Ostakaa nyt Raamattu kun se on vielä saatavana !

Niistä tulee keräilyharvinaisuuksia sillä kohta niitä ei voi enää ostaa eikä lainata koska ne tullaan polttamaan rovioilla.

26

56

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi hyvä lapsi, kyllä nuo sinun juttusi muuttuvat koko ajan sairaammiksi.

    • Anonyymi

      Tuo voipi olla paljon mahdollista. 5 ainakin on kotona.

      • Anonyymi

        Hyviä juttuja nuo ovat. Aikoinaan Raamattu oli niin arvokas että sillä sai ostettua jopa maatilan. Joskus ennen Guttenbergiä.


    • Anonyymi

      Joo eipä niitä enää kannata painaa. Kuka sellaista tarvitsisi.

      • Anonyymi

        Joo, kyllä sun juttujasi on aina mielenkiintoista lukaista ja sinä osaat asian. Minulla homma saattaa rönsyillä liikaa ennen kuin saan sanottua oleellisimman.

        "Ainoa keino millä prosenttiluvun niille saa nousemaan on raflaava otsikko väittämineen". Otan oppia.

        Kiva kun vierailit ketjussani. Luulen ettei niiden aiheet ole tätä päivää ja elänkin pakostakin menneisyydessä johon minut eri tempauksilla viedään. Se on jonkinlaista mielenhallintaa (mind controlia)

        Tuo mihin minut minua stalkkaavat tyypit vievät on sairasta touhua ja he turvautuvat vaikka millaisiin keinoihin.

        Minulta varastettiin jo neljäs auto (renkaita puhkottu tämän tämän) toissa vuonna joulu-kuussa ja vasta nyt sain käsiini esitutkintapöytäkirjat jotka nekin valmistuivat vasta pari kuuta sitten. Varkaaksi kai julistetaan vain yksi jolla oli avaimet autooni, vaikka oli kertonut kaverilleen että avaimet olivatkin autossa valmiina (minun täytyy todistaa etteivät olleet).

        Eli nyt tuo henkilö väitetään kuolleeksi, johon minä en usko vaan luulen sen vain olevan sitä samaa kiusaamista jonka uhriksi olen joutunut. Tuon henkilön väitetään kuolleen Nolialla autoonnettomuudessa viime vuonna. Minä aloin sitä tutkimaan ja pohtimaan niin en voi ymmärtää koko asiaa ja tulin siihen tulokseen että se oli kusetus vähän niinkuin muutkin asiat mitä olen tutkinut.
        Nyt ovat tulleet näinkin lähelle meikälaäistä ja minut on tyrmätty pariinkin oteeseen jollain etälamauttimella yläilmopista katon läpi vähän niin kuin se korona rokote muija Tanskasta jos muistat. Onko "heidän" motiivinsa kiusata minua kun puhun Palmen murhasta, joka ei saisi paljastua sillä se oli kusetusta vähän niin kuin Estoniakin. Kun puhun niistä niin meikäläistä kiusataan. Tuhoavat pikku hiljaa.

        Nyt olen kysynyt näkyykö näissä kuvissa että auto olis osunut johonkin puuhun. Ks. linkki alla (ei teitenkään näy kun auto on viety pois) Kysyn siis näkyykö näistä jäljistä että auto olisi osunut johonkin puuhun, sillä noihin puihin se ainakaan ole osunut ja jos ei niin kuoliko minun autoni varstanut henkilö tuolla vai suojellaanko häntä tällä lailla ettei joudu oikeuteen kertomaan avaimesta joka muka oli virtalukossa kun hän varasti auton. Pelättiinkö hänen paljastavan joitakin henkilöitä jotka harrastavat tollasta kiusaanista.

        Kaiken takana on vakoilu, Miksi minua vakoillaann on pitkä tarina, mutta kiitos martta ja miksei kekekkekekin että olen saanut jutella kanssanne. Ajatella että Suomessakin on tällaista gang stalkingia.
        https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000006603600.html MITÄ JÄLJET KERTOVAT?


    • Anonyymi

      On aivan mahdollista että Raamatun saanti lopetetaan netissä ja se sensuroidaan lopullisesti.
      Kirkoissamme puhutaan enää kaikenlaista hömppää tasa-arvoisuuksista, avoimista rajoista ja useista sukupuolista. Raamattua siellä ei enää avata ja uusista virsikirjoista on poistettu lauluja missä Jumala mainitaan.
      Kristinuskoa ollaan tappamassa, se on varmaa.

      • Anonyymi

        Ei ole varmaa, pelkkää huuhaata!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole varmaa, pelkkää huuhaata!

        Persekärpäsellä sitä juttua aina riittää....!


      • Anonyymi
        martta98 kirjoitti:

        Persekärpäsellä sitä juttua aina riittää....!

        Katohan, perskärpäshöhlällä ei ollut mitään sanomista, kirjoittamaan piti vaan päästä.
        Ei tuossakaan sinun kommentissasi ollut mitään mieltä, mitähän jos alkaisit tavoistasi poiketen harrastamaan edes pikkuisen itsekritiikkiä?


    • Anonyymi

      Kristittyjä vainotaan koska ne uskovat totuuteen!

      Vain siihen uskovat pelastuvat, muut joutuvat HELVETTIIN!

      Totta kai se ärsyttää, ei meidän vainoaminen poista että teitä odottaa HELVETTI!

      Minulla on paikka Herran jalkojen juuressa, onko Sinulla?

      • Anonyymi

        Paljo se paikka maksoi ja onko samalla tontilla muita. Mitä etuja sä saat ja ootko Jumalan lellilapsi. Jeesusta Jumala ei säästänyt vaan antoi ristiinnaulita hänet. Jeesus kysikin ristillä
        että Jumalani - turskanen sentään miksi ja miksi. Elohi Elohi lama sabakthani.

        https://www.youtube.com/watch?v=NBWO4WdsUDc

        Sinä vain uskot totuuteen, mutta onko varmaa ettei se vaan olekin valhetta ja sinua on kusetettu ja sinä vaan jatkat uskomista. MIKÄ ON TOTUUS VAIKKA KUUSSA käynneistä?


      • Anonyymi

        Kovinpa Sinulla on varmat mielipiteet asioista. No, koska et pysty niitä millään todistamaan, saat tietenkin höpötellä omiasi niin paljon kuin haluat.


      • Anonyymi

        Onko hänellä paha jalkahiki?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovinpa Sinulla on varmat mielipiteet asioista. No, koska et pysty niitä millään todistamaan, saat tietenkin höpötellä omiasi niin paljon kuin haluat.

        Todistan ylempänä olevan anonyymin puolesta (Matt. 24:9-13):
        "Silloin he ylönantavat teitä vaivaan ja tappavat teidät , ja te tulette vihattavaksi kaikilta pakanoilta minun nimeni tähden. Ja silloin monta pahenevat, ja keskenänsä pettävät toinen toisensa, ja vihaavat toinen toistansa keskenänsä. Ja monta väärää profeetaa nousevat ja viettelevät monta, Ja että vääryys saa vallan, niin rakkaus monessa kylmenee. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se tulee autuaaksi."


    • Anonyymi

      Hyvin yrittää leveävittuinen persu olla joka palstalla.

    • Anonyymi

      Raamattu on todistettu satukirja...

    • Anonyymi

      Miksi haluat polttaa raamattuja roviolla?

      En ole kenenkään muun kuullut ehdottaneen tätä.

    • Anonyymi

      Olen lukenut. En oikein tykänny!

    • Anonyymi

      Miksi Raamattua pitäisi nyt äkkiä alkaa ostamaan?

      Mulla ainakin ollut useampi jo vuosikausia.

      Ei riitä että ostaa Raamatun, kannattaisi myös lukea ja ymmärtää.

      Aloita vaikka kohdasta "älä tee huorin". Julistat palstalla mitenkä ainakin aikanaan huorasit tauotta.

      Tee parannus, tai Helvetti saattaa kutsua.

      • Anonyymi

        Raamattu ei puhu helvetistä, se on myöhempi keksintö..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu ei puhu helvetistä, se on myöhempi keksintö..

        Ehkä luet Raamatun uudestaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu ei puhu helvetistä, se on myöhempi keksintö..

        Matt. 25:30, 46:
        "Ja heittäkäät se kelvotoin palvelia ulkonaiseen pimeyteen: siellä pitää oleman itku ja hammasten kiristys. Ja niiden pitää menemän ijankaikkiseen vaivaan, mutta vanhurskaat ijankaikkiseen elämään."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu ei puhu helvetistä, se on myöhempi keksintö..

        Kyllä puhuu (Ilm. 20:12-14):
        "Ja minä näin kuolleet, sekä pienet että suuret, seisovan Jumalan kasvoin edessä, ja kirjat avattiin, ja toinen kirja avattiin, joka on elämän, ja kuolleet tuomittiin niistä, mitkä kirjoissa kirjoitetut olivat, töittensä jälkeenä. Ja meri antoi ne kuolleet, jotka hänessä olivat, ja kuolema ja helvetti antoi ne kuolleet, jotka heissä olivat: ja ne tuomittiin jokainen töittensä jälkeen. Ja kuolema ja helvetti heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema."


    • Anonyymi

      Sinulla tuntuu olevan selvännäkijän kykyjä, kertoisitko mulle ensi viikon lottonumerot jos laitan sähköpostiosoitteen? Älä tänne julkisesti laita, voi olla muitakin jotka uskoo sun ennustuksiin.

      • Anonyymi

        Persekärpäsellä 9 vastausta!


    • Anonyymi

      Tapahtuuko jo muuallakin Suomessa.

      Kommunistien toiminta Helsingissä on jo yliröyhkeää. Minun asunnostani pöllittiin 500 euroa ollessani poissa asunnoltani. Tämän takana on painostus liittää minut Komuunistiliikeeseen vain ja ainoastaan siitä syystä, että vanhempani kuuluivat tähän liikeeseen ja häijy Isäni jätti minulle perinnöksi kuoltuaan tämän pakottaja armeijan'. Asuntooni murtaudutaan todennäköisesti huoltomiehen toimesta. Huoltoyhtiö on Isännöinti Juntunen, siellä ilmeisesti on töissä äärivasemmistolaisia työmiehiä jotka päästävät nämä varkaat sisään. Asunnosta on ennen tätä varastettu muunmuassa ykisi kännykkä, metsästäjän opas, yksi DVD. Kyseessä on Zerzetung eli tuohaminen DRR:N Stasin käyttämällä tavalla. Tästä huolimatta en liiyt liikkeeseen ja sillä hyvä. Haluna vain ilmoittaa, että Helsingissä on käynnissä tällainen toiminta. Lisäkis he vaikuttvavat ainakin minun tapauksessani käyttävän hyävkseen uskonnollisia yhteisöjä, kuten Helluntailiaisa ja ehkä Juutalaistekin seurakuntaan. Ainakin lähettyvilläni on vuosia ollut Kirkkonummelaisrouva, joka joko Jututalainen tai ainakin hyvin Juutalaismielinen. Eräs sukulaiseni, joka saattaa auttaa häijyn isäni tavoitteita on harras Helluntailainen. Tarkoitus ei ole hyökätä uskontoa vastaan vaan ainoastaan muistuttaa, että nämä poliittiset ääriryhmät voivat keinojensa edistämiseen käyttää hyväkseen kontaktejaan uskonnollisiin yhteisöihin. Tällaisen varastelun tarkoitus tietenin on paitsi pelotella myös saada ympristö vakuuttumaan siitä, että kohde on hullu ja hänelle voidaan kirjoittaa hullun paperit ja näin jatkaa hänen eristämistään uskottavuutensa syömistä ja muuta tuhoamista. Onko Helsingin terveydenhuollon sisässä tällaisia psykiatreja jotka toimivat yhteistyössä poliittisen äärivasemmiston kanssa on hyvä kysymys ja mielstäni ei aivan mieletön ajatus jota olisi syytä tutkia. Oliko Kupittaaan mielisairaalan tapauksessa joitakin vuosia sitten kyse tällaisesta.

      https://www.verkkouutiset.fi/diabolisen-pahuuden-psykoterroria-nain-stasi-riisti-sielun/?fbclid=IwAR3wOoJnrDjn5mq5IR4s1bIpIEEWpU9Y9a7GKlSi_5R0bSemHPJ9EPdsrys#ab3c972b

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      888
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe