Teuvo Sunin harhaopetukset (Osa 2). Miten viha-apostoli kehittyi?

Anonyymi

Tämä on osa 2, koskien Teuvo Sunin harhaopetuksia ja eksytyksiä, joita hän on tuottanut julkisesti.

Edellinen osa 1, tässä ketjussa.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17007074/teuvo-sunin-harhaopetukset--osa-1----eksytys-kristinuskon-synnysta-

”Viha-apostoli” ?

Kun tutkimuksellisessa viitekehyksessä lukee Teuvo Sunin tekstejä, niitä, joissa hän vuolaasti ja yhä uudelleen kertoilee elämästään. .. Hänessä näkyy looginen ”paketti”. Hänen habitustaan ei ole edes vaikeaa määrittää. Useinkaan tutkijalla (esim. rikostutkijalla) ei ole juuri ”kättä pidempää” - jolla selittää kriminaalista käytöstä? Sen sijaan Sunin persoonan profilointia varten on hänen (runsaat) omat sanansa ja taustakertomuksensa! Tämä on se alusta, niinkuin Herramme Jeesus totesi:
• ”Sydämen kyllyydestä suu puhuu..”
• ”sanoistasi sinut tuomitaan...”


Millainen ”puu” - sellainen on hedelmä? Viha-apostolin juuret?

Kun niputtaa samalle pöydälle Sunin julkisia tekstejä, niistä tosiaan nousee selkeitä teemoja! Niin surullista kuin se on nähdä ja todeta, Sunin tapaus on traaginen esimerkki siitä, miten ihminen voi eksyä, harhautua, menettää jopa järjellisen suhteellisuustajunsa! Eksyä sellaiseen paholaisen pimeyden vankilaan, jossa ei edes
• terveet Raamatun opetukset
• Sanan Valo
• Jeesuksen ja apostolien totuudet
• (saati yhdenkään ihmisen esittämät nuhteet!)

- enää kykene auttamaan ja parantamaan pimeyden sairautta!

- Ei siis mitkään parantavat, puhdistavat ja korjaavat elementit enää pääse patologista eksymystä tervehdyttämään!

Teuvo on ajanut itse itsensä sellaiseen ”nurkka-bunkkeriin” - jossa hän nyt totaalisen yksinään huutaa ongelmaansa. ”Miksi te vihaatte minua!” (= Suomi24profetiapalstalla)

Suni on kuin kuuluisa ”surullisen-hahmon-ritari”, joka näinä aikoina heiluttaa vihan miekkaansa ilmassa, niin ja näin! Hän näkee pelkkiä ”saatanoita” joka taholla. Hän uskonsa näyttää olevan ”saatana-tason-uskoa”?


Luopuneen ja langenneen tunnusmerkistöä?

Hänessä näkyy samat tuntomerkit, jotka vaivasivat muinoin ex-kuningas Saulia.

Kun Jumala oli Saulin hylännyt, kun Pyhä Henki oli hänestä poistunut ja Paha Henki tullut tilalle, Sauliin iski sairaus: vainoharhaisuus, luulotauti, paranoidinen syndrooma! (Asiaa valaisevat Raamatun tekstit: 1 Sam.kirja luvut 15-31)

Teuvo Sunissa näkyy (julkisesti) nyt siis samat merkit. Luopuneen, Herran hylkäämän ihmisen epätoivoinen pimeys? Vain pimeyttä ja (saatanoita) joka taholla! Mustaa vihaa ja solvausta!

Jotta voisi ymmärtää sen äärimmäisen pimeän ja sokean eksymyksen, johon Teuvo Suni on suistunut, on välttämätöntä – hänen omista sanoistaan ja taustoistaan – tutkia niitä juuria, joista pahuus kasvoi sellaiseen mittaan, että? - Hän on pahimman lajin eksymyksen julkinen esimerkki!

(jatkuu...)

17

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      (jatkoa aloitukseen)

      Suni? Viha-apostoli, riitelyn ja rienaamisen johtotähti?

      Sunin tausta-aineistot, vihan väkevät varastot! On oikeastaan loogista, että Sunista näyttää nyt kehittyneen ykköslajin ”viha-apostoli”?
      * Hedelmistään te heidät tunnette” - sanoi Jeesus (vääristä profeetoista).

      Kun tutkii analyyttisesti ja objektiivisesti Sunin omia kertomuksia, voi tulla siihen johtopäätökseen, että hänen elämäänsä johtaa ja vangitsee pelkkä VIHA!

      Tämä vihaamisen addiktio on niin syvää ja syvälle juurtunutta, että Suni ei näytä siitä koskaan päässeen eroon! Koska se on jo lapsena häneen iskenyt, miten hänestä olisi voinutkaan tulla ”Jumalan rakkauden apostolia”? Hän oli ja on pysynyt vihaamisen ja VIHAN voiman kantajana! Nyt muutamia Sunin omia tekstejä:

      TeuvoSuni
      15.06.2021 18:46
      ”Samana kesänä, kun aloin vihata Jumalaa olin Ylämaan seurakunnan poikaleirillä.”

      ”Tuohon hetkeen päätyi minun 40 vuota kestänyt Jumalan viha, joka alkoi 8 vuotiaana. Senkin olet varmaankin lukenut.” https://keskustelu.suomi24.fi/t/16365494/teuvo-suni-yleist

      Paljon muitakin (Sunin omia tekstejä) on netissä, joissa on todistusta siitä VIHASTA, joka sitoo Sunia. Hän on vihan ja vihaamisen vanki, vankilassa!

      Tuollainen hirveä ihmisviha? Sellainen ei synny aikuisiällä? Sen ”juuret” ovat pääsääntöisesti lapsuuden tunnekokemuksissa! Ja vaikka Jumala monesti koskettaa myöhemmin (lapsuudessa) emotionaalisesti särkynyttä, on erittäin tunnettua - että kerran vaurioitunut persoonataso alkaa myöhemmin oireilla uudelleen! Taas, ja taas nousevat vihan varastojen aseet! Suni ei ole parantunut traumoistaan.

      Jos kuka menneinä vuosina saattoi lukea Teuvo Sunin postauksia Suomi24-palstoilla, on vakuuttunut siitä, että vihamielisyys on ja asuu hänen olemuksessaan. Se kuuluu, näkyy.

      Suni on niin ”pinttynyt” tuossa viha-addiktiossaan, että hän on aivan personoitunut vihan lähettiläs? Hän ei rakasta ketään eikä mitään! Itseään hän korottaa mennen tullen. Sekin on traumaattista taustaa. Rikotun persoonan yritystä kompensoida menetyksiä. Tällainen ”messias-syndrooma” on hyvin tunnettua. Ihminen nostaa itsensä Erikoiseksi – kun tuntee muutoin olevansa mitätön?


      Riitelyä ja rienausta!

      Kun vuosikausia sitten joskus törmäsin Suomi24 sivuilla Sunin postauksiin, niin minua oksetti.

      Tunsin henkistä pahoinvointia hänen esityksistään. Ilmassa oli pelkkää riitelyä, kiivautta, katkeraa solvausta ja herjausta! Tuli kuva luonnevikaisesta koirasta, joka haukkua louskuttaa jokaista elävää ja liikkuvaa! En koskaan osallistunut niihin väittelyihin, koska Raamattu neuvoo, 2. Tim 2:23-24
      • ”Mutta vältä tyhmiä ja taitamattomia väittelyjä, sillä tiedäthän, että ne synnyttävät riitoja.”
      ”Mutta Herran palvelijan ei sovi riidellä, vaan hänen tulee olla lempeä kaikkia kohtaan, kyetä opettamaan ja pahaa kärsimään.”


      Kursorinenkin lukeminen Sunin teksteistä osoitti, että hän on riidanhaluinen? Riitely näytti olevan kuin ”himo” - josta hän sai nautintoa? Mistä ”hengestä” riitely nousee? Ei ainakaan Pyhän Hengen tasolta! (Vaikka Suni näyttelee sellaista!) Raamatun totuus ratkaisee? Kyllä. (Jaakob 3:17)
      • ”Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan.”

      • ”Tämä ei ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on maallista, sielullista, riivaajien viisautta. Sillä missä kiivaus ja riitaisuus on, siellä on epäjärjestys ja kaikkinainen paha meno.”

      • ”Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele. ”


      Pyhä Henki ei ollut eikä ole se voima, jossa Suni on hirvittävää riitelyään ja herjauksiaan harrastanut. On Jumalan pilkkaa väittää sellaista. Raamatun totuuden mukaan Sunin riidanhaluisissa saastaisuuksissa näkyy ”riivaajien viisaus”!

      (jatkuu...)

    • Anonyymi

      (jatkoa aloitukseen...Sunista)


      Vihaamisen kohteet laajenevat ja paisuvat äärimmilleen!


      * Kun todistetusti Teuvo Suni ei ole päässyt irti vihaamisen voimasta. . .
      * Kun Jumalan rakkaus Jeesuksessa Kristuksessa ei saanut sijaa sydämessä, vihasta tuli se dynaaminen käyttöenergia, jonka voimalla Suni ryhtyi omaa missiotaan harrastamaan. Syvää pimeyttä on, kun hän LUULEE edelleen olevansa jokin ”jumalan kutsuma...”! Voi pimeyttä!

      Tässä vaiheessa on järkyttävää nähdä, miten TOTAALISESTI hän vihaa kaikkea!

      Hänelle ei riitä, että hän on rienannut kaikki papit ja kirkot ”portoiksi”. Hän on kerännyt ”listoilleen” 130 uskonsuuntaa Suomesta (Nimeltä siis!) jotka kaikki Sunin mielestä ovat Jumalan hylkäämiä ”porttoja”. Ja? Jokainen joka sanoo yhdenkin eriävän sanan Sunille, saa Sunin taholta leiman ”saatanan” oma! Vain yksin SUNI on (muka) pyhimys? Ainoa valittu….

      Mutta Sunin viha ei ole tähän tyytynyt? Hän on laajentanut vihamissiotaan myöa Raamatun ”repimiseen”.

      Vaikka itse olen lähes 50 vuotta nähnyt ja seurannut Suomen kristikansan näkymiä, ja joka lajin eksytyksiä ja harhoja - Sunin agenda on niin kauhistuttavaa lajia, että se puistattaa! Mikään toivetehtävä ei siis ole analysoida ja koetella hänen temppujaan. Mutta? Patologejakin tarvitaan…

      Suni on rienaamisen ammattilainen. Pahinta on, että hän rienaa ja pilkkaa Raamatunkin ihmisiä. Jumalan palvelijoita, Jeesuksen asettamia apostoleja. Jeesusta itseäänkin. Ja pilkkaa Ristin työtä ja sovitusta. Joka on kuitenkin jokaisen uskovan uskon perustus!

      Hänen ”omatekoisen oppinsa” perustuu kuin ”satukertomukseen”? Näin:

      • ”Kun Saatana Golgatalla näki Jeesuksen kuolleen, Hän hyppäsi kiireesti Golgatalta Jerusalemin temppelin harjalle ja sieltä alas temppeliin, repi väliverhon, koska hän oli nyt sen uusi omistaja, kirjoitusten mukaan.”
      ---------------------------------------------------------------------------------------------
      Jokainen Raamattu tunteva osaa ymmärtää, että em. on ”sairas näky”, jollaisia nousee ihmisen korvien välistä, patologisessa kuvitelmassa, mutta varsinkin eksyttävien henkien voimasta! Terveestä ja raittiista uskosta, ei nouse "satuja"!

      Tässä lisää Sunin sairaita kuvitelmia:

      • ”Varsinkin, kun Pojan tappamisen jälkeen, Jumala heitti kaikki Moosekset ja Aaronit käärmeen valtakuntaan, ja sen johdatettavaksi, niin saivat kaikki uuden maailman ihmiset uuden Mooseksen, Paavalin ja uuden Aaronin, Pietarin, johdattamaan ihmisiä erämassa.”
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16991167/raamatun-eramaa#comment-108654666

      • Paavalia ja Pietaria Suni pilkkaa ja vähättelee mennen tullen! Näinkin.

      • ”KRISTITTYJEN PERUSTUSLAKI JA ASETUS
      SEN laativat Saatanan kurittama Paavali ja Jeesuksen kieltänyt Pietari.”

      -------------------------------------------------------------

      Todellisuustajun kadottaminen ja ylpeys?

      Sunin tuotokset todistavat sen, että hän on kadottanut todellisuutajun, suhteellisuustajun?
      Kun hän kertoo kirjoittaneensa kirjan (jossa purkaa katkeraa vihaa pappeihin ja kirkkoon...)

      • ”Kun sain painosta keväällä 2005 omakustanteena julkaisemani kirjan: Älä heitä pelkää, vaikka olet heidän keskellään kuin piikkipensaikossa, jossa toin julki kaiken sen valheen ja vääryyden jota luterilaisessa kirkossa viiden vuoden aikana sain kokea. ”

      "Siksi tämä on ilmestyskirjan jälkeen tärkein kirja, jonka hän on Pyhän Henkensä kautta ihmiskunnalle antanut. " http://teuvosuni.blogspot.com/p/teuvo-suni.html

      (jatkuu...)

    • Anonyymi

      (jatkoa aloitukseen...)

      On siis äärimmäistä pimeyttä, kun Teuvo Suni väittää, että hänen kirjoittamansa kirja (papeista j kirkosta) olisi tärkein kirja... Ilmestyskirjan jälkeen!

      Kun todellisuustaju ja suhteellisuutaju heittää kuperkeikkaa tuollaisessa tasossa, ei ole siis mikään ihme, että paholainen on saanut sumutettua ja eksytettyä Sunin äärimmäisen perusteelliseti.. .

      Suni näyttää sortuneen Lusiferin syntiin? Ylpeyteen, kapinaan, itsensä nostamiseen"jumalan tasolle". Siis yritykseen...

      Lopuksi

      Tämän – Osa 2 - yhteenvedossa on todettava seuraavat faktat. Teuvo Suni on
      • toiminut ja toimii vihan voimassa
      • hän on jäänyt vihan ja vihaamisen vangiksi
      • vihan sidokset alkoivat 8-vuotiaana
      • jatkuivat yli 40 vuotta
      • vihasidokset alkoivat uudestaan, kun hän katkeroitui evl kirkkoon
      • kun hän lankesi valehtelun ja aviollisen pettämisen sivuraiteille
      • joutui pimeyden henkien sitomaksi
      • viha ja vihaaminen ovat personoitunut ominaisuus
      • vihaaminen on totaalista
      • vihaaminen on laajentunut joka taholle, objekteina Raamatun ihmiset, itse Jeesuskin!


      Analyysisarja jatkuu, Osassa 3. Tutkimuksen alla Sunin räikeät harhaopit ja rienaaminen.
      Sunin asian koettelua myös tässä ketjussa:
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16961275/koettelua-ja-analyysia----teuvosunin-julkisesta-esityksesta

      • Anonyymi

        Rankkaa tekstiä, mutta niin totta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rankkaa tekstiä, mutta niin totta!

        Kyllä. Rankaa on tekstit! Mutta?

        Sopii kysyä, miten "rankkoja" tekstejä Suni on tuottanut julkisesti?

        Ja että mitä Jumala niistä? Mitä Jeesus?

        On todettava, että on rankkaa välillä totella Herran palvelustehtävissä. Ei ole mikään mukavuuslaji tuoda valoon sellaisia "pimeyden saasteita" joita mm. Teuvo Suni edustaa!

        Mutta?
        MIltä kirurgista tuntuu, kun hänen on sanottava potilaalle:
        - Syöpä on levinnyt koko kehoon! Hoitoa ei enää löydy. Ei auta vaikka kirurgi tarttuisi veitseen. Syövän metastaasit (etäpesäkkeet) ovat vallanneet koko kehon!
        Elinaikaa on korkeintaan 3-6 kuukautta. Lääkehoito ei enää auta. Olette terminaalivaiheessa.. . .

        Onko tuollaiseninfon kertominen mukavaa? Kyllä vai ei?

        Totuus on rankkaa.

        Ne faktat, jotka Teuvo Sunista ovat julkisesti katsottavissa, ovat RANKKAA!

        Vuosikausia hän on solvannut, herjannut ja häväissyt Jumalan uskovia. Jeesuksen omia lampaita.

        Hän on leimannut 130 uskonsuuntaa Suomessa "portoiksi"!

        Oliko Herra siinä mukana? On varmaa - 100% varmaa - ettei Jumala Sunille sellaista "tehtävää" antanut. Hän teki sen vihassa, omissa voimissaan.

        Nyt?

        On kysyttävä - oliko se "rankkaa" kun hän valheellisesti leimasi kaikki "porton" leimalla?

        Eihän hän ole "jumala"!

        Liki 50 vuoden uskonelämän aikana olen oppinut tuntemaan erittäin monien uskonsuuntien uskovia. Ei tulisi mieleenkään, että alkaisin nimitellä heitä "porton" leimalla.

        Vain Kaikkinäkevä JUMALA yksin tietää jokaisen sydämen tilan!

        Siksi Sunin röyhkeys on aivan järisyttävää! Hän "leikkii" Jumalaa, ja muka tietää
        leimata kaikki 130 uskonsuuntaa "portoiksi!!

        Nyt?

        Tiedän, että on toinen aika. Sunin herjausaika n käytetty.
        Ja siksi tekstit jotka voivat tuntua "rankoilta"?


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä. Rankaa on tekstit! Mutta?

        Sopii kysyä, miten "rankkoja" tekstejä Suni on tuottanut julkisesti?

        Ja että mitä Jumala niistä? Mitä Jeesus?

        On todettava, että on rankkaa välillä totella Herran palvelustehtävissä. Ei ole mikään mukavuuslaji tuoda valoon sellaisia "pimeyden saasteita" joita mm. Teuvo Suni edustaa!

        Mutta?
        MIltä kirurgista tuntuu, kun hänen on sanottava potilaalle:
        - Syöpä on levinnyt koko kehoon! Hoitoa ei enää löydy. Ei auta vaikka kirurgi tarttuisi veitseen. Syövän metastaasit (etäpesäkkeet) ovat vallanneet koko kehon!
        Elinaikaa on korkeintaan 3-6 kuukautta. Lääkehoito ei enää auta. Olette terminaalivaiheessa.. . .

        Onko tuollaiseninfon kertominen mukavaa? Kyllä vai ei?

        Totuus on rankkaa.

        Ne faktat, jotka Teuvo Sunista ovat julkisesti katsottavissa, ovat RANKKAA!

        Vuosikausia hän on solvannut, herjannut ja häväissyt Jumalan uskovia. Jeesuksen omia lampaita.

        Hän on leimannut 130 uskonsuuntaa Suomessa "portoiksi"!

        Oliko Herra siinä mukana? On varmaa - 100% varmaa - ettei Jumala Sunille sellaista "tehtävää" antanut. Hän teki sen vihassa, omissa voimissaan.

        Nyt?

        On kysyttävä - oliko se "rankkaa" kun hän valheellisesti leimasi kaikki "porton" leimalla?

        Eihän hän ole "jumala"!

        Liki 50 vuoden uskonelämän aikana olen oppinut tuntemaan erittäin monien uskonsuuntien uskovia. Ei tulisi mieleenkään, että alkaisin nimitellä heitä "porton" leimalla.

        Vain Kaikkinäkevä JUMALA yksin tietää jokaisen sydämen tilan!

        Siksi Sunin röyhkeys on aivan järisyttävää! Hän "leikkii" Jumalaa, ja muka tietää
        leimata kaikki 130 uskonsuuntaa "portoiksi!!

        Nyt?

        Tiedän, että on toinen aika. Sunin herjausaika n käytetty.
        Ja siksi tekstit jotka voivat tuntua "rankoilta"?

        Miksi Teuvo näkee niin paljon vaivaa herjatakseen?


    • Anonyymi

      Olet nähnyt paljon vaivaa. Kiitos!

      • Anonyymi

        Silloin kun tehtävä uskotaan, on nöyrästi oltava valmiudessa. Kyse kun ei ole vain yksittäisestä ilmiöstä; ihmisestä - - vaan harhat ja eksytykset ovat vihollisen juonia ryöstää Jeesuksen lampaita, ryöstää aito terve usko, ja viime kädessä taivasosuus!

        Kyse on mysö Jumalan majesteesista, arvovallasta, kunniasta.

        Joka rakastaa Herraa, hän etsii Hänen kunniaansa ja Hänen valtakuntansa totuutta.


    • Anonyymi

      Kyllä!

    • Anonyymi

      Se joka vuosien varrella edes jonkin verran seurasi Teuvo Sunin tekstejä voi ihan selvästi todeta, että rienaaja hän oli muun muassa Suomi24 Raamattu sivulla.

      Nyt tilanne on koko ajan vain pahentunut. Pinttynyt ja paatunut tapaus.
      Rienaa siis jo Raamatun apostolejakin, ja Jeesuksen sovintoveren voimaa.

      Kukaan ei enää epäile ketä herraa Suni palvelee. Vaikka kuvittelee olevansa Jumalan asialla.
      Sitä tekee sokeus, pimeys, pahuuden orjaksi eksyminen!!

    • Anonyymi

      Niin. Jumalan seurakunta, ja sen asema Jumalan edessä. Tälle kalliolle minä perustan seurakuntani, sitä eivät tuonelan portit horjuta, sanoi Jeesus, ja se sana, kuten jokainen Jumalan sana pitää kutinsa. Jumala itse vartoi sanaansa, ei seurakunta. Jumala kyllä seurakunnan kautta. Se on eri asia, ettemme pullistelisi seurakunnalla vaan Kristuksella, jos jostain täytyy olla ylpeä, kun meidän lihassamme tahtoo olla sellaisia piirteitä. Vääriä piirteitä, oman ylpeyden piirteitä. Itsensä korottamista, vaikka itsensä korottamista yli seurakunnan tai oman seurakunnan korottamista yli toisten seurakuntien; sellainen ei ole Jumalasta. Ei voi olla loogisetsi Jumalasta, koska ihmisen lihassa ei ole mitään hyvää, ei parhaimmassakaan Jumalan edessä. Se on se kuoleman ruumis, joka meissä on, jota ilman Kristusta hallitsee synti, ja ilman Kristusta olemme synnin omat, ja kenen valtaa on on synti, se on perkeleen. Nämä eivät ole vain sanoja vaan reaalisia hengellisiä totuuksia, hengellistä realismia elävässä elämässä. Jos sen asian tahtoo ymmärtää, kannattaisi miettiä ihmistä, mitä se on, ja miettiä Jumalaa mitä Hän on, ja sen välistä kontrastia. Kyllä kerta kaikkiaan ihminen on paha, vaikka itselle valehtelee, ettei olisi, että voisi selittää oman pahuutensa. Pahuuden ongelma on siinä, ettei ihmisellä ole voimaa olla sellaista hyvää, kuin Jumala tahtoo, ilman Kristusta, koska ihminen on synnin lain alla. Ihmiselle se on mahdotonta itsessään. Ei ole ihmishyvyyttä Jumalan edessä, sekin on mahdotonta. Ei ole hyvyyttä ilman Jumalaa, ei ihmisissä itsessänsä. Ei Nooalla, Jobilla tai Danielilla, ei heillä ollut mitään omaa, vain sen mitä Jumala heille antoi.

      • Anonyymi

        Sen tähden Jumala heitä sitten rakasti. He olivat nöyriä Jumalan edessä, sen tähden Jumala heitä rakasti. Ei ollut omavanhurskautta vaan Jumalan vanhurskaus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen tähden Jumala heitä sitten rakasti. He olivat nöyriä Jumalan edessä, sen tähden Jumala heitä rakasti. Ei ollut omavanhurskautta vaan Jumalan vanhurskaus.

        Viittaan tässä Hesekielin kirjaan, oliko luku 28.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viittaan tässä Hesekielin kirjaan, oliko luku 28.

        Hesekiel 13.20


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hesekiel 13.20

        Ei ollut kuin hesekiel 14. 14. anteeksi.


    • Anonyymi

      Rankkaa tekstiä!

    • Anonyymi

      Aivan niin!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3434
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      563
      3229
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2892
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2082
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1855
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      141
      1477
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe