Eksyttäjän harhat (Osa 10) Valheet vastaan Raamatun Totuudet!

Anonyymi

Tämä on osa 10 , koskien Eksyttäjän Raamatun Sanan vastaisuuksia = valheita.


Eksyttäjän ”epäpuhtaat” tarjoilut…
-----------------------------------
Tässä osassa 10 on tarkastelussa joukko niitä VALHEITA, joita Eksyttäjä on omalla nimellään, ja globaalissa nettitasossa julkistanut. Ja joita hän on muka ”totuutena” markkinoinut, nautittavaksi kuin parastakin ”gourmet-menua” .

No, kun tarjoiluastia on likaiseksi nähty, ja hänen tuotevalikoimansa saastaiseksi kontaminoitunutta . . . jokainen elämänsä ja uskonsa terveyttä arvostava kiertää tästedes KAUKAA Eksyttäjän saastuttavat annokset! Antaa hänen harrastaa monologejaan, puhua ”itsensä” kanssa - Omissa ketjuissaan!


Jumala ottaa sanoista kiinni!
----------------------------------

On sananlasku, tällainen: ”Sanasta miestä, sarvesta härkää!”

Tämän saman opetti Herramme Jeesus: Matteus 12:34-37

”Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu. Hyvä ihminen tuo hyvän runsaudesta esille hyvää, ja paha ihminen tuo pahan runsaudesta esille pahaa. Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä.”

”Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi."

Tuossa samassa luvussa (Matt 12:33) Jeesus sanoi Totuuden:
”sillä hedelmästä puu tunnetaan”.
(Mitä tulee Eksyttäjän ”hedelmän” laatuun, olen siitä kirjoittanut otsikolla: Sairas puu, sairas hedelmä. Harhaopetukset Osa 3.)

Eksyttäjän säälittävä rienaamisen ”ristiretki”!
--------------------------------------------------------

Jokainen, joka analysoi Eksyttäjän tekstejä ( Raamatun Sanojen viitekehyksessä koetellen!) näkee tuotoksissa toistuvia räikeitä Valheita. Niin överiä ja ”paksua potaskaa” - että (onneksi) sellaiset maxivalheet eivät saa sijaa! Siis Jeesusta ja totuutta rakastavien uskovien taholla! Itsesuojeluvaistokin sellaisista varoittaa! Hengellinen ”immuniteetti” kertoo, että liikkeellä on kovan lajin (Raamatun Sanojen) vääristäjä, rienaaja!

Eksyttäjän runsaat valheväitteet ja valheopit!
-------------------------------------------------------

Rienaamisen ohessa Eksyttäjä on aktivoinut ja täysin häpeämätön Valheiden Viljelijä. Traagista (ja Jumalan tuomion alaista!) on kuitenkin se, että hän sumeilematta esittää Valheita,
• koskien kristillistä uskoa,

• sen perusteita!
Tämä Valheiden Pimeyteen eksyminen on niin irvokasta, että Eksyttäjä koettaa kääntää kaikki päälaelleen! Hän on korottanut saatanan Jumalan tilalle. Hän on tehnyt saatanasta kuin kaikkein ”korkeimman” olennon? Hän on tehnyt samalla itsestään s...n lähettilään, jonka Valheen Isän iljettäviä valheita hän koettaa syöttää julkisuuteen!

On toistuvasti todettava: (onneksi) nuo Eksytyksen teesit ja väitteet ovat tosiaan niin ”överiä” ja lemuavat pahuuden paiseilta, että ne kaatuvat omaan mahdottomuuteensa! Jumalan totuuden ja Raamatun Totuuden Valo paljastaa niiden pimeyden.

On toteltava Raamatun Sanaa: On vastustettava valheita, perkelettä, kun se ihmisessä – eksyttäjässä - valheitaan tuputtaa!

Otan tähän nyt esille vain muutamia Eksyttäjän valheväitteitä. Mitään argumenttia taikka todistetta mm. seuraaville (valheille 1-5 ) RAAMATUSTA EI LÖYDY!

Nämä muutamat riittävät todistamaan, että puu on ”pilaantunut” valheiden läpitunkema. Josta ”puusta” ei voi tulla muuta kuin ”huonoa hedelmää”! (Sallittakoon, etten tunne intoa tonkia kovin laajasti enempää valheiden tunkiota! Siis enempiä todisteita hänen totaalisesta valhe-eksymyksestä!)

Tällä hetkellä voidaan tiivistettynä todeta:

Kyseessä on traaginen Yhden-Miehen-Antikristillinen-harharetki!

(aloitus jatkuu)

23

896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      (Aloituksene jatkoa, osa 10)

      Valhevaston annoksia, Raamatun Sanan Totuuksia!


      VALHE 1

      ”KRISTINUSKO ALKOI, KUN TEMPPELIN VÄLIVERHO REPESI”


      TOTUUS 1

      Jeesus Kristus on kristillisen uskon ja seurakunnan perustaja, alku.
      (Matteus 16:16-17, 1 Kor 3:11)

      ”Simon Pietari vastasi ja sanoi: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Autuas olet sinä, Simon, Joonaan poika, sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa.
      Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita. ”

      ”Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus.”


      VALHE 2

      ” Kun Saatana Golgatalla näki Jeesuksen kuolleen, Hän hyppäsi kiireesti Golgatalta Jerusalemin temppelin harjalle ja sieltä alas temppeliin, repi väliverhon, koska hän oli nyt sen uusi omistaja, kirjoitusten mukaan.”


      TOTUUS 2

      Saatana ei ”temppuillut” - ei loikkinut kuin sammakko! (Sellaiset korvien välistä nousseet ”harhasadut” eivät kuulu Raamatun sisälle! )

      Jeesus itse meni ”kaikkein pyhimpään” , (iankaikkiseen) näin:

      • ”Mutta kun Kristus tuli tulevaisen hyvän ylimmäiseksi papiksi, niin hän suuremman ja täydellisemmän majan kautta, joka ei ole käsillä tehty, se on: joka ei ole tätä luomakuntaa,
      ” meni, ei kauristen ja vasikkain veren kautta, vaan OMAN VERENSÄ kautta kerta kaikkiaan kaikkeinpyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen!”

      Tämän oikeutuksella jokaisella joka uskoo Jeesukseen, on Hänen Pyhän verensä ansiosta pääsy ”kaikkein pyhimpään” - taivaalliseen tasoon, siis Jumalan yhteyteen!

      • ”Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään,

      • ”jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta.” ( Hebrealaiskirje ):11-12, 10:19-20)

      VALHE 3

      ”Ristillä ja Jeesuksesta vuodattamalla verellä Saatana on sitonut kaikki syntiset ikuisesti omakseen.”


      TOTUUS 3

      Herramme Jeesus Kristus ”osti” Pyhällä verellään ihmiset ikuisesti - maksoi kaikista lunastusmaksun!

      • ”ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet VERELLÄSI OSTANUT Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista.. ( Ilm 5:9)

      • Ja jos te Isänänne huudatte avuksi häntä, joka henkilöön katsomatta tuomitsee kunkin hänen tekojensa mukaan, niin vaeltakaa pelossa tämä muukalaisuutenne aika, tietäen, ettette ole millään katoavaisella, ette hopealla ettekä kullalla, lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne, vaan Kristuksen KALLIILLA VERELLÄ, niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan. ” ( 1. Piet 17-18)


      VALHE 4

      ”KRISTITTYJEN PERUSTUSLAKI JA ASETUS
      SEN laativat Saatanan kurittama Paavali ja Jeesuksen kieltänyt Pietari.”

      TOTUUS 4

      Jumalan valtakunnan ja Kristuksen seurakunnan ”laki” on se, jonka Herra Jeesus, seurakunnan omistaja ilmoitti: Matteus 22: 36-40

      • "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat."

      VALHE 5
      ”Olen 84 v ja viimeiset 33 vuotta minulla on ollut lakina Pyhän Hengen totuus.”


      TOTUUS 5

      Raamattu ei tunne mitään sellaista kuin ”lakina Pyhän Hengen totuus”! Laki ja profeetat ovat nämä:
      • "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat."

      • ”Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” (Joh 14:6)

      Jeesus on ainoa Totuus, Totuuden lähde.

      LOPUKSI

      Kuten julkiset Eksytyksen Valheet osoittavat, ja kuten

      - Raamatun Totuuden sanat kumoavat nuo Valheet,


      on todettava, että kyseessä on pahimman lajin ”eksytyshanke”!
      Sellainen, jossa ”kielletään”
      * Kristuksen Herraus ja Kuninkuus.
      * Raamatun Pyhien totuuksien arvovalta ja auktoriteetti.

      Äärimmäisen lajin lahko, Yhden-Miehen-Eriseura. . .

      • Anonyymi

        ”Uskon kautta siunasi Jaakob kuollessaan kumpaisenkin Joosefin pojista ja rukoili sauvansa päähän nojaten.”


      • Anonyymi

        Teuvosta on tullut kristittyjen vihollinen.


      • Anonyymi

        Hyvä! Teuvo on todellakin harhaanjohtaja.


      • Anonyymi

        Juuri näin on asianlaita.


      • Anonyymi

        Joosua joukkoineen kokee Gibeonissa auringon ja kuun pysähdyksen, puoli päivää kesti tilanne.
        Tämä jos mikä on helvetin iso vale!!
        Raamatun lukeminen on kuin nousisi lentävälle matolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Uskon kautta siunasi Jaakob kuollessaan kumpaisenkin Joosefin pojista ja rukoili sauvansa päähän nojaten.”

        Niin


    • Anonyymi

      Voidaan todeta, että esim. Jehovan todistajienkin oppi on vähemmän epäraamatullista kuin Teuvon jutut, vaikka tosin molemmat ovat mitätöineet Jeesuksen sovitustyön.

    • Anonyymi

      ” Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.”

      • Anonyymi

        Jokainen saa Herralta oikein, tekojensa mukaan!


    • Anonyymi

      Onneksi järkevä uskova näkee eksyttäjät silmänräpäyksessä. Nämä eksyttäjät vaikuttavat organisoiduilta. Jotkut yksilöt ovat selvästi demonisen vihan vallassa, kiihkoillessaan omien luuloteltujen tai ulkoa saneltujen sekavien väitteittensä puolesta. Minä pysyn järkähtämättä Raamatun sanomassa, niinkuin Jumala ja Jeesus on sen kristallin kirkkaasti inspiroinut ja koonnut, vanhurskaittensa kautta. Emme saa muuttaa jakeitten, lukujen ja kirjojen sanomaa yhtään. Vaikka sanojen tarkoitusta selvennetään, Raamatun tutkijoiden toimesta, niin sanoman tarkoitusta ei saa muuttaa.

      • Anonyymi

        Sama ihminen ei voi olla molempia. On oltava joko järkevä, tai uskova.


    • Anonyymi

      Se on just noin.

    • Anonyymi

      Jos Teuvo Suni olisi Jumalan profeetta -- niin Raamatusta ei paljoa enää löytyisi alkuperäistä...

    • Anonyymi

      Mutta kun ei olekuin valeprofeetta.

      • Anonyymi

        Mistä oikean profeetan sitten tunnistaa? Pitästä parrasta ja heristävästä etusormesta?
        Ennustaminen on pirun vaikea laji. Tuhansia vuosia eteenpäin katsottaessa pitää olla hyvät "kiikarit".
        Pitää syödä jotain sopivaa sientä (suippumadonlakki) ja juoda mieluummin tislettä kun viiniä.
        Pari viikkoa tällä dietillä saa ihmeitä aikaan huonommankin profeetan huvuutissa.
        Kylläpä näkee ihan mitä sattuu, näkee sellaistakin mitä ei haluaisi. Näitä sitten kirjuri laittaa sulkakynällä papyrykselle, kokijalla ei pysy sulka kädessä. Eikä hatussa.
        Johanneksen maakuopasta lähettämiä trippikokemuksia on sittemmin yritetty tulkita laihoin tuloksin.


    • Anonyymi

      Valeprofeetta kehuu olevansa profeetta ja Jumalan mies, mutta ei ole. Yksinkertaista.

    • Anonyymi

      Valeprofeettaa yrittää taas kieroilla tälläkin palstalla. Varokaa häntä.

    • Anonyymi

      Ei se Johannes ilman "tajunnan laajentimia" siellä maakuopassa olisi mitään nähnyt. Niin villejä näkyjä ei tavallisella ruokavaliolla mitenkään saa.
      Vai oliko pelkkää pottua ukolla eväänä, kun Ilmestyskirjan loi?
      Niin muutkin poppamiehet ovat nähneet paremmin tulevat. Pureskelemalla kokapensaan lehtiä, juomalla shamaanin kusta ( tämän syötyä punaistakärpässientä) ym.
      Kyllä sieltä taivaasta tietoa alkaa tippua.

    • Anonyymi

      Jer.10:12-13 Hän on tehnyt maan voimallansa, vahvistanyt maanpiirin viisaudellansa ja levittänyt taivaat taidollansa. Kun hän jylisee, käy vetten pauhina taivaalla, ja hän nostaa pilvet maan ääristä. tekee salamat ja sateen ja tuo tuulen sen säilytyspaikoista. Jer.51:15-16 Hän on tehnyt maan voimallansa, vahvistanut maanpiirin viisaudellansa ja levittänyt taivaat taidollansa. Kun hän jylisee, käy vetten pauhina taivaalla, ja hän nostaa pilvet maan ääristä, tekee salamat ja tuo tuulen sen säilytyspaikoista.

    • Anonyymi

      Jer.51:16 Biblia (1776) Kuin hän jylisee niin on paljo vettä taivaan alla; hän tempaa pilvet ylös hamasta maan äärestä: hän tekee leimaukset sateessa, ja tuo tuulen kammioistaan.

    • Anonyymi

      Ps.135:5-7 Sillä minä tiedän, että Herra on suuri, ja meidän Herramme korkeampi kaikkia jumalia. Kaiken, minkä Herra tahtoo, hän tekee, sekä taivaasa että maassa, merissä ja kaikissa syvyyksissä; hän joka nostaa pilvet maan ääristä. tekee salamat ja sateen ja tuopi tuulen sen säilytyspaikoista. Job.38:35 Tahdotko lähettää salamat menemään, niin että sanovat sinulle: Katso, tässä me olemme?

    • Anonyymi

      Päivän sana
      Mooses rukoili kansan puolesta, ja Herra sanoi Moosekselle: Tee käärmeen kuva ja pane se tangon päähän. Jokainen pureman saanut, joka katsoo siihen, jää eloon.
      4 Moos.21: 7-8
      On todella toimiva taika muinaisuudesta.
      Miksi ei käytetä laajemmin nykyisin?

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe