Breaking: THL koronalle pelottelun on aika loppua ja on palattava normaaliin päiväjärjestykseen

Anonyymi

Vähänkään omaa järkeä omaavat ovat tajunneet tämän jo aikoja sitten. Korona on käytännössä ohi ja voimme palata normaalioloihin. Sairaalaat ova käytännössä olleet jo tyhjillään pitkään ja uudet virusvariaatiot ovatniin lieviä, etteivät ne johda sairaalakäynteihin.

THL puhuu nätisti joukkopyskologiasta, mutta itse sanon suoraan. Median pelottelukampanja on saanut pelokkaat ihmiset joukkopsykoosiin:

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/koronanpelon-lietsonnan-on-jo-korkea-aika-loppua-rokotusohjelma-on-painanut-vanhojen-ikaluokkien-kuolleisuuden-lahes-nollaan/f5474679-0080-449d-a3e4-0ea2ea893696

70

323

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jo oli aikakin. Eihän tässä ole ollut enää mitään järkeä, kun sairaalat ovat tyhjillään.

   • Anonyymi

    Iltalehti jatkaa ainakin vielä normaalilla pelottelulinjallaan.

    Tämä on sinänsä hullua, koska Deltavariantin kuolleisuusluku kaikilla ihmisillä on 0,1, joka tavallisen flunssan tasoa.

    "WHO:n Euroopan osaston johtaja Hans Kluge sanoi torstaina tiedotustilaisuudessa, että edellytykset uudelle tartunta-aallolle ovat jo näkyvissä. Koronan deltamutaatio leviää nopeasti, rajoituksia kevennetään monissa paikoin ja samaan aikaan vain harva on saanut täydet rokoteannokset. Asiasta kertoo esimerkiksi Aftonbladet."

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0e195bad-3202-4446-888a-65eec1857cdd


   • Anonyymi

    "Vähänkään omaa järkeä omaavat ovat tajunneet tämän jo aikoja sitten. Korona on käytännössä ohi ja voimme palata normaalioloihin. Sairaalaat ova käytännössä olleet jo tyhjillään pitkään ja uudet virusvariaatiot ovatniin lieviä, etteivät ne johda sairaalakäynteihin. Koronanpelon lietsonnan on jo korkea aika loppua – Rokotusohjelma on painanut vanhojen ikäluokkien kuolleisuuden lähes nollaan."

    Valehtelette. Koronatartuntaluvut Suomessa ovat monikymmenkertaisia viime vuoden kesän vastaavaan aikaan verrattuna, eikä viime kesänä samaan aikaan ilman ensimmäistäkään rokotetta koronan takia ollut sairaaloissa tai tehohoidossa enemmän väkeä saati kuollut kuin nyt. Kyse on kausivaihtelusta eikä rokotussuojasta. Odottakaas syksyä ja talvikautta eli ns. hengitystieinfektiokautta, vasta silloin näemme rokotteiden mahdollisen avun ja hyödyn. Sitä ennen tartuntamääriä ei kannata nostaa liian korkealle varsinkaan matkailun rajoituksia löysentämällä, muuten mahdollinen tarvittava äkkikäännös on jopa mahdoton tehdä, mikäli mutuilusta huolimatta rokotteet eivät autakaan ja viime syksyn ja talven tapaan aalto nousee ja tarvitaan äkkiä rajoituksia tai jopa lockdown. Muistakaa viime vuosi, kesällä moni kuvitteli pandemian olevan jo ohi, mutta miten kävikään. Jos huhtikuussa 2020 Euroopan tilastoitu ylikuolleisuus oli 25% niin marraskuun 2020 osalta se oli jo 40%.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Iltalehti jatkaa ainakin vielä normaalilla pelottelulinjallaan.

    Tämä on sinänsä hullua, koska Deltavariantin kuolleisuusluku kaikilla ihmisillä on 0,1, joka tavallisen flunssan tasoa.

    "WHO:n Euroopan osaston johtaja Hans Kluge sanoi torstaina tiedotustilaisuudessa, että edellytykset uudelle tartunta-aallolle ovat jo näkyvissä. Koronan deltamutaatio leviää nopeasti, rajoituksia kevennetään monissa paikoin ja samaan aikaan vain harva on saanut täydet rokoteannokset. Asiasta kertoo esimerkiksi Aftonbladet."

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0e195bad-3202-4446-888a-65eec1857cdd

    Venäjällä jossa rajoituksia ei ole kummemmin ollut deltavariantti on nostanut Moskovan ja Pietarin koronakuolemat koko pandemian ajan korkeimmiksi, vaikka on kausivaihtelevan taudin helpoin jakso kesäkausi menossa. Jokainen voi pandemiatilastoista katsoa pylväät, miten korona-aallot ovat varsinaisena hengitystieinfektiokautena loppusyksystä ja talvikaudella paljon kesää korkeammat. Se siitä flunssateoriasta. Nyt kun rajoituksia poistetaan liikaa ja matkailua avataan varsinainen syksyn ja talven koronakausi tulee olemaan painajaismainen tartuntojen levinneisyyden takia. Nyt järki päähän vähäväkiset!


  • Anonyymi

   Kerrankin olen samaa mieltä THL:n Hanna Nohynekin. Jos kerran hyväksymme normaalisti 500-2000 influenssan aiheuttamaa kuolemaa vuosittain, niin miksemme hyväksy vastaavasti samaa määrää kooronakuolemia. Ei yhteiskuntaa voida enää pitää kiinni, jos sairaalat ovat tyhjänä ja halukkaat ottaneet rokotteen.

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008096946.html

   • Anonyymi

    Ruotsissa löysin rajoituksin on kuollut noin 15 000 ihmistä koronaan 1,5 vuodessa, Suomessa siis samanlaisilla löysillä rajoituksilla kuolisi runsas 8 000 ihmistä 1,5 vuodessa koronaan. En suosittele kokeilemaan Ruotsin mallia edelleenkään.


  • Anonyymi

   HÄVITTÄMISVAROITUS: Uusi järkyttävä tutkimus paljastaa, että covid-rokote PÄÄTTÄÄ 4 viidestä raskaudesta "spontaanien aborttien" kautta!

   New England Journal of Medicine -lehdessä julkaistu järkyttävä uusi tutkimus paljastaa, että kun raskaana oleville naisille annetaan covid-rokotuksia ensimmäisen tai toisen kolmanneksen aikana, he kärsivät  82% spontaanista abortista ja tappavat 4 viidestä syntymättömästä lapsesta.

   Tämä alla selitetty upea havainto on itsestään selvä tiedoista, jotka on julkaistu uudessa tutkimuksessa, jonka otsikko on "Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Rokoteturvallisuus raskaana oleville". Aivan yhtä huolestuttava kuin tieto onkin se, että tutkimuksen tekijät ilmeisesti  pyrkivät tarkoituksellisesti hämärtämään totuutta spontaaneja abortteja aiheuttavista rokotteista  hämärtämällä lukuja omissa laskelmissaan.

   Alun perin Life Site News -artikkelin kiinnitti huomiomme, tarkasimme omilla tiedeyhteyshenkilöillämme tarkistaa tiedot ja tarkistaa kaikki matematiikat. Näin pystyimme vahvistamaan kaksi asiaa:

   • Kyllä, tutkimus osoittaa 82 prosentin spontaanien aborttien määrän odottavilla äideillä, jotka saivat covid-rokotteita ensimmäisen tai toisen kolmanneksen aikana.

   • Kyllä, tutkimuksen kirjoittajat joko pyrkivät tarkoituksella piilottamaan tämän tosiasian epärehellisellä hämmennyksellä (selitetty alla) tai he ovat epäpäteviä ja tekivät räikeän virheen, joka kyseenalaistaa heidän uskottavuutensa.

   Toisin sanoen tämä tutkimus oli melkein varmasti  peite,  kun yritettiin väittää, että raskaana olevien naisten rokottaminen on täysin turvallista. Mutta tutkimustiedot osoittavat itse asiassa melko vastustavan.

  • Anonyymi

   Nyt alkaa järki palata.

  • Anonyymi

   Korona on laantunut todistettavasti flunssaksi. Sitähän se Delta on. Kesäflunssa.

   • Anonyymi

    Niin oli alkuperäinen koronakantakin viime kesänä, ootas syksyn koronakautta.


   • Anonyymi

    Mikä on kesäflunssa? Minulla ei sellaista ole ollut koskaan.


  • Anonyymi

   Samaan aikaan WHO ei enää suosita oireettomien testausta. Tulee kalliiksi eikä siitä ole enäätässä vaiheessa mitään hyötyä.

   Widespread screening of asymptomatic individuals is not a currently recommended strategy due to the significant costs associated with it and the lack of data on its operational effectiveness.

   https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-lab-testing-2021.1-eng

   • Anonyymi

    Roskaa. Juuri oireettomien testaaminen on kaikkein tehokkain tapa estää leviämistä. Nimenomaan juuri oireettomiin testaus tulisi kohdistaa, muut voivat pitää karanteeninsa ilman testaustakin.

    Kaikki tässä maailmassa maksaa. Työllistäminen varsinkin. Rahasta ruikuttaminen on varmin keino pitää yllä jatkuvaa lamaa, ja niinhän on jo vuosikymmeniä tehtykin.

    Oikeistolaiset ovat lähinnä mielisairaita hulluja.


  • Anonyymi

   Nohynek yritti avata asiasta keskustelua jo kuukausi sitten. Media ei pidä siitä, koska Koronalla pelottelelu myy hyvin. Ihan asiaa puhuu.

   https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/90697caf-f670-4a58-9335-595dd3319de0

   Nohynekin mielestä ilmassa on haluttomuutta ja arkuutta avoimeen keskusteluun siitä, millä ehdoin voimme avata yhteiskuntaa.
   Koronariskien kanssa olisi opeteltava elämään, koska pois virusta ei täältä kokonaan saa.
   Nohynekin mielestä keskustelu koronariskin sietämisestä on meillä käynnistynyt kovin hitaasti ja heikolla liekillä.

   Uusien koronatartuntojen määrä on Suomessa ollut jo pitkään aivan toista luokkaa kuin helmi-maaliskuussa.

   Sairaaloissa koronapotilaiden määrä laskee, rokotuskattavuus kasvaa kaiken aikaa, mutta monet koronarajoitukset ovat edelleen voimassa.

   Toisten mielestä rajoituksia olisi purettava heti ja paljon, toisten mielestä on edelleen noudatettava suurta varovaisuutta.

   Asiantuntijatkin ovat monta mieltä siitä, mitä juuri nyt pitäisi Suomessa rajoitusten kanssa tehdä.

   On sanottu, että on helpompi antaa rajoituksia kuin purkaa niitä.

   Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Hanna Nohynek on niitä, jotka toivovat, että koronariskiä ja sen kanssa elämistä mietittäisiin nyt toden teolla.

   Rokotuksista huolimatta koronavirus jäänee mitä suurimmalla todennäköisyydellä edelleen sitkeästi keskuuteemme. Siksi Nohynekin mukaan olisi avattava keskustelu siitä, millä ehdoin voimme elää sen kanssa.

  • Anonyymi

   "Median pelottelukampanja"

   Mikä pelottelukampanja? En minä ainakaan ole pelännyt. Miksi sinä pelkäät?

   • Anonyymi

    En minäkään, eivätkä rajoitukset ole vaikuttaneet elämääni.


  • Anonyymi

   Pelokkaat eivät tajua, että kun rokote on annettu halukkaille, niin sitten palataan normaaliin. Jotenkin tuntuu, että pelkääjät eivät koskaan haluaisi plata normaaliin. Korona on tullut jäädäkseen. Ei se lähde pois. Itse asiassa Korona viruksia on ollu aina ja tämä oli yksi vähän ärhäkämpi ei yhtään muuta.

   Tärkein osa jutusta:

   Rokotuksista huolimatta koronavirus jäänee mitä suurimmalla todennäköisyydellä edelleen sitkeästi keskuuteemme. Siksi Nohynekin mukaan olisi avattava keskustelu siitä, millä ehdoin voimme elää sen kanssa.

  • Anonyymi

   Täm kummallinen sirkus saa varmasti jatkoa.
   Rokote täytyy saada kaikille, oli tautia tai ei.

  • Anonyymi

   Vihdoinkin jotain järkeä. Katsokaa noita sairaalatilastoja. Ne eivät Delta virusmuunnoksen takia lisäänny ollenkaan. Miksi lisääntyisivät, koska Delta virus ei ole missään päin maailmaa vienyt ihmisiä sairaalaan. Täällä media on taas pelotellut ja ihmiset luulevat, että se on vaarallinen, vaikka on vain flunssaan rinnastettava. Seuraavaksi tulee varmaan Gamma, jolla taas pelotellaan jne.

   • Anonyymi

    Katsos Einstein viime kesän lukuja ei ollut ilman yhtäkään rokotetta tähän aikaan väkeä juuri sairaalassa tai tehohoidossa saati kuolleita koronan takia, sitä kutsutaan kausivaihteluksi. Milloin olet lukenut influenssatartunnasta saati kuolemasta keskellä kesää? Hengitystieinfektiot iskevät syys- ja talvikaudella. Ei ole rokotusten ansiota vaan vuodenajan 😎


  • Anonyymi

   Käsittääkseni Nohynek ei ole itse ottanut rokotetta. Miksi olisikaan, koska sairasti sen jo Koronan alkuvaiheessa. Esimerkiksi jenkkien CDC:stä, joka vastaa Suomen THL:ää on vain puolet ottanut rokotteen. Kannattaa katsoa mitä viranomaiset itse tekevät. He tietävät rokotteen vaarat.

   • Anonyymi

    Suomessa niistä hoitohenkilökunnasta, jotka ovat joutuneet hoitamaan rokotehaittoja aika moni on jättänyt rokotteen ottamatta. Jos omin silmin näkee, mitä rokote voi aiheuttaa, niin ei tee varmasti mieli ottaa sitä itse. Tätä tietoa vartioidaan kuin Tiitisen listaa. Jos joku lääkäri tai hoitaja sanoo sen ääneen, voi oma ura olla vaarassa tai voi joutua ainakin kolleegoiden henkisen väkivallan uhriksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa niistä hoitohenkilökunnasta, jotka ovat joutuneet hoitamaan rokotehaittoja aika moni on jättänyt rokotteen ottamatta. Jos omin silmin näkee, mitä rokote voi aiheuttaa, niin ei tee varmasti mieli ottaa sitä itse. Tätä tietoa vartioidaan kuin Tiitisen listaa. Jos joku lääkäri tai hoitaja sanoo sen ääneen, voi oma ura olla vaarassa tai voi joutua ainakin kolleegoiden henkisen väkivallan uhriksi.

    "Jos omin silmin näkee, mitä rokote voi aiheuttaa..."

    No mitä sen pitäisi aiheuttaa? itse sain toisen rokotteen puolitoista kuukautta sitten, enkä ole huomannut että se olisi aiheuttanut mitään. Kauanko minun pitää vielä odottaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Jos omin silmin näkee, mitä rokote voi aiheuttaa..."

    No mitä sen pitäisi aiheuttaa? itse sain toisen rokotteen puolitoista kuukautta sitten, enkä ole huomannut että se olisi aiheuttanut mitään. Kauanko minun pitää vielä odottaa?

    Ei haittoja tule kaikille, eivätkä kaikki sairastu tautiin, vaikka eivät olisi rokotettujakaan. Aina edes perheen sisällä kaikki eivät saa tartuntaa.

    Ongelma yksilön kannalta on vain siinä, että ei voi tietää etukäteen, mihin ryhmään kuuluu eikä siten voi optimoida toimintaansa itsensä suojaamiseksi. Rokottamattomalla on aina riski sairastua vakavasti, rokotetulla se on jopa huomattavasti pienempi, mutta hänellä taas on aina riski saada haittavaikutuksia ja niitä yleensä on enemmän kuin virallisesti tunnustetaan. Jos tauti on vakava, ovat mahdollisuudet haittavaikutuksiinkin suuremmat. Lievissä taudeissa rokotteiden haitat ovat pienemmät, mutta usein myös tauti niin vaaraton, että rokottaminen on turhaa.

    That's the way world works.


  • Anonyymi

   ja kohta tulee tuhat miljoonaa ruumista lisää koska 4. aalto on vakavassa kiihtymisvaiheessaan, joka tulee olemaan kovempi kuin 3. aalto, ei auta mikään, lämpö houkuttaa delta-varianttia ja jo espanjantautikin sekä mustarutto uhkaa.

   • Anonyymi

    Suomessa kuolee normaalisti 500 vanhusta viikossa hoivakodeissa. Koronaa on kuollut nyt 900 käytännössä vanhusta 1 1/2 vuodessa. Hoh hoijaa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa kuolee normaalisti 500 vanhusta viikossa hoivakodeissa. Koronaa on kuollut nyt 900 käytännössä vanhusta 1 1/2 vuodessa. Hoh hoijaa...

    Nämä 900 EIVÄT ole kuolleet koronaan. Heillä oli muita sairauksia jotka olivat romahduttaneet immuunipuolustuksen, ja jotka sairaudet jo itsestään usein tapavia.

    Miksi jatkatte tuota jankutusta ja worldometersistä mediaan poimittujen kuollut lukujen toistelua, vaikka tiedätte asian laidan. Pakko tätä on korjata.

    Ruotsissa on melkein joulusta asti ollut alikuolleisuus, vaikka tuosta asti on merkitty tuhansia näitä worldometers koronakuolleita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa kuolee normaalisti 500 vanhusta viikossa hoivakodeissa. Koronaa on kuollut nyt 900 käytännössä vanhusta 1 1/2 vuodessa. Hoh hoijaa...

    Taas kerran: luku olisi paljon korkeampi, ellei rajoituksiin olisi menty. Muutamat pahat puhkeamiset, esim Kiuruveden tapaus kertovat se selvästi. Ilman suoja- ja rajoitustoimia vanhusväestöä olisi kuollut ilmeisesti ainakin kaksinkertainen määrä ja nuorempia myös selvästi normaalia enemmän. Silloin myös kokonaiskuolleisuus olisi noussut hyvin selvästi ja sairaaloiden lisäksi hautausjärjestelmät olisivat ylikuormittuneet. Samoin ihmisten psyyke koska niin moni läheinen olisi lähtenyt ennenaikaisesti.

    Eikö siellä ammattikoulussa opetetaa perusmatematiikkaa, vai apukouluunko se opiskelu on osaltasi jäänyt?


  • Anonyymi

   On ollut itselle jo viime syksystä päivän selvää, että tämä korona on isommin kusetus kuin tauti, alkuun tosiaan uskoin että oikee tauti on kyseessä.

   Kyllä sitä pitää nyt omiin havaintoihinkin luottaa, eikä vain ilttis lehtien otsikoihin. Vai jos Ilttis otsikoi että uusin variaatio kasvattaa päähäsi heltan, uskotko heti 100% että aaaaaargh, helekkari mitä pitää tehdä ettei helttaa kasva päähäni, vai luotatko omiin havaintoosi reaalielämässä ja peilikuvaasi ettei päähäsi todellakaan kasvanut yhtään mitään helttaa??

   • Anonyymi

    Samaa mieltä. Alussa kun näki niitä ensimmäisiä videoita Kiinasta, niin kyllähän se huolestutti. Todennäköisesti ihan alussa virus oli ärhäkkä ja kun se sitten pikku hiljaa alkoi heikkenemään, niin rajoituksia vaan haluttiin jatkaa, ilman mitään järkevää syytä. Ainoa data mihin voi luottaa on se, paljonko ihmisä on sairaalassa. Ja ne ovat nyt tyhjillään. Oli sitten median mukaan menossa Delta tai Gamma.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä. Alussa kun näki niitä ensimmäisiä videoita Kiinasta, niin kyllähän se huolestutti. Todennäköisesti ihan alussa virus oli ärhäkkä ja kun se sitten pikku hiljaa alkoi heikkenemään, niin rajoituksia vaan haluttiin jatkaa, ilman mitään järkevää syytä. Ainoa data mihin voi luottaa on se, paljonko ihmisä on sairaalassa. Ja ne ovat nyt tyhjillään. Oli sitten median mukaan menossa Delta tai Gamma.

    Niin ovat tyhjillään, koska rajoitukset ovat tehonneet. Se juuri on ollut rajoitusten tarkoituskin. Sairaaloita ei rakenneta siksi, että ne olisivat täynnä. Edes tuberkuloosin riehuessa ei kulkutautisairaaloita rakennettu siksi, että ne voitaisiin pitää täynnä, vaan kaikilla toimilla pyrittiin siihen, että ne saataisiin tyhjiksi. Niitä keinoja olivat karanteenit ja rajoitukset, kunnes tehokkaat antibiootit ja rokotukset lopullisesti ratkaisivat ongelman.

    Sairaalat ovat sitä varten, että niissä hoidetaan ihmiset, jotka sairastuvat ja heidät yritetään hoitaa siellä terveeksi, ei pitää petien täytteenä. Ensisijaista on AINA estää ihmisiä sairastumasta ja sairaalakapasiteetti tarvitaan siihen, että se ei onnistu, vaan ihmiset sairastuvat silti.

    Mikä tässä aivan päivänselvässä logiikassa on niin vaikeaa ymmärtää, että noinkin monta idioottia käy sitä yhdessä keskusteluketjussa ihmettelemässä?


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Eli rajoitukset ovat suojanneet väestöä tehokkaasti.

    Kuinka monta alle 50-vuotiasta muuten normaalisti kuolee kausi-influenssaan vuosittain? itse kun en ole sellaisia tapauksia koskaan nähnyt tai niistä edes kuullut?


  • Anonyymi

   Lentokoneella matkustaminen on hengenvaarallista, kuvittele jos jokaisella kansalaisella olisi Jumbo-jet että montako törmäystä tulisi ilmavoimien selvitettäväksi

  • Anonyymi

   Kyse ei ole enää pitkään aikaan ollut Koronasta. Kyse on rokotepassista, jonka avulla voidaan kontrolloida ihmisiä. Tämän takia viranomaiset yrittävät saada lapsillekin kokeellista piikkiä, vaikka itse piikki on lapsille ja nuorille paljon vaarallisempi kuin itse Korona. Miettikääpäs tätä asiaa.

  • Anonyymi

   Muistaakseni juuri Nohynek on itse ollut sitä mieltä tai ainakin aluksi oli, että rokotetta ei ole järkeä antaa nuoremmille. Olisikohan siellä nyt jonkinlaiset jakolinjat THL:n sisällä, jossa osa on noussut tätä järjettömyyttä vastaan. Mika Salminen näytti ainakin kovin rasittuneelta viimeksi TV:ssä.

   • Anonyymi

    Rupesi lahjotuille virkaporsaille nousemaan kuumotus kun tietävät olevansa vastuussa tuhansista aiheuttamistaan kuokemista hallituksen, median ja muiden pelotteluun ja rokotetuputukseen osallistuneiden viranomaisten ohella. Käry tulee käymään! Ette selviä tästä! Osallistuitte kansanmurhaan! Joudutte vastuuseen! Ennemmin tai myöhemmin.


  • Anonyymi

   Jokainen voi valita. Uskotko Hannaa vai murinakuoroa?

   • Anonyymi

    Itse uskon itseeni ja kovaan dataan. Mikään ei enää viittaa siihen, että meillä on keskuudessamme vaarallinen tauti.


  • Anonyymi

   Vuoden 76 sikainfluenssahuijauksessa kuuluisien ihmisten väitettiin ottaneen rokote ja lopulta tauti katosi yhtä nopeasti kuin tulikin jättäen jälkeensä rokotteen aiheuttamia neurologisia tuhoja ja jopa kuolemia niiden keskuudessa jotka uskoivat valheisiin ja ottivat piikin.

   60 minuuttia teki aiheesta ohjelman;
   https://www.youtube.com/watch?v=Ydx_ok6gyiY

  • Anonyymi

   Päinvastoin, nyt pitää lisätä rajoituksia heti. Kuntosaleilla, ravintoloissa ja yöelämässä korona leviää. Heti kaikki kiinni.

   • Anonyymi

    Miksi kaikki kiinni.
    Mitään tautia ei ole, paitsi mediassa.


   • Anonyymi

    Oikein. Normaali terve aikainen ei tarvite kuntosaleja eikä ravintoloita yhtään mihinkään ja yöllä nukutaan eikä riekuta. Juopot läheisriippuvaiset lasiinitkijät ja läskit tai muuten huonokuntoiset, jotka eivät osaa voimistella kotonaan tai pääse ovesta ulos lenkille maastoon, joutavat ottaa itseään niskasta kiinni ja potkaista itse itseään p*rsieeseen, eikä aina ruikuttaa jota kuta muuta tekemään sekin.


  • Anonyymi

   Kukaan ei edes huomaisi, että Koronaa olisi, jos media ei siitä puhuisi. Aina on ollut kesäflunssia. Nyt sitä kesäflunssaa kutsutaan Delta variantiksi.

   • Anonyymi

    Milloin aina niitä on ollut? Minulla ei ole ollut koskaan enkä muista muitakaan, jotka kesällä olisivat tirisseet muusta kuin heinänuhasta.


  • Anonyymi

   Kova data on THL-järjestön viallinen käyttöjärjestelmä.

  • Anonyymi

   Joo, niin on. Paitsi että tartunnat lisääntyvät ympäri Eurooppaa. Delta-virusmuunnos on aiempia hankalampi.
   Koronarajoituksia ei saa purkaa vielä. Tämä perustuu pelkästään tosiasioihin.
   Talous nousee kaikesta huolimatta huimaa vauhtia.

   • Anonyymi

    "Rajoituksia ei saa purkaa vielä"

    Mihin tämä väite perustuu? Mitä lopulllista hyvää sillä saavutetaan. Ei yhtään mitään, koska entistä enemmän on jo tullut todistetuksi, että se viruksen hävittäminen ei onnistu. Kummallinen väite; utopia, ja ylläpidetty oraakkelien ennustelu se on ollutkin. Heissä mukana terveydenhuollon asiantuntijoita hokemassa korona-ajasta, ikään kuin se katoaisi. Kas kun eivät puhuneet influenssa tai nuha-ajasta.

    Paras siirtää se koron asinne influenssa ja nuha kategoriaan, niin jotain hyvää tapahtuu maailmalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Rajoituksia ei saa purkaa vielä"

    Mihin tämä väite perustuu? Mitä lopulllista hyvää sillä saavutetaan. Ei yhtään mitään, koska entistä enemmän on jo tullut todistetuksi, että se viruksen hävittäminen ei onnistu. Kummallinen väite; utopia, ja ylläpidetty oraakkelien ennustelu se on ollutkin. Heissä mukana terveydenhuollon asiantuntijoita hokemassa korona-ajasta, ikään kuin se katoaisi. Kas kun eivät puhuneet influenssa tai nuha-ajasta.

    Paras siirtää se koron asinne influenssa ja nuha kategoriaan, niin jotain hyvää tapahtuu maailmalle.

    Miten se on todistettu?

    Tietenkin virus voidaan hävittää ja siihen tulee pyrkiä maailmanlaajuisesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten se on todistettu?

    Tietenkin virus voidaan hävittää ja siihen tulee pyrkiä maailmanlaajuisesti.

    Ei influenssaa voi hävittää rokotteilla. Mutta kun on lusikalla annettu niin kuvittelee, et kyseessä on muuttumaton virus, johon yksi tietty rokote toimisi.


  • Anonyymi

   Tuplarokotetuille aukeaa "paratiisi". Näin väitetään valtamediassa.

   • Anonyymi

    Itselläni ensi viikolla toinen rokotus ja sitten siitä 2 viikkoa niin en käytä maskia enää ja palaan normaaliin.

    95 prosentin suoja delta variantia vastaan niin hyvin voi alkaa elämään normaalia elämää.


   • Anonyymi

    "Tuplarokotetuille aukeaa "paratiisi".
    Näin väitetään valtamediassa."

    Joo, minulla on todella täällä mökillä "paratiisi". Näin helteellä on saanut nauttia kesän luonnosta. Kiva tuuli on hiukan vilvoitellut ja on päässyt välillä veteen pulahtamaan.
    En ole rokotuksia ottanut enkä ota.
    Ikäni puolesta voin vaikka pian päästä sinne oikeaan paratiisiin. Kuolema ei pelota.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Tuplarokotetuille aukeaa "paratiisi".
    Näin väitetään valtamediassa."

    Joo, minulla on todella täällä mökillä "paratiisi". Näin helteellä on saanut nauttia kesän luonnosta. Kiva tuuli on hiukan vilvoitellut ja on päässyt välillä veteen pulahtamaan.
    En ole rokotuksia ottanut enkä ota.
    Ikäni puolesta voin vaikka pian päästä sinne oikeaan paratiisiin. Kuolema ei pelota.

    Asiaa. Näin olen myös itse räknännut.


  • Anonyymi

   Nohynek on ollut tavattoman fiksu. Siksi olenkin ihmetellyt, että hänellä on yleensä mitään tekemistä World Hoax Organisationin kanssa. Tämän Euroopan johtajahan on ollut ihan johtava pelon kylväjä. Jos järjestö ei hyvin pian muutu, niin osoittautuu, että se todella on kätensä syövä peto:

   Minusta on erikoista, kun rokotuksen vuoksi puuhataan pakkoa, ja pakon vuoksi uutta rokkotusta. Pakon tähden tulee uusi pakko, ja rokotuksen vuoksi uusi rokotus.

   Sehän on peto joka syö kätensä, ihmisen joka halusi auttaa petoa, tai muuten tuli osaksi sitä. Se on terveysjärjestö ihmisineen.

   Jättäkää se peto, poistakaa se maailmasta. Remove it, ja hankkikaa parempi isä.

  • Anonyymi

   Serkkuni joka on vain 52-vuotias menetti pippelinsä koronarokotteen vuoksi. Pippeliin oli muodostunut veritulppa parin päivän kuluttua rokotteen ottamisesta.

   Vietiin sitten teholle ja oli lähellä ettei henki mennyt. Pippeli oli ehtinyt mennä kuolioon, ja se piti sahata pois.

   Itse kerkisin ottaa jo ensimmäisen rokotteen reilu kuukausi sitten, mutta vähän arveluttaa nyt tehostusannoksen ottamnen, koska sen kerrotaan aiheuttavan enemmän oireita.

   • Anonyymi

    Toi oli aika paha. Ei ehkä näistä kaikista haittavaikutuksista puhuta julkisesti.


  • Anonyymi

   Tää on niin totta:

   Päivittäisten tartuntalukujen seuraaminen on yleinen kansanhuvi. Kun luku pomppaa aiempaa suuremmaksi, tunnelma sähköistyy. Moni nuorikin ihminen tuntee vaaran, vaikka siihen ei ole järjellistä perustetta.

   THL ryhtyikin viime viikolla julkaisemaan raporttiensa yhteydessä ikäjakauman kaikista pandemian kuolonuhreista. Data kertoo, että pandemian aikana on raportoitu vain 19 alle 49-vuotiaiden koronatautiin liittyvää kuolemaa.

   Lisäksi pääministeri Sanna Marinin valtiosihteeri Henrik Haapajärvi kertoi Kauppalehdelle, että vanhojen ikäluokkien kuolleisuus on rokotteiden ansiosta painunut nyt "lähes nollaan".

   Suomalaisten on syytä asettaa riskit oikeaan perspektiiviin ja palata määrätietoisesti kohti tavallisempaa arkea.

  • Anonyymi

   Kohta kaikki kiistävät olevansa rajoitusten takan. On paljastunut, että ne ovat olleet jo pitkään pelkkää teatteria.

  • Anonyymi

   Aika moni tiesin tämän jo yli vuosi sitten. Keisarilla ei ollut vaatteita.

   • Anonyymi

    Tarkoitatko rokotteita?


  • Anonyymi

   Mielenkiintoista. Nyt viranomaiset joutuvat pyytämään kansalaisia aloittamaan paluun normaaliin elämään. Osa kansasta onnistuttiin pelottelemaan niin pahasti, että jäävät pysyvästi perunakuoppaan.

  • Anonyymi

   "Vähänkään omaa järkeä omaavat ovat tajunneet tämän jo aikoja sitten. Korona on käytännössä ohi ja voimme palata normaalioloihin. Sairaalaat ova käytännössä olleet jo tyhjillään pitkään ja uudet virusvariaatiot ovatniin lieviä, etteivät ne johda sairaalakäynteihin."

   Puhuu kuin urpo-petterit viime kesänä 2020 ja kuinkas syksyllä ja talvella kävikään, paljon tappavammat aallot. Lopettakaa jo se vanhaan normaaliin palaamisen myynti ja valmistautukaa!

  • Anonyymi

   Vitun virkamiesten kesälomat kun loppuu niin jo alkaa taas koronalla pelottelu. Tyhjästä. Uskokas jo hyvät ihmiset! Ei ole koronaa! Rokote on myrkky!

  • Anonyymi

   Eihän koronan vaikutuksia mitata pelkästään kuolleisuudella. Siinä ollaan hakoteillä.
   Pelkkä sairastuminen aiheuttaa ihmisissä monia vakavia oireita. Osa näistä oireista on hyvin pitkäaikaisia, jopa pysyviä.
   Sairastunut ihminen on työkyvytön ja se tuottaa suuret tappiot koko yhteiskunnalle.
   Kaikki hokevat, ettei tauti ole vakava, koska se ei aina tapa.
   Nyt järkeä mukaan!

   • Anonyymi

    99% ihmisistä sairastaa koronan joko täysin oireettomana tai vähä oireisena ilman mitään jälkioireita. Sitten media nostaa näitä 1% ihmisistä esiin, joilla tulee jälkioireita. Ja ihmiset on taas peloissaan.


  • Anonyymi

   Korona ei aiheuta yhtään enempää jälkioireita kuin normaali influenssa. Henkilökohtaisesti en tunne tällaista henkilöä, mutta tunnen useita, jotka ovat saaneet rokotteista haittoja. Työkaverin äiti 65 v. Kuoli rokotteeseen.

   • Anonyymi

    Nyt ollaa reteitä, mutta kun palataan lähtöasetelmii ,niin taas parutaan ku bisnes ei luista ja kuoloo yksinäisyytee. On se kumma että enne ei voi ottaa opiksee ,enne ku arkkuteollisuuden rikastuttamine alkaa. Hoidetaan homma kerralla hanskaa ,kyllä hallinto on ollut tässä hommassa ajan tasalla ,sen kertoo tulokset ja meillä se on tiennyt ihmishenkien säästöä.


  • Anonyymi

   eläkeläisten ja työssäkäymättömien joita on yli puolet kansasta on mukava huudella että ollaan kaikki kotona ja samalla osa käy pörssikauppaa , eiköhän laiteta jokaiselle ihmiselle tilille jokainen kuukausi sama summa mikä tuli ennen koronaa , niin uskon että jokainen ihminen lupaa pysyä kotona odottamassa viruksien kuolemista sukupuuttoon , kyllä minäkin haluan sitten eläkkeellä ostella pörssistä työttömien tavaroita alehintaan, oman eläkkeeni haluan tietenkin kuin manulle illallisen .

   eipä nämä yli puolet kansasta huutelisi rajoja kiinni ja kauppoja jos eläke pitäisi noutaa vaikka ukrainasta näin koronan aikana. toisille normaalin palkkaelämän eläminen riskeineen on kuoleman ja elämän kysymys , eihän sotiakaan lopeteta jos muutema sivullinen uhkaa kuolla.

  • Anonyymi

   lonza 1897 basel
   roche 1896 basel

   testin ja rokotteen raaka aineen kehittäjät.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   7870
  2. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   16
   2212
  3. Oho! Tanssii Tähtien kanssa -yllätys: Same sex -pari Elina Gustafsson ja Katri-ope!

   TTK törähtää taas! Tällä kaudella showssa nähdään myös historiallinen pari, sillä nyrkkeilijä Elina Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen sam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   1884
  4. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   32
   1710
  5. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   33
   1586
  6. Koronamarjanpoimijat

   Kainuussa kymmeniä koronatartuntoja ulkomaalaisilla marjanpoimijoilla Kainuun sote tiedottaa tehneensä koronatestejä ulkomaalaisten marjanpoimijoide
   Suomussalmi
   59
   1084
  7. Koko julkkisjuorut pilalla

   Näiden muutaman hörhön takia, jotka jatkuvasti aloittaa samoja aloituksia. Miksei näitä ip-osoitteita voida laittaa estoon? Lopetan täällä käynnit kok
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   723
  8. Sitä saa mitä tilaa.

   Eiks näi o? 🤗
   Ikävä
   55
   714
  9. Minä tiedän

   Ja sinä tiedät, tai oot tiennyt jo kauan. On mulla ikävä, on ollut aina siitä lähtien, kun sinut tapasin❤️.. Hullua, mutta minkä teet.. Hyvää yötä!
   Ikävä
   29
   701
  10. ..........

   Hän pelkää mun suhtautumista ja torjuntaa. Mutta tiedän jo. Kunpa voisin kertoa hänelle.
   Ikävä
   45
   671
  Aihe