Rokotevastaisten salaliitto - vähän, mutta kovaäänisiä ja vaikutusvaltaisia.

Tämä on USA:sta, joka on Suomenkin rokotevastaisten taivas.
Puolueettoman CCDH-järjestön tutkijat kävivät tietyltä ajalta 800 000 rokotevastaista Facebook -postausta.
73% niistä oli lähtöisin 12 henkilöltä tai heidän johtamaltaan organisaatiolta. Kolme pahinta valeuutisten levittäjää olivat J. Mercola, D. Bigtree ja R.F. Kennedy, jotka tuottivät valeuutisista lähes puolet.
Valeuutisten tuottaminen osoittautui miljardien liiketoiminnaksi, hyvin suunnitelluksi ja ammattitaidolla organisoiduksi.

Tässä siis sylttytehdas, jonka väitteitä kritiikittömästi uskovat ja toistelevat niin monet suomalsiset salaliittouskovaiset, jotka luulevat ottaneensa "asioista selvää", mutta jotka oikeasti ovat Leninin sanoin "hyväuskoisia hölmöjä".

13

189

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se että vastustaa rokotettujen koronamatkailua rokotepassilla, koska rokote ei estä tartunnan saamista tai sen levittämistä ei ole rokotevastaisuutta vaan tervettä järkeä estää yleisvaarallisen sars-cov-2 viruksen covid-19 virusinfektion levittämistä väestöön, joka lisää uusien vielä vaarallisempien varianttien syntymistä. Eihän polion ja tuberkuloosinkaan anneta levitä väestöön, vaan tartunnat tukahdutetaan aina uudelleen ja uudelleen! Samoin pitää toimia koronaviruksen kanssa!

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Älä jaa näitä typeriä mtv / ylen annon tai iltapäivien roskalinkkejä jos ei ole omaa tutkittua tietoa. Nämä on sentsuurin sellaisen runtelemia alistettuja tällä hetkellä.
    Ne eivät saa näissä asioissa mennä puhumaan totuutta vahingossakaan!
    On nähty lääkärien artikkeleitten häviävän nopeasti jos on vaan tullut lehtiin - ei enää kun kontrolli on tosi sairasta ja sananvapaus on katoavaa kansanperinnettä.


  • Anonyymi

   Rokotteita välttämättöminä tuputtavat salaliittoteoreetikot toimivat joko rahalla tai sitten ovat hyödyllisiä idiootteja.

   • Anonyymi

    Rokotteita välttämättöminä tuputtavat salaliittoteoreetikot on microsirutettu älypölyrokotteilla.


   • Anonyymi

    Olet oikeassa, tämä on selkeää. Niin se ms Estoniakin on paljastettu.
    Koskahan nämä rikolliset myrkkytehtailijat joutuvat hirteen Nürnbergissä?
    Ihmishenki on heille täysin merkityksetön - heille sairaus tuo rahaa.
    Heidän tuottonsa on nyt jo 3x öljyteollisuuden tuotto.
    Nämä tyrannit ovat tosi tyytyväisiä, jos saavat aivopestyjä lampaita tänne palvelemaan kulttia ja myrkkymarkkinointia, jopa ilmaiseksi jotkut.
    Kyllä täälläkin on maksettua tyrkyttäjää ollut selkeästi, mutta että ilmaistyövoimaa. Se on jo todella suoritus myrkyn markkinoijilta.


  • Anonyymi

   Voi reppanaa. En tuohon jaksanut paneutua kuin hutaisten läpi lukaisin. Oli se sen verran uskovaisen tarinaa ja kultin keisari 🤣😂
   Katsomme säälien näitä tehopesun saaneita, satoja päiviä uskonlahkon lukuja tartunnoista lukien ja siihen turhaan aikansa käyttäen.
   Katsopa tuosta vaikka jos riittäisi turhan jauhaminen. Lääkäri näyttää terveen verenkuvan ja sitten hän ottaa näytteitä injektioita ottaneilta.
   62% on saanut todella vakavia tai alkavia ? Katsomaan jos terveys kiinnostaa!
   Kuka on Suomessa edes tutkinut mitä on injektioissa?
   Oletko itse pyytänyt sen pakollisen lääketiedotteen/sisältöluettelon, mikä on oltava aina lain mukaan. Oletko vastuuton tässä suhteessa? Et kai ujostellut pyytää? Omasta ja muitten terveydestä vastuullinen pyytää sen aina jos ei anneta.
   Se on lain mukaan oltava ja tämä on kokeellinen, vapaaehtoinen "lääke"

   https://brandnewtube.com/watch/horrific-findings-in-the-blood-of-the-vaccinated_pKeNytEhzZKHJy2.html

  • Anonyymi

   SE JOHTUU SIITÄ ETTÄ NÄISTÄ INJEKTIOISTA TULEE RUUMIITA JA VAMMAISIA.
   Muutkin rokotteet ovat nyt menettäneet maineensa. Nehän tulivat aina kun taudit olivat jo menneet menojaan. Ahneilla on paskainen loppu, eikö näin sanota.

   Mieluummin tuon infulenssan ottaa kuin myrkkyä. Sehän on kyllä hävinnyt täysin ja vaihtanut omistajaa eli coronan nimiin nyt mennään infulenssan kanssa.
   Tässä yksi 19 vuotias tyttö, joka sai Modernaa ja sen jälkeen meni niin heikoksi, että sai vielä sydän-siirrännäisen ja kuoli kuitenkin!
   Aika tollo täytyy olla jos näkee näitä kymmenin tuhansin tuolta netistä ja ottaa vielä riskin saada vaikka mitä elinvaurioita ja verensä kuvan sairaaksi..
   Tästä vaan katsomaan tytön tarina, kun ei kultti muuten usko...eikä sittenkään, että tällaista tapahtuu.

   https://www.brighteon.com/e7a35c1d-ac69-4c4c-be6c-ddfdc191ebe7

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Minun eikä kenenkään tuntemani suorituskykyyn urheillessa rokotteen pilaama veri ei ole vaikuttanut yhtään mitään : D

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyrkissä nöyryytettiin naisia avoimesti!!!

   Marko Kulmala pomona vaati naisia kertomaan karvoistaan ja näyttämään karvansa. Tea Khalifa oli neekeri ja Marika Makaroff lesbo. Harjottelijatyttöjä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   9987
  2. Bile-Sanna vai pääministeri-Marin? Lue Ukkolan kolumni

   Bile Dani on saanut haastajan Bile Sanna. Seiska ja Iltalehti uutisoivat alkoholin huuruisista julkkisjuhlista, jollaisia pääministerimme Sanna Marin
   Maailman menoa
   376
   6252
  3. Tässä on tomaattipasta a la Sanna Marin - Tämä yksi ainesosa kruunaa pääministerin lempiruoan!

   Pääministeri Marin paljastaa suhteellisen tavallisen lempiruokansa, mutta siinä onkin yksi aika erikoinen ainesosa.... Unohda fetapiirakka, nyt tulee
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2980
  4. Mikko Kuustonen paljastaa Hanna-rakkaan yllättävän teon kriisin keskellä: "Ne on rankkoja..."

   Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus on kyllä mielenkiintoinen pari. Rakastuneet kypsissä kymmenissä ja uusioperhettä pukkaa: https://www.suomi24.fi/vii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2127
  5. Kepulaiset arvioivat Marinin ruumiinrakennetta

   Keskustan pää-äänenkannattajalehti Suomenmaa teki arvioita Marinin terveydentilasta muun muassa hänen siivousintonsa, ruumiinrakenteen ja juoksuharras
   Maailman menoa
   111
   1971
  6. Miehelle tiedoksi

   Haluan sinut. Haluan herätä vierestäsi, haluan antaa sinulle aamupusun, haluan jutella kanssasi kaikesta maan ja taivaan välillä, haluan käydä kanssa
   Ikävä
   95
   1884
  7. Suomesta mukaan lomalle mehupurkkia jotta saa Espanjasta käsin mainostaa

   On nämä huvittavia,kyllä kahvit pärskähti läppärille,ei voi olla nolompaa 😆😆😆
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   1225
  8. Miehelle ihanalle

   Tää meijän juttu on kyllä pakko selvittää,se ei jätä rauhaan.Onko minulle sydämessäsi paikka?Voisimmeko palata siihen hetkeen takaisin?Olisiko meille
   Ikävä
   53
   1047
  9. Matkailumäen pääomitus kaatui hallintooikeudessa.

   Olisi pitänyt kysyä EU:a lupa, Veronmaksajien rahaa säästyi 2 miljoonaa euroa ei paha. Eiköhän nyt olisi aika selvitysmiehen tulla matkailumäelle ja
   Ähtäri
   39
   940
  Aihe