Teuvo Sunin harhaopetukset ( osa 4) - Harhaoppista karta!

Anonyymi

(Osa 4)


RAAMATUN Sanan perustus!

Raamatun viisaus on ylitse kaiken. Parhainkin ihmisviisaus kalpenee niiden syvällisen neuvojen edessä, joita mm. Sananlaskuissa, Jobin kirjassa ja muissa VT:n kirjoituksissa on esillä. Samoin, VT:n ja UT:n tapausesimerkit – ihmisten käyttäytymisestä ja valinnoista, ovat nöyrille apuna valita joko tyhmästi taikka taidollisesti!
• Hyvikset ja pahikset?
• Pyhyys taikka saastaisuus?
• Uskollisuus Herralle ja Sanalle - tai uskottomuus ja eksymys!
• Nöyryys Herran edessä, taikka ylpeä itseriittoisuus?

Sunin harhaoppeja

Tässä - osassa 4 - on todettava eräitä valitettavia seikkoja, koskien Teuvo Sunin (julkisia esityksiä). Hänen eksymyksensä ja siitä poikineiden harhaopetusten eräs selittävä syy on juuri se, että Suni ei terveellä tavalla ole arvostanut Raamatun opetuksia!

Hän on ylimielisyydessään hylännyt mm. Paavalin viisaat neuvot ja opetukset. Suni on kuin ”kävellyt” ylitse pyhien Raamatun sanojen, ja tehnyt sen todistettavasti vielä herjaten, rienaten ja pilkaten, mm. apostoli Paavalia ja Pietaria!

Tällainen Itsensä Korottaminen Ylitse Raamatun pyhien ihmisten? Se on äärimmäisen sairasta PIMEYTTÄ! Ja mitä pimeydestä voisi tulla? Lisää sairasta pimeyttä ja harhaa! Ja takuuvarma eksymys, jonka julkinen esimerkki Teuvo Suni on!

Kun joku tuollaisella tavalla, tasolla ja tyylillä asettaa itsensä muiden Jumalan ihmisten, ja jopa Herran valitsemien apostolien yläpuolelle - jokainen jolla Pyhä Henki ja Sanan tuntemus kohtalaisestikin toimii - tajuaa, että Suni on patologisella tavalla ”paisunut” ja kadottanut terveen opin tien!

Jo pelkästään em:t seikat antavat aihetta hylätä KAIKKI se, mitä Suni opettaa! On ilmeistä, että kun hän vihassaan ryhtyi hylkäämään toisten uskovien opetuksia, ja sitten joutui oma onnensa poteroon, niin siitä alkoi harhautumisen startti. Hän alkoi sepittää Raamatusta mitä kummallisimpia tulkintoja! Jopa niin absurdejakin, että ne kuuluisivat ”satukertomusten” sarjaan, taikka taikurien show-esityksiin! Taikuri vetää hihasta huivin ja uskottelee: Tässä teille elävä hanhi….

Ei tarvitse tonkia edes osaa Sunin ”harha-oppi-tunkiosta” jotta kirkkaasti ymmärtää miten PIMEÄSSÄ hän on ja touhuaa! Ja pimeässä ei loista se VALO, joka on Jeesus Kristus, maailman valo! Pimeässä vain ”saatana” pitää Sunille pimeitä opetuksiaan… Tässä esimerkkejä:

• A) ”Kun Saatana Golgatalla näki Jeesuksen kuolleen, Hän hyppäsi kiireesti Golgatalta Jerusalemin temppelin harjalle ja sieltä alas temppeliin, repi väliverhon, koska hän oli nyt sen uusi omistaja, kirjoitusten mukaan.”

• B) ”Ristillä ja Jeesuksesta vuodattamalla verellä Saatana on sitonut kaikki syntiset ikuisesti omakseen.” (Sunin tekstiä)

• C) ”KRISTITTYJEN PERUSTUSLAKI JA ASETUS
SEN laativat Saatanan kurittama Paavali ja Jeesuksen kieltänyt Pietari.”

Sunin omat tekstit todistavat, että hän on paholaisen eksyttämä paholaisen lähettiläs! Hän asettaa Saatanan kaiken yläpuolelle. Ja näkee saata…. ta joka paikassa, ja kaikissa ihmisissä!
(aloitus jatkuu)

4

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      (jatkoa aloitukseen)


      Suni koettaa kumota Jeesuksen ristin ja sovituksen voittoa!

      Kun Suni sepittää tällaista mt-harhaa

      B) ”Ristillä ja Jeesuksesta vuodattamalla verellä Saatana on sitonut kaikki syntiset ikuisesti omakseen.” (Sunin tekstiä),

      - hän koettaa pimeyden voimien eksyttämänä kumota sen Herramme Jeesuksen VOITON, jonka Jeesus ristillä ansaitsi. On oksettavaa lukea valhetta, että ”saatana vuodatti veren Jeesuksesta”.

      On täysin selvää, että Sunin Raamatun tuntemus on ala-arvoinen. Ja sekin minkä hän, lukee siinä toteutuu vanha sanonta: lukee kuin Pi---ru Raamattua!

      TOTISESTI, on niin että saatana – luotu olento – langennut enkeliruhtinas (Lusifer) EI OTTANUT henkeä Jeesukselta! Kuinka luotu voisikaan Luojaansa ”tappaa”?

      Näin Jeesus lausui: (Joh 10:15-18)

      • ” niinkuin Isä tuntee minut ja minä tunnen Isän; ja minä annan henkeni lammasten edestä. Minulla on myös muita lampaita, jotka eivät ole tästä lammastarhasta; myös niitä tulee minun johdattaa, ja ne saavat kuulla minun ääneni, ja on oleva yksi lauma ja yksi paimen.

      • Sentähden Isä minua rakastaa, koska minä annan henkeni, että minä sen jälleen ottaisin. Ei kukaan sitä minulta ota, vaan minä annan sen itsestäni. Minulla on valta antaa se, ja minulla on valta ottaa se jälleen; sen käskyn minä olen saanut Isältäni."

      • ”Aterian aikana Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi sen opetuslapsilleen sanoen: "Ottakaa, tämä on minun ruumiini." Sitten hän otti maljan, kiitti Jumalaa ja antoi heille, ja he kaikki joivat siitä. Hän sanoi: "Tämä on minun vereni, liiton veri, joka vuodatetaan kaikkien puolesta. ” (Markus 14. luvussa)

      Teuvo Sunin harhaopetus Jeesuksen ristinkuolemasta ja sovintoveren asiasta on RÄIKEIN ja iljettävin eksytysoppi! ( Onneksi Sunin harhat ovat niin ”överiä” lajia, että ne eivät tehoa!)

      Harhaoppista ihmistä karta!


      Harhaopit, eksytykset ja väärien ”profeettojen” sairaat esitykset on hylättävä. Niiden kanssa ei tule olla kontaktissa. Ne ovat verrattavissa kuin virusepidemiaan, viruspandemiaan!
      • * Kukaan terveyttään arvostava ei mene ehdoin tahdoin tilanteeseen joka on kuin ”viruslinko”!( Koronasta on opittu sitä ja tätä!)
      • * Kukaan hengellistä terveyttä ja henkistä hyvinvointia arvostava EI lue (syödäkseen) mm. Teuvo Sunin sairaita ja tartuttavia ”oppeja”!
      • * Kukaan uskonsa tervettä kasvua arvostava ei ”juokse” väärien profeettojen oppien perässä!

      ”Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti, sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.”

      ”Hedelmistään te heidät tunnette” sanoi Jeesus - vääristä profeetoista!

      Kaikkein painavin syy ja argumentti hylätä 100% teuvo Sunin ”sairaat opit”, on hänen tuottamansa ”mätä hedelmä”. Voi sanoa, että se on totaalisesti paholaisen matojen kalvama! Hän esiintymisensä on:
      • riidahaluista, jopa riitelyn himon läpitunkemaa
      • ylpeyden ja itsensä korottamisen läpitunkemaa
      • realiteettistatuksen rajoista eksytynyttä ”satuilua” ja harhaisuuutta!

      Sunin käytöksen pohjalta hänelle voi ehdottomasti asettaa tittelin:
      • Riitelyn ja Rienaamisen ammattilainen!

      • Jaakob 3. luvusta:

      ” Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan. Tämä ei ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on maallista, sielullista, riivaajien viisautta. Sillä missä kiivaus ja riitaisuus on, siellä on epäjärjestys ja kaikkinainen paha meno.”

      Siis, on turvallisempaa ja yksinkertaista toimia niin, että HYLKÄÄ KAIKKI Sunin tekstit! Kun ”hedelmä” on niin pilaantunutta, voi Jeesuksen sanojen mukaan todistaa, että PUUTA nimeltä Teuvo Suni, on pidettävä ”pilaantuneena” ja kattavasti turmeltuneena! Varjelkaa itseänne Sunin harhaoppien demoneilta!

      Karttakaa harhaoppista! Ahkeroikaa sen sijaan Raamatun Sanan opiskelussa!
      • ”… ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen.” ( 1 Piet 2.2)


      Tässä linkit aiempiin tutkielmiin, aloituksiin (Sunin harhoista)
      * Eksytys kristinuskon synnystä:
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17007074/teuvo-sunin-harhaopetukset--osa-1----eksytys-kristinuskon-synnysta-

      * Miten ”viha-apostoli” Teuvo Suni kehittyi?
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17008332/teuvo-sunin-harhaopetukset-(osa-2)--miten-viha-apostoli-kehittyi


      * Teuvo Suni: sairas puu – sairas hedelmä!
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17009804/teuvo-sunin-harhaopetukset-(osa-3)---sairas-puu----sairas-hedelma


      *https://keskustelu.suomi24.fi/t/16961275/koettelua-ja-analyysia----teuvosunin-julkisesta-esityksesta

    • Anonyymi

      Kun Suni tajuaa aikansa olevan vähissä, hän epätoivon fanaattisella vimmalla tunkee vanhoja ja uusia aloituksia. Tietysti ISOILLA KIRJAIMILLA... Säälittävä tapaus?
      Ei auta, ei auta! Ihmisten silmät ovat auenneet, Sunin rienaavat tekstit ovat S:n syvyydestä nousevia herjoja ja pimeyttä!

    • Anonyymi

      Kyllä kansa tietää: Suni on väärä profeetta!

    • Anonyymi

      ”Sunin omat tekstit todistavat, että hän on paholaisen eksyttämä paholaisen lähettiläs! Hän asettaa Saatanan kaiken yläpuolelle. Ja näkee saata…. ta joka paikassa, ja kaikissa ihmisissä!”

      Kovia sanoja, mutta totta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe