Uskonnot on täyttä paskaa!

Anonyymi

Tervehdys kaikille.

Meillä täällä Suomessa on sanan-, mielipiteen-, omantunnon- ja uskonnonvapaus ja nyt aion käyttää näitä etuuksia hyödykseni tällä palstalla. Aion rehellisesti kertoa mielipiteeni uskonnoista ja perustella että miksi ne ovat täyttä paskaa ja ajanhukkaa! Joko vituttaa? :))

En ole aina ollut ateisti, valitettavasti. Minut yritettiin sylivauvasta lähtien aivopestä uskontoon, mutta eipä onnistunut kovin hyvin. Erosin kirkosta heti kun täytin 18 vuotta ja olen siitä vieläkin iloinen. Olen tällainen moraaliton ja saatanallinen pakana, näin minua on joskus nimitelty uskisten toimesta.

Raamattu, Koraani yms. "pyhät kirjat" ovat täyttä ripulia. Perseen pyyhkimisen lisäksi niitä voi käyttää takkatulen sytyttämiseen tai tupakan käärimiseen jos sätkäpaperit sattuvat loppumaan kesken kaiken. Säälittää ne lukemattomat puut joita on kaadettu ja joista on tehty paperia tällaisen paskan painattamiseen. Eikös luonnon turmeleminen ollutkaan syntiä vai miten se oikein menikään?

Uskonnoilla aivopestään ja alistetaan valtavia ihmismassoja, ihan samalla tavalla kuin hullut diktaattorit ovat maailmanhistoriassa tehneet. Uskonnoilla on perusteltu historian saatossa ja vielä nykyäänkin raakalaismaista ja sairasta toimintaa; murhia, vainoamista, raiskauksia ja hyväksikäyttöjä, syrjimistä erilaisten asioiden ja ilmiöiden vuoksi, helvetillä ja ikuisella kidutuksella pelottua yms. Ihmisyyden luonnolliset ja täysin normaalit ilmiöt, kuten itsetyydytys, seksi ja homoseksuaalisuus, on demonisoitu ja tehty "sairaaksi" uskontojen avulla. Jos joku älykääpiö uskovainen ryntää nyt vertaamaan pedofiliaa ja homoseksuaalisuutta toisiinsa, niin ole ystävällinen ja tunge vaikka ehtoollispikari poikittain persereikääsi ja ole hiljaa. Käyttäkää OMAA JÄRKEÄNNE. Olette täysin aivopestyjä typeryksiä eikä teidän toipumistanne edistä yhtään se, että ruokitte keskenänne uskonnollisissa laitoksissa näitä sairaita ajatusvääristymiänne. Teidät on yritettävä palauttaa maan tasalle, onnistui se tai ei.

Kyllä, suurin osa tuosta paskasta on ollut olemassa jo ennen kuin kristinusko, islam yms. hörhöilyt ovat edes olleet olemassakaan mutta oksettavinta on se että ne ovat jotenkin "hyväksyttäviä" ja "oikeudenmukaisia" keinoja kunhan vain vedotaan uskontoon. Narsismia ja psykopatiaa, oksettavaa paskaa siivosti pakattuna. Rääkkäätte ja tapatte toisia ihmisiä fyysisesti ja psyykkisesti puhtaalla omallatunnolla vain sen takia, että joku näkymätön henkiolento käskee. Mitä aktuaalista vittua? Samalla tavalla joku skitsofreenikko voi hyvillä mielin murhata seitsemän ihmistä ja vedota siihen, että ääni päässä vaati niin tekemään. Se on aivan sama asia, te uskovaiset ette ole yhtään sen kummempia kuin tämä ihminen.

Uskonnottomilla ihmisillä ei kuulemma ole minkäänlaista moraalia. Miten te tämmöistä paskaa oikein perustelette? Minä en usko mihinkään jumaliin, jeesuksiin, muhammetteihin tai muihinkaan keijuikaisiin tai menninkäisiin mutta silti minulla on ollut aina vahva moraali ja oikeudentunto. Rikosrekisterini ja omatuntoni on täysin puhdas, en ole koskaan varastanut, pahoinpidellyt tai raiskannut ketään, murhaamisesta puhumattakaan. Toisille ihmisille en halua tehdä pahaa, koska osaan asettua toisen ihmisen asemaan ja miettiä että miltä hänestä mahtaisi tuntua jos tekisin hänelle pahaa. Siksi en sellaista halua tehdä. Tätä ei tarvitse perustella millään tavalla, ei varsinkaan millään Raamatulla yms. vessapaperilla vaan TERVEELLÄ JÄRJELLÄ joka ihmisellä on luonnostaan ilman uskonnollista soopaa. Olen kohtelias toisia ihmisiä kohtaan ja haluan tehdä hyvää ja toimia oikein. Mihin niitä uskonnon satuja tässä asiassa tarvitaan? EI MIHINKÄÄN!

Mistä te oikein tiedätte, että jumala on olemassa? Itse on ole sellaista koskaan nähnyt tai kuullut, joten en käsitä miten sellainen voi olla olemassa. Sitä ei oikeasti ole olemassakaan, se on totta ainoastaan teidän oman päänne sisällä! Koittakaa jo käsittää, että jos uskot sellaiseen jota et omin silmin näe, olet MIELISAIRAS eikä sinun tai toiste tule millään tavalla ruokkia tällaista harhaa. Harmillista että uskonto on yleisesti hyväksyttyä mielisairautta, jonka varjolla tehdään niin paljon paskaa tässä maailmassa. Hakeutukaa hoitoon ja luopukaa jo saduistanne! ;))

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paskaa on. Uskonnot on paskaa. Valtion pitäisi osata pestä kätensä tästä paskasta.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä. Älytöntä että vielä 2020-luvulla länsimaisessa sivistysvaltiossa uskotaan tällaiseen hörhöilyyn ihan vakavissaan.


  • Anonyymi

   Paskaa taitaa olla VAIN sinun itsesi korvien välissä

  • Anonyymi

   Paska on luonnontuote, uskominen ei ole tuotetta vaan se on uskoa johonkin asiaan, kuten vaikka pilkkaamaasi kristinuskoon, jota sinulla ei ole.

  • Anonyymi

   Kuka tuollaiselle pilkkaajalle haluaa mitään selittää, vaikka haluaisitkin tietää??

  • Anonyymi

   TERVEELLÄ JÄRJELLÄ joka ihmisellä on luonnostaan ilman uskonnollista soopaa. Olen kohtelias toisia ihmisiä kohtaan ja haluan tehdä hyvää ja toimia oikein. Mihin niitä uskonnon satuja tässä asiassa tarvitaan? EI MIHINKÄÄN!

   Mistä te oikein tiedätte, että

   jostakin vaan...!

   • Anonyymi

    ja kukka!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. RIP. Tyksin sairaanhoitaja menehtyi.

   36 v perusterve Tyksin sairaanhoitaja menehtyi vähän toisen koronarokotteen saatuaan. Ruumiinavausraportti aika karsea. Sisko kertoo asiasta. Ilkkujil
   Maailman menoa
   509
   12334
  2. Pääministerin edustussänky?

   Helsinkiläisessä puusepänliikkeessä teetetty, tammesta tehty sänky, sängynpäädyt ja senkki ilman patjaa maksoivat 6 553 euroa. Kansliasta oli kerrott
   Maailman menoa
   416
   1739
  3. Millaisen siivun Stefun rahasta Sofia saa laukkuina ja vaatteina?

   Pitihän se arvata, että Stefu on saanut lisää rahaa kun on ”rakkautta” ilmassa ollut viime päivinä😄 https://www.seiska.fi/kotimaa/stefan-therman-nost
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   1573
  4. Stefun ilme, kun Sofia huomaa Burberryn liikkeen

   Ihanasti Sofia ottanut instastoryynsa mukaan Stefun pelästyneen ilmeen. Taitaa miettiä, kuinka pitkään osingot riittävät…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1079
  5. Nikokin nauraa Sofian ikävälle

   https://www.seiska.fi/kotimaa/niko-ranta-aho-sai-kuulla-sofia-belorfin-rajusta-piikittelysta-tvssa-paljonkertova-reaktio Mutta nainen ei vaan älyä hä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   957
  6. Sormus ostettu Tallinnasta?

   Tallinnassa käyty korukaupoilla (S&S). Jokohan sormus ostettu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   953
  7. Mikä voisi olla todennäköisin paikka

   Missä kohtaisimme sattumalta tällä viikolla? Milloin, päivällä, illalla?
   Ikävä
   79
   887
  8. Onko Maralla rahat loppu

   Elkö ole varaa ottaa remppamiestä vaan Pikkarainen joutuu maalaamaan. Vitsi mikä teatteri video taas. Vaimo katsoo kun mä maalaan. En kestä, mut ei mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   884
  9. Nyt lahoilla korona kun piti tammerfesteille änkeä

   Otsikko kertoo kaiken oleellisen. Lahot ei välitä mistään mitään...
   Parkano
   12
   747
  Aihe