Mikä suomen televisiota vaivaa ja miksi te katsotte sitä?

Anonyymi

Kaikki ohjelmat ovat kopioita muualta ja vieläpä usein huonoja kopioita.
Reality ohjelmat varsinkin parisuhde reality on aivan uskomatonta P****
Esim: Tempation Island on ohjelma jossa ideana on juoda reilusti alkoholia, esitellä tissejä persestä. Rikkoa oma, Siis?! oma!? parisuhde/avioliitto/perhe. Kyllähän ne parit ihan itse menee ohjelmaan ja hilpeänä selittää kameralle kuinka selviävät kyllä houkutuksista eli eivät petä puolisoaan heti kun se on mahdollista, nämä houkutukset ovat sellaisia että kyllä niistä kuka tahansa täysjärkinen, parisuhdetta ja puolisoaan kunnioittava ihminen selviytyisi leikiten läpi. Miksi sitten kukaan osallistuneista ei selviä? Koska vähintäänkin toinen pariskunnan edustajista ei ole edes aikonut selviytyä ja pettää puolisoaan siksi että saa naamansa sanomalehtiin ja nimensä ihmisten mieliin hinnalla millä hyvänsä. Ne ihmiset jotka tekevät edellä mainittuja asioita ohjelmassa eivät kunnioita parisuhdetta eikä muita ihmisiä, heille kumppani on vain oman kuvansa kiillotusrätti joka heitetään pois kun siitä ei enää hyödy. On kyllä pakko miettiä että mitä niiden ihmisten päässä liikkuu jotka haluavat mennä reality ohjelmiin, entä mitä liikkuu niiden päässä jotka katsovat fanittaen kyseisiä ohjelmia. Olen huomannut huolestuttavan ilmiön teinien/nuorten keskuudessa. Tytöt ottavat käyttäytymis ja pukeutumismalleja parisuhde reality ohjelmista. Ihannoivat sitä ryyppäämistä ja draamailua, saattavat jopa kopioida jonkun persoonallisuuden täysin ja elää itse siinä hahmossa käyttäen jopa samoja lauseita. Nuoret tytöt/naiset haluavat olla turhia julkkiksia hinnalla millä hyvänsä ja se on huolestuttavaa. Monesti teinilauman ohi kulkiessa olen kuullut kuinka joidenkin tyttöjen idoli on Maisa Torppa, siis mitä?!!? Ihmettä?!?! Hyvin huono esikuva valinta, ennen teinien idoleita olivat rock tähdet tai maailman parantajat, nyt turha julkkis joka on nussinut poliitikkoa saadakseen tissit ja naamansa pariin turhaan ohjelmaan, Johanna Tukiainen versio 2. 0

Sitten kotimaiset sarjat esim: Onnela, on kuvauksensa mukaan solsidaniin perustuva komedia sarja itseasiassa ihan hauska mutta mikä järki tässä "Solsidaniin perustuva" hommassa on, yleensä kun sanotaan jostakin elokuvasta tai sarjasta että perustuu esim: tositapahtumiin, niin silloin juonessa on jotenkin nämä tosi tapahtumat mukana mutta myös improvisoitu mukaan muitakin tapahtumia ja tarina on kuitenkin omanlaisesti kerrottu. No tämä Onnela sarja on siis sanasta sanaan sama ohjelma kuin Solsidan, ainut ero on että se on näytelty uudestaan eri näyttelijöillä. Siis täysi kopio, mitä ihmettä eikö suomalaisilla ole omia ideoita ohjelmiin kun kaikki on kopioitava. Minua hävettää välillä olla suomalainen koska mitään ei tehdä kunnolla enää, aina mennään sieltä missä aita on matalin. Sama koskee taidetta, taideteokset pitää isolla rahalla kiikuttaa muualta esim se jättimäinen suoli uusimpana joka ei ole edes erityisen hieno vaan ennemmin sopisi heurekaan biologian tutkimiseen. Miksei suomen kansalaiset saa töitään näkyviin gallerioihin vai eikö tästä maasta löydy taiteellista osaamistakaan.

8

895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mä kyllä löydän paljonkin katsottavaa suomalaisilta kanavilta, vaikken koskaan olekaan mainitsemia realitysarjoja katsonut. Aika vähän katson myöskään suomalaisia sarjoja.

    • Anonyymi

      Kaikki nämä ns. realityt on käsikirjoitettu valmiiksi ja sen mukaan ne myös menee. Seksi myy ja sitä suolletaan ahkeraan maikkarin ja nelosen kanavilla. Reality-ohjelmiin hakevat hakijat allekirjoittavat hyvin tiukan sopimuksen jossa on mm. vaitiolovelvoite ja sen päälle uhkasakko jos menee puhumaan ohjelmasta. Tuotanto käskyttää mennen tullen ”kilpailijoita” ja ainakin BB:ssä ja temppareissa tuotanto määrää hyvin tarkkaan mitä kilpailijat tekevät. Jos tuotanto haluaa vähän seksiä tai paljasta pintaa täytyy näyttää, sitä tullaan näyttämään. Jos tuotanto sanoo että nyt tähän kohtaan käsikirjoitusta tulee seksiakti, niin sehän silloin tulee ja katsojaluvut paukkuu ja katsoja luulee että kaikki tapahtuu oikeasti ja spontaanisti. Ei näissä ohjelmissa mikään tapahdu spontaanisti tai yllättäen, kaikki on käsikirjoitettu alusta loppuun. Harmi vaan että jotkut on valmiita tekemään mitättömän julkisuuden eteen mitä tahansa. Ilmainen viina ja bilettäminen houkuttelee, sillä saadaan hyvin ohjelmaan halukkaita idiootteja. Palkintorahat kun eivät ole kovinkaan houkuttelevia, lahjaverona palkintopotista hupenee 60%. Että kannattaako?

      Kuvastaa hyvin näiden ihmisten arvomaailmasta ja henkisestä ja psyykkisestä tasosta jotka osallistuvat näihin ohjelmiin.

      Nin BB:ssä kuin Selviytyjissä kaikki äänestystapahtumat ovat käsikirjoitettu, koskaan näissä ohjelmissa ei näytetä esim. todellista äänestystä, BB:ssä päiväkirjahuoneessa kilpailijoille kerrotaan miten heidän täytyy äänestää, katsojille luodaan kuva että äänestys olisi jotenkin ennalta-arvaamaton. Ainoa mikä ehkä on yllätys on se ettei itse kilpailija varmuudella tiedä putoaako hän. Mutta tuotanto on jo aikaa sitten päättänyt miten äänestys kulkee ja kuka pudotetaan seuraavaksi. Katsoja motivoidaan äänestämään jolla ei ohjelman kulun kannalta ole mitään merkitystä. Katsojalle annetaan harhakuva hänen vaikuttimesta äänestykseen jossa saadaan äänestää suosikkia ja tällä näennäisäänestyksellä saadaan katsojilta vaadittava rahallinen arvo. Minkähänlainen kyseinen ohjelma olisi ilman äänestyksiä tai valmista käsikirjoitusta, olisi aika tylsää katsottavaa.

      Esim. Palsanmäkien huutokauppakeisari-ohjelmassa jokainen ostotilanne on valmiiksi käsikirjoitettu ja ehkäpä tuotanto on ensin ohjelman kuvauksia maksanut ostajan pyytämän tarjouksen tavaroista, kuvattaessa ohjelmaa ostaja sitten vähän näyttelee ja jäljittelee realistista kaupantekotilannetta.

      Ihmiset kun menevät tähän harhaan että reality-ohjelmat olisi jotenkin aitoja, mutta kun ne kaikki on valmiiksi käsikirjoitettu.

      Loputonta reality-roskaa tehdään vain siksi koska se on niin halpaa tehdä eikä minkään viihteen vuoksi.

    • Anonyymi

      Näiden realityjen ansiosta kaikki poikkeava on kohta normaalia ja nyt jo peräsuolen nuoleminen on ihan tavallista ja normaalia näillä nuorilla ja sitä oikein televisiossa näytetään. Kohta siellä näytetään ulosteen ja sikiöiden syömiistä ja muut perversiot ovat normaalia toimintaa. Mikään ei kohta ole enää pyhää. Seksiä vaan pitää olla joka lävessä ja mitä rankempaa ja uskaliaampaa, nämä ohjelmat on heti mukana ja näyttämässä sitä ilman moraalia.

    • Anonyymi

      Kyllä samaa mieltä! Ei näissä naima ohjelmissa mitään järkee mut onko tänäpäivänä missään kaikki on niin sallittua vaikka perseet paljaana juoksentelee Moraali juuri takapuolessa!!!. Kyllähän elämään kuuluu seurustelu ja seksi mutta kahden asia!!!. Pitääkö toitottaa niinkun kaikki julkimot miten heillä toimii!!!!. Maailman kipee ellei hiukan sairas!!! Tempparin Kuronenkin paraski 🤔!

    • Anonyymi

      Eipä ole yli 15 vuoteen tullut katsottua telkkaria, kun yhtä sarjaa, Australian masterchefia. Kiva kokkiohjelma, ei julkkisten esittelyä, eikä riehumista ja haukkumista. Kannustavaa osallistujille.

    • Anonyymi

      Nämä naima-realityt kuvastaa hyvin nykypäivän minä-keskeisyyttä. On katoavaista yhteisöllisyys minkä tilalle on tullut minä-keskeisyys. Itse on etusijalla, minä on ensin ja minulle kaikki ja ensin, pettää saa ja täytyykin pettää miten haluaa ja jos parisuhde ei miellytä tai tulee muutama ongelma, erotaan heti ja hakeudutaan välittömästi uuteen suhteeseen. Nykyään on vain minä, minä, minä ja minä. Ja se että kaikki nykyään on sallittua ja mitä tahansa saa sanoa julkisesti ja voi olla miten montaa sukupuolta tahansa kun ennen oli vain joko mies tai nainen. Ei ollut muuta vaihtoehtoa. Ja se että nykyään saa tehdä mitä vaan (ja sen saa myös televisiossa näyttää) ja olla miten vaan vaikka hyppiä alasti kadulla tai naida julkisesti niin sille oikein taputetaan. Ja kunhan vain näistä ohjelmista maksetaan, ollaan heti mukana, oli sisältö mitä tahansa. Helppo raha ja julkisuus on päätavoite. Seuraavaksi on kai ihan tavallista mennä naimisiin eläimen kanssa. Miten paljon on yksinhuoltajia ja kahdessa eri taloudessa asuvia lapsia, kertoo vain minä-keskeisyydestä. Jos joka toinen naisista on yksinhuoltaja, luokan lapsista 90% on eroperheestä, kuvastaa hyvin minä-keskeisyyttä. Ihminen tyhmistyy tyhmistymistään ja senkin kertoo näiden typerien realitysarjojen suosio. Kohta ei ostakaan muuta kuin vain naida ja ryypätä. Pääasia kunhan on itsellä tarpeeksi viinaa, rahaa ja pillua tarjolla.

    • Anonyymi

      Juurikin näin ei mitään tolkkua !!

    • Anonyymi

      Joo ei ne ehkä ennenkää ollu! Mut nämä helvetin apinoidut ohjelmat naittamis ynnä muu paska!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2844
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      530
      2692
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1837
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1748
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1312
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1129
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe