Co 2 päästöt

Anonyymi

Eikö suomessa oikeasti mikään taho voi saada tätä vihreää liikettä kuriin mikä on yhteiskunnan tuhoava voima.Viime vaaleissakin 54 prosentin äänestys prosentilla 10 prosenttia äänistä.Hirveä määrä ihmisiä jotka oikeasti kai haluavat tuhota suomalaisen yhteiskunnan.Nämä nuoret juppi pennutkin tulevat joskus aikuisiksi ja alkavat ajattelemaan omilla aivoillaan,mutta voi olla liian myöhäistä.

4

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kieltämättä näkyviä ovat vihreät ajatukset, mutta ne eivät kohdistu juuritason ongelmiin, kuten siihen että työmatkat ovat omilla autoilla eräissä osissa maata välttämättömiä tai kaupungeissa on julkista liikennettä jossa tavallinen polkupyörä on ekoteko, mutta sähköpyörä ei ole, eikä sähköauto sekään.
      Jonnekin unohtuu vihreiden ajatusten kokonaistarkastelu, jonkin päästölähteen tarkastelu unohtaa sen elinkaaren kokonaan, jota tämä haitallinen päästölähde toteuttaa myös kaikissa muissa vaiheissaan.
      Parempi olisi luokitella elinkaaren aikaisia päästöekvivalentteja ja tuoda niitä esiin, joka kertoisi mikä on kokonaisuus ja haittatekijät joita nykyisin ei tiedosteta.
      Kaikki tuotannon ja valmistuksen vaiheet missä tahansa ovat jossain mielessä haitaksi, kuten vaikka akkutuotannon kaivannaiset, metallurgiset vaiheet, kierrätys, valmistuksen osavaiheet ym. tai lähileipomon tuotteet, lähtien peltoviljelyn lannoitteista ja niiden tuotannosta, logistiikasta ja levityksestä ja maan muokkauksesta, viljan kuivaamisesta.
      Näitähän on loputtomasti, mihin tahansa nyt kääntyykin.
      Sähköntuotannon ydinvoima, satojen vuosien varastointiongelmat ja voimalaitosten elinkaari, vesivoiman ympäristölliset muutokset ja kalatalous sekä luontoarvot.

      Jätekäsittelyn epäkohdat, pakkausten vaihtoehdottomuus ja valintojen yksipuolisuus joka kauppojen pakkauksissa on näkyvissä, pitkä säilymisaika, kylmätilojen kulut joka on myös kaupan ja kuluttajien kuluissa mukana.

      Tarjonta tuo esille mukavuuksia, helppoutta vaivattomuutta, mutta ne ovat myös pakkausten haittoja, vastakohta yksilöiden omatoimisuudelle ja tietoisuudelle.

      Ei oikeastaan voida tyrmätä vihreydenkään varjolla perusvälttämättömyyksiä ja niiden olemassaoloa, mutta suuren mittakaavan haittoja voisi jo tunnistaa ja nähdä myös vaikutukset elinkustannuksiin. Usein vastineetta ilmasto tai ympäristövaikutuksiin.
      Ympäristöliikkeen tulisi tunnistaa haitallisia ekologisia prosesseja ja vaikuttaa niihin elinkustannustasapaino mielessä, nyt pyrkimykset ovat liian idealistisia kuten ennätystavoittelu hiilineutraaliudessa, joka toteuttaa juuri sen elinkustannustekijän unohtamisen.
      Ilmastosopimuksissakaan eivät ole jäseninä kaikki valtiot, joilla tietoisuus haitoista on vähäinen tai niistä ei piitata.
      Moni toimiala on myös siirtänyt toimintaansa näille sopimusten ulkopuolisille alueille.
      Missä ne ilmasto ja ympäristövaikutukset tällöin ovat, jossain muualla, mutta ne eivät sillä mitätöidy ?
      Päästökauppa on myös eräänlainen keskiajan anekaupan muoto, jossa omat päästöt voi jättää vähentämättä jos voi ostaa toiselta vastaavan määrän päästöoikeuksia. Päästöjen ja haittojen määrä säilyy, mikään ei muutu.

      Ei erityisen uskottavaa ole juuri mikään sopimuksellinen tapa ympäristömielessä, teollisuus, tuotanto ja elinpiiri ja sen säilyminen on toisilleen vastakkaisia, mikään energia, varanto tai hyödyke ei ole käytettävissä ilman jotain luonnonvaran käyttöä, oli se muodossta tai toisessa. Varannot ovat rajallisia ja usein kertakäyttöisiä.
      Teknologispainotteinen kehitys on eräs vaihtoehto, mietittävä on onko se nykyisinkään ratkaissut perustavaa laatua olevia ongelmiaan.
      Jotain tehdään, jotain syntyy, samalla sen jonkin käyttämä varanto muuttuu joksikin toiseksi, mutta sen arvo on samalla alentunut, usein haitaksi saakka, saadun hyödyn kustannuksella.

    • Mitä nämä ovat: Kiertotalous, Kohtuutalous, Doughnut economic model

      • Anonyymi

        Niitä joita politiikan piirien tulisi ymmärtää osina yhteiskunnan kestäviä riippuvuuksina.
        Nykyiset toimintamallit eivät tunnista kokonaisuuksia, näköalat keskittyvät edunsaajaryhmien edunvalvontaan tai muihin ideologioiden värittämiin näkemyksiin, kokonaisvaikutuksia ja keskinäisiä riippuvuuksia näkemättä.
        Pitäisikö näköaloille olla tarkistuspisteitä ?


    • Anonyymi

      Meillä vihreät on olleet maltillisia vaateissaan on hyväksytty turve ja sallitaan turkiseläimet ydinvoimaan ollaan taipumassa, vihreät on mukana bisneksessä arvot vain kohdallaan. Vihreät ei ole vaatimassa perämoottorivero eikä estämässä matkailuautoilua päinvastoin vihreiden valta-aikana kaikki polttomoottorilajit suorastaan kukoistaa on jopa pulaa veneistä ,matka-autoista motskareista kaikesta matkailuun liittyvästä. Vihreät mainostaa näkyvästi sähköpyöriä mm. Fatim Darra, nämä ei todella ole egolokisia kulkuvehkeitä vihreiden kaupunkiluonto kukkii sähköpelejä lautoja pyöriä ja tukee näin varmuudella ainakin parin uuden atomivoimalan tarvetta. Vihreiden Helsinki ja uusimaa täyttyy merenlahtia myöten petonikerrostaloista ja ihanista matuperheistä jotka on kovia kuluttamaan, sokere-addakteja jo valmiiksi usein valtavilla pyllyillä siunattuja ,ennen pitkää sähkopotkulaudat tulee tehdä näille 200 kg kantaviksi, mikään ei liho niinkuin afrikkalaiset länsimaissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      127
      1694
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      101
      1219
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1078
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1015
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      911
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      843
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      804
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      52
      802
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      50
      793
    10. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      793
    Aihe