2015 PersKeKo marssitti mamut Suomeen nyt koronamatkailijat ja deltavariantin

Anonyymi

Rakavalvonta sössittiin Kokoomuksen, Kepun ja Persujen toimesta vesittämällä SDP:n käsittelyssä ollut lakiesitys, joka oli mietitty yhdessä THL:n ja HUS:in kanssa.

Porvarit halusivat avata rajoja ja matkailua entisestään niin, että Kokoomuksen muuttaman esityksen takia Suomeen pääsee täysin vapaasti jopa 15 EU-maasta ja mistä päin tahansa maailmaa yhden rokotusannoksen jälkeen ilman mitään testejä ym.

Kun huomioi että Suomi on Kiurun ja Marinin muuta EU:ta tiukemmilla matkailun rajoituksilla pitänyt koronatilanteen yhtenä EU:n parhaista Islannin ja Norjan kanssa, niin nyt se pakostakin huononee vähintään samalla tasolle kuin noissa 15 EU-maassa, joissa tilanne ollut koko ajan Suomea selvästi huonompi.

Tästä lakiehdotuksesta jonka eduskunta käsittelee perjantaina tulee asiaa A-studion uusinnassa tänään klo 14.50 Yle TV1:stä, josta jokainen voi katsoa miten Suomen rajaturvallisuus sössittiin porvaripuolueiden toimesta SDP:n ajaman THL:n ja HUS:in terveysturvallisuuden linjan vastaisesti.

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ullatus!

  • Anonyymi

   Rajat pitää saada auki koska A-studio kertoi edellisiltana miten Välimeren takana on taas 2015 kaltainen lauma odottamassa Eurooppaan pääsyä. Sisärajat pitää saada aiki, jotta pakolaisbisnes voi taas alkaa.

  • Anonyymi

   Mitä persuilla enää tekee?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   10152
  2. 61
   2697
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1454
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1175
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1120
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   1105
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   46
   1054
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   999
  Aihe