Koronapiikin testiryhmä

Anonyymi

Nyt jaossa olevat koronarokoteaineet ovat kaikki tällä hetkellä turvallisuustestauksessa. Ne eivät siis ole valmiita lääkeaineita. Niillä on meneillään kliinisen turvallisuustestauksen vaihe, joka jatkuu vielä ainakin vuoteen 2023. Tänä aikana kun ihmiset reagoivat aineille, hankitaan tietoa niiden pitkän aikavälin turvallisuudesta, hyödyistä ja haitoista.

Normaalisti jos noudatetaan lakeja ja Nürnbergin säännöstöä (googlatkaa vaikka Lääkäriliiton sivuilta lisää siitä) tutkimusryhmälle kerrotaan testattavan lääkeaineen riskeistä ja kysytään jokaiselta erikseen kirjallista suostumusta, haluaako hän osallistua uuden lääkkeen turvallisuustutkimukseen. Ihmiset, jotka näihin menevät, ovat useimmiten vakavasti sairaita, jotka haluavat kokeilla uutta lääkettä vaikka eivät tiedäkään onko se turvallinen ja hyödyllinen. On myös motivoituneita ihmisiä, jotka haluavat omalla riskillään edistää lääketieteen kehitystä osallistumalla jonkun lääkkeen kliiniseen testaukseen.

Nyt siis vasta turvallisuustestauksessa olevia koronapiikkejä tyrkytetään kaikille, koko väestölle, kertomatta heille välttämättä missään vaiheessa että he ovat ihan virallisestikin KOERYHMÄ! Vanhempia houkutellaan ottamaan piikit myös lapsille ja nuorille jotka eivät edes juuri koskaan sairasta vakavaa koronavirustautia, eivätkä tartutakaan sitä!

Ottaisitte edes vähän selvää asioista ennen kuin suostutte kaikkeen mitä terveysviranomaiset esittävät hyvinä uutuuksina. Eivät he ole erehtymättömiä, eivätkä aina riippumattomiakaan. WHO:lla on paljon kytköksiä lääketeollisuuteen. Järjestön suurimmat rahoittajat ovat Bill Gatesin säätiö, joka on investoinut koronarokotteita valmistaviin lääkeyhtiöihin, ja kyseiset lääkeyhtiöt. WHO ei ole sellainen puolueeton, yleishyödyllinen järjestö jollaisena monet meistä kansalaisista sitä ajattelemme, vaan sen linjaukset ovat pitkälti riippuvaisia rahoittajista. THL puolestaan tekee mitä WHO sanoo, ja myös THL:n asiantuntijoilla on kytköksiä lääketehtaisiin, monet ovat työskennelleet niissä tai saavat paraikaa omiin tutkimusprojekteihinsa rahoitusta lääketeollisuudelta.

Kun terveydenhoitaja, lääkäri tai muu puhuu teille k-injektioista, ja suosittelee niitä, niin todennäköisyys, että hän ei kovin tarkkaan tiedä mistä puhuu, on suuri.

Media taas hyötyy pelkopropagandasta. Mikään muu ei myy niin hyvin kuin pelko. Milloin otsikoissa ovat hyttyset, borrelioosi, ylipainon kuolemanvaaralliset riskit. Nyt on korona ollut kestoaihe josta riittää kauhukertomusta ilmeisesti vielä monta vuotta.

Totuus on aika erilainen. Monet lääkärit ovat sanoneet, että esim. nuorten long covid on yleensä vain lievää kuumeilua, joka menee pian ohi. On toki vakavampiakin tapauksia, mutta näitä on pieni osa, silti niillä voidaan iltapäivälehdissä pelotella koko kansa hiljaiseksi ja ottamaan kokeellisen injektion jonka vaikutusmekanismi poikkeaa kaikista aikaisemmista rokotteista.

Joukko suomalaisia lääkäreitä on vedonnut lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi. Kansalaisadressissa on jo yli 5000 nimeä:
https://pelastetaanlapset.fi/#/

40

791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Terveystaloustieteen tohtori Kirsi Kautiainen varoittaa koronapiikeistä, joiden turvallisuutta ei ole tutkittu vielä riittävästi ja joista jo nyt on ilmennyt paljon enemmän vakavia haittavaikutuksia kuin tavallisista rokotteista. Kautiainen on paitsi tohtori, myös terveydenhoitaja ja työskennellyt vuosia THL:ssäkin asiantuntijana.

      Kuka kantaa k-piikeistä vastuun, miten paljon niitä on tutkittu ja miksi suositellaan kaikille?
      https://www.youtube.com/watch?v=yYG2Jcc98mQ

      Ovatko k-rokotteet niin turvallisia kuin meidän annetaan uskoa niiden olevan?
      https://www.youtube.com/watch?v=YqufUqxiL08

      FIMEA:n tilastojen mukaan koronarokotteista on tähän mennessä käsitelty 2990 haittailmoitusta, joista vakavia 1877. Käsittelyä odottamassa 6500 ilmoitusta. Rokotteisiin liittyviä kuolemantapauksia on 100. Lisäksi joitakin tapauksia joista odotellaan lisätietoja.

      Koronarokotteista ilmenneet vakavat haitat ovat FIMEA:n mukaan esim. seuraavia: keuhkokuume, keuhkoveritulppa, syvä laskimotukos, eteisvärinä, pyörtyminen, näköhäiriö, aivoinfarkti, sydäninfarkti, keskenmeno.

      Nämä luvut siis kaikista kolmesta käytetystä rokotteesta.

      Nämä ovat lyhyen aikavälin haittoja, pitkän aikavälin tietoja ei vielä ole, koska koronarokotteet ovat vasta turvallisuustestauksessa.

      Autoimmuunisairaudet ja vastustuskyvyn heikkeneminen ovat mahdollisia riskejä koronarokotteista, näin on todennut mm. THL:n rokotevastaava Hanna Nohynek lääkärilehdessä.
      Se merkitsee, että jos/kun joskus myöhemmin maahamme tulee jokin uusi luonnonvirusepidemia, oli se sitten koronavariantti tai jokin muu, nyt rokotteen saaneet voivat saada vakavamman taudin kuin muuten saisivat.

      Itse en sitä piikkiä ota, vaikka olen kaikki tavanomaiset tuhkarokko- ym. rokotteet ottanut. Etenkin lapset ja nuoret huolestuttavat: mikä on heidän kohtalonsa kun heitä ja heidän vanhempiaan nyt painostetaan näihin rokoteinjektioihin, joiden turvallisuudesta ei ole mitään takeita.

      • Anonyymi

        Olen saanut jo kaksi koronarokotusta👍 ja on ihana olla terveenä😃. Mitään haittavaikutuksia ei ole tullut, ainoastaan käsi oli kipeänä piikistä pari päivää. Kannattaa suoja itsensä kuolemanvaaralliselta taudilta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen saanut jo kaksi koronarokotusta👍 ja on ihana olla terveenä😃. Mitään haittavaikutuksia ei ole tullut, ainoastaan käsi oli kipeänä piikistä pari päivää. Kannattaa suoja itsensä kuolemanvaaralliselta taudilta!

        Rokotteen kehittäminen kestää kylläkin yli kymmenen vuotta ja syystä. Jos nyt tuntuu olevan ok niin se voi muuttua myöhemmin.


    • Anonyymi

      Korona ei ole nuha! Ja rokote ei ole mikään kokeilupiikki!
      YLE-uutiset 30.7. "USA:n terveysviranomaiset: Deltamuunnos leviää helpommin kuin flunssa ja aiheuttaa vakavamman taudin

      Yhdysvallat on muuttanut maskisuositustaan. Kun aiemmin sanottiin, ettei rokotettujen tarvitse enää käyttää kasvomaskia, nyt sitä taas suositellaan."
      Koronahorisijat levittävät paskatietoa! Menkää kaikki rokotuksiin. Kannattaa. Olen saanut molemmat piikit.

    • Anonyymi

      Yhdusvallat on muuttanut maskisuositustaan, koska ns.korona leviää koronapiinkn saaneilla.. ai että piikille..kitos ei.

    • Anonyymi

      Maskeista on tutkimusten mukaan pieni tai olematon hyöty. Niiden haitat ovat jatkuva hiilidioksidin hengittäminen ja hengitysilmaan kertyvät bakteerit ja maskin kosteudessa kasvavat sienipöpöt. Nämä kaikki alentavat vastustuskykyä. Raitis ilma on ihan oikeasti tarpeellista meille ihmisille.

      Koronavirus on lisäksi niin pienikokoinen hiukkanen, että se menee läpi näistä tavallisista pilipalimaskeista. Tämä on tutkittu juttu. Jos on flunssa ja räkii pisaratartuntaa, niin ne isot pisarat voivat todella jäädä maskiin ja vähentää tartuttamista. Mutta koronavirus on aerosolihiukkasena tai pienenä pisarana niin vikkelä, että se pääsee näistä tavallisista maskeista kevyesti läpi.

      Flunssaoireisen voisi olla hyvä pitää maskia ihan tavallisenakin flunssakautena ollessaan liikkeellä tungoksessa. Koronamaskeista jokaiselle kadullakävelijälle , toimistotyöntekijälle ja pikku koululaiselle ei ole mitään hyötyä, vaan erittäin paljon haittaa.

      Vielä sekin surkeus, että kun näistä tavismaskeista on ohjeistettu, että niitä on vaihdettava puolen tunnin välein koska kostuttuaan ne päästävät kaiken läpi (ja muutenkin siis se virushiukkanen menee läpi) niin eiväthän ihmiset sitä noudata. Kenellä maskin käyttäjällä on mukana niin monta maskia, että päivän mittaan liikenteessä ja muualla todella vaihtaisi kahdesti tunnissa? Veikkaan, että fuskataan.

      Ja kun tosiaan, se pöpö on niin pieni että se menee läpi siitä. Pitäisi olla tehokas ammattilaismaski jotta siitä olisi hyötyä. Hinta alk. 40 e, eikä niitä jaksa pitää, monet rakennustyöläisetkin hengittävät mieluummin remonttipölyä kuin pitävät hengityssuojainta. Syy: siinä ei jaksa tehdä töitä. Kirurgien on pakko pitää.

      Korona on kärpänen, josta on tehty härkänen. Kausi-influenssaan kuolee joka vuosi 500-1000 ihmistä Suomessa. Koronan kokonaissaldo on siis toistaiseksi tätä pienempi.

      THL poisti "koronakuolema"-tilastoistaan vasta kesäkuussa ne 50 jotka olivat kuolleet liikenneonnettomuudessa, ja joilla oli voimassa positiivinen PCR-testi. Sellaiset olivat siihen saakka THL:n tilastointiohjeet. Vähin äänin korjasivat, kun jostain tuli yhtäkkiä palautetta.

      Maailmantilastot kertovat, että henkiinjäämisprosentti koronavirustaudista on länsimaissa 99,98, hieman maasta riippuen. Siis kaksi kymmenestätuhannesta menehtyy koronavirustautiin. He ovat tilastojen mukaan lähes aina iäkkäitä (keski-ikä 81-84), jos tätä nuorempia niin ylipainoisia (Suomessa tehohoitoon joutuneista koronapotilaista on ollut 87% ylipainoisia) ja heillä on ollut yksi tai useampi perussairaus.

      Suomalaiset saatiin suostumaan rajoituksiin pelottelemalla, että sairaalahoidon ja tehohoidon kapasiteetti ei riitä koronapotilaille. Toisin kävi. Tehohoidossa on ollut maksimissaan 64 koronapotilasta koko Suomessa koko 1,5 aikana jolloin pandemia on ollut meillä. Yleensä luku on ollut paljon tätä pienempi, esim. 10-30 (nämä tiedot löytyy ihan lehtiuutisista ja viranomaissivuilta kun googlaa). Kapasiteettia koronapotilaille on varattu yli 300 tehohoitopaikkaa, lisäksi muille omansa, tulossa Kiurun lupaamat 1000 lisää. Missään vaiheessa ei siis ole ollut minkäänlaista hätää tehohoitopaikkojen riittävyydestä. Iltapäivälehdet ovat kuitenkin luoneet toisenlaista kuvaa asiasta, omista syistään (levikki). Esim. jonkun kerran kun jokin sairaala on siirtänyt yhden koronapotilaan toisen alueen sairaalaan, siitä on heti tehty iso uutinen "tilanpuutteesta".

      Missään vaiheessa ei ole tullut kissankokoisia otsikoita, että Suomessa sairaalahoito riittää koronapandemiankin aikana, on riittänyt koko ajan hyvin, paremmin kuin odotettiin. Turhaa paniikkia. Ja mitkä hirveät seuraukset... Yhteiskunta, ihmiset, elinkeinoelämä, kaikki mikä pitää tätä maata kasassa, nyt yhden suurennellun pöpön armoilla. Avatkaa silmiänne hyvät ihmiset, edes vähän.

    • Anonyymi

      Höpö höpö trolli.
      Tuota samaa huuhaata olet muutaman muun trollihöppänäsi kanssa levitellyt jo niin pitkään, että luulisi jo väsyttävän. Vai saatteko järjestäytyneeltä rokotevastaisuusjärjestöiltä niin hyvän korvauksen, että siitä saat motivaatiosi.

      • Anonyymi

        Tämän viestiketjun aloittajan kirjoituksista huomaa, ettei hän ole terve. Noin masentuneen ihmisen kannattaisi hakea mielenterveyshoitoa tai
        syödä niitä määrättyjä psyykelääkkeitä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hirveää lukea tänäänkin iltapäivälehtiä. Viisi sivua peräkkäin koronapelkopropagandaa. Säälittää etenkin nuoret, joita jutuissa moititaan eniten: vastuuttomat, maskittomat nuoret! Ja raukat koettavat vain elää normaalia elämää, edes hitusen.

      Nuoret eivät ole vaarassa saada vakavaa koronatautia, eikä long covid ole sellainen peikko kuin mitä lehdet pelottelevat. Useimpien kohdalla se jää lyhyeksi kuumeiluksi. Itsellänikin on tuttavapiirissä nuori, jolle hiljattain diagnosoitiin long covid, ja hän oli kuumeessa ja flunssassa reilun viikon, ja asia oli sillä selvä.

    • Anonyymi

      Jaksat kirjoittaa paljon soppaa. Ymmärrätkö vastuusi asiassa.

      Luulen että suurin osa tajuaa tuollaisen hölynpölyn merkityksen: täyttä asiatonta harhaanjohtamista., mutta ihan kaikki ei.

      Joku saattaa jättää ottamatta koronarokotuksen ja sairastuu pahasti tai kuolee. Voisitko lopettaa tuollaisen typerän kirjoittelun.

      Minulla on 2 rokotetta. Olen erittäin tyytyväinen, koska delta leviää. En halua sairastua vakavasti. Enkä ole mikään testi tai koeryhmäläinen.

    • Anonyymi

      Vastuu. Katsopa tämä video. Sen nähtyäsi voitko sanoa, kuten ihmiset tällä videolla ja muut kuten esim. minä voin: Olen kansalainen. Olen vastuussa.

      Avunpyyntö lapsille
      https://www.youtube.com/watch?v=0w1_S8IZquU

      "Enkä ole mikään testi tai koeryhmäläinen."
      Olet, mutta et tiedä sitä. Voit tarkistaa asian THL:stä tai ottamasi kokeellisen koronarokotteen valmistajalta.
      Toivotaan, että koronarokotteen kliinisen turvallisuustutkimuksen tulokset ovat kohdallasi positiivisia pitkälläkin aikavälillä.

      • Anonyymi

        En ole minkään testiryhmän jäsen.

        Suoritan itse oman riskiarvioni, otanko rokotteen vai en.

        Virus tuntuu tarttuvan helposti. Otin rokotteet jotta mahdollisesti sairastuessani, tauti olisi mahdollisimman lievä. En pidä rokotteen riskejä läheskään saman tasoisona.

        Olen erittäin iloinen, jos voin tuoda rokotteen käyttäjänä oman pienen panokseni rokotteiden kehittymiseen. Mutta en ole mikään testiryhmäläinen. Ystäväni on ja tehnyt sen tietoisesti, myös haluaa tehdä hyvää ihmiskunnalle.


    • Anonyymi

      Taudin ottajat ilma suojaa ovat enemmän koe-eläimiä kuin ketkään muut. Kokeellinen tauti jonka pitkäaikaisvaikutuksia ei kukaan tiedä ja henki on lähtenyt jo miljoonilta.

      • Anonyymi

        Aivan hirveätä,Portugalissakin kuollut koronaan 17000!!!
        "Lissabonilainen tuomioistuin langetti kesäkuun lopulla päätöksen, jonka mukaan vain 0,9 % ”varmistetuista COVID-kuolemista” tapahtui COVID-taudin vuoksi. Tämä merkitsee, että COVID-19-kuolemia oli 152, ei 17.000, kuten Portugalin hallitus väitti. Päätös todistaa, että hallitus vääristeli kuolleisuustilastoja. Kaikki muut kuolivat muista syistä, vaikka heidän PCR-testinsä oli positiivinen. Oikeudenpäätös syntyi yksittäisen kansalaisen vaatimuksen seurauksena (https://greatgameindia.com/lisbon-court-death-covid-cases/; Sistema de Informacao dos Certificados de Obito SICO). Tämä koronakuolemia liitoitteleva kuolinsyyn merkitsemistapa tuli vallitsevaksi ainakin teollisissa maissa Suomea myöten kohta pandemian alettua, viimeistään huhtikuussa 2020. Niihin tilastoihin katosi tiettävästi influenssakin. Esimerkiksi CDC yhdisti alkusyksystä 2020 keuhkokuume-, influenssa- ja COVID-19-tapaukset PIC-kirjainyhdistelmän alle ”tilastoinnin helpottamiseksi”. "

        https://koronarealistit.com/tutkija-koronarokotteesta-me-teimme-suuren-virheen/

        Onko meitä huijattu,eihän niitä ollutkaan kuin 152 !

        Sama se on Suomessakin "KORONAAN LIITTYVÄT" kuolemat noin tuhat ja todelliset "koronaan" kuolleet 5-10 kpl,loput niitä monisairaita joilla alle 30 vrk positiivinen testitulos!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan hirveätä,Portugalissakin kuollut koronaan 17000!!!
        "Lissabonilainen tuomioistuin langetti kesäkuun lopulla päätöksen, jonka mukaan vain 0,9 % ”varmistetuista COVID-kuolemista” tapahtui COVID-taudin vuoksi. Tämä merkitsee, että COVID-19-kuolemia oli 152, ei 17.000, kuten Portugalin hallitus väitti. Päätös todistaa, että hallitus vääristeli kuolleisuustilastoja. Kaikki muut kuolivat muista syistä, vaikka heidän PCR-testinsä oli positiivinen. Oikeudenpäätös syntyi yksittäisen kansalaisen vaatimuksen seurauksena (https://greatgameindia.com/lisbon-court-death-covid-cases/; Sistema de Informacao dos Certificados de Obito SICO). Tämä koronakuolemia liitoitteleva kuolinsyyn merkitsemistapa tuli vallitsevaksi ainakin teollisissa maissa Suomea myöten kohta pandemian alettua, viimeistään huhtikuussa 2020. Niihin tilastoihin katosi tiettävästi influenssakin. Esimerkiksi CDC yhdisti alkusyksystä 2020 keuhkokuume-, influenssa- ja COVID-19-tapaukset PIC-kirjainyhdistelmän alle ”tilastoinnin helpottamiseksi”. "

        https://koronarealistit.com/tutkija-koronarokotteesta-me-teimme-suuren-virheen/

        Onko meitä huijattu,eihän niitä ollutkaan kuin 152 !

        Sama se on Suomessakin "KORONAAN LIITTYVÄT" kuolemat noin tuhat ja todelliset "koronaan" kuolleet 5-10 kpl,loput niitä monisairaita joilla alle 30 vrk positiivinen testitulos!!!

        Tällä sairaanhoitajalla on videoviesti teille rokotevastaiset

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008168346.html


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ...... Joukko suomalaisia lääkäreitä on vedonnut lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi. Kansalaisadressissa on jo yli 5000 nimeä:
      https://pelastetaanlapset.fi/#/....

      Katsoin tuon listan. Ei vakuuta. Osa ei edes ole lääkäreitä. Osa on lääkäreitä, mutta ei mitään tekemistä rokotusasiantuntemuksen kanssa. 5000 nimeä, ei hetkauta. Suomesta pitäisi löytyä helposti paljon paljon enemmän ihmisiä, jotka allekirjoittaa mitä vaan. Mutta silläkään ei oke mitään merkitystä. Tämä ei ole huutokauppa ja allekirjoittajien määrällä ei ole mitään väliä. Väliä on laadulla ja se laatu on THLssä.

      Suomessa on yli 20000 lääkäriä ja maailmassa valtava määrä, jotka eivät teidän listoilta löydy. Luotan enemmän heihin ja THLn, joka johtaa asiaa Suomessa.

      • Anonyymi

        Listalla on muuten kovasti rokotus vastustajien mainostamat: Kautiainen ja Kivivuori. Ensimmäinen ei ole lääkäri ja toinen kenkää saanut yleislääkäri.

        Eivät ainakaan minua kovasti vakuuta nuo nimet. Mitä sitten lienee nuo muut ansioiltaan.

        Oli on hyvä, kun on 2 piikkiä tullut otetuksi. Suosittelen, koska THL ja johtavat asiantuntijat suosittelevat.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Listalla on muuten kovasti rokotus vastustajien mainostamat: Kautiainen ja Kivivuori. Ensimmäinen ei ole lääkäri ja toinen kenkää saanut yleislääkäri.

        Eivät ainakaan minua kovasti vakuuta nuo nimet. Mitä sitten lienee nuo muut ansioiltaan.

        Oli on hyvä, kun on 2 piikkiä tullut otetuksi. Suosittelen, koska THL ja johtavat asiantuntijat suosittelevat.

        Kirsi Kautiainen on terveystaloustieteen tohtori, terveydenhoitaja ja työskennellyt THL:ssä asiantuntijana. Mikael Kivivuori on lääkäri, joka kertoi näkemyksistään koronapandemiasta Yazka Loven Youtube-podcastissa ja jonka Terveystalo erotti ilman perusteita seuraavana päivänä. Kivivuori on ihailtavan rohkea puhuessaan koronakriisin taustoista. Useimmat lääkärit eivät juuri potkujen pelossa uskalla kertoa julkisuuteen epäilyistään.

        Kannattaa katsoa heidän haastattelujaan. Kautiainen puhuu todella tärkeistä asioista tässä Mikko Kemppen ohjelmassa (esim. kohdasta 21.30 koronarokotteiden mahdollisista DNA-vaikutuksista):
        https://www.youtube.com/watch?v=TVQB_K4yAno

        Mikael Kivivuori Dosentti-ohjelma
        https://www.permanto.fi/fi/web//alfatv/player/vod?assetId=105914734

        Mikael Kivivuori Extrauutiset
        https://koronarealistit.com/koronakriisin-kohulaakari-televisiossa/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirsi Kautiainen on terveystaloustieteen tohtori, terveydenhoitaja ja työskennellyt THL:ssä asiantuntijana. Mikael Kivivuori on lääkäri, joka kertoi näkemyksistään koronapandemiasta Yazka Loven Youtube-podcastissa ja jonka Terveystalo erotti ilman perusteita seuraavana päivänä. Kivivuori on ihailtavan rohkea puhuessaan koronakriisin taustoista. Useimmat lääkärit eivät juuri potkujen pelossa uskalla kertoa julkisuuteen epäilyistään.

        Kannattaa katsoa heidän haastattelujaan. Kautiainen puhuu todella tärkeistä asioista tässä Mikko Kemppen ohjelmassa (esim. kohdasta 21.30 koronarokotteiden mahdollisista DNA-vaikutuksista):
        https://www.youtube.com/watch?v=TVQB_K4yAno

        Mikael Kivivuori Dosentti-ohjelma
        https://www.permanto.fi/fi/web//alfatv/player/vod?assetId=105914734

        Mikael Kivivuori Extrauutiset
        https://koronarealistit.com/koronakriisin-kohulaakari-televisiossa/

        Lääkäreitä jotka ovat menettäneet lääkärinlupansa.

        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pelastakaa-lapset-ry-harmistui-lahes-samanniminen-sivusto-keraa-laakarien-allekirjoituksia-lasten-koronarokotusten-estamiseksi-nimi-ei-voi-olla-vahinko/8207250#gs.7vp0sj


    • Anonyymi

      Koronavirustauti ei ole erityisen vaarallinen tauti verrattuna esimerkiksi kausi-influenssaan, johon menehtyy Suomessa joka vuosi 500-1000 henkeä. He edustavat pääasiassa samoja riskiryhmiä kuin koronaankin kuolleet, eli iäkkäitä ja henkilöitä joilla on jokin perussairaus.

      Koronavirustaudin henkiinjäämisprosentti on 99.98, siis kaksi kymmenestätuhannesta sairastuneesta menehtyy siihen. Menehtyneistä suurin osa on ollut yli 80-vuotiaita. Tehohoitoon joutuneista koronapotilaista on Suomessa 84 % ollut ylipainoisia. Lähes kaikilla on ollut yksi tai useampi perussairaus.

      Tilastokeskuksen kuolinsyytilasto 2020:
      Ennakkotietojen mukaan vuonna 2020 covid-19-virusinfektioon eli koronavirustautiin menehtyi 534 henkeä ja lisäksi virus myötävaikutti 68 henkilön kuolemaan.

      Koronavirustautiin kuolleiden mediaani-ikä oli 84 vuotta.
      Lähes 90 prosenttia koronavirustautiin kuolleista oli täyttänyt 70 vuotta.
      Joka neljäs kuolleista oli täyttänyt 90 vuotta.
      Alle 20-vuotiaita ei kuollut virusinfektioon.
      20–49-vuotiaita kuoli 8.
      50–59-vuotiaita kuoli 17.
      60–69-vuotiaita kuoli 35.

      https://tilastokeskus.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/koronavirus_kuolemansyyna

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perusterveiden nuorten ei kannata tuudittautua ajatukseen, että he eivät voisi sairastua vakavasti koronaan.

        https://yle.fi/uutiset/3-12048033

        Perusterveiden nuorten ja aikuistenkin kannattaa ottaa rennosti. Median pelkopropaganda on sokaissut tällä hetkellä monet ihmiset. Sille ei ole perusteita.

        Etenkin nuorten kannattaa suojella itseään aikuisten hysterialta. Stressi on terveydelle vaarallisempaa kuin koronavirustauti, ja tämä ei ole vitsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perusterveiden nuorten ja aikuistenkin kannattaa ottaa rennosti. Median pelkopropaganda on sokaissut tällä hetkellä monet ihmiset. Sille ei ole perusteita.

        Etenkin nuorten kannattaa suojella itseään aikuisten hysterialta. Stressi on terveydelle vaarallisempaa kuin koronavirustauti, ja tämä ei ole vitsi.

        Kuka olisi nyt niin hulllu, että haluaisi tämän taudin , paitsi sinä ja muut foliohatut.

        https://www.is.fi/viihde/art-2000008167972.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perusterveiden nuorten ja aikuistenkin kannattaa ottaa rennosti. Median pelkopropaganda on sokaissut tällä hetkellä monet ihmiset. Sille ei ole perusteita.

        Etenkin nuorten kannattaa suojella itseään aikuisten hysterialta. Stressi on terveydelle vaarallisempaa kuin koronavirustauti, ja tämä ei ole vitsi.

        Kieltämättä on inhottavaa, ettei vähättely ja koronan kieltäminen vaikuta tämän taudin vakavuuteen🤕🤧


      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8721
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2613
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe