Adoptio helpoksi

Anonyymi

Räsänen on puhunut jo 40v adoptiovaihtoehdosta naisille jotka eivät kykene lapsen hoitoon. Areenalta tuli että Irlannissa on 100v ollut Langenneiden naisten laitoksia mitkä ottavat naiset hoitoon jopa vuodeksi ennen lapsen adoptiota. Naiset ovat saaneet uskonnollista opetusta päästäkseen irti lankeamistavoistaan. Vaikka raskauteen tarvitaan kaksi nainenhan se raskautuu ja saa kärsiä tekonsa seuraukset Naiset ovat hoivakodin jälkeen palanneet vanhempiensa kotiin kun asia hoidettu. He eivät tiedä minne lapsi on annettu. Langenneiden naisten hoivakodit on kat kirkon tai Pelastusarmeijan heiniä.

Eikö Suomessa ole vastaavia laitoksia. Tämä sopisi hyvin jollekin Hell ministeriölle. Naiset saisivat oppia lastenhoidosta ja elämänhallinnasta välttyäkseen seksuaalisuuden synneistä. Jumala antaa naiselle anteeksi. Ja Suomessa on satoja adiptointiperheitä.

Naiset ovat satoja vuosia saaneet aviottomia lapsukaiset. Miten asia on hoidettu täällä. Hoivakodit käyttöön ja väkiluku kasvaa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Millaiset geenit tällaisen äidin masuasukilla lienee. Mssuasukinnisä voi tietysti olla hyvägeeninen.

  • Anonyymi

   "Hyväntekeväisyys" saikin näissä kodeissa aivan uuden merkityksen.
   Langenneiden naisten kodeissa tyttöjä käytettiin orjatyövoimana, kidutettiin ja jopa käytettiin seksuaalisesti hyväksi. Suuri osa vauvoista kuoli ja haudattiin takapihalle merkitsemättömiin hautoihin, joita on sittemmin löytynyt.

   Kanadassa annettiin myös pakollista kristillistä kasvatusta alkuperäisväestön lapsille. Minkä tuloksena tuhansia lapsia on löytynyt koulujen pihoilla olevista haudoista. Henkiin jääneet elivät nälässä, pahoinpideltyinä ja seksuaalisesti hyväksi käytettyinä. Maassa järjestettiin juuri totuuskomissio.

   Onneksi adoptio ei ole helppoa, vaan adoptiovanhempien sopivuus testataan tarkkaan. Kun adoptio oli helppoa, niin lapsia adoptoitiin myös orjaksi ja seksuaalisesti hyväksikäytettäviksi. Sellaista tapahtuu edelleenkin maissa, joissa järjestelmä ei toimi kuten Suomessa.

   Ikävä tosiasia on, että usko ei tee ihmistä päteväksi mihinkään ilman asianmukaista koulutusta. Pari kristillistä lastenkotia on Suomessakin joutunut syytteeseen lasten psyykkisen ja fyysisen pahoinpitelyn vuoksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   229
   11867
  2. 78
   3757
  3. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   44
   1907
  4. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1898
  5. Neekererijoukko nöyryytti suomalaispoliisia

   Poliisin oli pakko sanoa jatkakaa rikastamista.
   Oulu
   127
   1774
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1680
  7. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1615
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   1437
  9. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   59
   1430
  10. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1346
  Aihe