ISRAELILAISET JUHLIVAT VOITOKKAASTI PERINTEISTÄ JERUSALEMIN PÄIVÄN PARAATIA HAMASIN UHKIEN YLI

ISRAELILAISET JUHLIVAT VOITOKKAASTI PERINTEISTÄ JERUSALEMIN PÄIVÄN PARAATIA HAMASIN UHKIEN YLI

Hamas uhkasi jälleen ampua raketteja Gazasta Jerusalemiin ja koko Israeliin, jos Israel salli perinteisen lippuparaatin edetä kuten joka vuosi. Monet ulkomaiset diplomaatit ja israelilaiset poliitikot kehottivat Israelia lopettamaan paraatin ja antamaan periksi Hamasin vaatimuksille, muuten "provosoisimme heitä" aloittamaan väkivallan uudelleen.

Ymmärtäkö, perinteinen Jerusalemin päivän paraatilippumarssi, joka on tapahtunut sen jälkeen, kun ensimmäistä Jerusalemin päivää vietettiin vuonna 1968, ei ole provosoida. Juhlistaa ja kiittää JUMALAA ihmeistä. Sitä maailma ei tajua.

Sanomalehdet ja toimittajat ympäri maailmaa haukkuvat Israelia paraatista ja vaativat meitä väkivaltaan ja provokaatioihin vain siksi, että he ovat marssineet kansallisen lippumme kanssa esi-isiemme ja ikuisen pääkaupunkimme kanssa kuningas Daavidin ajalta lähtien. Liity seuraani, kun marssin eilisessä paraatissa ja katso itse, mitä todella tapahtui.


https://urly.fi/25WG


Jerusalemin päivän paraati... 1 kuukausi myöhässä
Lippuparaati järjestettiin vihdoin eilen Jerusalemissa. Sen piti alun perin tapahtua Jerusalemin päivänä, kuukausi sitten. Hamas alkoi kuitenkin ampua raketteja Israeliin ja Jerusalemiin kesken paraatin, joten se peruttiin.

Se siirrettiin alun perin viime torstaille, mutta siirrettiin eiliseen. Onneksi lykätyt Jerusalemin lippuparaatit järjestettiin lopulta uudelleen aikataulun mukaan.

Liian monet ymmärtävät minut väärin ja ymmärtävät Väärin Lähi-idän. Länsimaisen mielen mielestä Juutalaiset, jotka marssivat Jerusalemissa Israelin lippujen kanssa vanhan kaupungin läpi, ovat "provokaatio", eikä niitä pitäisi tehdä. Länsimainen mieli on väärässä, koska siinä ei ole yhtä perusasiaa: tämä ei ole länsi; Tämä on Lähi-itä.

Lähi-idässä muslimimaailma käyttää terroria ja väkivaltaa vihollistensa kitkemiseen ja toisinajattelijoiden tukahduttamiseen. Ainoa tapa voittaa heidät on osoittaa voimaa; En lepytelläkseni heitä, jotta en olisi pelännyt. Meidän on sen sijaan osoitettava voimaa, jotta he tietävät, että heidän väkivaltansa ja terrorinsa eivät toimi. Näin ollen Lähi-itää ymmärtävä realisti tietää, että Jerusalemin lippuparaati, joka marssii muslimikorttelin läpi, on välttämätön rauhanomaisen tulevaisuuden tuoksi meille kaikille. Rauha tapahtuu vain voimalla, ja tämä lippuparaati on voimannäyte – sen lisäksi, että se on juhla, jossa kiittämme edellä mainittua Jerusalemin ihmeellisestä vapauttamisesta ja yhdistymisestä. Meidän pitäisi tehdä enemmän symbolisia voimatekoja koko Israelissa, ei vähemmän. Israelin lippujen marssi Akon, Jaffan, Wadi Aran jne. Se tuo meille kaikille paremman tulevaisuuden.

Tajuan kyllä. Liian monet juutalaiset ovat hämmentyneitä osoittaakseen voimiaan. Se on vastoin ajan vasemmistolainen "herännyt" ideologia. Mutta he jättävät huomiotta sen, että lepyttelemällä pahaa islamismia keskuudessamme, he mahdollistavat pahuuden jatkumisen, joka ei vain satuta juutalaisia vaan myös rauhaa rakastavia muslimeja.

Muuten, jos kaikki länsimaiset äänet, jotka ovat niin äänekkäitä Jerusalemin lippuparaatia vastaan, olisivat sen sijaan äänekkäitä palestiinalaishallinnon ja Hamasin kansanmurhakulttuurin pysäyttämiseksi yllyttämisen, vihan, terrorin ja juutalaisten tappamisen vuoksi, meillä saattaa olla myös rauhallisempi tulevaisuus. Mutta länsimaiset, poliittisesti korrektut mielet eivät ajattele niin.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

        Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
        Maailman menoa
        185
        1485
      2. RIP Lauri Paavola

        Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
        Maailman menoa
        27
        1207
      3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

        Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
        Maailman menoa
        313
        1143
      4. Jokohan se viimein myöntäisi

        Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
        Ikävä
        144
        1084
      5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

        Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
        Ikävä
        98
        967
      6. Ehdin aamulla

        ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
        Ikävä
        131
        928
      7. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

        Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        228
        922
      8. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

        Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
        Maailman menoa
        100
        915
      9. Tiedätkö näen

        sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
        Ikävä
        60
        886
      10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

        Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
        Maailman menoa
        86
        875
      Aihe