Rattijuopon nimi

Anonyymi

Onko jo julkaistu? Lienee sieltäpäin ehkä kotoisin?

31

5935

    Vastaukset

    • Anonyymi

      Kyllä pitää julkaista ja saa jos rattijuoppo ja itsekäs murhaaja, mitä muutakaan, miksi painaa villaisella karmeita tekoa:
      Paljon voimia jaksamista omaisille ja kaikille kovasti surussa .

      sekä murhaajalle kaikkien viha.

    • Anonyymi

      Eikös tulkia ole vielä saatu paikalle kuulusteluihin

    • Anonyymi

      Taatusti on....

    • Anonyymi

      Tappaja rattijuopolta lähtee kortti hetkeksi kuivumaan, saa muutaman kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen. Eli käytännössä ei mitään tuntuvaa rangaistusta. Lieventävä teikijä tuomiossa on alkoholi. Tuttava poliisi sanoi, että jos aiotte tappaa rattijuoppo murhaajan, niin aja autolla kuoliaaksi, pidä vodkapulloa autossa ja juo vodkaa niin paljon kuin ehdit ennen poliisin tuloa. Et saa tuomiota taposta tai murhista vaan ainoastaan kuolemantuottamuksesta tai törkeästä kuolemantuottamuksesta. Ja sit tulee vain ehdollista. Näin se menee maamme laki.

    • Anonyymi

      Olisin veikannut ihan kantasuomalaista, mitä ihmettä ? Tulkkia ? Onko niitä jo sinnepäinkin sijoitettu? Murha infossa ei vielä löytynyt.

    • Anonyymi

      Mur. Info ssa joku kirjoitti että kyseessä olisi naapurin poika? Onkohan totta ?

    • Anonyymi

      Kyllä pienessä 2-3promillen humalassa on mukavempi ajella.

    • Anonyymi

      Ainakin siellä V-alkuisessa kylässä joka toinen ajelee humalassa. Syyttelevät sitten toisiaan rattijuopoiksi, onnettomat.

    • Anonyymi

      Niin joskus se yliajaja voi olla hyvinkin läheltä.

    • Anonyymi

      Tiedättehän siellä Ikaalisissakin, että väärän tiedon levittäminen ihmisestä ja osattomien syyttely voi johtaa rikosoikeudellisiin toimenpiteisiin.

      • Anonyymi

        Juuri näin


      • Anonyymi

        Väärän tiedon, kyllä. Muttä oikea tieto tulee väistämättä kaikkien tietoon, sillä oikeuden pöytäkirjat ovat julkiset. Tappaja ja mahd. myös hänen läheisensä saavat vielä ehkä kokea saman tuskan kuin tapon uhrin omaiset.

        Sillä autonrattiin päihteissä meneminen ja kaahaaminen on aina vähintäänkn aiotun tapon (murhan) yritys, kutsuu laki tätä kevyemmillä nimityksillä, tai ei.

        Rattijuoppo varmasti tietää, että hän saattaa tappaa tai iäksi vammauttaa ihmisen, jopa eläimen. Anteeksiantoa ja hyväksyntää, myötätuntoa tappajalle ei voi odottaa.


    • Anonyymi

      Kolmekymppinen mies !

    • Anonyymi

      Peräkammarinpoika. Ei muuta kuin nappi otsaan.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        VIHERVASENMISTOLAISET saavat jo poliisitkin araksi, kun he päsmäröivät joka paikassa valtakunnan syyttäjää myöten. Komujen päämäärä on yhteiskunnan hajottaminen ja vallan siirtäminen käsiinsä. Kristillisyys on kirosana ja siihen perustuva lakimme on vihan kohde. Kohta suomalaiset perustaa suojeluakuntia, kun usko oikeuslaitokseen murenee.


      • Anonyymi

        Ei edellytyksiä vangittavaksi. Mitä täällä riehutaan kun mies on syytön?


    • Anonyymi

      kuka tätä suomen menoa enää ymmärtää !

      ja kuka ja miksi on tähän tultu. onko tämä jonkun etu ja millä perusteella huh !

    • Anonyymi

      Nimi pitää julkaista, vaikka ei tyttöparan kohtaloon vaikuta,. Voidaan toivoa , tuovan harkintaa ajamaan lähtiessä.

    • Anonyymi

      Vai kortti hyllyllä rattijuopumuksen vuoksi, hieno kaveri kerrakseen, ja heti vapaalle jalalle, ei jumalauta voi käsittää. Toivottavasti joku antaa tälle ikimuistoisen oppitunnin.

    • Anonyymi

      Väärän todistuksen tekemisestä saa enemmän linnaa kuin autolla tehdystä taposta.

    • Anonyymi

      Rattijuoppous herättää suuria tunteita varsinkin kuin näin käy että joku kuolee se on ymmärrettävää. Muistetaan nyt kuitenkin sellainenkin asia että jo pienikin määrä alkoholia vaikuttaa arvostelukykyymme ja mitä suurempi määrä sitä nautitaan sen arviointikyvyttömämpiä olemme ihan jokainen meistä ja se koskee myös autolla ajamista millä on tällaiset seuraukset. Rattijuopon tavallinen tarina on alkoholismi joka on sairaus. Miten saamme alkoholiongelmaiset ihmiset pysymään erossa alkoholista ja miten ihmisestä tulee alkoholisti se voi tulla nimittäin ihan kenestä vaan myös siitä joka nyt kovaan ääneen ajattelee että hän hallitsee kaiken ja alkoholismi on heikkojen vaiva. Ei se voi olla myös sinun tulevaisuutesi. Monet alkoholistit ovatkin sitä mieltä että he pystyvät hallitsemaan ja lopettamaan koska tahansa ja yleensä vika onkin jossain muussa kuin itsessä. Mitä kauemmin tämä tilanne jatkuu sen vaikeampaa sieltä on nousta. Alkoholi myös pehmentää päätä. Suomessa on vähän ristiriitainen ilmapiiri alkoholin suhteen se on yleensä suurta huvitusta aiheuttavaa kun joku sammuu ja oksentaa päällensä ja kusee ja paskantaa housunsa tekee kaikkea typerää mutta sitten yhtäkkiä autolla ajavaa humalaista kohdellaan kuin selvää tappajaa joka on tahallaan ajanut jonkun yli. Eli yhtäkkiä tämä humala ei vaikutakkaan enää millään tavalla ja autoilijalta vaaditaan täysijärkisyyttä ja selvyyttä humalassa ja hyvää arviointikykyä. Ristiriitaista meininkiä. Kyllä tämä humalainen joka arviointikyvyttömyyttään lähtee autolla on edelleen humalassa ja arviointikyvytön kun hän ajaa. Varmasti ei kukaan selvänä näistä ihmisistä haluaisi mitään tuollaista tehdä ja pitäisi itsensä pois ratista. Nämä faktat huomioon ottaen on jotenkin outoa että on mainoksia että tyhmä saa olla mutta ei rattijuoppo tms mutta näiden kohderyhmänä onkin varmaan lähinnä niitä joiden mittari heilahtaa juuri ja juuri yli sallitun näille alkoholisteille jotka on umpitunnelissa tämä mainos ei sovi. Kannattaa joskus miettiä asioita tarkemmin eikä lähteä heti lynkkaamaan ihmisiä. Kuka tahansa teistä voisi olla samassa tilanteessa kuin tämä kuski jos elämä olisi mennyt eri tavalla. Mikä tähän auttaa? Vankila auto pois hirveät sakot muilutus ei mikään näistä vain se että suomi alkaa suhtautumaan alkoholiin ja muihin päihteisiin eri tavalla. Ei enää sankaritarinoita narkomaaneista rikollisista urhielijoista ym josta nuoret saa vaikutteita ja haluavat lähteä seuraamaan. Alkoholipolitiikkaan tiukennuksia. Ennaltaehkäisevää toimintaa. Tämä on monesta jutusta kiinni ja lopuksi siinä on vielä älyttömän huonosta tuurista kyse että tämä autolla ajanut tyyppi ja uhri on sattunut juuri siihen aikaan olemaan samassa paikassa.

      • Anonyymi

        Aina löytyy kaltaisiasi "ymmärtäjiä" jotka haluavat päteä noilla suureleisillä kertomuksilla, mutta ihan turhaan, rattijuopot ovat vihan itseään kohtaan ansainneet.


    • Anonyymi

      Alkoholismia voi ehkäistä siten, että jättää sen ekan pullon korkkaamatta.

    • Anonyymi

      Kannattaa myös muistaa että rattijuoppous on aina tahallinen teko !!

    • Anonyymi

      Kun juo salassa se on salassa pidettävä teko.

    • Anonyymi

      Ei taida tulla julkiseksi.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe