Tarttis jotain tehdä

Anonyymi

Yli-Viikarilla samat selitykset kuin Marinilla, alaisten syy
Marinin selitykset aamupalasta kuin Yli-Viikarilta lainatut. "Ei ole minun syytä, vaan virkamiesten". Syyn lykkääminen toisten syyksi jokaisen vaikean asian kohdalla on ollut luonteenomainen toimintatapa Marinilla koko pääministerikauden ajan. Yli-Viikarin potkujen erääksi syyksi mainittiin em selitys. Miksi menee läpi Marinilla?

Sosiaalidemokratian ydin piilee siinä, että he eivät tee virheitä ja jos tekevätkin niin syy vieritetään puolueen strategian mukaisesti aina muiden niskoille.
Sosiaalidemokratia etenee kuin neuvostosotilas Suomea vallatessaan, politrukin nagan niskassa suuntia ei ole kuin yksi. Meillä "politrukit" sossuleirissä ovat hienoissa viroissa majailevia "ammatti"poliitikkoja. Rivinaiset ja -miehet uhrataan kun johto höntyilee, oli kyse muroista tai lentopisteistä.

mm Hassilla pitkä pino lentopisteitä omaan käyttöön. Virkamieskunta niin korruptoitunut ettei tutki.
Kaiken kruunasi Halosen yksi matka 481 000 e

15

103

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Halpamaisinta, mitä johtaja voi tehdä, on sälyttää vastuu omista virheistään alaisilleen. Yli-Viikaria ei pidä ikinä valita mihinkään virkaan, hän ei ole mihinkään sovelias.

   • Anonyymi

    Oli vihreitten ehdokkaana.


  • Anonyymi

   Laitoit sitten taas tämä höpöhöpöjuttusi tänne.

   Yli-Viikaria ei pidä rinnastaa kehenkään muuhun virkamieheen tai naiseen. Tämä on ylimielisen ja omaan kuolemattomuuteensa uskovan lestadiolaisen saavutus, jossa Yli-Viikaria on tukenut jopa oikeusasiamies Pöysti. Hänen tilalleenhan persut, kokoomus ja Sipilän keskusta Yli-Viikarin valitsivat, siis Pöystin suosituksesta (lestadiolainen).
   Olisi melkoisen kummallista, että molempien kohdalla huisin paljon pätevämmät ja kokeneet hakijat sivuutettiin, mutta tarkoitushan olikin Sipilällä saada nämä lestadiolaisketjun kaverit häivyttämään väärinkäytöksiä.

   Täytyy sanoa sinulle persuraukkis, että pääministeri ei ole pyytänyt olemaan ilmoittamatta verottajalle luontaiseduiksi luettavia etuuksia, joita tässä esittelet rinnastuksena. Se vain on niin, että työnantajan velvollisuud on kerätä kaikki palkkaan liittyvät verot!

   Et sitten persuraukkis huutele mitään, kun Sipilän hallituksen ulkoministeri, Timo Soini, reissasi lähes miljoonan edestä ja raahasi muijansakin valtion piikkiin matkoille. Veronmaksajat maksoivat nk. rukousaamiaiset ja silleen niille tuli kyllä hintaa, kun Soinin piti matkustaa ekassa luokassa, kun muuten penkkitila olisi ollut ahdas.

   Persu on näemmä niin sekaisin (lääkkeet ottamatta) , että listasta jäi pois Koivisto, Lipponen ja Ahtisaari. Hehhehhehheh

   • Anonyymi

    Olet harvinaisen oikeassa, lestadiolaisketju yrittää miehittää oikeuslaitoksen, poliiseiss on jo, ja täysin tietosta virkojen täyttämistä. Sinällään harmi, että ovat sen verran fiksuja, että virkojen kautta saavat talouden ja säännökset omaan hallintaan. Jokun varmaan kannattaisi tukia Sipilän veljen toimia Kela kuljetusten järjestämisessä Kokkolassa... Kaikki liittyy kaikkeen...


  • Anonyymi

   Viikari oli vihreitten ehdokkaana, tuskin silloin muu uskovisuus tulee kyseeseen. Sannan ilmainen ruoka 845 euroa kuussa nyt mitenkään muiden vika, kun olisi voinut olla sitä käyttämättäkin, kun ei kellään ole tuollaisia ilmaisia ruokaetuja. Kekkonenkin maksoi ruokansa, vaikka kokki olikin, samoin kokit maksetaan muuallakin työnantajan puolesta, muttei nyt sentään ruokaa.

  • Anonyymi

   Lipposet teki tyhjäksi Sananvätteet ilmaisesta ruuasta, sanoivat itse maksaneensa ruokansa. Että mutkin päministerit sai ilmaiset ruuat perheelleen oli Sannalta paksu vale.

   • Anonyymi

    Näinhän sanoi valtioneuvoston hallinnollinen alivaltiosihteeri, ei Sanna. Hän on Sipilän perskeko-hallituksen nimittämä.


  • Anonyymi

   Sannan väitteet..

  • Anonyymi

   Ohjetta pääministeri virka-asunnosta ja siihen liittyvistä palveluista on uusittu.Pääministerin virka-asuntoon kuuluviin palveluihin sisältyvät esimerkiksi virka-asunnon ylläpitoa ja turvallisuutta koskevat palvelut. Ravitsemispalveluista ohjeessa linjataan näin: 
   Pääministerin asuessa tai yöpyessä virka-asunnossa, edustustilojen myyntipalvelusta voi tilata etukäteen kylmiöön aamiaistarvikkeita,esim banaanin,paaholeipää ja jugurtin ja kylmänä toimitettavia aterioita esim pakastepizza , joka on mahdollista lämmittää itse Kesärannassa.

   Jos kyseinen pääministeri edustaa oikeistopuolueita niin tarjoilu on monipuolisempaa . Esim Alkuruoka:
   Hiillostettua nieriää, marinoitua kurkkua, hapankermaa ja nokkospannukakku.
   Esim lämmin Pääruoka: äP
   Grillattua vasikan sisäfileetä, tryffelignocceja, paahdettua kukkakaalia ja luuydintä
   Ohjeen mukaan ateriapalveluista syntyvät "kohtuulliset kulut" maksetaan valtion varoista ja laskutetaan valtioneuvoston kanslialta pääministerille osoitetuista määrärahoista.Ohjeessa ei oteta kantaa siihen, mitä kohtuullisilla kuluilla tarkoitetaan.
    Mutta jos kyseessä on vasemmistopuolueiden pääministeri niin kaikki kulut veloitetaan.Yksityiset perhejuhlat, kuten syntymäpäivät ja vastaavat, eivät mene valtion piikkiin paitsi oikeistopuolueen pääministerillä..

   • Anonyymi

    Vasemmistolaisella kaali kärähti;-))))))))))))) HO HOO, HO HOO!


  • Anonyymi

   Yli-Viikari on kepulainen. Kepu on antanut ahneudelle kasvot.

   • Anonyymi

    Vihreä ehdokaskin oli. Jos kepulainen olisi vihreissä, tuskin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vihreä ehdokaskin oli. Jos kepulainen olisi vihreissä, tuskin.

    Ollessaan vihreiden ehdokkaana...pelkkää hämäystä.


  • Anonyymi

   Sanna ja Tytti on samasta kommunistitehtaasta.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HUS:lta viimein dataa koronasta ja koronarokotteista

   Hesarissa on artikkeli (tai kaksikin) jossa HUS kertoo koronatilanteesta ja antaa selvää numerofaktaa koronatilanteesta ja rokotusten vaikutuksesta. E
   Maailman menoa
   313
   4046
  2. Sähköpotkulautailija menehtyi linja-auton alle

   Turussa; 23-v. nainen kuoli onnettomuuspaikalla. Mikä suru taas kotiin ja omaisille ;(. https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008170930.html
   Maailman menoa
   255
   3802
  3. Aki Manninen pois pelistä! Anni Hautala mukaan! Suurin pudottaja Suomi -taustatiimi on tässä

   Oliko mielestäsi oikea päätös heittää Manninen pois ohjelmasta? Entä mitä mieltä olet siitä, että uutena juontajana Riku Niemisen tilalla aloittaa Hau
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   2328
  4. Miten monta kertaa voi rakastua?

   Mtv naputellut Cosmopolitanin näpertelyn, tällaisen väitteen. "Psykologien mukaan jokainen meistä voi rakastua elämänsä aikana aidosti vain kolme ker
   Sinkut
   110
   1181
  5. Maisa Torpan mieletön julkisuuskiima

   Muutama kuukausi sitten Maiskikuli Törppö itki julkisuudessa kuinka julkisuus pilaa elämän, ei saa olla rauhassa ja hän ei olisi koskaan edes halunnut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   1080
  6. Martina Aitolehti ei pääse hehkuttamaansa USA:n kilpailuun

   Tässä on selvitys joten lopettakaa turha uikutus ja ulina. MARTINA EI PÄÄSE AMERIKKAAN!!! JOS VÄITÄTTE ETTÄ PÄÄSEE NIIN KERTOKAA MIHIN POIKKEUSKATEGOR
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1030
  7. Hänen kolme viimesintä..

   Mitkä on kolme viimeisintä numeroa hänen puh.numerossaan? Jos ei numero tiedossa niin kolme viimeistä kirjainta nimessään? Katsotaan tuleeko osumia :)
   Ikävä
   54
   1025
  8. JULKISTUS: Tässä uudet Yökylässä Maria Veitola "vieraat" - Sanna Marin, Sampo ja Minttu Kaulanen...

   Wau, mikä kattaus! Kenen koti ja jutut kiinnostaa eniten (tai vähiten)? https://www.suomi24.fi/viihde/julkistus-tassa-uudet-yokylassa-maria-veitola-vi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   825
  9. yäk rambo yäk

   Yäk siellä se leijonaemon "sulhanen " vääntää hikisestä paidasta kuntosalin lattialle hikensä . YÄK , YÄK, Hienoa seuraavien tulla salille , puista
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   814
  10. Viime vuosi on ollut raskas, julkisuuden tähden Stefan kertoi haastattelussa.

   Ulosotot ja velat ovat miestä kaivartaneet, mielestäni ei ne ole kuin hänen itsensä aiheuttamia lööppejä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   796
  Aihe