Miksi muslimit syyllistyvät raiskauksiin niin paljon?

Anonyymi

Asiaa on pyöritelty Suomessakin, että miksi, vaikka vastaus on hyvin tiedossa. Pitää vaan ymmärtää minkälaisista yhteiskunnista muslimit tulevat.

Asiaa valottaa myös pari irakilaista naista.

Seida Sohrabi:

– Joissain yhteisöissä nainen on kuin aasin jälkeen tuleva henkilö, jolla ei ole mitään arvoa. Jos he eivät pysty naista suojelemaan, ja hän kulkee kaupungilla ilman huivia, niin on ajatus, että naiset ovat vapaata riistaa, ja heille voi tehdä mitä haluaa.

– Omassa maassa ei voinut ehkä edes jutella naisen kanssa, ja tulet yhteiskuntaan, missä naiset ovat vapaita, ja sinulla on kieroutunut käsitys siitä, että nainen on kuin joku eläin.

Sohrabi näkee, että Lähi-Idästä kotoisin olevat seksuaalirikokseen syyllistyvät miehet saattavat pitää kantasuomalaisia tyttöjä helpompina uhreina kuin oman kulttuurinsa tyttöjä, koska vastaavaa pelkoa ja häpeää ei ole kuin samantaustaiseen tyttöön kajoamisessa.

– Jos mies tekee omasta kulttuurista tulevalle tytölle jotain, niin hän on todella suurissa vaikeuksissa, koska perheet ja isät ovat niin vihaisia, että asiaa saatetaan ratkoa oman käden kautta."

Samira Fathullah:

"- Näkisin, että uskonnolla on todella iso valta siinä, miten miehet käyttävät naisia hyväkseen ja saavat epätasa-arvoisen aseman miesten ja naisten välille.

Hän näkee, että monelle irakilaismiehelle arabiyhteisöstä Suomeen tulo voi olla kulttuurishokki. Irakissa avioliitot ovat usein vanhempien järjestämiä.

– Jotkut eivät ehkä tiedä, että alaikäisen kanssa oleminen on rikos, koska monet menevät Irakissa naimisiin alaikäisinä. Suomessa naiset ja miehet ovat tasa-arvoisia, ja naiset päättävät itse naimisiinmenostaan ja yksityiselämästään."

15

164

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lähetä keskustan toimistoon postia

   juha lukee ja opettelee

   • Anonyymi

    Myös kokoomuksen orvon toimistossa voisi alkaa opetella muslimien käyttäytymistä ennenkuin päästää sisäministerinä 35000 sotilaskarkurimuslimia maahamme niinkuin kävi vuonna 2015.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    "Kerron miksi suomalaisten tulisi saada alkuperäiskansan status,että meille ei kävisi huonosti.

    Muistakaa että suomalaisia on maailman väestöstä vain 0.07%"

    Sinä sen vastauksen itse jo annoit.
    "Vieraslajit" sysrjäyttää AINA alkuperäiset ennemmin tai myöhemmin.
    Lue historiaa.


  • Anonyymi

   Muslimimiehille naisten vähäpukeisuus on kova paikka Ruotsissa.

   Tukholman Kungsholmenilla Hornsbergin rantatiellä sijaitseva rantakaistale on hyvin suosittua auringonpaistattelurantaa. Lisäksi nurmikolla on satoja vähäpukeisia naisia auringonottopuuhissa.

   Tämä näyttää olevan liikaa arabiaanoille. Alueella on koko kesän ollut jatkuvia häiriöitä siitä, että mölyävät arabiaanot kulkevat ees taas rantaa ja kuvaavat kännyköillään naispuolisia ihmisiä. Kuvia jaetaan sitten arabiaanojen keskinäisiin ryhmiin.

   Arabimiehille naisten vähäpukeisuus on kova paikka. He eivät ole ikinä nähneet äitejään ja siskojaan uima-asussa, saati sitten naapurin tyttöjä. Tästä seuraa, että kiima saattaa kesähelteellä äityä suurenpuoleiseksi ja puntissa pullottaa kovanpuoleisesti.

  • Anonyymi

   muslimi uskoiselle "pyhälle" muut ovat alempia vääräuaskosia, ja niitä saa kohdella kuin likaista koiraa.
   Siis selvää muslimi rasismia muita ihmisiä kohtaan!!
   Ylimielinen yskonto jonka papit saarnaa vihaa muita kohtaan,, siinä se
   Lapsemme ovat siis vaarassa. Ja jostain naivismi syystä tätä arki-tietoa ei lapsille opetatat koulussa, mutta jokainen ymmärtävä tämän voi huomata jos asuu ja on muslimaissa, ja asunut euroopassa. esim.

  • Anonyymi

   Miksikö? Se on heidän kulttuurissa tapana. Pitää ottaa, kun tekee mieli. Naisen itseisarvo on nollaa pienempi. Pimpit silvotaan ja muori pannan säkkiin.

  • Anonyymi

   Miksi allah ei rankaise omien raiskauksista,tai raiskaajan ei tarvitse pelätä jumalansa vihaa raiskattuaan?

  • Anonyymi

   Ainoa puolue joka haluaa lopettaa tämän monimuotoisen, monikulttuurisen Islampaskan leviämisen Suomessa on persut, valitettavasti!

  • Anonyymi

   Kuuluu Islamiin ja siihen liittyviin kulttureihin ja naisen asemaan niissä, että vääräuskoisia ja uskonottomia voi kohdella alempina ja niille voi tehdä mitä huvittaa!

  • Anonyymi

   Kahdenkeskisissä keskusteluissa en ole vielä tavannut kantasuomalaista joka tämän monikulttuurisuuden ihannoinnin hyväksyy. Julkisuudessa kyllä sitten ollaan niin suvaitsevaisia kaikelle paskalle.

   • Anonyymi

    Näin se vain on mut sen oikean minän pitääkin nyt ottaa esille ja ohjenuoraakseen jot päästään noista valtaajista, noi pitää suomalaisen pistää vieläh oikken solmuun läpytelijän


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näin se vain on mut sen oikean minän pitääkin nyt ottaa esille ja ohjenuoraakseen jot päästään noista valtaajista, noi pitää suomalaisen pistää vieläh oikken solmuun läpytelijän

    Elein ottein ja sanoin se on noille luuloisille päin silmiä esitetävä
    - miksi ovat tulleet suomen sotkemaan huuhaillaan
    - terästäyvys SUOMALAINEN eikä mitään kansakäymisiä noiten kans pietä


  • Anonyymi

   Tutustukaa ennakkoluulottomasti kulttuureihin

   Muslimi kulttuurissa hunnuttomat naiset saa raiskata

  • Anonyymi

   Raiskaus on aina ollut sotatoimi, jossa hyökääjä haluaa alistaa ja nöyryyttää vastustajaansa raiskaamalla tämän naiset.

  • Anonyymi

   Eräs imaami: Hunnuttamaton nainen on kuin hiiri kissalle.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   3757
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   100
   1939
  3. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1803
  4. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1682
  5. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   53
   1511
  6. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1462
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1355
  8. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   85
   1213
  9. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1176
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   990
  Aihe