Persut ja vihreät yhdessä haluaa oikeuden jumalanpilkkaan

Anonyymi

37

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Persut haluaa maahan amerikkatyyppisen kaksinaismoraalin.

      • Anonyymi

        Päivi Räsästä saa syyttää..


    • Anonyymi

      Jumalanpilkkalain lisäksi vihapuhelait kriminalisoi samankaltaisen ilmaisun joten ei ensimmäinen välttämätön ole. Jos halutaan että jumalanpilkka rikoksena säilyy.

      • Anonyymi

        Monestikos Jumala on haastänut jonkun käräjille jumalanpilkasta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monestikos Jumala on haastänut jonkun käräjille jumalanpilkasta?

        Hämmästyttävää, että vielä joku AIKUINEN uskoo noihin lähi-idän kulttuureista tänne siirrettyihin satuhahmoihin, kuten tämän ketjun aloittaja. Lähi-idästä ei muutenkaan ole koskaan tullut mitään fiksua, ruotsalaiset vain keksivät että uskon varjolla voidaan yksinkertaisia suomalaisia hallita ja verottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monestikos Jumala on haastänut jonkun käräjille jumalanpilkasta?

        Kuinka sellaista voi pilkata joka on ihmisen mielikuvituksen tuotetta eikä todellisuutta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monestikos Jumala on haastänut jonkun käräjille jumalanpilkasta?

        Mutta kun täällä niin moni loukkaantuu sen puolesta. Minuakin harmittaa jos joku ei ole kanssani samaa mieltä mennikäisistä ja haukkuu niitä. Löytyisikö muita lakialoitteen taakse? Menninkäisen pilkka pitää saada lakiin!


    • Anonyymi

      Miten olematonta voi pilkata ja miten se voi olla rikos?

      • Anonyymi

        Eihän Muhammedia tai Allahia saa pilkata.


    • Anonyymi

      Miksi ei saisi ns. jumalaa pilkata, jos kerran saa yksityishenkilön ominaiksuuksilla tehdä härskiä pilkkaa. Jos kerran jotain sallitaan, niin sitten sallitaan kaikki. Minusta on aika naurettavaa pyllistellä johonkin suuntaan ja uskoa sen auttavan. Samoin kaikki yöllä syömiset ja muut outoudet.

    • Anonyymi

      Kyllä suomessa saa pilkata jos uskonto on kristinusko jos taas islam niin ei saa ja sama väki joka haluaa että laki on voimassa kuitenkin antoivat tukensa charlie hebdo lehdelle mutta nyt ovatkin päinvastaista mieltä kummaa sakkia.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista että Jumalasi tarvitsee maallisen lain suojaa. Eikö kannattaisi vaihtaa parempaan Jumalaan? kyllähän noita riittää mistä valita.

    • Anonyymi

      Ei se Jumala sitä suojaa tarvitse, mutta ihmiset kyllä Jumalattomia vastaan . Se ei ole nuo uskonvainot kovin tavattomia nykyisinkään, vaikkakin Suomessa on oltu tähän saakka asioiden kanssa suht tasapainossa, vaan kun nämä vihreät nyt kokevat sukupuolivapautta loukatun uskon harjoittajien taholta niin nyt sitten on lähdetty vastatoimiin uskovaisia vastaan puollustaakseen seksuaalivähemmistöjä. Tilanne vain enneminkin osoittaa sen että tuota suojaa ei tule purkaa. Tuosta se äkkiä lähtee.

      • Anonyymi

        Voi miten savon sulttaanin pää voikin olla sekaisin helluntaiherätyksestä.....


      • Anonyymi

        Äläs nyt tehän olette nykyään samaa porukka suomen kristuskolaiset ja pirede väki kallion kirkko järjesti jo yli 5 vuotta sitten lapsille pompi homanatapahtuman yms. samaa sakkia olette nykyään siis.


      • Anonyymi

        Te lahkolaiset koette olevanne vainottuja vain siitä syystä että yhteiskunta ei enää salli teidän kyykyttää toisinajattelevia ihan miten haluatte.


    • Anonyymi

      Persut ovat jo pitkään tukeneet Räsäsen Jumalanpilkkaa. Nimittäin homovainot ovat vastoin Jeesuksen tahtoa.

      • Anonyymi

        Missäs se jeesus on moisen tahtonsa ilmoittanut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missäs se jeesus on moisen tahtonsa ilmoittanut?

        Ihmisten mielikuvituksessa.


    • Anonyymi

      Ei pidä ihmetellä kun lähetyssaarnaajia surmataan arabimaissa Kiinassa ja missä on moraali korkeammalla tasolla. eikä porno,homous, abortti, kaikenlainen jumalanpilkka ja rivo kielenkäyttö ole sallittua.
      Kristityt on samassa limessä uitettuja suvakkeja ja marssivat pride-kulkueissa kosa maallinen laki niin "määrää" lainkuuliaisen kansalaisen osallistumaan Jumalan pilkkaan perusoikeutena.

      Kuinka syvä onkaan kirkon paatumus?

      • Anonyymi

        Syvän syvää.


    • Anonyymi

      Ateistin johtama poliittisen elämän peräpäänpuolue, jota pohojanmaan "kristityt" äänestävät?

      Taitaa persut sittenkin olla sellaisten juoppojen puolue, jotka eivät kelpaa edes helluntalaisiin.

    • Anonyymi

      Sanoisin, että jumalanpilkan kieltävään lain olemassaolo on jumalanpilkkaa, koska miksi jumala välittäisi pilkasta?

      • Anonyymi

        jumalanpilkka häpäisee uskovien vakaumusta, ja tekee heidän elämänsä pilkatuksi, uhatuksi, mitätöi koko persoonan, koska vakaumus on koko persoona, kaikkinensa. .


    • Anonyymi

      Miten olematonta voi pilkata.

      • Anonyymi

        Kyllä jeesus on ollut olemassa mutta ei mikään jumala poika ollut vaan ihan tavllinen pulliaienen joka perusti oman lahkon nimeltä kristinusko ja hänen jälkeen eläneet on kirjotellut hänestä tarinoita värikynän kanssa.


    • Anonyymi

      Satuolentojen pilkkaamien on sallitua. Miksi tiettyjä satuolentoja ei saisi pilkata?

    • Anonyymi

      YK on monta kertaa vaatinut perussuomalaisten mukana Suomeen sananvapautta.

      • Anonyymi

        Kyllähän kaikki suomen puoleet tuki myös charlie hebdo lehtä mutta nyt näköjään osa puolueista kääntänyt kelkansa tässä asiassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän kaikki suomen puoleet tuki myös charlie hebdo lehtä mutta nyt näköjään osa puolueista kääntänyt kelkansa tässä asiassa.

        Vanhanen ainakin pyyteli musuilta anteeksi pilakuvia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhanen ainakin pyyteli musuilta anteeksi pilakuvia.

        Joo varmasti jo yksittäinen vasemmistolainekin jotkut kontulat on pyydellyt mutta noin muuten isolla rintamalla kaikki puolueet tuki lehteä.


    • Anonyymi

      Hauska otsikko :D Kaikki vihreät ja persut varmaan odottaa vesi kielellä päästäkseen pilkkaamaan jumalaa :)

    • Anonyymi

      Persujen elämä perustuu mölinään
      .mitään rajoja ei saa olla.

      • Anonyymi

        Voiko "allahia ja muhamettia" pilkata. Jos ei niin miksi YK vaatii jumalan pilkkaamista..
        Vaatiiko YK:n mukaan että Kiinan ja Pohjoiskorean pomoja voi vapaasti pilkata?. Jos ei niin miksi pitää olla oikeus kristittyjen jumalan pilkkaamiseen.
        Kaiken lisäksi mikä hinku yleensä ihmisillä on päästä pilkkaamaan jotain. Onkohan se jonkinlaista sairautta??


    • Anonyymi

      Käsky kuuluu: kunnioita isääsi ja äitiäsi, että menestyisit maan päällä.
      Jumalaa sanotaan meidän Isäksemme.

      Mutta tossa jutussa:
      "YK:n ihmisoikeuskomitea on useasti vaatinut Suomea poistamaan uskonrauhan rikkomisen lakipykälän, koska se rajoittaa sananvapautta. Uskonnon harjoittamista voitaisiin suojata nimittäin myös pykälällä, joka kieltää kiihottamisen kansanryhmiä – tässä tilanteessa uskovaisia – vastaan...
      Yle kysyi 200:lta kansanedustajilta, pitäisikö rikoslaista kumota uskonrauhan rikkomista koskeva kohta, joka tuomitsee mm. Jumalan pilkan."

      YK vaatii, että Jumalaa saa pilkata?

      1916 - Woodrow Wilson kampanjoi vuosia YK:n edeltäjän Kansainliiton puolesta sekä maailmanhallituksen perustamiseksi sillä verukkeella, että se estäisi tulevat sodat.

      1934 - Alice A. Bailey julkaisee kirjan "The Externalization of the Hierarchy". Bailey on okkultisti, joka sanoo tietojensa tulleen henkioppaalta. Bailey myös esitti ajatuksen arjalaisrodusta. Hän sanoo, että uusi maailmanjärjestys täytyy saada aikaiseksi. Kirjan julkaisija on Lucis Trust, jonka alkuperäinen nimi on "Lucifer Publishing Company".
      Lucis Trust on YK:n sosiaalisen ja taloudellisen neuvoston jäsen, ja YK:n 40-vuotisen uran tehnyt "henkinen isä". Robert Muller levitti Baileyn oppeja ja antoi niille YK:n tuen. Steiner-koulujen taustalla oleva Rudolf Steiner käytti samoja opetuksia. YK:n tukema Lucis Trust sanoo mm.: "Lucifer laskeutui maan päälle tuomaan ihmiselle järjen."

      1945 - 24.10. YK:n perustuskirja tulee voimaan. Senaattori Glen Taylor esittelee senaatin luonnoksen kutsuen senaattia kannattamaan maailmanhallinnon luomista omien poliisivoimien kera.

      1947 - Lokakuussa USA:n kansallisen koulutusliiton puheenjohtaja William Carr kirjoittaa, että opettajien tulee kertoa lapsille kaikista eri ehdotuksista, joita on tehty YK:n vahvistamiseksi ja maailmanhallinnon ja maailmankansalaisuuden luomiseksi.

      1950 - 17.4. Federal Reserven luonut Paul Warburg esiintyy senaatin ulkoasiainvaliokunnan edessä ja sanoo: "tulemme saamaan maailmanhallituksen, riippumatta pidämmekö siitä. Ainoa kysymys on, saavutetaanko se rauhanomaisesti vaiko väkisin."
      9.2. USA:n senaatin ulkoasiainalivaliokunta esittelee ponnen 66, joka alkaa sanoilla: "Saavuttaaksemme universaalin rauhan ja oikeudenmukaisuuden, nykyinen YK:n perustuskirja tulee muuttaa todelliseksi maailmanhallinnon perustuslaiksi." Senaattori Taylor: "meidän täytyy uhrata huomattavasti itsemääräämisoikeuttamme maailmanhallinnolle, jotta se voisi verottaa ihmisiä kustantaakseen itsensä."

      1958 - "World Peace through World Law" julkaistaan, jossa kirjoittajat Grenville Clark ja Louis Sohn kannattavat YK:lle roolia maailman hallintaan, kansallisvaltioiden aseistariisumiseksi, maailmanpoliisiksi ja lainsäätäjäksi.

      1961 - USA:n ulkoministeriö julkaisee suunnitelman riisua kaikki maat aseista ja aseistaa YK:n. Se sisältää kolmivaiheisen ohjelman kansallisvaltioiden aseistariisumiseksi ja YK:n aseistamiseksi, minkä seurauksena "millään valtiolla ei olisi voimaa haastaa asteittain vahvistettuja YK:n rauhanturvajoukkoja".

      1974 -ent. USA:n apul.ulkomin., Trilateral- ja CFR- jäsen Richard Gardner julkaisee artikkelin "The Hard Road to World Order", jossa hän kirjoittaa: "Kansallisen itsemääräämisoikeuden murentaminen pala palalta on tehokkaampaa kuin suoranainen hyökkäys." YK:n yleisistunto linjaa suunnitelman jakaa varakkaampien maiden varoja ja resursseja muille.

      1988 - 7.12. Mikhail Gorbachov sanoo YK:ssa: "Maailman kehittyminen on mahdollista vain universaalin ihmisten konsensuksen etsimisen kautta kun siirrymme kohti uutta maailmanjärjestystä."

      1996 - YK:n 420-sivuinen raportti linjaa suunnitelman globaaliin hallintoon käyttäen termiä "global governance", jota myöhemmin tulevat käyttämään myös useat johtajat mm. EU:n presidentti Herman Von Rompoy. State of the World Forum II pidetään San Franciscossa, mutta monet tapaamisista ovat suljettujen ovien takana lehdistön ulottumattomissa.

      • Anonyymi

        Olen aina ollut sitä mieltä, että jos paholainen pukeutuu korkokenkiin, se ei tarkoita, että hän on muuttanut itsensä naiseksi, virkamieheksi, tai todella sellaiseksi lässyhumanistiksi, joiden suusta voimme kuulla ne ärsyttävimmät liirun laarumit.
        Se, minkä se osaa, on valkeuden enkeliksi pukeutuminen. Kristityt eivät ymmärrä tätä.
        Oho. Ohjelma meinaa, että oon botti.
        Kokeilen lähettää taas.


    • Anonyymi

      Täysin tarpeetonta kirjoittelua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe