Sähköautoilu

Anonyymi

Toivon mari ohisalolle kaikkea hyvää siviili elämässä ja onnellista perheen lisäystä.Mutta politiikassa hän elää aivan omissa utopia mailmoissaan,eikä ymmärrä suurimman osan suomlaisten ihmisten realiteeteistä eikä taloudellisesta tillanteesta enempää kuin sika taivaan tähdistä.Toivon hänelle pikaista poistumista suomea koskevista päätöksen teoista ja uskon että niin toivoo myös 90 prosenttia äänestäneistä,sekä 90 prosenttia niistäketkä eivät äänestäneet kuntavaaleissa.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      jep.... Suosittelen kaikkia katsomaan YLE Areena: Likaista vihreää energiaa.

    • Anonyymi

      Jos valtio tukisi 45000 e.sähkö auton ostoon ja saisin vanhasta volvosta 3000 e. Romutuspalkkiota marssisin huomenna sähkö auton ostoon.Muuten täysi mahdottomuus enkä suinkaan ole aivan minimi eläkkeellä.Meitä on varmasti satoja tuhansia.

      • Anonyymi

        Sähköautoilun haittapuolista ollaan hyvin hiljaa. Pienoinen talvivaaramme sopii esimerkiksi haitoista pienoismallina vaikkapa chilen kaivosten haitoille.
        Lisääntyvä sähköautoilu tietenkin lisää myös kaivosten määrää.

        Vihreiden puheet ja teot ovat hyvin ristiriitaisia kaikessa. Vihreiden kansanedustaja ajaa mm. 3.3L maasturilla ja vanhalla kuplavolkkarilla.
        Maahanmuuttajien raiskaustilastojen kärkipaikka on meidän vika - olemme epäonnistuneet kotutuksessa ( missä mamun kotimaassa raiskaus on sallittua ? )


    • Anonyymi

      Parhaiten päästöjä voisi nyt hillitä ,olisi vaatia että kaikki kulkuneuvot oltava täyteen lastattu ennen kuin saa luvan startata matkaan,kuten Afrikassa ikään . Nykyisin niin ei ole missään länsimaassa vaan vajailla kuormilla ajetaan terveisiä sinne tänne. Se jos mikä tuottaa päästöjä moninkertaisesti.

      Monessa autossa on vain yksi tai kaksi ihmistä,nuo ihmiset voisivat mennä julkisilla tai esim.moottoripyörillä ,mönkijöillä,sähköpyörillä mitkä ei kuluta paljoa mitään polttoainetta ja siten eivät saastutakaan.
      Sama koskee kuorma-autoja,niillä ei pitäisi ajaa ilman kuormaa mihinkään suuntaan ja sama on julkisilla kulkuneuvoilla,niilläkään ei pitäisi liikkua metriäkään ennen kuin ovat täynnä maksaneita matkustajia. Ei lentokoneet, bussit,metrot,junat,laivat,ei mitkään vaan olisi odotettava vaikka seuraavaan päivään kunnes kulkuneuvo on täysin täynnä kuljetettavaa. Ihmiset voi aina sen verran joustaa liikkumisiaan eikä työpaikoillakaan olon pitäisi olla neuroottisen totaalista niillä aloilla missä sitä ei tarvitse olla 100% aina paikalla,lomista puhumattakaan. Turha ajaminen pitäisi kieltää kokonaan juurikin päästö syistä. Monissa kaupoissakin voisi olla että työntekijöiden paikallaoloa ei aina tarvita tai läsnäolo olisi minimaalista vain muutaman päivän viikossa esimerkiksi.

      Näin maailman liikennepäästöt voisi vähetä jopa puoleen nykyisestä, ja lisää saisi vielä mahdollisimman pieni päästöisillä,tarkoituksen mukaisimmilla ajoneuvoilla ja vähäpäästöisillä polttoaineilla sekä sähköllä joilla on jo sähköajoneuvoja.

      • Anonyymi

        Koko ilmastovaikutusten näkyvyys on sillä tavalla omituista, koska se esiintyy lähinnä erilaisina uhkakuvina mutta tosiasioita ei esitetä tueksi mitä kotimaan päästöt oikeasti ovat ja miten ne jakautuvat eri päästölähteiden kesken.

        Perustelut tulisi olla näkyvillä joka osoittaisi luotettavasti ilmastovaikutusten päälähteet.
        Liikenne on ensinnäkin yleistyneenä autokuljetuksina epäkohta, mutta minne rataliikenteen älyliikenne myös tavarakuljetusten vaihtoehtona on hävinnyt ? Myös aluelliset kehityspyrkimykset kasvattavat siirtymäliikennettä ja haittoja, paikallisten vaihtoehtojen puuttuessa.
        Selvää on että monien teollisuusprosessien haitat ovat merkittäviä, kuten myös kaivannaisten ja tuotannonkin sekä ilmastolle että vesistöille.

        Erikoiselta vaikuttaa se kun haittojen kärki kohdistuu tavallisiin kuluttajiin ja näiden olosuhteisiin sopeutuneeseen ekologiaan, joka on toisaalta mukautunut oman varallisuuden ja elinkustannusten jo nykyiseenkin paineeseen.

        Verotus kohdistuu kuluttajien valintoihin, joka pyrkii siirtämään ilmastohaittoja kuluttajien ratkaistavaksi.
        Yhtä lailla vastuullisia ovat kuluttajille kohdistetut tuotteet ja palvelut, joita tuottavat eri tahot, mutta haitoista vastaavat kuluttajat.

        Olisiko ekologian vaatimukset kohdistettava tuotannon, palveluiden prosesseihin ja niiden haittoihin, koska kuluttaja ei voi vältellä haitallista tarjontaa tai vaihtoehtoja, vaikka tähän tietoisesti olisikin halukas.

        Näkisin valtiolliset pyrkimykset kohdistuvat liiallisesti kuluttajien rankaisemiseen, vaikka tosiasiallinen haittojen aiheuttaja onkin haitallinen tuotanto, valmistus ja materiaalien käyttö, lyhentynyt elinkaari, kertakäyttökulutustarjonta, tai korjattavuuden puuttuminen.

        Yksilö voi tätä kaikkea vältellä tietoisia valintoja suosimalla, mutta silti elinkustannukset kohdistuvat myös haitallisina myös näille tietoisille välttelijöille.
        Vaihtoehtojen määrä on vähäinen jos haittoja pyrkii välttelemään.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      197
      1624
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1434
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1238
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1179
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      120
      1085
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      93
      1075
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      133
      1023
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      234
      989
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      62
      969
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      89
      950
    Aihe