Roomalainen katolilainen kirkko

Anonyymi

Joskus katolisen kirkon ovet olivat auki ja siellä oli urkumusaa. Siinä kirkossa oli muistaakseni ikkunalasit korvattu sellaisilla lasinpaloista tehdyillä kuvilla, mutta en muista olivatko ne vain sisäikkunat. Ja sitten ulkona olleet kuitenkin ihan oikeat ikkunat. Mutta se värikkäiden lasinpalojen värimaailma oli ehkä ihan mukava katsella, jos oikein muistan asian miltä se tuntui?

Sitten toisessa paikassa oli kirkon ovet auki ja siellä oli tapahtumia eri aikoihin päivästä. Niillä oli esim. jossain laatikossa tai kaapissa jotakin, jota sieltä otettiin ja sitten siinä oli sellaista puuhaa, jos oikein muistan niin joku pullo otettiin esille siitä kaapista ja ehkä jokin liina? Ja olisiko siinä ollut joku nukke tms?
Siinä toisessa paikassa oltiin äkäisiä, kun pikkuisen liikahti. Ne olivat erityisesti ääntä vastaan. Siinä taisi olla sellainen kyltti jossa oli teksti SHHH! tai sinne päin.

Miksi siellä oltiin niin äkäisiä siitä, kun penkissä hieman liikahtaminen sai hiljaisessa tilanteessa äänen aikaan. Ja sitten ne katsoivat ilmeiltään ja visualistiikaltaan äkäisen oloisina. Mutta eivät kuitenkaan tulleet fyysisesti tai verbaalisesti kimppuun.

Kolmannessa paikassa oli (katolinen kirkko, ei ihan täysi varmuus, mutta hyvä muistikuva kuitenkin, että ehkä se kuitenkin oli) oli sellainen meno ja meininki menossa. Että siellä oli ihmisiä ja pappi keskellä. Ne oli siinä kirkon etuosassa siis ulko-ovea vastapäisen seinän viereen tehtyjen rakennelmien edessä. Ja ne ihmiset meni sitten sieltä penkeiltä sinne pappien ja ihmisten keskelle ja tekivät jotain. Jotenkin muistan, että se pappi teki erilaisia asioita ennen kuin ne ihmiset meni sinne keskuuteen, josta sitten palasivat penkkeihinsä. En muista, että siellä olisi ollut laulantaa.

On muitakin muistikuvia nyt, kun äkkiä kirjoitti nämä roomalaisesta katolilaisesta kirkosta. Onko kenelläkään muulla mitään muistikuvaa roomalaisesta katolilaisesta kirkosta.

1

125

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On jotain muistikuvaa.Ihan kuin unta olisi nähnyt

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   212
   7396
  2. 107
   3719
  3. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   175
   2784
  4. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   16
   2070
  5. Oho! Tanssii Tähtien kanssa -yllätys: Same sex -pari Elina Gustafsson ja Katri-ope!

   TTK törähtää taas! Tällä kaudella showssa nähdään myös historiallinen pari, sillä nyrkkeilijä Elina Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen sam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   1757
  6. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   33
   1563
  7. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   161
   1546
  8. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   25
   1507
  9. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   34
   1437
  Aihe