Persut ja vihreät yhdessä haluaa oikeuden jumalanpilkkaan

Anonyymi

37

175

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Persut haluaa maahan amerikkatyyppisen kaksinaismoraalin.

   • Anonyymi

    Päivi Räsästä saa syyttää..


  • Anonyymi

   Jumalanpilkkalain lisäksi vihapuhelait kriminalisoi samankaltaisen ilmaisun joten ei ensimmäinen välttämätön ole. Jos halutaan että jumalanpilkka rikoksena säilyy.

   • Anonyymi

    Monestikos Jumala on haastänut jonkun käräjille jumalanpilkasta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Monestikos Jumala on haastänut jonkun käräjille jumalanpilkasta?

    Hämmästyttävää, että vielä joku AIKUINEN uskoo noihin lähi-idän kulttuureista tänne siirrettyihin satuhahmoihin, kuten tämän ketjun aloittaja. Lähi-idästä ei muutenkaan ole koskaan tullut mitään fiksua, ruotsalaiset vain keksivät että uskon varjolla voidaan yksinkertaisia suomalaisia hallita ja verottaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Monestikos Jumala on haastänut jonkun käräjille jumalanpilkasta?

    Kuinka sellaista voi pilkata joka on ihmisen mielikuvituksen tuotetta eikä todellisuutta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Monestikos Jumala on haastänut jonkun käräjille jumalanpilkasta?

    Mutta kun täällä niin moni loukkaantuu sen puolesta. Minuakin harmittaa jos joku ei ole kanssani samaa mieltä mennikäisistä ja haukkuu niitä. Löytyisikö muita lakialoitteen taakse? Menninkäisen pilkka pitää saada lakiin!


  • Anonyymi

   Miten olematonta voi pilkata ja miten se voi olla rikos?

   • Anonyymi

    Eihän Muhammedia tai Allahia saa pilkata.


  • Anonyymi

   Miksi ei saisi ns. jumalaa pilkata, jos kerran saa yksityishenkilön ominaiksuuksilla tehdä härskiä pilkkaa. Jos kerran jotain sallitaan, niin sitten sallitaan kaikki. Minusta on aika naurettavaa pyllistellä johonkin suuntaan ja uskoa sen auttavan. Samoin kaikki yöllä syömiset ja muut outoudet.

  • Anonyymi

   Kyllä suomessa saa pilkata jos uskonto on kristinusko jos taas islam niin ei saa ja sama väki joka haluaa että laki on voimassa kuitenkin antoivat tukensa charlie hebdo lehdelle mutta nyt ovatkin päinvastaista mieltä kummaa sakkia.

  • Anonyymi

   Mielenkiintoista että Jumalasi tarvitsee maallisen lain suojaa. Eikö kannattaisi vaihtaa parempaan Jumalaan? kyllähän noita riittää mistä valita.

  • Anonyymi

   Ei se Jumala sitä suojaa tarvitse, mutta ihmiset kyllä Jumalattomia vastaan . Se ei ole nuo uskonvainot kovin tavattomia nykyisinkään, vaikkakin Suomessa on oltu tähän saakka asioiden kanssa suht tasapainossa, vaan kun nämä vihreät nyt kokevat sukupuolivapautta loukatun uskon harjoittajien taholta niin nyt sitten on lähdetty vastatoimiin uskovaisia vastaan puollustaakseen seksuaalivähemmistöjä. Tilanne vain enneminkin osoittaa sen että tuota suojaa ei tule purkaa. Tuosta se äkkiä lähtee.

   • Anonyymi

    Voi miten savon sulttaanin pää voikin olla sekaisin helluntaiherätyksestä.....


   • Anonyymi

    Äläs nyt tehän olette nykyään samaa porukka suomen kristuskolaiset ja pirede väki kallion kirkko järjesti jo yli 5 vuotta sitten lapsille pompi homanatapahtuman yms. samaa sakkia olette nykyään siis.


   • Anonyymi

    Te lahkolaiset koette olevanne vainottuja vain siitä syystä että yhteiskunta ei enää salli teidän kyykyttää toisinajattelevia ihan miten haluatte.


  • Anonyymi

   Persut ovat jo pitkään tukeneet Räsäsen Jumalanpilkkaa. Nimittäin homovainot ovat vastoin Jeesuksen tahtoa.

   • Anonyymi

    Missäs se jeesus on moisen tahtonsa ilmoittanut?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missäs se jeesus on moisen tahtonsa ilmoittanut?

    Ihmisten mielikuvituksessa.


  • Anonyymi

   Ei pidä ihmetellä kun lähetyssaarnaajia surmataan arabimaissa Kiinassa ja missä on moraali korkeammalla tasolla. eikä porno,homous, abortti, kaikenlainen jumalanpilkka ja rivo kielenkäyttö ole sallittua.
   Kristityt on samassa limessä uitettuja suvakkeja ja marssivat pride-kulkueissa kosa maallinen laki niin "määrää" lainkuuliaisen kansalaisen osallistumaan Jumalan pilkkaan perusoikeutena.

   Kuinka syvä onkaan kirkon paatumus?

   • Anonyymi

    Syvän syvää.


  • Anonyymi

   Ateistin johtama poliittisen elämän peräpäänpuolue, jota pohojanmaan "kristityt" äänestävät?

   Taitaa persut sittenkin olla sellaisten juoppojen puolue, jotka eivät kelpaa edes helluntalaisiin.

  • Anonyymi

   Sanoisin, että jumalanpilkan kieltävään lain olemassaolo on jumalanpilkkaa, koska miksi jumala välittäisi pilkasta?

   • Anonyymi

    jumalanpilkka häpäisee uskovien vakaumusta, ja tekee heidän elämänsä pilkatuksi, uhatuksi, mitätöi koko persoonan, koska vakaumus on koko persoona, kaikkinensa. .


  • Anonyymi

   Miten olematonta voi pilkata.

   • Anonyymi

    Kyllä jeesus on ollut olemassa mutta ei mikään jumala poika ollut vaan ihan tavllinen pulliaienen joka perusti oman lahkon nimeltä kristinusko ja hänen jälkeen eläneet on kirjotellut hänestä tarinoita värikynän kanssa.


  • Anonyymi

   Satuolentojen pilkkaamien on sallitua. Miksi tiettyjä satuolentoja ei saisi pilkata?

  • Anonyymi

   YK on monta kertaa vaatinut perussuomalaisten mukana Suomeen sananvapautta.

   • Anonyymi

    Kyllähän kaikki suomen puoleet tuki myös charlie hebdo lehtä mutta nyt näköjään osa puolueista kääntänyt kelkansa tässä asiassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän kaikki suomen puoleet tuki myös charlie hebdo lehtä mutta nyt näköjään osa puolueista kääntänyt kelkansa tässä asiassa.

    Vanhanen ainakin pyyteli musuilta anteeksi pilakuvia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vanhanen ainakin pyyteli musuilta anteeksi pilakuvia.

    Joo varmasti jo yksittäinen vasemmistolainekin jotkut kontulat on pyydellyt mutta noin muuten isolla rintamalla kaikki puolueet tuki lehteä.


  • Anonyymi

   Hauska otsikko :D Kaikki vihreät ja persut varmaan odottaa vesi kielellä päästäkseen pilkkaamaan jumalaa :)

  • Anonyymi

   Persujen elämä perustuu mölinään
   .mitään rajoja ei saa olla.

   • Anonyymi

    Voiko "allahia ja muhamettia" pilkata. Jos ei niin miksi YK vaatii jumalan pilkkaamista..
    Vaatiiko YK:n mukaan että Kiinan ja Pohjoiskorean pomoja voi vapaasti pilkata?. Jos ei niin miksi pitää olla oikeus kristittyjen jumalan pilkkaamiseen.
    Kaiken lisäksi mikä hinku yleensä ihmisillä on päästä pilkkaamaan jotain. Onkohan se jonkinlaista sairautta??


  • Anonyymi

   Käsky kuuluu: kunnioita isääsi ja äitiäsi, että menestyisit maan päällä.
   Jumalaa sanotaan meidän Isäksemme.

   Mutta tossa jutussa:
   "YK:n ihmisoikeuskomitea on useasti vaatinut Suomea poistamaan uskonrauhan rikkomisen lakipykälän, koska se rajoittaa sananvapautta. Uskonnon harjoittamista voitaisiin suojata nimittäin myös pykälällä, joka kieltää kiihottamisen kansanryhmiä – tässä tilanteessa uskovaisia – vastaan...
   Yle kysyi 200:lta kansanedustajilta, pitäisikö rikoslaista kumota uskonrauhan rikkomista koskeva kohta, joka tuomitsee mm. Jumalan pilkan."

   YK vaatii, että Jumalaa saa pilkata?

   1916 - Woodrow Wilson kampanjoi vuosia YK:n edeltäjän Kansainliiton puolesta sekä maailmanhallituksen perustamiseksi sillä verukkeella, että se estäisi tulevat sodat.

   1934 - Alice A. Bailey julkaisee kirjan "The Externalization of the Hierarchy". Bailey on okkultisti, joka sanoo tietojensa tulleen henkioppaalta. Bailey myös esitti ajatuksen arjalaisrodusta. Hän sanoo, että uusi maailmanjärjestys täytyy saada aikaiseksi. Kirjan julkaisija on Lucis Trust, jonka alkuperäinen nimi on "Lucifer Publishing Company".
   Lucis Trust on YK:n sosiaalisen ja taloudellisen neuvoston jäsen, ja YK:n 40-vuotisen uran tehnyt "henkinen isä". Robert Muller levitti Baileyn oppeja ja antoi niille YK:n tuen. Steiner-koulujen taustalla oleva Rudolf Steiner käytti samoja opetuksia. YK:n tukema Lucis Trust sanoo mm.: "Lucifer laskeutui maan päälle tuomaan ihmiselle järjen."

   1945 - 24.10. YK:n perustuskirja tulee voimaan. Senaattori Glen Taylor esittelee senaatin luonnoksen kutsuen senaattia kannattamaan maailmanhallinnon luomista omien poliisivoimien kera.

   1947 - Lokakuussa USA:n kansallisen koulutusliiton puheenjohtaja William Carr kirjoittaa, että opettajien tulee kertoa lapsille kaikista eri ehdotuksista, joita on tehty YK:n vahvistamiseksi ja maailmanhallinnon ja maailmankansalaisuuden luomiseksi.

   1950 - 17.4. Federal Reserven luonut Paul Warburg esiintyy senaatin ulkoasiainvaliokunnan edessä ja sanoo: "tulemme saamaan maailmanhallituksen, riippumatta pidämmekö siitä. Ainoa kysymys on, saavutetaanko se rauhanomaisesti vaiko väkisin."
   9.2. USA:n senaatin ulkoasiainalivaliokunta esittelee ponnen 66, joka alkaa sanoilla: "Saavuttaaksemme universaalin rauhan ja oikeudenmukaisuuden, nykyinen YK:n perustuskirja tulee muuttaa todelliseksi maailmanhallinnon perustuslaiksi." Senaattori Taylor: "meidän täytyy uhrata huomattavasti itsemääräämisoikeuttamme maailmanhallinnolle, jotta se voisi verottaa ihmisiä kustantaakseen itsensä."

   1958 - "World Peace through World Law" julkaistaan, jossa kirjoittajat Grenville Clark ja Louis Sohn kannattavat YK:lle roolia maailman hallintaan, kansallisvaltioiden aseistariisumiseksi, maailmanpoliisiksi ja lainsäätäjäksi.

   1961 - USA:n ulkoministeriö julkaisee suunnitelman riisua kaikki maat aseista ja aseistaa YK:n. Se sisältää kolmivaiheisen ohjelman kansallisvaltioiden aseistariisumiseksi ja YK:n aseistamiseksi, minkä seurauksena "millään valtiolla ei olisi voimaa haastaa asteittain vahvistettuja YK:n rauhanturvajoukkoja".

   1974 -ent. USA:n apul.ulkomin., Trilateral- ja CFR- jäsen Richard Gardner julkaisee artikkelin "The Hard Road to World Order", jossa hän kirjoittaa: "Kansallisen itsemääräämisoikeuden murentaminen pala palalta on tehokkaampaa kuin suoranainen hyökkäys." YK:n yleisistunto linjaa suunnitelman jakaa varakkaampien maiden varoja ja resursseja muille.

   1988 - 7.12. Mikhail Gorbachov sanoo YK:ssa: "Maailman kehittyminen on mahdollista vain universaalin ihmisten konsensuksen etsimisen kautta kun siirrymme kohti uutta maailmanjärjestystä."

   1996 - YK:n 420-sivuinen raportti linjaa suunnitelman globaaliin hallintoon käyttäen termiä "global governance", jota myöhemmin tulevat käyttämään myös useat johtajat mm. EU:n presidentti Herman Von Rompoy. State of the World Forum II pidetään San Franciscossa, mutta monet tapaamisista ovat suljettujen ovien takana lehdistön ulottumattomissa.

   • Anonyymi

    Olen aina ollut sitä mieltä, että jos paholainen pukeutuu korkokenkiin, se ei tarkoita, että hän on muuttanut itsensä naiseksi, virkamieheksi, tai todella sellaiseksi lässyhumanistiksi, joiden suusta voimme kuulla ne ärsyttävimmät liirun laarumit.
    Se, minkä se osaa, on valkeuden enkeliksi pukeutuminen. Kristityt eivät ymmärrä tätä.
    Oho. Ohjelma meinaa, että oon botti.
    Kokeilen lähettää taas.


  • Anonyymi

   Täysin tarpeetonta kirjoittelua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   30
   4065
  2. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   69
   3214
  3. HUS:lta viimein dataa koronasta ja koronarokotteista

   Hesarissa on artikkeli (tai kaksikin) jossa HUS kertoo koronatilanteesta ja antaa selvää numerofaktaa koronatilanteesta ja rokotusten vaikutuksesta. E
   Maailman menoa
   220
   2510
  4. Koronamarjanpoimijat

   Kainuussa kymmeniä koronatartuntoja ulkomaalaisilla marjanpoimijoilla Kainuun sote tiedottaa tehneensä koronatestejä ulkomaalaisten marjanpoimijoide
   Suomussalmi
   118
   2000
  5. Sähköpotkulautailija menehtyi linja-auton alle

   Turussa; 23-v. nainen kuoli onnettomuuspaikalla. Mikä suru taas kotiin ja omaisille ;(. https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008170930.html
   Maailman menoa
   117
   1877
  6. Galleria Sofian överimuokkaukset vs. todellisuus

   Kerätäänpä vertailukuvia, millainen Sofia uskottelee ja uskoo(?) olevansa versus todellisuus. Mä aloitan huumerahojennkuljetuslaukku ja toooodella pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1734
  7. Nuorelle suomalaismiehelle kova tuomio

   "Käräjäoikeus tuomitsi Helton Nwety Betuel Muchangan, 18, viiden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen." Ankara tuomio, miten jaksaa va
   Maailman menoa
   60
   1710
  8. Martinan instassa kysymys

   Katri Tanni kysyy Maralta: Miten pääset reissuun, kun ennen pitää käsittääkseni olla 14vrk Schengen-alueen ulkopuolella? Itsekin sain entryn samaan ki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1116
  9. ..........

   Hän pelkää mun suhtautumista ja torjuntaa. Mutta tiedän jo. Kunpa voisin kertoa hänelle.
   Ikävä
   62
   1027
  10. Laukaukset Kemijärvellä

   https://yle.fi/uutiset/3-12044939 Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä – Poliisin tietojen mukaan tapahtumapaikalta oli kuultu
   Kemijärvi
   5
   902
  Aihe