Malonen muulit

Anonyymi

Toivottavasti ei Emmerdalen symppis kyläpoliisi Mike Swirling ei ole joutunut Malonen mafian orjaksi. Malone kyttää työyhteisössään sellaisia, joita voi kiristää tekemään rikollisia hommiaan. Tuskinpa Swirling on sellainen.

27

1304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siis niin järkyttävän lapsellista kässäriä ja kuvausta että pahaa tekee. Mikä ihmeen koulun näyttämö oli tänään Malonen ja Cainin tapaamispaikka. Niin oli huRRRRjat lavasteet...

      • Anonyymi

        Niin oli rikoinen paikka. Miksi piti tuoda rinkiin saatu konstaapeli esille ja paljastaa Cainille.


    • Anonyymi

      Naiskonstaapeli tuotiin esille, korostamaan sitä, miten Malone kiristää työyhteisössään jostain rikkeistä kiinni saamiaan virkavallan edustajia, tuomareita jne. Hän halusi todistaa mahtinsa tällä tavalla myös Cain Dingelle.
      Harvinaista vaan, että Malone ehtii rikostutkijan työltään kytätä ja metsästää niin ahkerasti työkaveriensa rikkeitä ja touhuta mukana vielä huumebisneksessä. Rikostutkijoiden työ on yleensä aina stressaavaa ja kiireistä, selvitellä rikoksia. Vaikka mies käyttää muita apunaan. Malone on silti aika utopinen tyyppi, ollakseen ihan tavallinen ihminen. Myös Kim Tate alkaa tuntumaan jo satuolennolta, kaikessa pahuudessaan. Käyttäessään lähipiirinsä hallitsemiseen aina kaikenlaisia maksullisia avustajia, tekemään likaisia hommiaan. Varattomana hänkin olisi vain tavallinen psykopaatti. Jonka täytyisi itse tehdä kaikki nuo pahuudet, joita on nyt teettänyt muilla. Vain rahan voimalla tämä noita-akka käyttää valtaansa. Kummastuttaa vain se, mistä tälläiset valtavat rahavirrat Kim Taten pankkitilille jatkuvasti tulee, tai on tulleet. Luulisi F Taten perintöjenkin huvenneen kaikkeen varakkuudella isotteluun.
      Tuskin seikkailupuistokaan on mikään kultakaivos ja sen tuottoa on jakamassa muitakin.

    • Anonyymi

      Ovatko nämä postikortti-kauniiseen englantilaiseen kylään sopivia juonia ja ihmisiä? Emmerdale ei ole tuntunut enää Emmerdalelta aikoihin. Ihan kuin jossain suurkaupungin itäisessä slummissa oltaisiin. Sarjan katsominen ei oikeastaan enää edes kiinnosta.

      • Anonyymi

        Onpa vain pienessä kylässä paljon rikoksia.


    • Anonyymi

      Samaa on hämmästelleet monet katsojat. Kyllä maalaiskylilläkin kaikenlaista tapahtuu. Mutta, ei ehkä ihan tälläistä, mitä nykyään on tässä sarjassa tapahtunut ja meno tuntuu vain kovenvan entisestään. Emmerdale lyö laudalta jo monet suurkaupunkeihin sijoittuvat poliisi ja rikos-sarjat, huumeganstereineen, ampuma-aseineen ja ostettuine palkkamurhineen. Olisikohan nyt käsikirjoittajilla päässyt mopo karkaamaan käsistä? Pelätään kai sarjan suosion heti laskevan, jos ei koko ajan tapahdu roolihahmoille jotain ikävää. Syövistä, epilepsiasta sydänkohtauksiin ja hermoromahduksiin. Jos ei tehdä jatkuvasti joidenkin toimesta rikoksia, uhkailla, kiristetä ja kieroilla, riidellä ja räyhätä.

    • Anonyymi

      Malone roolihahmolle on istutettu ärsyttävä hymy, joka on lähes koko ajan.

    • Anonyymi

      Eipä Cain eikä kukaan muukaan ymmärrä nauhoittaa noita Malonen kanssa käytyjä keskusteluja. Ja yhä, paljain käsin käsitellään rikoksissa käytettyjä autoja, rahakuoria ja huumeita.

    • Anonyymi

      Eikö Malonella ole oikeita komisarion töitä, kun on aikaa järjestellä rikoksia ja seurata emmerdalelaisten "alaistensa" touhuja. Luulisi hänen esimiesten vaativan tuloksia rikosten selvittelyissä.

    • Anonyymi

      Kuinka kauan tuota ärsyttävää Malonea pitää vielä kestää, todella epäuskottava juonikuvio koko homma, toivottavasti tätä Malone episodia ei tarvitse kestää kuukausitolkulla.

    • Anonyymi

      Kyllä Malone taitaa jäädä pidemmäksi ajaksi kylän maisemiin. Syykin siihen selviää myöhemmin. Nähtäväksi jää narahtaako hän joskus, tai koskaan jotenkin näistä rikoksistaan ja kenen toimesta ja miten. Ihmeen paljon Malonella on aikaa häärätä muuta, kuin sitä varsinaista rikostutkijan työtään. Jolta ei luulisi mihinkään muuhun aikaa jäävän.

      • Anonyymi

        Onpas rankka kommentti


      • Anonyymi

        Höh, näitä juttuja katsotaan, jotta oman elämän kiemurat pysyvät tasapainossa.
        Tappaminen on opetettu jo kymmeniä vuosia sitten turhan lopulliseksi.


    • Anonyymi

      Eihän Malonea voi tappaa, ettei juonikuvio kärsi. Hänen roolillaan on vielä paljon tarjottavaa. Ennen kun poistuu, elävänä, tai kuolleena.

    • Anonyymi

      Mitähän sillä Malonella sitten on tarjottavana?
      Arvaan: lisää huumeiden levitystä, tuhopolttoja ja muita rikoksia, tekaistuja syytteitä, pahoinpitelyitä, pienten lasten kiusaamista jne jne...

      Ennen niin hyvä sarja on mennyt täysin piloille. Ei millään jaksa katsoa tätä jatkuvaa väkivaltaa ja ilkeyksiä. Äänestän kaukosäätimellä, vaihdan kanavaa tai suljen telkkarin.

      • Anonyymi

        Kai sekin paljastuu jonkun kummin kaimaksi


    • Anonyymi

      Aika paljon vilisee roistoja ja etenkin poliisiviranomaisia ja lastensuojelun sosiaaliviranomaisia noin pienellä maalaiskylällä. Tämähän on melkein jo samanlainen, kuin sydämen asialla sarja. Joka kertoo pienen poliisiaseman arjesta ja sen henkilökunnan elämästä. Siinäkään sarjassa ei ole koskaan ihan näin raakaa meininkiä. Tosin se sarja sijoittuu johonkin 60 luvulle.

    • Anonyymi

      Onkohan tämä viimeinen keikka kuitenkaan viimeinen keikka?

      • Anonyymi

        No ei ole


    • Anonyymi

      Totteleekohan Malone, kun Harriet antoi mahtikäskyn?
      Keskiviikon jakso vielä katsomatta.

    • Anonyymi

      Ei totellut, ja Harriet antoi Malonelle muutakin kuin vain mahtikäskyn.

    • Anonyymi

      Mitähän Malone puuhasi eristysajan?

      • Anonyymi

        Heh. Ihan varmasti rikkoi koronamääräyksiä. Ja on sen verran kova jätkä ettei varmaan suostu käyttämään maskiakaan?


    • Anonyymi

      Onko Malone jäänyt Harrietin kanssa kirkkoon koronasulkuun?

    • Anonyymi

      Onkohan Malonella samanlaisia rikoksien avustajia muissakin pikkukylissä? Jos on, niin samanlaisella seurannalla ja paimentamisella ei ehdi poliisin työhön laisinkaan. Kun on vielä lisäksi poliisiaseman muulit.

    • Anonyymi

      Jotenkin hassua, kun juuri, itse uskottomuudelle altis, avioliittonsa pilannut Moira laitettiin paheksumaan Harriettia uskottomuudesta roiston kanssa. Ilmeisesti vain siksi, että Malone saatiin uhkailemaan Moiraakin. Se vaan on niin kummallista, kun aina tässä sarjassa korostetaan tekopyhyyttä. Itse retkahdelleet ja vilpilliset ovat hurskaina nokkimassa ja paheksumassa muita, jopa lievemmistä paheista, mitä itse ovat tehneet ja tekevät. Voisi sanoa, että sarjassa on aika usein sokeat sokeiden taluttajina.

    • Anonyymi

      Tämä on omaa spekulointiani enkä tiedä tulevaa.
      Emmerdalessa murhattava perinteisesti aiheuttaa monelle ihmiselle vihaa ennen kuin murhataan ja sitten on monta epäiltyä. Nyt on sellaista ilmassa, kun räyhäsi ensin Willille ja sitten Harrietille. Tai oikeestaan Malone on koko ajan ärsyttänyt kaikkia kohtaamiaan kyläläisiä...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1515
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1213
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      875
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe