Rokotevastaisuus?

Anonyymi

Mitä sinulle merkitsee, että miljoonia on sairastunut ja kuollut koronaan?
Ei heidän kärsimyksensä tietenkään hetkauta tunteettomia. Mutta me, jotka olemme joutuneet seuraamaan teholla hengityskoneessa elämästään taistelevien läheistemme tuskaa, emme voi olla niin julmia, että vähättelisimme heidän kärsimyksiään.
Isorokkoon kuoli aikanaan noin 500 miljoonaa ihmistä. Se voitettiin rokotteella. Samoin on nyt koronaan suhteen. Rokote on ihmiskunnan ainoa keino päästä siitä.

Lääketiede on siunaukseksi kaikille ihmisille.

40

2944

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko aloitus huono vitsi? Israelissa 55% uusista tartunnoista todettu kahdesti rokotetuilla. Sen lisäksi valtamedi on kertonut että rokotteissa on riskejä. Etenkin lapset ja nuoret vaarassa.

      • Anonyymi

        Se oli enemmänkin säätiedotus kuin mitään asiaa. Taitaa olla maksettu joltain taholta.
        Ei luulisi, että noin pahasti viiraa jos on vähänkin seurannut miten uutiset välttävät vammojen ja kuolleitten kertomisista ja työntävät vain ulos kehuja, lukuja ja mainosta.
        Yrittävät saada naurettavin konstein, siis aivan lapsellisten konstien kanssa ihmiset piikille.
        kertovat vielä jopa, että on onni, että saimme vapaata aikaa sinulle piikitykseen, kun on niin jonoa. Virossa kaveri seurasi jonoa, jossa sama punatakkinen viihtyi tuntitolkulla rekvisiittana, että on täällä meitä ottamassa. Onhan sielläkin ottajia ollut, sama aivopesu ja uskonto vallalla.

        Israelissa touhu lopahti piikityksessä ja painostuksissa ja passeista luovuttiin. Ihmisoikeudet ne pitää olla ja kait se kävi kateeksi kun palestiinalaiset eivät sairastelleetkaan vaikka ei piikkejä heille (onneksi) riittänyt !


    • Anonyymi

      ROKOTEVASTAISUUDESTA MENE TIEDÄ - ON SE USASSA KASVANUT VIIME VUOSIKYMMENINÄ KUN ON MAALMAN SAIRAIN VALTIO!
      Siellä myös rokotetaan runsaimmin.

      Injektiovastaisuus on paljon suurempi kuitenkin. Tässähän on ns. "koeluonteinen lääke" kyseessä ja sillä ei ole mitään tekemistä rokotteitten kanssa.
      Jos et tiennyt, niin aakkoset pitäisi opetella ennen kuin rupeaa kulttinsa oppeja tänne tuomaan. Uskonnot ovat aina olleet vaarallisia ja tappavat ihmisiä, niin nytkin.

      Kaikki olisi jatkutut hyvin ilman näitä coronaflunssan kiihotuksia mediassa.
      Rahan valtaa ja suunniteltu isku. Tämä epäonnistui sikapiikin kanssa, mutta siinäkin tuli turkasen paljon uhreja, jotka kärsivät näistä piikeistä vieläkin.

      Nyt on jo tullut monin verroin injektioista sairaita, vammaisia ja kuolleita, että ihan meitä puistattaa tässä jo.
      Mitä enemmän injektioita on saatu markkinoitua median avustuksella, sitä vakavammaksi on tilanne mennyt ja taudit lisääntyvät raketin lailla kun oma puolustusmekanismi on tuhottu ja levitetään muihin vastuuttomasti variantteija ja mitä lie tauteja ovat.

      Yksi hyvä sentään on injektioista tullut - infulenssa on kadonnut :-))

    • Anonyymi

      ISOROKKOA EI VOITETTU ROKOTTEELLA - SE KATOSI ITSESTÄÄN KUTEN AINA!

      ROKOTE TULI SEN JÄLKEEN - MENEHÄN TUTKIMAAN TÄMÄ ASIA.

      MYYNTIMIEHET KEKSIVÄT TÄSTÄ RAHASAMMON JA MAINOSTIVAT TÄTÄ HERPAUTUMATTA VUOSIKYMMENIÄ, ETTÄ SAISIVAT SEN USKON IHMISIIN.

      NÄIN ON NYT KÄYNYT MYÖS JA SAMPO ON SUURIN SITTEN HISTORIAN!
      NYT ON UUSI USKONKULTTI JA PALJON JÄSENIÄ :-))

      • Anonyymi

        Niin todella kävi isorokon kanssa. Rokotekehittely vei aikaa ja silloin ei hyväksytty ihan tuosta vaan myyntiin ja joutui ottamaan vastuun näistä - nyt ei.

        Se tosiaan tuli liian myöhään ja tauti oli jo tipotiessään.
        Mitään apua ei sitten ole tästä rokotteesta saatu kun ei ole ollut itse tautiakaan.


      • Anonyymi

        Mielenkiintoista. Sano millä vuosisadalla Suomessa isorokkoa vastaan alettiin rokottaa ja kuinka monta epidemiaa on ollut Suomessa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenkiintoista. Sano millä vuosisadalla Suomessa isorokkoa vastaan alettiin rokottaa ja kuinka monta epidemiaa on ollut Suomessa?

        Aivan turhaan kysyä mitään faktaa rokotevastaisilta koska todistettua faktaa heidän väitteilleen ei ole. Eivät vain itse ymmärrä sitä. Ilmeisesti heidän Äo on alle 100


      • Anonyymi

        Kaikki rokotteet ja lääkkeet ovat turhia. Lääkärit ovat myös lääketehtaiden renkejä. Etsi vain nnetistä luonnonlääkkeitä.


    • Anonyymi

      Rokotevastaisuus teettää näköjään tietoista valehtelua asiansa tueksi.

      Jokainen normaalisti ajatteleva tahtoo suojautua ja auttaa muitakin varjeltumaan tappavalta kulkutaudilta.

      Mikä saa ihmiset pelkäämään lääketieteen saavutuksia?

      • Anonyymi

        Valehtelu on kyllä just toisinpäin. Katso vaikka lehtien salailua kuolemista ja vammoista.

        Ne kyllä osaavat herkutella ja mässäillä jos jostain löytyy niin sanotusti coronaan sairastunut ja mitä paremmin tuo infulenssan esim. saanut osaa näytellä näitä kärsimyksiään niin sitä parempi ja toimittaja saa vielä lisäbonusta jos keksii vielä jonkun tuskan parkaisun siihen lisäksi.

        SE ON TODELLA SAIRASTA TÄMÄ MYRKKYJEN TYRKYTYS JA MAINOSTAMINEN.
        ONNEKSI YSTÄVISTÄ HARVA ON SORTUNUT JA TYRKYTYS VÄHENSI VIELÄ MAINOSTEN KANSSA KIINNOSTUSTA.


      • Anonyymi

        Kerro meille mitä siinä sanottiin sisällöstä kun kävit piikillä ja sait sen sisällöstä paperisen tulosteen varoituksineen.
        Me emme ole ottaneet, olisi meille mielenkiintoista tietää niin ei tarvitse käydä kysymässä.


      • Anonyymi

        Ei tiedä. Kulkutautimyönteiset Suomessa on jopa väittänyt isorokko-rokotteen aiheuttavan tuberkuloosia.


      • Anonyymi

        VALEHTELU saa vasteiseksi. Tässä ei ole normaalista rokotteesta kyse. Ota piikki piikin perään ja katso sitten. Työntäkää toksiinisia rokotteita kehonne täyteen, kun ette usko. Ja AHNEUS saa vastaiseksi. Ihan tarpeeksi on ihmisiä kuollut piikin saatuaan.


      • Anonyymi

        Ikävä kun olet noin tietämätön, tule jo näkemään ikävä todellisuus sieltä.
        Piikki on vähintään pedon merkin esiaste ja hyvin haitallinen kehollekin.


    • Anonyymi

      Minäkin tunnen sairastuneita. Linkissä yhden tuttavan kertomus:
      Sairastunut ja selvinnyt, kertomus:
      https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/32f46fcc-5f59-4e63-b3c9-d26036c61983?fbclid=IwAR1zHOLPhhtt91R4X2d-DlFeB7dzA0UJkVMWCzFPti4IV3X5AfVzoeqda34

      • Anonyymi

        Mikä tuo tänne kaivamaan näitä roskalehtien uutisointeja. Vie juutuupiin, siellä on sensuuri myös ja sinne sopivaa ajanvietettä uskovaisille.
        Olisiko taas joku väritetty tarina kauhukuvin hirveästä taudista mukavasti liiotellusti, että saisivat myrkkyjä kaupaksi taas tämän pohjalta.
        Ei todella kiinnosta mennä viruslinkille :-)


      • Anonyymi

        Me taas tunnemme heti piikitysten alettua näitä kuolleita/sairastuneita ja vammaisia. Yksi jäi työkyvyttömäksi. Yksi saattaa vielä kuolla kun joutui tehohoitoon piikin saatuaan.


      • Anonyymi

        Koskettava kertomus. Mutta hän selviytyi. Kuusi viikkoa teholla teki tehtävänsä.
        Voisitko kertoa, miten hän voi nyt?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä tuo tänne kaivamaan näitä roskalehtien uutisointeja. Vie juutuupiin, siellä on sensuuri myös ja sinne sopivaa ajanvietettä uskovaisille.
        Olisiko taas joku väritetty tarina kauhukuvin hirveästä taudista mukavasti liiotellusti, että saisivat myrkkyjä kaupaksi taas tämän pohjalta.
        Ei todella kiinnosta mennä viruslinkille :-)

        Juurikin näin, sairaalat saavat bonusta kun saadaan väännetty covid potilaaksi.


    • Anonyymi

      CDC: Yli 300 lasta kuollut mRNA-Covid-rokotteisiin Yhdysvalloissa – Pfizerin ex-johtaja varoittaa tappavasta vaarasta !

      FOX-uutisten raportissa kerrotaan, että Yhdysvaltain terveysviranomaiset (CDC) on kirjannut yli 300 teini-ikäisten lasten kuolemaa, joiden epäillään liityvän kokeellisiin mRNA-rokotteisiin. Pfizerin ex-varajohtajan, Michael Yeldonin, varoitukset on muistettava.

    • Anonyymi

      No tämäkin vielä. Ei sillä, että kristillinen linkki olisi paha, mutta miten se liittyy rokotteeseen tai sen vastustamiseen?

      • Anonyymi

        NO ONHAN TÄSSÄKIN USKONNOSTA KYSE!


    • Anonyymi

      Rokotevastaiset ovat suuri uhka kansanterveydelle.

      Ai niin, en muistanut, että koronarokotteellahan istutetaan ihmisiin mikrosiru, jonka kautta pystytään hallitsemaan hänen ajatuksiaan. Mikrosiru on yhtä kuin pedonmerkki.

    • Anonyymi

      On tärkeää ottaa rokote. Se osoittaa kanssaihmisistä välittämistä. Rokotteen ottaminen on yleisinhimillistä viisautta.

    • Anonyymi

      Mv lehti on täynnä mitä ihmeellisempiä "rokotemyrkytysiä". Mitään hyvää ei ole tarjona rokotteiden ottajille ja jo ottaneille.
      Mallia on otettu USA:ta. Siellä kouhkaajia riittää, ja vieläkun Jeesusta ja Jehovaa heitetään kehään, niin hyvähän siitä tulee. Uskovaiset ovat kaikkein herkimpiä ottamaan todesta rakkavalehtelun. Yhteiskunta voisi laittaa pienen laskumuistutuksen Mv lehdelle.
      Ties vaikka löytyisi joku kiva pykälä, jolla saisi muutaman lehden toimittajan Konnunsuolle. Sen he ovat ansainneet.

    • Anonyymi

      Nämä "myrkkyinjektio-koronarokotehörhöt" näkevät jo piruja, kun delta-viruksen kontaminaatio lähestyy. Kauhean kauheaa! Mutta olkaa huoleti viehättäviä ruumiskontteja on varattu isompaankin kuperkeikkajuhlaa varten.

      Eli sijoituspaikka löytyy! Levitätte koronaa tyhmyyttänne jatkuvasti. Valtio kiristää otteitaan pakosti, uskokaa pois. Älkää olko tyhmiä! Rokotus auttaa elämään!

    • Anonyymi

      Etkö ymmärrä, ettei ole kyse ihan tavallisesta rokotteesta. Katsotaan muutaman vuoden päästä, mitä aiheuttaa rokotepiikki elimistössä. Tämä synteettinen "rokote" ei ole samanlainen kuin aiemmat. Siitä on kyse, ei siitä ettei ihmisiä saisi rokottaa, mikäli rokote olisi vaaraton. Siihen on kuollut jo ihan liikaa ihmisiä.

    • Anonyymi

      Näihinkin keskusteluihin sekaantuvat koulutetut some kirjoittelijat.
      Puolustetaan rokotteita rahasta.

      Netissä pyörii malleja millä homma etenee.
      - Vedotaan tilastoihin
      - Vedotaan tutkimuksiin
      - Vedotaan tunteisiin
      - Vedotaan kaveripiiriin

      Ethän juuri SINÄ halua olla se joka erottuu ja jää joukosta...?

      Ja niin edelleen...
      Ihan samat työkalut käytössä kuin puhelinkauppiailla.
      Psykologien kehittämiä kysymys/vastaus - listoja.

      • Anonyymi

        Oma lukunsa on sanataituruus. Pitäisikö lisätä listalle?

        Esim. kulkutautimyönteinen koronarokotevastustaja ei kuulosta kivalta.

        Mutta eipä kuulosta kivalta myöskään Mengele-myönteinen pakkokoronarokottaja.


    • Anonyymi

      Jassoo,vai niin.Kahdesti rokotettuja sairaalahoidossa ja jopa kuolleet koronaan.Se rokotteen vaikutuksesta taudin häviämiseen.Itse olen rokottamaton ja sellasena pysyn,jos armas hallitus tai muu pakottaa sen ottamaan.Jopa väläytellään työpaikoille pakolliseksi.Eläköön tämä vapaa maa.No,toivottavasti ei pakoteta,jokaisella kaai on oikeus päättää omista asioistaan??Ja meidän rokottamattomien syykö on se et joku rokotettukin sairastuu?Eikö rokotteet suojaakaan?

    • Anonyymi

      Viimeiset kaksi viikkoa joku rokotevastainen i d i o o t t i on pitänyt todella raivostuttavaa älämölöä omasta typerästä mielipiteestään Mannerheimintienvarressa. Mistä näitä älypäitä sikiää.. todella ihmeellinen suhtautuminen asioihin. Ei niitä rokotteita kehitetä ihmisten harmiksi. Ajatuksenjuoksu näillä ihmisillä täytyy olla jonkun oravan tasolla. Pitäisi edes omat typerät ajatuksensa itsensä sisällä eikä nolaasi itseensä ja aiheuttaisi ympärilleen alämölö saastetta noin typerän asian suhteen.

      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen terveydenhoitojärjestelmä on koronarokotevastainen. Eihän Suomessa saa koronarokotetta, vaikka haluaisikin. Ei edes Tasavallan Presidentti.

    • Anonyymi

      Mikä onkaan tuon FDA:n rooli maailmassa?
      https://t.me/c/1878216607/136
      FDA is money making Machine to Pharma industry..
      Jo 50-luvulla USA:n senaatille esiteltiin komitean tutkimus, jossa seurattiin 45 vuoden ajalta rokotteiden hyötyjä. Komitea tuli tulokseen, että rokotteista on vain marginaalisia hyötyjä ja haitat ovat niitä suuremmat.
      Pfizer maksoi FDA:lle 2,7 miljoonaa, jotta sai koronarokotteelle hätäkäyttöluvan.
      Vuonne 2021 Korkein oikeus päätti, että mRNA-piikeistä ei voida käyttää rokotteen nimeä, koska tuo tekniikka on sotilasbiolääketiteen kehittämä bioase.
      Mitä teki WHO? Se nopeasti muutti rokotteen määrityelmää sellaiseksi, että mRNA mahtui sen sisään.
      Olisiko aika heräillä siellä Lampolassa?

    • Anonyymi

      Vastamediassa onneksi annetaan tukea rokottamattomille hoitajille, melko vähän ovat tukea saaneet mistään julkisuudessa.

      https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219999
      "Nyt sitten kun on paljastunut, että rokottamattomat hoitajat olivatkin aivan oikeassa, kun jopa rokotteiden valmistaja on joutunut myöntämään, että rokotteet eivät estäneet tartuntoja vaikka niitä siten mainostettiin, sekä jatkuvasti on tullut uutisia mRNA-koronarokotteiden vakavista sivuvaikutuksista, niin silti kukaan ei ole pyytänyt julkisesti anteeksi huonosti kohdelluilta hoitajilta."

    • Anonyymi

      Hoidettais tämä tauti, että päästään eteenpäin.

      • Anonyymi

        Mutta joku pitäisi saada vastuuseen koronarokotteiden väkisin markkinoinnista ja niistä aiheutuneista isoista ongelmista.


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe