Pakkohymyt

Anonyymi

Miksi sarjassa nähdään niin paljon väkinäistä tekohymyilyä? Esimerkiksi Vanessa vääntää tämän tästä väkinäistä hymyä, salatakseen siskoltaan sairautensa. Hetken on koko naama virneessä ja kun esittäminen päättyy. Naamalle valahtaa surkea apaattinen ilme. Kyläläiset ovat yleensä, estottomia ja suorasuisia, eivätkä juuri häpeile mitään. Miksi silti kuitenkin, niin monien pitää salailla toisiltaan asioita esittää ja teeskennellä muille jotain muuta mitä ovat?

5

244

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitä näkee mitä haluaa nähdä. Monien elämässä on suruja, mutta he ovat niitä jotka sanovat aina kaiken olevan hyvin. Eivät muille kerro ongelmistaan eikä murheistaan.

   Esim. kerran yllätin vuosia vuosia sitten työkaverini kahvitauolla pukuhuoneesta itkemässä. Tietysti huolestuin ja kysyin mitä on sattunut. Ensin hän kielteli ettei mitään, kaikki hyvin, mutta tunsin hänet sen verran hyvin, ettei todellakaan mennyt läpi. Sitten sai sanottua että hänen läheisensä oli tehnyt itsemurhan muutama viikko sitten.
   Ei siitä senkään jälkeen tyyöpaikalla kukaan muu tiennyt kuin minä, koska työkaverini kielsi kertomasta muille. Nyt voin asiasta kertoa kun kyseinen työkaverikin on kuollut.
   Tätini kuoli agressiiviseen syöpään. 3 kk eli diagnoosin kanssa aivan yksikseen. Asiasta tiesimme vasta siinä vaiheessa kun hän itse omia hautajaisiaan järjesti ja esitti kutsut henkilökohtaisesti. Ei kertonut kenellekään ennen sitä vaikka oli hyvin pidetty ihminen.

   Näinkin suuria asioita voi ihmiset pitää sisällään, vaikka kuinka hyviä kavereita oltaisiin. Joten eipä tuossa kauhean outoa ole jos jossain telkkasarjassa feikataan ja esitetään urhoollista ja onnellista, vaikka elämä on menossa päin helvettiä.

  • Anonyymi

   Eihän siinä muuten olisikaan ihmeellistä, mutta kun muuten ovat niin kovin estottomia ja suorasukaisia. Kyllä tuon Vanessan sairauden salaaminen muilta vaikealta tuntuu. Näyttää jopa helpottavan Vanessaa, mitä useampi tietää. Näin sitä tukea ja ymmärrystäkin tulee enemmän. Dianenkin olisi hyvä kuulla tästä. Hän voisi rohkaista kohtalotoveriaan, kun on käynyt läpi saman, mitä Vanessankin nyt täytyy kokea. Ehkä käsikirjoittajat jo kuitenkin unohtaneet Dianenkin sairastaneen suolistosyövän.

  • Anonyymi

   Normaalia TV-sarjoissa. Bobillakin oli aikanaan samaa, kun meni huonosti.
   Normielämässä emme kenties näe tällaista, kun emme näe toisen ilmettä, kun hän kääntää pään pois päin.

  • Anonyymi

   Meitä on moneksi.
   Joku pystyy pitämään asiat sisällään eikä tarvitse kertoa kellekään eikä siitä tule traumoja.
   Joku kertoo uskotulleen ja asia ei leviä. Mutta jos naiselle sanoo että, älä kerro kenellekään, tarkoittaa käytännössä että kerro kaikille...
   Sitten on niitä, joiden pitää esim. työpaikalla kertoa (kenenkään kysymättä) kaikille, mitä hänelle tapahtuu. Hyvää tai pahaa.
   Itse kuulun ensimmäiseen lajiin.

  • Anonyymi

   Vastapainoksi pakkohymyille herkuttelevat tekijät Tracyä näyttelevän daamin itkemisen lahjoilla.
   Itkua väännetään nyt Vanessan sairauden paljastuttua vähintään riittävästi / jakso.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   3757
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   100
   1939
  3. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1803
  4. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1682
  5. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   53
   1511
  6. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1462
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1355
  8. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   85
   1213
  9. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1176
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   990
  Aihe