Eksyttäjän harhat (Osa 10) Valheet vastaan Raamatun Totuudet!

Anonyymi

Tämä on osa 10 , koskien Eksyttäjän Raamatun Sanan vastaisuuksia = valheita.

Eksyttäjän ”epäpuhtaat” tarjoilut…
-----------------------------------
Tässä osassa 10 on tarkastelussa joukko niitä VALHEITA, joita Eksyttäjä on omalla nimellään, ja globaalissa nettitasossa julkistanut. Ja joita hän on muka ”totuutena” markkinoinut, nautittavaksi kuin parastakin ”gourmet-menua” .

No, kun tarjoiluastia on likaiseksi nähty, ja hänen tuotevalikoimansa saastaiseksi kontaminoitunutta . . . jokainen elämänsä ja uskonsa terveyttä arvostava kiertää tästedes KAUKAA Eksyttäjän saastuttavat annokset! Antaa hänen harrastaa monologejaan, puhua ”itsensä” kanssa - Omissa ketjuissaan!

Jumala ottaa sanoista kiinni!
----------------------------------

On sananlasku, tällainen: ”Sanasta miestä, sarvesta härkää!”

Tämän saman opetti Herramme Jeesus: Matteus 12:34-37

”Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu. Hyvä ihminen tuo hyvän runsaudesta esille hyvää, ja paha ihminen tuo pahan runsaudesta esille pahaa. Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä.”

”Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi."

Tuossa samassa luvussa (Matt 12:33) Jeesus sanoi Totuuden:
”sillä hedelmästä puu tunnetaan”.
(Mitä tulee Eksyttäjän ”hedelmän” laatuun, olen siitä kirjoittanut otsikolla: Sairas puu, sairas hedelmä. Harhaopetukset Osa 3.)

Eksyttäjän säälittävä rienaamisen ”ristiretki”!
--------------------------------------------------------

Jokainen, joka analysoi Eksyttäjän tekstejä ( Raamatun Sanojen viitekehyksessä koetellen!) näkee tuotoksissa toistuvia räikeitä Valheita. Niin överiä ja ”paksua potaskaa” - että (onneksi) sellaiset maxivalheet eivät saa sijaa! Siis Jeesusta ja totuutta rakastavien uskovien taholla! Itsesuojeluvaistokin sellaisista varoittaa! Hengellinen ”immuniteetti” kertoo, että liikkeellä on kovan lajin (Raamatun Sanojen) vääristäjä, rienaaja!

Eksyttäjän runsaat valheväitteet ja valheopit!
-------------------------------------------------------

Rienaamisen ohessa Eksyttäjä on aktivoinut ja täysin häpeämätön Valheiden Viljelijä. Traagista (ja Jumalan tuomion alaista!) on kuitenkin se, että hän sumeilematta esittää Valheita,
• koskien kristillistä uskoa,

• sen perusteita!
Tämä Valheiden Pimeyteen eksyminen on niin irvokasta, että Eksyttäjä koettaa kääntää kaikki päälaelleen! Hän on korottanut saatanan Jumalan tilalle. Hän on tehnyt saatanasta kuin kaikkein ”korkeimman” olennon? Hän on tehnyt samalla itsestään s...n lähettilään, jonka Valheen Isän iljettäviä valheita hän koettaa syöttää julkisuuteen!

On toistuvasti todettava: (onneksi) nuo Eksytyksen teesit ja väitteet ovat tosiaan niin ”överiä” ja lemuavat pahuuden paiseilta, että ne kaatuvat omaan mahdottomuuteensa! Jumalan totuuden ja Raamatun Totuuden Valo paljastaa niiden pimeyden.

On toteltava Raamatun Sanaa: On vastustettava valheita, perkelettä, kun se ihmisessä – eksyttäjässä - valheitaan tuputtaa!

Otan tähän nyt esille vain muutamia Eksyttäjän valheväitteitä. Mitään argumenttia taikka todistetta mm. seuraaville (valheille 1-5 ) RAAMATUSTA EI LÖYDY!

Nämä muutamat riittävät todistamaan, että puu on ”pilaantunut” valheiden läpitunkema. Josta ”puusta” ei voi tulla muuta kuin ”huonoa hedelmää”! (Sallittakoon, etten tunne intoa tonkia kovin laajasti enempää valheiden tunkiota! Siis enempiä todisteita hänen totaalisesta valhe-eksymyksestä!)

Tällä hetkellä voidaan tiivistettynä todeta:

Kyseessä on traaginen Yhden-Miehen-Antikristillinen-harharetki!

(aloitus jatkuu)

12

208

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   (Aloituksene jatkoa, osa 10)

   Valhevaston annoksia, Raamatun Sanan Totuuksia!

   VALHE 1

   ”KRISTINUSKO ALKOI, KUN TEMPPELIN VÄLIVERHO REPESI”

   TOTUUS 1

   Jeesus Kristus on kristillisen uskon ja seurakunnan perustaja, alku.
   (Matteus 16:16-17, 1 Kor 3:11)

   ”Simon Pietari vastasi ja sanoi: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Autuas olet sinä, Simon, Joonaan poika, sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa.
   Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita. ”

   ”Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus.”

   VALHE 2

   ” Kun Saatana Golgatalla näki Jeesuksen kuolleen, Hän hyppäsi kiireesti Golgatalta Jerusalemin temppelin harjalle ja sieltä alas temppeliin, repi väliverhon, koska hän oli nyt sen uusi omistaja, kirjoitusten mukaan.”

   TOTUUS 2

   Saatana ei ”temppuillut” - ei loikkinut kuin sammakko! (Sellaiset korvien välistä nousseet ”harhasadut” eivät kuulu Raamatun sisälle! )

   Jeesus itse meni ”kaikkein pyhimpään” , (iankaikkiseen) näin:

   • ”Mutta kun Kristus tuli tulevaisen hyvän ylimmäiseksi papiksi, niin hän suuremman ja täydellisemmän majan kautta, joka ei ole käsillä tehty, se on: joka ei ole tätä luomakuntaa,
   ” meni, ei kauristen ja vasikkain veren kautta, vaan OMAN VERENSÄ kautta kerta kaikkiaan kaikkeinpyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen!”

   Tämän oikeutuksella jokaisella joka uskoo Jeesukseen, on Hänen Pyhän verensä ansiosta pääsy ”kaikkein pyhimpään” - taivaalliseen tasoon, siis Jumalan yhteyteen!

   • ”Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään,

   • ”jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta.” ( Hebrealaiskirje ):11-12, 10:19-20)

   VALHE 3

   ”Ristillä ja Jeesuksesta vuodattamalla verellä Saatana on sitonut kaikki syntiset ikuisesti omakseen.”

   TOTUUS 3

   Herramme Jeesus Kristus ”osti” Pyhällä verellään ihmiset ikuisesti - maksoi kaikista lunastusmaksun!

   • ”ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet VERELLÄSI OSTANUT Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista.. ( Ilm 5:9)

   • Ja jos te Isänänne huudatte avuksi häntä, joka henkilöön katsomatta tuomitsee kunkin hänen tekojensa mukaan, niin vaeltakaa pelossa tämä muukalaisuutenne aika, tietäen, ettette ole millään katoavaisella, ette hopealla ettekä kullalla, lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne, vaan Kristuksen KALLIILLA VERELLÄ, niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan. ” ( 1. Piet 17-18)

   VALHE 4

   ”KRISTITTYJEN PERUSTUSLAKI JA ASETUS
   SEN laativat Saatanan kurittama Paavali ja Jeesuksen kieltänyt Pietari.”

   TOTUUS 4

   Jumalan valtakunnan ja Kristuksen seurakunnan ”laki” on se, jonka Herra Jeesus, seurakunnan omistaja ilmoitti: Matteus 22: 36-40

   • "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat."

   VALHE 5
   ”Olen 84 v ja viimeiset 33 vuotta minulla on ollut lakina Pyhän Hengen totuus.”

   TOTUUS 5

   Raamattu ei tunne mitään sellaista kuin ”lakina Pyhän Hengen totuus”! Laki ja profeetat ovat nämä:
   • "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat."

   • ”Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” (Joh 14:6)

   Jeesus on ainoa Totuus, Totuuden lähde.

   LOPUKSI

   Kuten julkiset Eksytyksen Valheet osoittavat, ja kuten

   - Raamatun Totuuden sanat kumoavat nuo Valheet,

   on todettava, että kyseessä on pahimman lajin ”eksytyshanke”!
   Sellainen, jossa ”kielletään”
   * Kristuksen Herraus ja Kuninkuus.
   * Raamatun Pyhien totuuksien arvovalta ja auktoriteetti.

   Äärimmäisen lajin lahko, Yhden-Miehen-Eriseura. . .

   • Anonyymi

    ”Uskon kautta siunasi Jaakob kuollessaan kumpaisenkin Joosefin pojista ja rukoili sauvansa päähän nojaten.”


   • Anonyymi

    Teuvosta on tullut kristittyjen vihollinen.


   • Anonyymi

    Hyvä! Teuvo on todellakin harhaanjohtaja.


  • Anonyymi

   Voidaan todeta, että esim. Jehovan todistajienkin oppi on vähemmän epäraamatullista kuin Teuvon jutut, vaikka tosin molemmat ovat mitätöineet Jeesuksen sovitustyön.

  • Anonyymi

   ” Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.”

   • Anonyymi

    Jokainen saa Herralta oikein, tekojensa mukaan!


  • Anonyymi

   Onneksi järkevä uskova näkee eksyttäjät silmänräpäyksessä. Nämä eksyttäjät vaikuttavat organisoiduilta. Jotkut yksilöt ovat selvästi demonisen vihan vallassa, kiihkoillessaan omien luuloteltujen tai ulkoa saneltujen sekavien väitteittensä puolesta. Minä pysyn järkähtämättä Raamatun sanomassa, niinkuin Jumala ja Jeesus on sen kristallin kirkkaasti inspiroinut ja koonnut, vanhurskaittensa kautta. Emme saa muuttaa jakeitten, lukujen ja kirjojen sanomaa yhtään. Vaikka sanojen tarkoitusta selvennetään, Raamatun tutkijoiden toimesta, niin sanoman tarkoitusta ei saa muuttaa.

   • Anonyymi

    Sama ihminen ei voi olla molempia. On oltava joko järkevä, tai uskova.


  • Anonyymi

   Se on just noin.

   • Anonyymi

    Siis näin:
    • ”Eikä ole voittovirse"
    • korjaan avaukseeni

    Teuvo Suni söi ruisleipää ja piimää ja nyt
    • pierettää

    • kakka lentää seinille
    • heinille
    • naapurin parvekkeelle
    •naapurille kun oli kessulla

    • "suni Saatana" sanoi hän

    Äänestä


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis näin:
    • ”Eikä ole voittovirse"
    • korjaan avaukseeni

    Teuvo Suni söi ruisleipää ja piimää ja nyt
    • pierettää

    • kakka lentää seinille
    • heinille
    • naapurin parvekkeelle
    •naapurille kun oli kessulla

    • "suni Saatana" sanoi hän

    Äänestä

    Sä oot just noin.

    Vikatilassa


  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2523
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   92
   1412
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1403
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1056
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   992
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   921
  7. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   873
  8. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   868
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   32
   832
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   775
  Aihe