Hajoavat rakennukset Kihniön näyteikkuna!

Anonyymi

Mikä instanssi Kihniön kunnassa valvoo ns.rakennettua ympäristöä... rakennusvalvonta / tekninen puoli? Kihniön keskustaan tultaessa Kurun suunnasta ns.kotikoulua vastapäätä olevan maatalon ulkorakennus/navettarakennus romahtanut keskeltä! Keskustaan etelän suunnasta tultaessa Kankarintien risteyksessä olevan talon ulkorakennus/navettarakennus osittain romahtanut! Järkyttävän näköinen on myös mm. Kankarille tultaessa ns. Pyhäniemen risteyksestä muutaman sata metriä Kankarin suuntaan myös ilmeisesti aivan tien varrella oleva navettarakennus, joka puolittain romahtanut. Eivät nämä, eivätkä muutkaan samankuntoiset rakennukset anna matkailijalle kovin hyvää kuvaa paikkakunnasta ja sen rakennetun ympäristön valvonnasta. Ongelman korjaukset tietenkin rakennusten omistajien asia, mutta eivät ilmeisesti itse välitä ongelmaa poistaa joko taloudellisista tai muista syistä! Tilanteen korjaamiseksi vaaditaan viranomaisten valvontaa ja kehotuksia!

31

2884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuka matkailija kihniöön nyt sitten on tulossa?? Jeesusko???

      • Anonyymi

        Onpa taas tyhmä kommentti asialliseen aloitukseen.


    • Anonyymi

      onhan asia niin että romahtavat katot ja kaatuvat rakennukset ei kuulu kenellekkään kitisijälle omistajat maksavat kiinteistöveroa rakennuksistaan joten sivusta huutajat saa painua sinne mihinkä sopii vaikka mitä.

      • Anonyymi

        Kitisijälle! Tuollaisista käyttökelvottomista rakennuksista ei makseta kiinteistöveroa paitsi jos maksavat sitten maksavat turhaan. Eivät siis ymmärrä hakea vapautusta kiint.verosta. Peräänkuulutan viestiketjun aloittajan mukaisesti kunnan roolia vaatia hajoavien rakennusten purkua tai täydellistä peruskorjaamista.


    • Anonyymi

      olipas viisas kirjoitus hakea vapautus veronmaksusta. jumalallista ajattelua suurta viisautta olla vain saajana ei veronmaksajana. helle ottaa lujille

    • Anonyymi

      Taitaa oma henkinen tilasi olla romahtanut kun näet noin suurta vaivaa toisten ihmisten omaisuudesta.

    • Anonyymi

      Tässä kyse tärkeästä asiasta eli miltä Kihniö näyttää vierailijalle ja miksei kihniöläisille itselleenkin. Ei ole mukava katsella hajoavia rakennuksia ns.strategisissa paikoissa. Toivon myös minä kunnan puuttuvan tällaisiin ympäristöä selkeästi rumentaviin rakennuksiin määräämällä korjaus/purkamiskehotus ko.rakennusten omistajille.

    • Anonyymi

      Todella ruman näköisiä mainitsemasi romahtaneet navetat! Eniten ihmetyttää miten omistaja itse viitsii omassa pihassaan katsella tuollaista näkyä. Ehjäkattoinen rakennus olisi siisti ja sisällä paljon säilytystilaa... sitten lisäksi nämä kiinteistöt joissa ei edes nurmikkoa leikata ja vielä kaikenlaista rojua se viidakko täynnä... Ja pensasaidat leikkaamatta ym. Muut istutukset hoitamatta. Kannattaisiko myydä ok- talo ja muuttaa rivariin jos ei jaksa edes ruohonleikkuria työntää?

      • Anonyymi

        Kunnan pitäisi kyllä keskustassa antaa huomautus ryteikkö pihasta! Facessa äijä huutelee ja vittuilee ihan kaikesta mikä päin puota, mutta ei osaa silmiään avata oman pihansa kammottavuuteen.


      • Anonyymi

        Pidä huoli omista asioista, sen verran, et täs pitäjäs on kaks instanssia jotka touhuaa mitä tykkää ja miten lystää, paikallinen sähkölaitos ja puhelinlaitos IPP, jos isoja immeisiä täytyy kädestä näyttämällä opetta miten toimitaan, kun tullaan toisten tontille ilmoittamatta mitään niin ollaan vitusti hakoteillä, mutta älä huoli ne vetää varmaan jalkakäytävän eläkeläisiä varten toisellekin puolelle tietä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidä huoli omista asioista, sen verran, et täs pitäjäs on kaks instanssia jotka touhuaa mitä tykkää ja miten lystää, paikallinen sähkölaitos ja puhelinlaitos IPP, jos isoja immeisiä täytyy kädestä näyttämällä opetta miten toimitaan, kun tullaan toisten tontille ilmoittamatta mitään niin ollaan vitusti hakoteillä, mutta älä huoli ne vetää varmaan jalkakäytävän eläkeläisiä varten toisellekin puolelle tietä...

        alkakaa seksitteleen ja jos ette pysty munalla niin yrittäkää kiälellä jotta sitte siinä


    • Anonyymi

      Jos rakennuksista puhutaan niin kuka tulee katsoon sitä vanhaa kuolun rähjää kirjaston vieressä. Asuuko sielläkin jonkin sortin jeesus vai kuka ja mikä.

    • Anonyymi

      Sinä joka luontoa saastuttaen surraat autollasi edestakaisin kyyläämässä toisten pihoja ja rakennuksia olet ympäristölle tuhoisampi kuin joku pikku fiksausta vaativa rakennus tai pensasaita.

    • Anonyymi

      saman-näköisten pihat on samannäköisiä uuraita työtätekeen sitte

      • Anonyymi

        Tää "samanäkösten" hokija täytyy olla Parkanosta. Noin paskaa vitsiä ei muut voi suoltaa. Koita keksiä jo jotain uutta, vai osaakko muita kirjaimia. Aapisesta löytyy, kysy joltain apua, kyllä kai varmaan joku muitaki sanoja teilläpäin osaa......


    • Anonyymi

      Me emme voi mitään että saman-näköisiä on koko kunnallinen itse olette serkujenne kanssa leikkineet samperi soikoon.

    • Anonyymi

      Oikeasti nuo romahtaneet rakennukset eivät kiinnosta ketään muita kuin kyläläisiä, jotka eivät vaan muuten satu tykkäämään ko rakennusten omistajista. Tästähän tietenkin tässäkin on kyse..

      • Anonyymi

        Lue aloitus uudestaan. Aloittajan pointti on se, että miltä paikkakunta näyttää matkailijan silmään. Todellista välinpitämättömyyttä, että romahtavia rakennuksia on pihapiirissä. Hengenvaarallistakin.


      • Anonyymi

        Vuosikausia Kihniössä lomaani viettänenä ja viettävänä totean, että tosi karseen näköisiä on täällä useammankin kiinteistön omistajan rakennukset, erityisesti nuo aloittajan mainitsemat tietenkin pahimmasta päästä. Kyllä vaatii asennetta pitää hajoavat ja hajonneet rakennukset kunkin omassa pihapiirissä. Olettaisi, että kunta noihin olisi puuttunut, mutta ilmeisesti ei. Surullista!


    • Anonyymi

      tulisiko ihmiset tänne töllöttään jotain koulurähjää tulisivatko he töihin tänne muutaman euron palkalla? poispäin täältä on liike ja liiverit romahtaa lopuksi

    • Anonyymi

      Oikeesti, on tosi typerää ruikuttaa joidenkin rakennuksista. Todennäköisesti rutisijat ovat juuri näitä mulkkuja naapureita. Turisteille on yx hailee onko jonkun katto vinossa tai pensasaita leikkaamatta.

    • Anonyymi

      No ajeleeko kihniöön turistit katsoon taitotalua ja koulurähjää joka varjostaa kirjastoa ja yhtenäiskoulua.

      • Anonyymi

        No eivät, he ajavat Virroille ihailemaan Marttilan vanhaa pappilaa (Perinnekylän vieressä). Todella hieno ja sanattomaksi vetävä rakennus. Älkää vaan vinkatko tästä erään maan ökytaloista pitävälle pressalle. On nimittäin kohta puoli Virtaita piikkilangoilla eristetty.


    • Anonyymi

      Ihan turhaa kuvitella, että oikeasti ketään turisteja kiinnostaa katsella jotain Kihniön taitotaloa tai jotain haisevaa suoplänttiä. Pyhäniemi on ainoa paikka, jollaista ei kaikilta paikkakunnilta löydy ja johon suuri yleisö tulisi. Satsatkaa siihen.

    • Anonyymi

      pelloilla olevat muovipallot ei ole kivaa katseltavaa ja mitkä saasteet menee mereen vuovin mukana. siihen pitää saada jokin asetus että pallot saadaan piiloon katseilta ja valvonta muovin määrästä.

    • Anonyymi

      Just tätä minäkin katselin kun paalikone surrasi varmaan tuhat metriä muovia yhden paalin ympärille. Eikö tämä sitten ole luonnolle huono juttu?

    • Anonyymi

      Pohjanmaalta Kihniöön ajelevana olen huomannut nämä samat rakennukset kuin aloittaja. Jos rakennusten omistajat ovat vanhoja ja kykenemättömiä hoitamaan rakennuksia eikä heillä ole lapsia, niin jotenkin ymmärrän tilanteen. Muussa tapauksessa kunta ei ole hoitanut tehtäviään.

    • Anonyymi

      pohojanmaalta tulleena ei pitäisi rytöläjät olla mitenkään erikoisia tai sitten vaan muuten vituttaa tämä elämä

    • Anonyymi

      ei sitä navettaa ehdi korjailla ku pitää olla työssä ja ku osaa työtä muut ei osaa työtä

    • Anonyymi

      Kihniöstä kertoisinko köyhyyden, laudat eessä ovien...

    • Anonyymi

      Turistit kiertävät Kihniön kaukaa, lanta haisee jo pitkälle.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe