Kansanedustaja sanoo Suomen olevan kristatuuri

Anonyymi

Kokoomuksen Timo Heinosen mukaan yksi ministeri näyttää päättävän kaiken.
https://www.verkkouutiset.fi/kansanedustaja-sanoo-suomen-olevan-kristatuuri/#2a57d598
"Kansanedustaja Timo Heinonen (kok.) kirjoittaa kotisivuillaan, millaista ”on elää kristatuurissa”.

– Siltä se nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua. SDP:n ministeri Krista Kiuru näyttää päättävän kaiken (Sanna) Marinin hallituksessa ja muut tuntuvat olevan kovia vain somessa ja lehtihaastatteluissa. Nyt tuoreimpana Kiuru pyyhki eduskunnalla pöytää, kun keskusta yritti sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Markus Lohen johdolla kohtuullistaa kohtuuttomia maahantulovaatimuksia, Timo Heinonen toteaa."

.

Krista Kiuruhan pelastaa teidän porvarityperykset itseltänne!

Suomihan on Kiurun kohtuu tiukalla terveysturvallisuuslähtöisellä linjalla pärjännyt koronapandemian aallot Euroopan parhaiden joukossa Islannin ja Norjan sarjassa, ja talouden osalta Kristan linja on pitänyt Suomen EU ykkösenä vähäisimpien koronan aiheuttamien talousnotkahdusten takia. Jatketaan samaa linjaa!

Jännää miten MaRan Timo Lappi, Kepun Markus Lohi, RKP ja Timo Heinon Kokoomus sekä myös EU-johto haluavat Suomen rajoja ja koronamatkailua väkisin avaamalla (50-75/100.000) saattaa meidät muun EU:n tasolle tartunnoissa ja talouden osalta, eli säännöllisesti tulipunaisena riehuvaan pahaan tautitilanteeseen, jota joudutaan vähän väliä laskemaan lockdowneilla ja ulkonaliikkumiskielloilla sekä EU-maiden keskimäärin -12% talouden notkahduksin.

Luulisi EU:n ottavan ennemmin Kiurun linjasta mallia, sekä erityisesti juottola-alan ja tapahtuma-alan kiittävän Kiurua mahdollisuudesta pitää bisnekset Suomessa auki.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Nyt tuoreimpana Kiuru pyyhki eduskunnalla pöytää, kun keskusta yritti sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Markus Lohen johdolla kohtuullistaa kohtuuttomia maahantulovaatimuksia, Timo Heinonen toteaa."

   Kohtuullistaa? Kepun Markus Lohen MaRan painostamana lobbaama VAPAA maahantulo 50 - 75 /100 000 tartuntarajalla olisi tuhoisa päätös Suomen kannalta. Suomeen pääsisi suuresta osaa EU:ta ilman mitään testejä tai rajatarkastuksia koronamatkailijoita juuri nyt kun WHO varoittaa Euroopassa nousevasta tähän asti ylivoimaisesti tarttuvimman ja vaarallisimman deltavariantin nostattamasta aallosta. Myös suuren rokotekattavuuden Britanniassa ja Israelissa deltavariantin takia tartunnat nousussa, vaikka on kesä, covidin helpoin rasti. Jos kausivaihtelevan taudin helpoimmalla rastilla näin, niin mikä painajainen tulee olemaan syksy ja talvikausi eli varsinainen koronakausi kun se alkaa noin lokakuun alussa ja kestää koko talvikauden yli?

  • Anonyymi

   Jonkun täytyy ottaa ohjat, jos muut ovat täysin saamattomia turhia.

  • Anonyymi

   Kokoomuksen paskamahat ja Lapin kuiva käppänä Lohi taas vauhdissa.

   • Anonyymi

    Lobbaavat eturyhmiään mm. MaRaa Suomen kansan terveysturvallisuuden kustannuksella. Taas nähdään että raha määrää porvareilla, ihminen jää toiseksi 🖓


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lobbaavat eturyhmiään mm. MaRaa Suomen kansan terveysturvallisuuden kustannuksella. Taas nähdään että raha määrää porvareilla, ihminen jää toiseksi 🖓

    Kepun lestakoiraosaston voisi polkea lakkasuohon.


  • Anonyymi

   Ajatelkaa sitä kamalaa vaihtoehtoa että Suomen koronanhoitoa johtaisi Sipilän PersKeKo-porvarihallitus. Krista Kiuru pelasti Suomen paljolta tappaessaan porvari-soten joka samalla kaatoi porvarihallituksen. Kiuru teki siis jo esityön Suomen kansan puolesta aiemmin ja nyt suojelee meitä porvarien tuhoisilta metkuilta, jossa kaverikapitalistien bisnekset menee suomalaisten terveysturvallisuuden ohi heittämällä.

   • Anonyymi

    Ruotsin malli olisi ollut käytössä viime keväästä ja olisi vieläkin, sen jälkeenkin kun Ruotsi tiukensi omaa koronanhoitoaan pandemialakien avulla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   2630
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   93
   1442
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1437
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1117
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1036
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   951
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   913
  8. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   912
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   33
   871
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   795
  Aihe