Jos yh-äiti tarjoaa maksullista seksiä?

Aihe on minulle vaikea mutta uskallan kirjoittaa siitä anonyyminä.

Kun erosin aviomiehestäni vuonna 2015, jäin teini-ikäisen pojan yksinhuoltajaksi. Poika opiskeli yläkoulussa ja myöhemmin lukiossa, ja hänellä on kalliita harrastuksia, mm. jääkiekko.
Perheemme talous oli tiukalla. Sain jonkin verran elatusmaksuja ex-mieheltäni, mutta hän oli työttömänä eikä pystynyt osallistumaan täysin lapsemme elättämiseen ja harrasteisiin.
Käännyin toki Kelankin puoleen, joka oli hieman nöyryyttävää. Olen kuitenkin aina tottunut pärjäämään, minulla on ammatti ja työpaikka. Tuloni eivät silti olleet suuren suuret, ja raha oli tiukalla varsinkin kun olin ottanut velkaa paljon. Velkoja oli myös omalla yritykselläni (parturi-kampaamoliike).

Kituuttelimme jotenkin eteen päin, sain ruuat ja asumisen maksettua. Muista menoista piti jo alkaa nipistää ajoittain. Välit poikaani kiristyivät, johtuen perheemme heikentyneestä rahatilanteesta.

Oltuani yksinhuoltajana noin vuoden verran, sain internetin kautta (Facebook ym.) joiltakin vierailta miehiltä treffipyyntöjä, joihin sisältyi toive seksistä, jopa maksua vastaan.
Eräs mukava 50 v. herra ehdotti, että saisin 200 euroa kerralta, jos vierailisin hänen kotonaan silloin tällöin kun hänen vaimonsa on poissa.
Kun laskuja vain tupsahteli postiluukustani, päätin vastata hämilläni myöntyvästi.
Vierailin miehen luona, ja hämmästyin kuinka helppoa se oli. Minun ei tarvinnut tehdä juuri mitään. En edes pukeutunut mitenkään "huorahtavasti", vaan aivan tavallisiin vaatteisiin mennessäni vierailulle. Siellä juttelimme hetken niitä näitä, jonka jälkeen minun ei tarvinnut kuin maata selälläni miehen alla sängyssä ja voihkaista sopivissa kohdin.
Kotona kerroin pojalleni käyneeni vain kahvilla jonkun työkaverin kanssa.
Myöhemmin kyseinen herra alkoi myös ehdotella, voisimmeko harrastaa seksiä työpaikallani kampaamossa, ellei hänen vaimonsa olisi tarpeeksi pois kotoa.

Kaksois elämääni kesti kolmisen vuotta. Tapasin ajan muutamiakin miehiä, yhteensä viitisen herraa, jotka maksoivat minulle seksistä. Rahallisesti se oli tärkeä apu, ja elintasomme kotona kohosi siedettävälle tasolle, vaikka poikani rahanmenot ovat isoja.

Vuonna 2019 tapasin kivan miehen, jonka kanssa ryhdyin oikeaan parisuhteeseen ja menimme kihloihin. Mieheni ei tiedä menneisyydestäni noiden kolmen vuoden ajalta, eikä sitä tiedä myöskään poikani eikä kukaan sukulaiseni. Elin kuitenkin onneksi suurelta osin tavallista elämää koko ajan, ja tapasin maksavia herroja enintään muutamana päivänä viikossa, niin pikaisesti kuin pystyin.
Kaikki siis hoitui aivan hyvin.

Pelkään vain, että joku noista entisistä ns. asiakkaistani ottaa yhteyttä yllättäen, vaikka olen sanonut suhteeni heihin irti. Häpeä olisi liian suuri, jos tieto tulisi läheisteni tietoon.

32

3496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos olisit naiseni ja rakastaisin sinua, ei menneellä ole merkitystä. Elä luottavaisin mielin. Ei miehillä ole tarve pilata elämääsi ja varatuilla miehillä ei ole varaakaan kertoa.
      Nauti suhteestasi, on hienoa, kun olet löytänyt sen.

    • Anonyymi

      Älä turhaa ennakkoo mieti

    • Anonyymi

      Minä tapailin tämmöisiä miehiä opiskeluaikoinani. En kuitenkaan ikinä kertonut oikeaa nimeäni tai muita tietojani, ja silloinenkin puhelinnumeroni oli salainen. En kyllä oikein jaksa uskoa, että tommoisista miehistä syntyisi vaivaa. Heidän on helppo mennä ja hakea seksiä joltain toiselta. Ehkä ei kannata liikaa murehtia. Puhelinnumeron tietty voi vaihtaa jos se rauhoittaa mieltä.

      • Anonyymi

        Aivan, seksiä ja rahaa.


    • Aivan ensimmäiseksi suuronnittelut kolmesta syystä. 1. Olet esimerkillisen hyvin hoitanut oman itsesi ja poikasi asiat, myös perheesi talouden. 2. Olet niin viehättävä, että olet saanut taloudellista apua seksikumppaneiltasi. Suuri osa kanssasiskoistasi ei löydä ilmaiseksikaan kunnollista miestä. 3. Viehättävyytesi perustuu myös korkeaan henkiseen tasoosi. Kirjallinen tuotos on paras henkisen tason mittari. Kirjoituksesi paljastaa, millä tasolla olet. Vielä kerran, onnittelut!

      Menneisyydessäsi ei ole pienintäkään vikaa. Olet toiminut parhaalla mahdollisella tavalla, niin kuin vain korkeatasoisen henkilön on mahdollista toimia. Suuressa yleisössä, niin kuin näet muutamista moukkamaisista kommenteistakin, ei vain ole kaikilla kykyä nähdä, miten tulee missäkin tilanteessa toimia.

      Siksi on tarve pitää joitakin asioita salassa, "intiimeinä". Kaikilla on sellaisia asioita, jotka ovat täysin kunniallisia, mutta tullessaan julki, aiheuttaisivat matalamielisten suurhyökkäyksen ja täydellisen kalabaliikin. Myöskään sinä et ole kellekään tilivelvollinen, mutta mitään sopimatonta et ole tehnyt.

      Olet käyttänyt lämmintä vittuasi ja suloista luonnettasi juuri parhaalla mahdollisella tavalla, herttailuun. Asiakkaasi eivät olisi korvanneet palveluksiasi, jos eivät olisi tunteneet ystävällisyyttä.

      Jos saat yhteydenoton ja toiveen, jota et voi enää toteuttaa, pelkäät sitä turhaan. Selviät siitä varmasti, mutta neuvoa ei voi antaa, koska mahdollinen tilanne ei ole etukäteen selvä. Edes mahdollisuus, että joutuisit vaikeaan tilanteeseen, on merkityksettömän pieni.

      Menestystä seurustelullesi. Kuulut naisten parhaimmistoon. 🌹👀

    • Anonyymi

      Ja kannattaa jatkaa huoran ammattia , elintaso muuten laskee .
      Ei se pillu siitä kulu

    • Kiitos tuhannesti ystävällisistä ja kannustavista kommenteista. :) Pelkäsin avaukseni saavan ilkeilyjä ja rumaa palautetta, joten ystävälliset vastaukset olivat ihana yllätys. Kiitos niistä. Ja kuten neuvoittekin, en panikoi kovinkaan paljon niiden entisen elämäni herrojen takia. Joku heistä on joskus tullut vastaan kadulla ja marketissa, ja olemme moikanneet ja hymyilleet, eikä mitään kummempaa. Onnekseni onnistuin valikoimaan luotettavia ja kivoja miehiä silloin.
      Jos joku haluaa vielä vaihtaa ajatuksia kahden kesken anonyymisti sähköpostitse, niin osoitteeni on [email protected]
      En etsi enää "asiakkaita", enkä ole antanut maksullista seksiä enää liki kahteen vuoteen. Elän tavallista elämää poikani ja uuden puolisoni kanssa. Onkin jo korkea aika siihen, koska minulla alkoi juuri viimeinen vuosi ennen neljää kymppiä, eli 39 vuotta täynnä.

    • Anonyymi

      Hyvin voi pyytää 400 euroakin. En vaan tajua miksi jotkut tyytyy 200 euroon kerralta kun varmasti miehiä riittää jotka maksaa 400 euroa.

      • Anonyymi

        Ottamatta alkuperäiseen kantaa niin kyllä 400€ on kova käsitys itsestään. Siis ehkä tuo 200€ on lähempänä järkevää

        Itse olen kuullut jutusta jossa perheenäiti oli tutustunut mieheen netissä ja jutellut ”asioita”. Tällä ihmisellä kyse ei ollut rahasta, mutta ihmeitten miksi hän tapaamisen aikana oli maksanut ravintolassa ruuan ja seksin takia oman osuuden hotellista vaikka tuskin olisi tarvinnut.

        Jos on jotain hyvää niin siitä kannattaa ottaa irti.

        Varmaa jotain jää nyt sanomatta, mutta antaa olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ottamatta alkuperäiseen kantaa niin kyllä 400€ on kova käsitys itsestään. Siis ehkä tuo 200€ on lähempänä järkevää

        Itse olen kuullut jutusta jossa perheenäiti oli tutustunut mieheen netissä ja jutellut ”asioita”. Tällä ihmisellä kyse ei ollut rahasta, mutta ihmeitten miksi hän tapaamisen aikana oli maksanut ravintolassa ruuan ja seksin takia oman osuuden hotellista vaikka tuskin olisi tarvinnut.

        Jos on jotain hyvää niin siitä kannattaa ottaa irti.

        Varmaa jotain jää nyt sanomatta, mutta antaa olla.

        "Tällä ihmisellä kyse ei ollut rahasta, mutta ihmeitten miksi hän tapaamisen aikana oli maksanut ravintolassa ruuan ja seksin takia oman osuuden hotellista vaikka tuskin olisi tarvinnut. "

        Koska hän ei edes lähtökohtaisesti ollut tienaamassa, vaan seikkailemassa.


      • Anonyymi

        Ja 200 on liikaa kun pikkuinen thaikku osaa samaa asiaa paremmin 100sella


    • Anonyymi

      Kaikki parturit on huoria, mutta kaikki huorat eri ole partureita. Lähes totta kuitenkin.

      • Anonyymi

        Osa heistä vaan jakaa ihan ilmaiseksi.


      • Anonyymi

        Kaikki sovinistit ovat sikoja, mutta yksikään oikea sika ei ole sovinisti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki sovinistit ovat sikoja, mutta yksikään oikea sika ei ole sovinisti.

        Mistä tiedät? Oletko kokeillut myös sikaa?


    • Anonyymi

      Tuli vaan mieleen että aika monella miehellä miehellä on mielenkiintona pikkuhousut. Ei pikkuhousuja myymällä isoille tileille pääse, mutta joku parikymppiä voi saada.

    • Anonyymi

      Muutamia havantoja aloitukseen lähtien ajatuksesta, että tapahtumat ovat todellisia.

      "Aihe on minulle vaikea mutta uskallan kirjoittaa siitä anonyyminä."

      Aloittaja on laittanut kerrassaan runsaasti tietoja elämäntilanteestaan (lisäksi kirjautuneelle nikillä), jopa vuosilukuineen, ammatteineen ja tapahtumien kulusta, että pelkästään ko. tietojen peruteella henkilö riskeeraisi olla varsin helposti tunnistettavissa kollegoidensa ja lähipiirinstä taholta, mikäli kejun sattuisivat lukemaan.

      Sitten aloittaja vielä laittaa e-mail osoitteen, johon voisi saada henkilötiedotkin kalastelemaan kykenevillä haitakkeilla miinoitettua postia.

      Aloittaja kuvaa tarjoamaansa seksuaalista palvelua, fyysistä ja asenteellista tavalla, jollainen parisuhteessa on monelle juurkin syy siihen miksi menevät hakemaan seksiä suhteen ulkopuolelta tai lopulta eroavat, eli oudoksuttaa miksi mies sellaiseen tyytyisi ja olisi vieläpä valmis maksamaan tuosta.

      Onhan se outoa jos oma poika ja / tai lähaipiiri ei ole haistanut mitään, eli mistä sitä rahaa yks'kaks alkaakin löytyä.

      Toisaalta voisi todeta, että poika on harrastanut "tunneperäistä kiristämistä" tuittuiluineen ja "kalliine harrastusvaatimuksineen" ja lopulta ajanut äitinsä tuolle tielle, äidin joka ei ole osannut perustellen näyttää kaapin paikkaa ja palauttaa elämän realiteettejä ymmärtämätöntä teiniä maan pinnalle. Raha ei kasva puissa.

      Sitten talouspuoleen.

      Jos lähdetään hinnasta 200e / per kerta ja tapaamisia 2-3 kertaa viikossa, niin ovatko kaikki tienatut rahat, edes osan säästämisen sijaan, kadonneet taivaan tuuliin.

      Mikäli näin, niin ei ihme ettei ole pojalleen osannut opettaa rahan tienaamisen ja käytön perusteita jo heti alkuunsa.

      Tulos 400-600 per viikko (verottomana tietty).

      Tulos 1600-2400 per kuukausi.

      Tulos 19 200-28 000 per vuosi ... kuin tuplapalkka.

      Tulos 57 600-84 000 kolmelta vuodelta ja enempikin, mikäli keikkaa on ollut laskelmaa enempi.

      :/

      • Anonyymi

        Onhan se jääkiekko turhan kallista touhua kun kaikki seuramaksut ja varusteet pitää hankkia. Mutta ei kaikkea tarvitse joka vuosi uusia.
        Tiedän kun exän poika treenasi ja tyttö tosta lajia. Silti riitti yh tulot eikä pitänyt huorata.
        Tämä juttu on taitavasti rakennettu huijaus, missä lopulta yritetään hankkia typerysten yhteystietoja. Lopputuloksena voi olla kiristystä tai jotain muuta keinoa rahan hankintaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se jääkiekko turhan kallista touhua kun kaikki seuramaksut ja varusteet pitää hankkia. Mutta ei kaikkea tarvitse joka vuosi uusia.
        Tiedän kun exän poika treenasi ja tyttö tosta lajia. Silti riitti yh tulot eikä pitänyt huorata.
        Tämä juttu on taitavasti rakennettu huijaus, missä lopulta yritetään hankkia typerysten yhteystietoja. Lopputuloksena voi olla kiristystä tai jotain muuta keinoa rahan hankintaan.

        "Tämä juttu on taitavasti rakennettu huijaus, missä lopulta yritetään hankkia typerysten yhteystietoja. Lopputuloksena voi olla kiristystä tai jotain muuta keinoa rahan hankintaan."

        Tämä optio myös kävi mielessä.

        edellinen


    • Anonyymi

      Joillekin miehille asia voi olla raskas, mutta ei kaikille. Itse en pitäisi sitä minään häpeänä. Elämä vie ja tuo erilaisiin tilanteisiin, eikä prostituutio ole lähtökohtaisesti häpeällistä tai ihmistä leimaavaa. Toivottavasti miehesi on ymmärtäväinen asian suhteen. Jos salailu alkaa liiaksi ahdistaa ja pelko paljastumisesta pyöriä mielessä, mutta avoimuus asiassa miehellesi ei tunnu mahdolliselta niin kannattaa toki käydä psykiatrin juttusilla asian kanssa.

      • Anonyymi

        "... eikä prostituutio ole lähtökohtaisesti häpeällistä tai ihmistä leimaavaa."

        Mistäköhän sitten johtunee, että alaa harrastaviin ja asiakkaisiin edelleen suhtaudutaan lievästikin ilmaisten toisen luokan kansalaisina ja jonkin asteen elämän luusereina. Kerran paljastunut ja loppuelämän leima.

        Tai miksi palvelujen tarjoajat pitävät yleensä toimistaan hyvin matalaa profiilia, kuten palvelun käyttäjätkin.

        Tämä siitä huolimatta, että kyseessä on se ns. maailman vanhin ammatti.

        - https://en.wikipedia.org/wiki/Prostitution


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "... eikä prostituutio ole lähtökohtaisesti häpeällistä tai ihmistä leimaavaa."

        Mistäköhän sitten johtunee, että alaa harrastaviin ja asiakkaisiin edelleen suhtaudutaan lievästikin ilmaisten toisen luokan kansalaisina ja jonkin asteen elämän luusereina. Kerran paljastunut ja loppuelämän leima.

        Tai miksi palvelujen tarjoajat pitävät yleensä toimistaan hyvin matalaa profiilia, kuten palvelun käyttäjätkin.

        Tämä siitä huolimatta, että kyseessä on se ns. maailman vanhin ammatti.

        - https://en.wikipedia.org/wiki/Prostitution

        No joo, huonot sanavalinnat. Tarkoitin, että prostituutiota harjoittaneen ei pidä lähtökohtaisesti hävetä tekemisiään. Toki prostituution piirissä tapahtuu asioita, joita lienee syytä hävetä, mutta kaikki prostituutio ei ole sellaista. Aloittajan tarina on minusta sellainen, jota ei pidä hävetä, ja jonka ei PITÄISI lyödä ihmiseen elämänmittaista leimaa. Monelle prostituutiin on aina häpeä ja leimaavaa, mutta aloittajan ei kannata alkstua tähän, vaan kulkea pää pystyssä menneisyyttäön häpeämättä.


    • Täsmennys vielä. Vaikka kerroin anonyymin sähköpostiosoitteeni siltä varalta että joku haluaa kommentoida tai kirjoitella jotain yksityisesti, EN MISSÄÄN NIMESSÄ TOIVO KENENKÄÄN ILMOITTAVAN MINULLE OIKEITA HENKILÖTIETOJAAN. Älkää siis tehkö niin. Ei nimeä, ei asuinpaikkaa tai edes miltä suunnalta Suomea on kotoisin. Enhän itsekään kerro tuollaisia tietoja.
      Jos jollakulla ei ole anonyymiä sähköpostitiliä, sellaisen voi tehdä itselleen parissa minuutissa: esim. meiliboxi.fi .

      Hyvää alkanutta heinäkuuta kaikille.

      • Anonyymi

        Sorry vain, mutta edelleenkin haiskahtaa feikiltä tuo tarnia, jokin siinä ei oikein natsaa ... jolla mahdollisesti koetetaan kalastella hakkeroitavaa, sillä ei se mukamas nimettömyys e-mailissa estä kiristyksen kohteeksi joutumista, tekniset keinot ovat monet.

        Niin, ja mistä halaisit keskustella mimenomaan mailitse, josta ei voi ketjussa keskustella.

        03.07.2021 16:43


    • Anonyymi

      Parturi kampaajat tienaa sen verran hyvin ettei tarvitse pillua myydä.

    • Anonyymi

      Vai uranainen. Uraa kyllä riittänee navan alta alaselkään.

    • Anonyymi

      Jos oisit naiseni.Minua ei haittaisi asia.Kiihottava asia ennemminkin oisi.Ja antaisin jatkaa samanlailla.Ainahan sitä rahaa tarttee.

      • Anonyymi

        Annatko itsekin maksusta?


    • Anonyymi

      Itse näin vanhempana miehenä en välittäisi millään tavalla jos naiseni olisi aiemmin myynyt seksiä. Sillon kun ei enään olla lasten teko iässä, ei ole sitten ikäviä jälkiselvittelyjä lapsen isästä.
      Jos nainen kelpaa seksiin muillekin ja saa vielä rahaa siitä, niin täytyy sitten olla hyväkin.

    • Anonyymi

      Minun mielestäni sinun olisi kannattanut pitää yksi tai kaksi asiakasta jotka kävisivät vaikka kerran kuukaudessa helpottamassa oloaan.
      Koska eihän voi tietää kuinka kauan aikuisena aloitetut parisuhteet kestää. Olisi sellainen hätävarakassa hyvä olla olemassa.
      Ehkä se olisi myös vaihtelua vähitellen tylsäksi käyvään vakisuhteeseen.

    • Anonyymi

      En usko että kukaan kertoo. Itse tapasin yh-äidin Siirin synttäreillä, kerroin että lähden syömään lähteekö mukaan, kertoi että ei ole rahaa sanoin anteeksi en tarkoittanut niin minä maksan että saisin seuraa kun olen poikamies, no ehkä olen sulle liian vanha kun olen 52v ja sinä, ehkä 25. Aika lähelle arvasit, minulla on kaksi lasta kasvatan yksin.
      Keskusteltiin kaikkea syödessä ja sanoin suoraan naisenpuute on joskus niin kova että maksasin siitä. Siiri sanoi että rahat ei tahdo riittää millään. Nauroin ja Siiri tenttasi mitä nauran, sanoin minulla puute ja sinulla puute. Naurettiin kumpikin.
      Jonkin ajan päästä pikku hiprakassa Siiri sanoi, olet kiva ja ystävällinen kokeillaanko, katsoin Siiriä, no kippis sille.
      Mun kotona vähän arasteltiin oltiin pitkään alusvaatteilla, kunnes Siiri nousi ja riisui liivit, vedin viereen ihanan suipot kiinteät rinnat, Siiri oli seljällään pidin käsistä kiinni ja imin nännejä Siiri kiumurteli suutelin alempaa yritti estellä menin väkisin pilluun nuolin ja suutelin.
      Siiri antautui koko vartalolla ottamaan vastaan imin pitkään pillu tärisi suuta vasten Siiri huusi kun sai. Nousin viereen suutelin Siiri nauroi olipa pilluinen suukko suutelin uudelleen. Siiri kiehnäsi vieressä ja piti kalusta kiinni, nostin Siirin päälleni Siiri otti heti sisään rakasteltiin sievästi Siiri kostui kunnolla sanoin saat olla niin märkä kuin haluat, silloin Siiri alkoi naimaan ihanaa että saan olla kiimassa kunnolla lantio pyöri kalunpäällä sanoin voi tulla kohta hieroi kovempaa, tule sisään saat panna paljaalla kokonaan rietas pillu päällä tulin sisään Siiri painoi kunnolla laskeutui alas ja kuiskas ihanaa ja tärisi hiljaa.
      Noustiin ja keskusteltiin, Annoin Siirille kasi sataa ei oli ottanut, sanoin saanko nyt tavata myöhemminkin nauroi saat mutta se tulee kalliksi.
      On tavattu silloin tällöin, kiva laittaa skstisiä viestejä päivällä, Siiri tykkä niistä joskus kertoo että on aivan kiimassa kun laittelen viestejä. Tavattaessa tehdään kaikkea kiivasta pornoa kumpikin nauttii. Tänä järjestely on kestänyt toista vuotta.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe