Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Voice of Finlandista uran tehneet

Anonyymi

Tuntuu että joka vuosi Voffin finaalissa eli neljän parhaan joukossa on ihan kiinnostavia tyyppejä, mutta kuinka moni niistä pystyy edes jossain määrin tekeen uraa musapuolella? 2020 voittaja Juffi teki keväällä sinkun mutta aika ohi tämä tais mennä: https://youtu.be/TQwm2iXrLcQ

Markus Salo soi jossain vaiheessa radiossa mutta jäikö sekin pariin sinkkuun? Kutoskauden Aksel Kankaanranta on kai tekemässä levyä ja en edes muista, kuka silloin voitti...

Vitoskaudelta on kai ihan hyvin pärjännyt ainakin voittaja Suvi Åkerman, vaikka ei sillä kai mitään isoja hittejä ole. Siitä finaalista mieleen jäi itelle Meri Vahtera, joka näkyy ainakin tekevän musiikkia vielä:
https://youtu.be/-9wuQLZy2qk

5

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Maahamme ei sovi tähtiä eikä tähtösiä enempää..

      Miehiltä puuttuu usein täysin persoonallinen ääni ja samalla iso osa persoonallisuutta, tenoreita ym. persoonattomia vinkujia ei viitsi kuunnella/ katsella kukaan.

      Tytöt ovat kauniita ja usein persoonallisia mutta heitäkin syttyy ja sammuu jatkuvasti tähtitaivaalla.. Naisäänet useimmin persoonallisia ja siksi he usein menestyvät markkinoilla tylsiä miehiä paremmin..

      Todelliset kestotähdet syttyvät kilpailujen ulkopuolella, saavat ammatin ja pärjäävät elämässään..

    • Anonyymi

      Sinulla on solistit selvästi hallussa. En katso itse moista tuubaa, mutta oliko Mitra Kaukoranta ao kilpailun osallistuja? Jos oli, niin hänen äänensä kantaa ja on upea.

    • Kaikkein tunnetuin Suomessa Voice of Finlandin kiloailijoista on kai ykköskaudella kisaillut Eveliina ("Kylmii väreitä", "Honey") . Moni ei taida edes muistaa, että hän tuli kansalle tunnetuksi juuri tämän kilpailun kautta. Myös Saara Aalto on menestynyt ihan hyvin tai ainakin ihan jees (hän oli ykkös-tai kakkoskaudella Voicessa) ja jonkinlaiseen tunnettavuuteen Voicesta ovat nousseet myös esim. Jesse Kaikuranta ja Aksel Kankaanranta. Myös kansalle tutuksi Voicesta tuli Krista Sigfrids (on useamman kerran juontanut esim. Uuden musiikin kilpailua, oli Voicessa samalla kaudella kuin Saara Aalto, tuli silloin muistaakseni kolmanneks tai neljänneks ja Saara Aalto toiseks).

      Monen laulukilpailun voittajat painuvat unholaan tai jäävät vähemmän tunnetuiksi, ei vain Voicen. Näin vaikka esim. tangomarkkinoissa tai Idolsissa. Mutta on noista tullut tunnettujakin ajan saatossa kuten Voicesta tuo Eveliina, Idolsista esim. Anna Abreu, Antti Tuisku ja Alma, tangomarkkinoilta vaikka Arja Koriseva, Eija Kantola, Marita Taavitsainen, Jari Sillanpää ja Tommi Soidinmäki.

    • Ja tangokisasta myös Eerika Vikman.

    • Anonyymi

      Tuo Kun Diana kuoli on itseasias yllättävän kova biisi. Harmi vaan että näitten ei niin tunnettujen biisit ei saa soittoa esim. Radiossa. Joku Vesala soi vaikka tekis mitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe