Turku in memoriam

Anonyymi

18.8.2017 Turussa tapettiin kaksi ihmistä ja kahdeksan haavoittui. Eri tietolähteiden mukaan kyseessä olisi ollut aasialaissyntyinen tai Uzbekistanista kotoisin ollut ISIS:stä kiinnostunut mies. ISIS kuitenkin totesi, että kyseessä ei ollut sen isku – lähinnä, ettei maineensa olisi mennyt erinäisten seikkojen vuoksi. ISIS on aina käyttänyt mediaa hyväkseen, joten jos jossain teoissa on ollut tiettyjä piirteitä, se on sanoutunut niistä irti.
Kyseessä oli epätoivoinen teko. Suomi oli tilanteessa, jossa sen piti tehdä valinta; ja valinta on ollut kohtalokas. USA:n 9/11 2001 tapahtuneen terroristi-iskun myötä monet kokivat pelkoa ja toivoivat esim. lentoliikenteessä tiukennuksia ja siinä, ketkä pääsevät maahan ja ketkä eivät. Näin ollen USA:ssa senaatti hyväksyi lain, jota eivät olleet hyväksyneet ennen terroristi-iskua.
Laki mahdollisti ihmisten tarkkailun, valvonnan ja seurannan ja vaikutti siihen, että eri maista matkustavat olivat eriarvoisessa asemassa.
Tietovuotaja Edward Snowden paljasti kyseisen lain olleen olemassa muutama vuosi sitten todeten kyseessä olevan joukkovalvonnan, ja jonka tarkasta sisällöstä kansalaisilla ei siis ollut tietoa.
Paljastukset johtivat lain muutokseen, mutta se on edelleen sallinut joukkovalvonnan, jopa oman kotimaansa ulkopuolella.
Suomessa mm. Puolustusvoimat, Suomen poliisi ja Suojelupoliisi olivat v. 2015 tapahtuneen pakolaistulvan vuoksi huolissaan siitä, että Suomessa oleskeli mahdollisesti satoja ellei tuhansia henkilöitä, jotka saattoivat olla islamisteja. Turvapaikanhakijat tulivat lähinnä Lähi-idän maista ja osa pakolaisista ns. katosivat maan alle, joista kukaan ei tiennyt mitään.
TV:ssä oli v. 2015 ohjelma, jolloin silloinen korkea-arvoinen poliisi myönsi Suomessa oleskelevan ihmisiä, joiden kiinnostuksena saattoi olla terroristi-iskut joutuen jäämään eläkkeelle.
Suomessa alettiin valmistella tiedustelupalvelulakia, jonka sisällöstä ja lain hyväksymisestä oltiin eri mieltä. Antti Rinne totesi Helsingin Sanomissa, että kyseinen laki oli hylättävä, mutta valitettavasti käänsi takin, jonka johdosta laki hyväksyttiin ja niin sanottu muka-jenkkinukke Sanna Marin astui valtaan joulukuussa 2019, jolloin oli jo raportoitu Covid-19:sta.
Suomen Suojelupoliisi ja Puolustusvoimat olivat uudesta tiedustelulaista onnellisia sen tuoden oikeuksia tehdä jotain sellaista, mitä eivät ennen voineet tehdä, mm. voivat sulkea operaattorien puhelinliittymän, jotta kansalainen ei saisi hädän hetkellä soitettua apua.
Marinin ollessa vallassa USA:n talouden romahdettua, Suomi alkoi kärsiä erinäisistä seurauksista, joiden vuoksi mediassa alettiin puhua koronasta. Suomen hallituksen viisikko esiintyi TV:ssä tiuhaan tahtiin vaatien entisen pääministeri Juha Sipilän kaltaisia pakkolakeja talloen Suomen Perustuslain ja Suomen kansalaisten Perustuslailliset oikeudet mahdollistaen vieraan vallan vallankumouksen ja mahdollisesti jopa valtaan nousun. Tiedustelulaki mahdollisti Suomen Suojelupoliisin olevan tiedustelupalvelun kaltainen organisaatio, jonka johto halusi ottaa vaikutteita USA:n CIA:lta. Laissa on kuitenkin eräänlainen takaportti, joka mahdollisti sen, että kuka tahansa tiedustelupalvelun agenttina tms. esiintyvä henkilö saattoi viedä Suomen kansalaisen kuulusteltavaksi joko omaan maahansa tai lähimetsään, josta kyseistä henkilöä ei enää löydettäisi. Suojelupoliisi, Puolustusvoimat ja Suomen poliisi eivät olleet ajatelleet myös sitä mahdollisuutta, että vieraan vallan kuulustelija saattaisi viedä heidätkin saman lain perusteella.
Laki oli siis valmisteilla ennen Turun terroristi-iskua ja joidenkin lähteiden mukaan Turku tapahtui, jotta laki varmasti hyväksyttäisiin. Tapahtui siis niin kuin USA:ssa lähes 20 vuotta sitten, Suomessa on Tiedustelulaki, joka mahdollistaa yksittäisten - ja koko kansan - joukkovalvonnan.
USA alkaa toipua Covid-19 aiheuttamasta talouskriisistä, tosin korkeille virkapaikoille asetetut laittomat meksikolaissiirtolaiset ovat tekemässä osaltaan tuhoa erityisesti maan lainsäädännössä.
Kun tarkastelee Suomen hallituksen toimia viimeisen parin vuoden aikana, on selvää, että myös Suomessa on henkilöitä, jotka ovat vaikuttaneet Suomen lainsäädännössä ihmisoikeuksia heikentävällä tavalla.
Kun hallituksen vastaisilla henkilöillä on liikaa valtaa, tapahtuu Covid-19 ja/tai koronan kaltainen talousisku, jossa kyseisen maan infrastruktuuria on heikennetty ja apuna on käytetty juuri niitä, joiden Tiedustelulaki tuli alun perin pitää Suomesta loitolla,kuten USA:n, jonka näennäisenä tarkoituksena oli estää tiettyjen ihmisten matkustus valtiossa todellisen tarkoituksen ollessa piilotettuna, sillä kansa olisi noussut vastarintaan tietäessään, kuinka massiivisesta 24/7 valvonnasta on kyse.
Turku siis tapahtui hallituksen vastaisten, Suomen Perustuslakia tallovien, omia intressejään ajavien henkilöiden vuoksi. Kaksi ihmistä kuoli, kahdeksan haavoittui. Ja lähteiden mukaan joku vaaleatukkainen suomalainen nainen otti kuvan itsestään ruumiin vierellä - ja nauroi.

7

946

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      OLI NIIN Pitkä kirjoitus tapahtumat oli ikäviä ja vältettävissä jos SUOMEN ÄÄLIÖ POLIISI OLISI TOIMINUT ENNEN TAPAHTUMIA. Jätkä ei ollut terroristi vaan mielenvikanen kielteisen turvapaikka päätöksen saanut henkilö. sekosi lopulta niin, että veti ISISINKIN MUKAAN JOLLE KAIKKI TUOMOISET KELPAA.

      • Anonyymi

        Poliisit eivät toimineet ennen kuin tapahtui, koska olivat saaneet käskyn olla puuttumatta paskalakinsa takia. Ovat siis syyllisiä,jokainen kyttä saakoon murhasta elinkautisen,jotka tiesivät, eivätkä estäneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poliisit eivät toimineet ennen kuin tapahtui, koska olivat saaneet käskyn olla puuttumatta paskalakinsa takia. Ovat siis syyllisiä,jokainen kyttä saakoon murhasta elinkautisen,jotka tiesivät, eivätkä estäneet.

        Vihapuhetta mamuja kohtaan -- ja myös maamme poliisia halventava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihapuhetta mamuja kohtaan -- ja myös maamme poliisia halventava.

        Niinkö? Oletko poliisi? Oletko maahanmuuttaja? Oletko molempien hyysäri?


      • Anonyymi

        Isis on äärikonservatiivinen terroristijoukkio, raakoja tappajia. Ei mitään skitsoja. Turku ei kelvannut, kun tekijä ei ollut sellainen, vaan kyseessä oli murha, jonka seurauksena hallitus teki Tiedustelulain mahdolliseksi vedoten siihen, että ääri-ihmiset vainoavat kaikkialla. Vaikka niin ei ollutkaan. Muun jankkaajat ovat itse sellaisia, jota väittää niistä, jotka paremmin asioista tietävät.


    • Anonyymi

      Eihän se seko ollut, se oli tarkoituksella tehty, etkö osannut lukea?

    • Anonyymi

      Ryobilla niin hyviä patteri-sahoja notta. Semmosella kun heiluu niin päitä Aurajoessa kelluu. No eihän ne kellu, mutta rimmasi hyvin. ;-)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1418
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      952
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      677
    5. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      32
      665
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      634
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      614
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe