy kyllä täysin selväksi kaikille kun hän oikeasti tulee. Imaami Mahdin kasvot sädehtivät ja luonto tulee kasvulliseksi autiomaata myöten.
      Hänen jaloudestaan emme voi erehtyä. On kirjoitettu paljon merkkejä Imaami Mahdin tulemukseen liittyen.

    • Anonyymi

      Totuus käy ilmi ja selväksi kaikille kuin auringon valo. Oikeus nousee Korkeimman PYHIEN sydämen asiaksi. Rauha tulee lopulta olemaan hyvin suuri. Vauraus tulee yhä useampien osaksi.
      Sorto väistyy.
      Imaami Mahdi ja Profeetta Isa jatkavat epäonnistuneen Jeesuksen, kristikunnan yms. Työtä ja perivät Jumalan valtakunnan kun kaikki pukit ensin siirtyvät omiin nippuihinsa.
      Raamatun ja koraanin toteutuminen jää heidän käsiinsä. Nimittäin Mahdin ja Isan.

    • Anonyymi

      > Jopa Jeesus, Jumalan poika eli enkelin inkarnaatio on kelvoton Jumalan valtakuntaan.

      Mihin tuo väite perustuu?

      • Anonyymi

        Jessus oli ennen hyvä esim. Minut hän on parantanut vakavista sairauksista, mutta hän kääntyi murhaajaksi eikä sellainen voi periä Jumalan valtakuntaa, joka on ikuinen.
        Heprealaiskirjeessä Paavali puhuu enkeleistä paljon. Heidät tehdään tuuliksi ja tulenliekeiksi.
        Esim. Jeesus ja Jehova ovat enkeleitä . Israel sanoikin autiomaassa: MEIDÄN JUMALAMME ON KULUTTAVA TULI. Eli kaikki juutalaisten jumalat ovat enkeleitä.

        Hepr. 2:5
        Enkelien valtaan Jumala ei ole alistanut tulevaa maailmaa , josta me puhumme.

        Kaikki pyhät kirjoitukset ovat enkelioppia. Esim. Vt kertoo Jehova nimisestä enkelistä. Hänen ominaisuutensa ja tekonsa. Jumala asetti Jehovan suureksi enkeliksi ja kunnioitettavaksi tekemällä hänet Maan, taivaan , merien ja vesien lähteiden luojaksi.

        Lue heprealaiskirjeen pari ekaa lukua. Enkelit eivät vedä vertoja tulevalle Pojalle.


    • Anonyymi

      Koko maailma on pahan vallassa. Ainoat joista tulee olemaan varma todiste jumalisuudesta ovat juuri Mahdi ja Isa.
      Monet suurvalloista ovat julistautuneet hyvän eli heidän vihollisikseen. He yrittävät estää Mahdin työtä keinoja kaihtamatta.
      Mahdin apuna on 3000 enkeliä, mutta riittääkö sekään. Vastustajien toiminnan takia hänen työnsä voi osoittautua mahdottomaksi.
      Tilanne näyttää hyvien kannalta lähes mahdottomalta. Aivan varmaa on että Mahdi tuo vain 1000 vuoden kuluessa sen minkä tuo eikä heti. Silloin on monille asia jo myöhäistä.

      2000-2250 Totuus
      2250- 2500 rauha
      2500-2750 oikeus
      2750-3000 vauraus

      Niin tai näin voimme asennoitua vain tekemään työtä Mahdin päämäärien hyväksi vaikka sitten ahdingoissa työtä tehden.

    • Anonyymi

      Vuosi 2028 on ratkaiseva sillä silloin päättyy 1715 vuotta kestävä Konstantinus Suuren valtakausi. Tuo valta alkoi 313 jKr Milanon ediktillä ja Daniel 7 mukaan kestää 1715 vuotta Korkeimman PYHIEN vankeus. Eli vuoteen 2028.
      Ennen vuotta 2028 ei ole tehtävissä hyvyydelle pyhitettyjä valtakunta. Vasta sen jälkeen.

      Koraanin mukaan tehdään uudet liitot ja annetaan omaisuutta joka jää pysyväksi omaisuudeksi ja josta ei pidä luopua. Ehkä tulee jopa kansalaispalkka?
      Autuaita ne jotka tästä lähtien kuolevat Herran (ISAN) omina heidän tekonsa seuraavat heitä.
      Isa tulee epäilemättä olemaan uusi Aadami, esikoinen, koko luomakunnan alku.
      Sellaista selitystä tällä kertaa. Ilmestys kyllä todistaa myös sen että KARITSA ON AINOA ARVOLLINEN. Emme voi olla varmoja kenenkään muun inkarnaation onnistumisen suhteen. Jos työ Mahdin ja Isan nimessä valuu hukkaan voi syynä olla liian kova vastustus.
      Karitsan työnä on tuhota maailma joka on helpompaa kuin sen pelastaminen. Pelastusyritykset voivat kaikki lopulta mennä mönkään. Maailman pelastaminen ja hyvän tuominen on vaikeinta mitä on.

    • Anonyymi

      Juutalainen on rahan ahne pask# nimittäin koettu on. juutalainen, kiun näkee rahaa jonkun tilillä hän luulee sitä omakseen ja yrittää keinolla millä tahansa kiristää sen itselleen. Kun rahojen perään kysyy se vain pyörittelee päätää suu auki. Juutalainen on kun lapsi jonka älykkyys riittää rakettitieteeseen mutta luomnteeltaan hän on kuin 13-vuotias. Ylpeä ja pask#an tärkeä.

      Sascha Baron Cohenin parodia heistä on aivan osuva, nuo ryöstömurhaajat olisi pitänyt hävittää joa vuostuhanisa sitten. Valitettavasti Egypitläiset ja Persialaiset heöusivat heistä vain orajtyövoimaa eivätkä todella tahtoneet tuhita heitä. Mkkäli näin olisi ollut maailma olisi nyt rauhanomainen ja hyvä paikka elää.

      Murhaajia ja ryöväreitä eivät mitään muuta. https://www.youtube.com/watch?v=McN0JT7YChU

      • Anonyymi

        Koraani kertoi asiasta jo 600-luvulla mainiten kaikki heimot pahantekijöiksi.
        Vain kansat ovat tarpeeksi suuria suorittaakseen ryöstön ja murhan joka elättää hyvin koko kansan.
        Heimot eivät kykene itseään elättämään ilman pahoja tekoja. Israel on yhä heimoasteella ja sen pitäisi olla jo 30-35 miljoonan hengen kansa, mutta ei vain ole.
        Suomessakin ennen kristinuskon tuloa heimot vain sotivat ja tappeli keskenään. Kristus toi vähän rauhaa mukanaan.


    • Anonyymi

      Itse asiassa kaikki tämän hetken asukkaat maan päällä ovat syyllistyneet pyhän hengen pilkkaan ja joutuneet ikuiseen pois karsimiseen.
      Tulee heistä niille, jotka kuitenkin yhä havittelevat pappeutta palkaksi leivänpala tai hopeakolikko.
      Sillä rangaistuksen he ansaitsee. Eivät palkkaa.
      Profeetta Isasta alkaa uusi ihmiskunta . Hän on uusi Aadami tultuaan Damaskoksen moskeijan valkoisesta minareetista. Ja ryhdyttyään rukoilemaan Imaami Mahdin jäljessä.

    • Anonyymi

      2. Korinttilaisille 3 on mielestäni profetiaa tulevasta muutoksesta. Paavali profetoi paljon ISAA koskevaa?
      Kirjain on tähän asti ollut evankelioimistapa mutta se kuolettaa. Henki nousee seuraavaksi evankelioimaan ja se merkitsee Kristuksen ruumiiseen kuuluvien kasvot säteilevät kirkkautta. He eivät tarvitse suosituksia kirjallisia, vaan kirkkaus loistaa heistä.
      Me epäilemme kaikkia tänään, mutta uudet sukupolvet ovat itse eläviä suosituksia Kristuksesta tai ISASTA.

      Mikäli hän nyt edes enää voi tulla. Sillä Ilmestys 13 kertoo PYHIEN tappion syvyyden.
      Taivaaseen temmataan eikä vaikuta maan päällä lainkaan???
      Toteutuuko Paavalin profetiat vai ei? Joka tapauksessa kirjaimeen perustuva evankeliumi on loppuun tullut. Jopa Allah lähettää näkyinä asiaa päähän ja Koraani otetaan pois.
      Uusi aika koittaa.

    • Anonyymi

      Mä luulen että ne jotka tahtoo päästä osaksi Mahdin ja Isan pyhää seurakuntaa joutuu tosiaan luopumaan kaikesta omaisuudestaan ja työnsä tuloksista. He tehdään yhtä pyhiksi kuin alkukirkko, Jumalan seurakunta oli.
      Jeesus sanoikin aikanaan, että jokaisen joka tahtoo seurata häntä tulee luopua kaikesta omastaan, jopa elämästään.
      Ensimmäisten ja viimeisten veroinen kirkko ja seurakunta tähän aikaan voi tuntua käsittämättömältä, mutta edessä se juuri on.
      PYHIEN YHTEISÖ.

    • Anonyymi

      Mahdi palauttaa juutalaisille pyhän tooran jälleen voimaan ja kristityille pyhän evankeliumin ja liittää heidät PYHIEN yhteisöksi.
      Kyse ei ole tietenkään omaisuudesta tai rahasta, vaan Jumalan vanhurskaasta tahdosta.
      Tulevat papit eivät rahaa ahnehdi, vaan leivänpalasta palvovat Jumalaa.
      Kaikki omaisuus mitä tähän mennessä on kerätty on jauhautuva pölyksi ja tomuksi.
      Mutta he aloittavat puhtaan palvonnan jälleen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe