Älkää tehkö muinaisia rituaaleja.

Anonyymi

Nykyajassa elää vääriä uskomuksia rituaaleista. Rituaaleja ja uhrausriittejä. ei pidä tehdä kuin korkeintaa heidän joille on annettu siihen lupa.

Mitään pyyntörituaaleja ei ole syytä tehdä. Tämä tosin on yleinen alkuvaiheen hengellistyjän virhe. Siksi kirjoitannkin tästä ettei aloittava syyllistyisi kyseiseen virheeseen. Tähän virheeseen usein ohjaavat väärät merkinnät jotka on talletettu oppikirjallisuuteen. Nämä merkinnnät ovat Judeokristittyjen keksimi virheeseen yllätyksiä joita ei pidä noudattaa.. Aikanaan Suomeen ja muualle saapuneet juudeokristityt kirjasivat ylös nämä virheet jotta jälkipolvien pakanat syyllistyisivät niihin. Nämä vifheet voivat olla tuhoisia ,jos niitä noudattaa varsinkin mikäli jatkaa niiden noudattamista saatuaan päinvastaisen ohjeen.

Muinaiset pyyntikulttuurin ihmisetkään eivät todellisuudessa pyytäneet hengiltä mitään. Miksi olisi edes pitänyt metsäthän olivat täynnä riistaa ja järvet täynnä kalaa muutenkin Ihmisen itse pitää kehittää kekseliäisyyttään ja ajatteluaan miettiessään kuinka kalastaaa oikeaoppisesti tai kasvattaa viljansa.

Nykyaikana varsinkaan ei pidä olla niin pälli, että tekee jotain pyyntörukouksia tai vastaavia, kun asiat ovat hyvin eikä nälkää tarvitse nähdä täällä länsimaissa. Afrikkalaiset näkevät nälkää koska eivät ymmärrä tätä ohjetta. Lisäksi nämä heidän huonot tapansa ovat kutusuneet heihin ajattarat jotka ovat pesseet heidän mielensä lapsellisiksi, julmiksi ja kieroksi. Osittain tähän on syynä heidän musta magiansa. Eräs valtakulttuuri myös kehottaa heitä jatkamaan näitä heidän pahoja tapojaan.

Kirjoittamaani ei pidä sekoittaa Saatananpalvontaan, en kehoita ketään siihen. Mikäli Saatananpalvoja huomaa teidän tekevän rituaaleja hän koitaa h vetää jopa väkisin sinut mukaan mestarinsa palvontaan. Saatana ei pidä kenestäkään eikä ole kenellekään suosiollinen. Ei edes uskollisimmille palvelijoillleen.

Todellisuudessa Juudoekristittyjenkin Jumala on Saatana. Tai Saaatanapalvojien Jumala Jahve. Nämä ovat saman kolikon kaksi eri puolta.

Luonto on ihmisen oikea Jumala. Saatanajahve jyrsii luonnon pois kaikista maailmoista joihin pääsee tunkeutumaan jatämä on syytä pitää mielessä.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aivan oikein, nykykirjallisuudessa on valtavasti vääriä ohjeita jotka on kirjoitettu tarkoituksella johtmaan vanhojen tapojen harjoittajia harhaan. Näiden väärien ihjeiden tarkoitus on saattaa vaikka uhrauksia ja luvattomia pyyntörituaaleja harjoittava harhaan ja perikatoon. tavathan ovat kiellettyjä.

      Kristityt eivät tästä välittäneet vaan väittivät muinaisten ihmisten harjoittaneet näitä tapoja kirjoittaen nämä valheelliset ohjeet muistiin voidakseen harhauttaa uuspakanoita.

      • Anonyymi

        Juuri niin, nuo väärät opetukset ovat tulleet Kirstittyjen ja Juutalaisten kynästä. He tietävät noiden tapojen noudattamisen tuhoavan pakanan. Näitä vääriä ohjeita ei ole syytä noudattaa.

        Pitää myös muistaa, että ei pidä pyydellä pidättäytymällä näiden tapojen noudattamisesta vaan ainoastaan jättää kielletyt asiat tekemättä ilman toivetta jostain hyvästä lopputuloksesta.


    • Anonyymi

      Aivan. Ei pidä tehdä kristittyjen rituaaleja, joita ovat mm. kaste, konfirmaatio, ehtoollinen.

      • Anonyymi

        Ei kirjoittanut sitä tarkoittanut, tyhmä!


      • Anonyymi

        Ei pidä tehdä mitään rituaaleja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2592
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      327
      2411
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      94
      2136
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1817
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1733
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1704
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1443
    9. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      60
      1427
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe