Urantiakirja on harmaata tietoa

Anonyymi

https://www.urantia.org/fi/urantia-kirja/etsi?keys=paholainen&op=Search

"Vaikka opilla persoonallisesta paholaisesta onkin jonkinlainen perusta... olivat sen sisältämät opetukset siitä, että tällainen ” paholainen” kykenisi vaikuttamaan normaaliin ihmismieleen... kuitenkin täysin keksittyjä."

Kirja kieltää siis sen, että pahat henget kykenisivät ottamaan ihmisen haltuunsa.
Kun kananmunaa vetelee pitkin pahan hengen valtaaman henkilön ruumista, ei munan sisällön pitäisi muuttua mustaksi... jonka kimppuun hengen valtaama hyökkää, juo sen nopeasti sisäänsä, levitoi, ja hyökkää ihmisten kimppuun.

Loppujen lopuksi kirja on täynnä todella vastenmielistä ihanne lässytystä siitä, "miten asiat ovat", ja muutama asia ilmiantaa kirjan ilmi täysin:
"astrologia on vain valtava määrä taikauskoista erhettä, jollaisella ei ole mitään sijaa valtakunnan evankeliumissa."

(Kuka on se, joka ei haluaisi, että ihminen tietää taivaan laeista saadakseen selville mahdolliset uhkakuvat, tai ymmärtääkseen lastaan ja läheisiään ja näiden tarpeita paremmin, jotta sopu pysyisi?
Kuka ei haluaisi, että ihminen tulisi tuntemaan mitään siitä, mitä se itse tietää, jottei oppisi tuntemaan tätä, ja varomaan? Paholainen)

Vs. Jeesus:
"On oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä (planeetoissa)"

Ja koraani:
"Ylistä siis suuren Herrasi nimeä, Vannon tähtien (planeettojen) aseman nimeen,
ja se on totisesti suuri vala, jospa sen tietäisitte..."

Näinä päivinä:
Meidän täytyy katsoa tarkemmin, kenet me valitsemme - poliittisista näkemyksistä riippumatta. Meidän pitäisi tarkastella virkoihin pyrkiviä ihmisiä, ja katsoa heitä suodattimen läpi nähdäksemme, minkälaisia ovat heidän luonteenlaatunsa ja etiikkansa... (Kenr. John Kelly)
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006532781.html

Nykykristityt ovat todellakin kuin UT:ssa kerrotaan: heistä on tullut uudelleen maitoa haluavia, kiinteää ravintoa eivät siedä. Tähän viittasi Jeesuskin sanomalla, että hänellä olisi paljon muutakin kerrottavaa, mutta sitä kuulijat eivät voineet kantaa.

1

76

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minun mielestäni pahat henget ovat todellisuutta, ja ne voivat ja usein menevätkin ihmiseen, ja vaikuttavat tämän käyttäytymiseen.Tuolla jossakin on jotakin mikä ei näy, mutta se silti on siellä. Raamattua voi siteerata vaikka ei siitä sanaakaan ymmärrä, ensin sinunkin kannattaisi ottaa selville mitä vaikka uskonasioista oikeasti saarnaavat papit sanoisivat samoista Raamatussa olevista lauseista. Minä en kommentoi mitään mitäJeesus sanoi,on se vaan niin paljon viisaampaa kuin ihmisjärkitässä ja nyt tajuaa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   2630
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   93
   1442
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1437
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1117
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1036
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   951
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   913
  8. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   912
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   33
   871
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   795
  Aihe